gianpithio Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 @Te_salat καλυτερα ρωτησε στην αναλογη ενοτητα :) http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=24 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Και ενα review για τους μελλοντικους αγοραστες :) Review: Nokia E51 http://img376.imageshack.us/img376/5789/2558371660c7dde97dddve5.th.jpg http://symbianworld.wordpress.com/2008/07/01/review-nokia-e51/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Εχει κανεις να προτεινει καμια καλη-απλη θηκουλα καποτε αν θυμαμαι καλα το 6300 ειχε μια απλη υφασμτινη ή δεμματινη δεν θυμαμαι καλα ομως... anyway ... καμια προταση??? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Για τον φίλο που ρωτησε για θηκη, έχω να του προτείνω της Krussel http://www.krusell.se/product.php?productID=2826&category=5, την οποια την πηρα απο ebay και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Εφαρμοζει τελεια. Να ρωτησω και εγω, αν ξερει κανεις πως να εμφανισω ξανα, την ημερα-ημερομηνια,στην κεντρικη οθονη, κατω απο το λογοτυπο του φορεα, γιατι ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Για τον φίλο που ρωτησε για θηκη, έχω να του προτείνω της Krussel http://www.krusell.se/product.php?productID=2826&category=5, την οποια την πηρα απο ebay και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Εφαρμοζει τελεια. Να ρωτησω και εγω, αν ξερει κανεις πως να εμφανισω ξανα, την ημερα-ημερομηνια,στην κεντρικη οθονη, κατω απο το λογοτυπο του φορεα, γιατι ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν. Απλά θα επιλέξεις το προφίλ Γενικό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Απλά θα επιλέξεις το προφίλ Γενικό. Ευχαριστω πολυ φιλε μου, δεν το ειχα παρατηρησει :O:O:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Έχω ρυθμίσει να λαμβανω mail στο κινητο μου, και πριν 3 μερες διαπιστωσα, οτι οταν εχω καποιο νεο mail, με ειδοποιεί κανονικα με τον ηχο, αναβοσβηνει και το led,και αν θελησω να το διαβασω μετα απο περιπου μιση ωρα, δεν υπαρχει mail και ενδειξη μη αναγνωσμενου μηνυματος, παρα μονο αναβοσβηνει το led. Με λιγα λογια, αν δεν το διαβασω μεσα στο μισαωρο απο την πρωτη ειδοποιηση, τοτε χανω το μαιλ. Ξερει κανεις κατι γι'αυτο ή μονο σε μενα συμβαινει? Τσεκαρα ολες τις ρυθμισεις ανακτησης και τα σχετικα και ειναι ολα οκ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Έχω ρυθμίσει να λαμβανω mail στο κινητο μου, και πριν 3 μερες διαπιστωσα, οτι οταν εχω καποιο νεο mail, με ειδοποιεί κανονικα με τον ηχο, αναβοσβηνει και το led,και αν θελησω να το διαβασω μετα απο περιπου μιση ωρα, δεν υπαρχει mail και ενδειξη μη αναγνωσμενου μηνυματος, παρα μονο αναβοσβηνει το led. Με λιγα λογια, αν δεν το διαβασω μεσα στο μισαωρο απο την πρωτη ειδοποιηση, τοτε χανω το μαιλ. Ξερει κανεις κατι γι'αυτο ή μονο σε μενα συμβαινει? Τσεκαρα ολες τις ρυθμισεις ανακτησης και τα σχετικα και ειναι ολα οκ..... Εσύ λες αυτό, εγώ που ενώ έχω σωστά όλες τις ρυθμίσεις δεν μπορώ να το κάνω να μου έρχονται τα Mail στο κινητό και αναγκαστικά χρησιμοποιώ το yahoo go? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Εσύ λες αυτό, εγώ που ενώ έχω σωστά όλες τις ρυθμίσεις δεν μπορώ να το κάνω να μου έρχονται τα Mail στο κινητό και αναγκαστικά χρησιμοποιώ το yahoo go? Πως είσαι σίγουρος οτι τις εχεις σωστές τις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Πως είσαι σίγουρος οτι τις εχεις σωστές τις ρυθμίσεις? Πριν λίγους μήνες είχαμε αυτή τη συζήτηση στο forum, είχα παραθέσει τις ρυθμίσεις που είχα βάλει (έχω mail στο Yahoo.gr) και από ότι θυμάμαι είχαν συμφωνήσει τα παιδιά οτι οι ρυθμίσεις ήταν σωστές, παρόλα αυτά δεν μπορούσα να συνδεθώ στο mailbox μου, ούτε μέσω wind gprs αλλά ούτε και μέσω wifi. Τέλος πάντων, το yahoo.go δεν είναι κακό, αλλά βέβαια άλλη φάση να σου έρχεται το mail σαν μήνυμα στο κινητό κατευθείαν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Εσύ λες αυτό, εγώ που ενώ έχω σωστά όλες τις ρυθμίσεις δεν μπορώ να το κάνω να μου έρχονται τα Mail στο κινητό και αναγκαστικά χρησιμοποιώ το yahoo go? Παιδιά νομίζω ότι το θέμα της λήψης των mails απο τον λογαριασμο που χρησιμοποιούμε στον Outlook, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο για κάθε κάτοχο κινητού της σειράς Ε. Θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να αφιερώσουν λίγο χρόνο για μια αναλυτική παρουσίαση των ρυθμίσεων ώστε να βοηθήσουμε τους φίλους που έχουν πρόβλημα. Εγώ θα επιχειρήσω να σας γράψω τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στο κινητό μου και λαμβάνω κανονικότατα τα mails μου και μάλιστα άμεσα. Πρώτα λαμβάνω ειδοποίηση στο κινητό μου και μετά στο λαπτοπ μου. Είναι εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή και πρέπει όλοι να την εκμεταλευτούν. Ελπίζω να μην σας μπερδέψω γιατί η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας αλλά και ο πάροχος του e-mail λογαριασμού μου ανήκουν στην χώρα που εργάζομαι. Πάμε λοιπόν: Μενου/μηνύματα, κλικ στο επιλογές/ρυθμίσεις/e-mail/νέο γραμματοκιβώτιο/ εναρξη ζητά να επιλέξετε μεταξύ IMAP4 και POP3 εγώ έχω επιλεξει το POP3 μετά πάμε ρυθμίσεις σύνδεσης/εισερχόμενα e-mail και συμπληρώνουμε Ονομα χρήστη: π.χ. papadopoylos (όπως είναι γραμμένο στην διέυθυνση mail σας, δηλ. papadopoulos@forhtnet.gr) Κωδικός πρόσβασης: δίνετε τον κωδικό σας. Διακομιστης εισερχομένων: π.χ. mail.forthnet (όπως ακριβώς είναι στις ρυθμίσεις του outlook) Σημειο πρόσβασης σε χρήση: π.χ. vodafone internet Ονομα γραμματοκιβωτιου: π.χ. forthnet Τύπος γραμματοκιβωτίου: POP3 Ασφάλεια (θύρες): Απενεργοποιημενη Θύρα: B] προεπιλ. Ασφαλής σύνδ. ΑΡΟΡ απενεργοποιημενη Πάμε τώρα στις ρυθμίσεις Εξερχομένων Η διεύθυνση e-mail μου: π.χ. papadopoulos@forthnet.gr ονομα χρείστη: π.χ. papadopoulos Κωδικός πρόσβασης: δίνετε τον κωδικό σας. Διακομιστής εξερχομ.: π.χ. mail.forthnet (όπως ακριβώς είναι στις ρυθμίσεις του outlook) Σημειο πρόσβασης σε χρήση: π.χ. vodafone internet ή να ερωτάστε πάντα γιατί πιθανώς να θέλετε Wlan/ Ασφάλεια (θύρες): Απενεργοποιημενη Θύρα: B] προεπιλ. Αυτό ήταν, αν τώρα χρειάζεται να ορίσετε εσείς θύρες, θα τις βρείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στον outlook. Μην ξεχάσετε να ρυθμίσετε στον outlook να διατηρείται αντίγραφο των εισερχομένων mail σας στον σερβερ της forthnet για παράδειγμα, γιατί αν δεν το κάνετε θα χάνετε mail η στην καλύτερη περίπτωση δεν θα τα λαμβάνετε στο κινητό σας όταν είναι ανοικτό και συνδεδεμένο το pc σας και το αντίστροφο. Αφού τακτοποιήσετε όλα αυτά και δουλεύουν μπορείτε να κάνετε τις ρυθμίσεις ανάκτησης των mails σας. Εγώ για παράδειγμα έχω επιλέξει αυτόματη λέιψη και ειδοποίση μόνο για τους τίτλους των mail μου. Αν κρίνω ότι πρέπει να κατεβάσω κάποιο mail για να το διαβάσω το κάνω επιλεκτικά. Και αυτό γιατί μπορεί να υπάρχει κανα attachment 5MB και να χρεωθώ πολλά. Η χρέωση για νορμαλ mail κειμένου είναι αμελητέα. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Πριν λίγους μήνες είχαμε αυτή τη συζήτηση στο forum, είχα παραθέσει τις ρυθμίσεις που είχα βάλει (έχω mail στο Yahoo.gr) και από ότι θυμάμαι είχαν συμφωνήσει τα παιδιά οτι οι ρυθμίσεις ήταν σωστές, παρόλα αυτά δεν μπορούσα να συνδεθώ στο mailbox μου, ούτε μέσω wind gprs αλλά ούτε και μέσω wifi. Τέλος πάντων, το yahoo.go δεν είναι κακό, αλλά βέβαια άλλη φάση να σου έρχεται το mail σαν μήνυμα στο κινητό κατευθείαν. Γιατί νομίζω οτι το yahoo mail δεν ειναι POP3? εγω εχω gmail account σεταρισμενο στο κινητο και δουλευει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Γιατί νομίζω οτι το yahoo mail δεν ειναι POP3? POP3 είναι και το yahoo, σε μένα δουλεύει τέλεια Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 POP3 είναι και το yahoo, σε μένα δουλεύει τέλεια . και σε μένα δουλεύει μια χαρά το yahoo. Το hotmail δεν υποστηρίζεται... . Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Σορρυ αν έχει ξαναερωτηθεί, αλλά 90τόσες σελίδες είναι κομάτι πολλές. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το κινητό μου (e51). Κάνει πολλές φορές επανεκίνηση από μόνο του. Ιδιέτερα αν έχω κάποια αναπάντητη, την κάνω εμφάνηση και μετά κλήση. 6 φορές στις 10 θα κάνει επανεκίνηση. Να διευκρινήσω ότι αναβάθμιση έχω κάνει με το τελευταίο software μέσω internet, αλλά έχω την έσθηση ότι χειροτέρεψαν τα πράγματα μετά. Τα φώτα σας please!! Το έχει αντιμετωπήσει κανείς και πως? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Σορρυ αν έχει ξαναερωτηθεί, αλλά 90τόσες σελίδες είναι κομάτι πολλές. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το κινητό μου (e51). Κάνει πολλές φορές επανεκίνηση από μόνο του. Ιδιέτερα αν έχω κάποια αναπάντητη, την κάνω εμφάνηση και μετά κλήση. 6 φορές στις 10 θα κάνει επανεκίνηση. Να διευκρινήσω ότι αναβάθμιση έχω κάνει με το τελευταίο software μέσω internet, αλλά έχω την έσθηση ότι χειροτέρεψαν τα πράγματα μετά. Τα φώτα σας please!! Το έχει αντιμετωπήσει κανείς και πως? Φίλε καλό είναι να επισκεφτείς κάποιο ΝΟΚΙΑ service, περίμενε όμως και μιά γνώμη των έμπειρων μελών του φόρουμ. Λογικά με ολικό φορματ το πρόβλημα πρέπει να λυθεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 παρατήρησα οτι συνομιλώντας σε κάποιον με ανοιχτή ακρόαση, με καλεί κάποιος και βγαίνει στην αναμονη. αν σηκώσω την αναμονη δεν παίζει η ανοιχτή, και μετά γενικώς ακυρώνεται η ανοιχτη ακρόαση, και να κλεισω να ξαναπάρω, δεν γίνεται τίποτα, μονο με επανεκκίνηση φτιάχνει. το εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Eγώ μόνο otenet gmail και mac μπορώ και λαμβάνω η να στέλνω από το Ε51 έχω δοκιμάσει πολλές φορές για yahoo με αυτές τις ρυθμίσεις POP3 Incoming Mail Server (POP3): plus.pop.mail.yahoo.com Outgoing Mail Server (SMTP): plus.smtp.mail.yahoo.com στην αρχή το έκανα χωρίς το plus μπροστά αλλά πάντα με γυρνάει στην σελίδα με το user name και το pass :wacko: :Oη έχοντες ας γράψουν τις ρυθμίσεις για yahoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Παιδιά νομίζω ότι το θέμα της λήψης των mails απο τον λογαριασμο που χρησιμοποιούμε στον Outlook, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο για κάθε κάτοχο κινητού της σειράς Ε. Θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να αφιερώσουν λίγο χρόνο για μια αναλυτική παρουσίαση των ρυθμίσεων ώστε να βοηθήσουμε τους φίλους που έχουν πρόβλημα. Εγώ θα επιχειρήσω να σας γράψω τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στο κινητό μου και λαμβάνω κανονικότατα τα mails μου και μάλιστα άμεσα. Πρώτα λαμβάνω ειδοποίηση στο κινητό μου και μετά στο λαπτοπ μου. Είναι εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή και πρέπει όλοι να την εκμεταλευτούν. Ελπίζω να μην σας μπερδέψω γιατί η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας αλλά και ο πάροχος του e-mail λογαριασμού μου ανήκουν στην χώρα που εργάζομαι. Πάμε λοιπόν: Μενου/μηνύματα, κλικ στο επιλογές/ρυθμίσεις/e-mail/νέο γραμματοκιβώτιο/ εναρξη ζητά να επιλέξετε μεταξύ IMAP4 και POP3 εγώ έχω επιλεξει το POP3 μετά πάμε ρυθμίσεις σύνδεσης/εισερχόμενα e-mail και συμπληρώνουμε Ονομα χρήστη: π.χ. papadopoylos (όπως είναι γραμμένο στην διέυθυνση mail σας, δηλ. papadopoulos@forhtnet.gr) Κωδικός πρόσβασης: δίνετε τον κωδικό σας. Διακομιστης εισερχομένων: π.χ. mail.forthnet (όπως ακριβώς είναι στις ρυθμίσεις του outlook) Σημειο πρόσβασης σε χρήση: π.χ. vodafone internet Ονομα γραμματοκιβωτιου: π.χ. forthnet Τύπος γραμματοκιβωτίου: POP3 Ασφάλεια (θύρες): Απενεργοποιημενη Θύρα: B] προεπιλ. Ασφαλής σύνδ. ΑΡΟΡ απενεργοποιημενη Πάμε τώρα στις ρυθμίσεις Εξερχομένων Η διεύθυνση e-mail μου: π.χ. papadopoulos@forthnet.gr ονομα χρείστη: π.χ. papadopoulos Κωδικός πρόσβασης: δίνετε τον κωδικό σας. Διακομιστής εξερχομ.: π.χ. mail.forthnet (όπως ακριβώς είναι στις ρυθμίσεις του outlook) Σημειο πρόσβασης σε χρήση: π.χ. vodafone internet ή να ερωτάστε πάντα γιατί πιθανώς να θέλετε Wlan/ Ασφάλεια (θύρες): Απενεργοποιημενη Θύρα: B] προεπιλ. Αυτό ήταν, αν τώρα χρειάζεται να ορίσετε εσείς θύρες, θα τις βρείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στον outlook. Μην ξεχάσετε να ρυθμίσετε στον outlook να διατηρείται αντίγραφο των εισερχομένων mail σας στον σερβερ της forthnet για παράδειγμα, γιατί αν δεν το κάνετε θα χάνετε mail η στην καλύτερη περίπτωση δεν θα τα λαμβάνετε στο κινητό σας όταν είναι ανοικτό και συνδεδεμένο το pc σας και το αντίστροφο. Αφού τακτοποιήσετε όλα αυτά και δουλεύουν μπορείτε να κάνετε τις ρυθμίσεις ανάκτησης των mails σας. Εγώ για παράδειγμα έχω επιλέξει αυτόματη λέιψη και ειδοποίση μόνο για τους τίτλους των mail μου. Αν κρίνω ότι πρέπει να κατεβάσω κάποιο mail για να το διαβάσω το κάνω επιλεκτικά. Και αυτό γιατί μπορεί να υπάρχει κανα attachment 5MB και να χρεωθώ πολλά. Η χρέωση για νορμαλ mail κειμένου είναι αμελητέα. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα. Ευχαριστώ φίλε, με έβαλες στο τρυπάκι να το ξαναπροσπαθήσω:) Γιατί νομίζω οτι το yahoo mail δεν ειναι POP3? εγω εχω gmail account σεταρισμενο στο κινητο και δουλευει αψογα. Φυσικά και έχει. Το yahoo.com με χρέωση και το yahoo.gr δωρεάν Τελικά πήγα στη νόκια στο Π.Φάληρο για το ασημένιο πολυπλήκτρο. Κοστίζει 19 ευρώ, δεν καλύπτεται από εγγύηση και φυσικά ΔΕΝ το άλλαξα, παρότι φτηνό γιατί θεωρώ οτι θα ήταν σαν επιβράβευση για την κακή ποιότητα, την κακοπιστία του σέρβις αλλά και γιατί σε 2 μήνες πάλι έτσι θα γινόταν το καινούριο Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Εντελώς πανάκριβο..20 ευρώ για ένα κουμπί,μας δουλεύουν και από πάνω. Εγώ θα ήθελα να το αλλάξω με κάποιο τελείως πλαστικό αλλά σιγά μην υπάρχει. Με κάποιο μέιλ στη νοκια λέτε να βγει άκρη η και κει λειτουργούν με τη λογική του απατεώνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Παιδια μια ερωτηση.Υπαρχει η δυνατοτητα να γινει αναβαθμιση του flash ωστε να μπορει να βλεπει το τηλεφωνο και site που τρεχουν με flash 9 ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaced Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Μολις σημερα το αγορασα κ εγω κ αν και δεν εχω προλαβει να το ψαξω καλα με μια πρωτη ματια φενεται εξαιρετικο!! ξερει κανεις αν εχει βγει αναβαθμιση? λογικα ναι. εχω την 200.34.36. και απο που μπορω να το κανω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Μολις σημερα το αγορασα κ εγω κ αν και δεν εχω προλαβει να το ψαξω καλα με μια πρωτη ματια φενεται εξαιρετικο!! ξερει κανεις αν εχει βγει αναβαθμιση? λογικα ναι. εχω την 200.34.36. και απο που μπορω να το κανω? ευχαριστω Καλοριζικο! φιλε μου :) Η 200.34.36 ειναι η τελευταια εκδοση. Σε μελλοντικη αναβαθμιση χρησιμοποεις το nokia updater http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149909 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Μολις σημερα το αγορασα κ εγω κ αν και δεν εχω προλαβει να το ψαξω καλα με μια πρωτη ματια φενεται εξαιρετικο!! ξερει κανεις αν εχει βγει αναβαθμιση? λογικα ναι. εχω την 200.34.36. και απο που μπορω να το κανω? ευχαριστω Καλορίζικο κι από 'μενα. Έκανες πολυ καλή επιλογή. Το Ε51 είναι ένα από τα διαχρονικά μοντέλα (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) που βγάζει η ΝΟΚΙΑ κάθε 3-4 χρόνια. Μετά από 40 μέρες που το έχω στα χέρια μου, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την χρηστικότητα του, την πληρότητα γενικά θα έλεγα ότι είναι "εργαλείο". Η ποιότητα κατασκευής του ξεπερνά πολύ ακριβότερα μοντέλα. Γενικά πρόκειται από τα λίγα κινητά που έχουν ελάχιστα μειονεκτηματα. Αν διέθεται καλύτερες φωτογραφικές επιδώσεις και μεγαλύτερη οθόνη θα ήταν μεν υπερπλήρες, αλλά δεν θα ήταν αυτό που είναι. Ένα απόλυτο εργαλείο εξαιρετικά μικρού μεγέθους που κάνει τα πάντα. Συνιστώ σε όσους το έχουν να προμηθευτούν ένα σετ καπάκια τα οποία θα τα κρατήσουν στο συρτάρι. Θα τους χρειαστούν μετά από κάποια όπως χρειάζονται σε μερικούς τώρα, για ένα άλλο σπουδαίο μοντέλο το παλιό 6310. Όσο για το SAR μια και σε όλα τα φόρουμ που αναφέρονται σε νέες συσκευές τις ΝΟΚΙΑ, υπάρχουν post από μη κατόχους ΝΟΚΙΑ οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να μας λένε γιατί δεν θα αγόραζαν ΝΟΚΙΑ, τα έχουμε πει. Αν το κινητό χρησιμοποιηθεί ενεργοποιόντας μόνο όσα παρέχουν τα κινητά των εταιρειών με χαμηλό SAR, θα έχουμε και στο Ε51 ένα απόλυτα νορμαλ δείκτη. Όποιος λοιπόν δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει με ΒΤ ή δεν μπορεί να το έχει με απενεργοποιημένο το WiFi και το 3G όταν δεν του χρειάζονται, ε... ας πάρει κάτι άλλο. Έχω ξαναπεί για το Samsung D880 που έχω παροπλισμένο. Έχει πολύ μικρό SAR αλλά δεν είναι ούτε 3G ούτε διαθέτει Wlan και υποτήθεται ότι αναφέρεται σε επαγγελματίες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Καλορίζικο κι από 'μενα. Έκανες πολυ καλή επιλογή. Το Ε51 είναι ένα από τα διαχρονικά μοντέλα (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) που βγάζει η ΝΟΚΙΑ κάθε 3-4 χρόνια. Μετά από 40 μέρες που το έχω στα χέρια μου, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την χρηστικότητα του, την πληρότητα γενικά θα έλεγα ότι είναι "εργαλείο". Η ποιότητα κατασκευής του ξεπερνά πολύ ακριβότερα μοντέλα. Γενικά πρόκειται από τα λίγα κινητά που έχουν ελάχιστα μειονεκτηματα. Αν διέθεται καλύτερες φωτογραφικές επιδώσεις και μεγαλύτερη οθόνη θα ήταν μεν υπερπλήρες, αλλά δεν θα ήταν αυτό που είναι. Ένα απόλυτο εργαλείο εξαιρετικά μικρού μεγέθους που κάνει τα πάντα. Συνιστώ σε όσους το έχουν να προμηθευτούν ένα σετ καπάκια τα οποία θα τα κρατήσουν στο συρτάρι. Θα τους χρειαστούν μετά από κάποια όπως χρειάζονται σε μερικούς τώρα, για ένα άλλο σπουδαίο μοντέλο το παλιό 6310. Όσο για το SAR μια και σε όλα τα φόρουμ που αναφέρονται σε νέες συσκευές τις ΝΟΚΙΑ, υπάρχουν post από μη κατόχους ΝΟΚΙΑ οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να μας λένε γιατί δεν θα αγόραζαν ΝΟΚΙΑ, τα έχουμε πει. Αν το κινητό χρησιμοποιηθεί ενεργοποιόντας μόνο όσα παρέχουν τα κινητά των εταιρειών με χαμηλό SAR, θα έχουμε και στο Ε51 ένα απόλυτα νορμαλ δείκτη. Όποιος λοιπόν δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει με ΒΤ ή δεν μπορεί να το έχει με απενεργοποιημένο το WiFi και το 3G όταν δεν του χρειάζονται, ε... ας πάρει κάτι άλλο. Έχω ξαναπεί για το Samsung D880 που έχω παροπλισμένο. Έχει πολύ μικρό SAR αλλά δεν είναι ούτε 3G ούτε διαθέτει Wlan και υποτήθεται ότι αναφέρεται σε επαγγελματίες. Το e51 είναι απλά ο πολύ μακρινός απόγονος του 6110, κάπως έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.Ίδια νοοτροπία κατασκευής, ίδια φιλοσοφία. Η ποιότητά του είναι ικανοποιητική(αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη), είναι πράγματι εργαλείο λόγω του μικρού μεγέθους της ικανοποιητικής αυτονομίας και της πληρότητας των λειτουργιών(με εξαίρεση τα multimedia χαρακτηριστικά). Μη το συγκρίνεις με κανένα samsung κλειστού λογισμικού, είναι άδικη τέτοια σύγκριση Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts