g_angelo01 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 οριστε& τα link http://europe.nokia.com/A4579289 http://europe.nokia.com/A4577359 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Αυτές που έδωσες g_angelo01 δεν είναι ακόμα διαθέσιμες, τουλάχιστον στο expansys. Για τη συγκεκριμένη θήκη που έδωσα πιο πάνω, υπάρχει τίποτα; Μου αρέσει πολύ γιατί δεν χρειάζεται καν να το βγάζεις από τη θήκη για να μιλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Την προηγούμενη δευτέρα 14/1 επικοινώνησα με την εταιρία Γερμανός (ανανέωση εταιρικών συνδέσεων) για την αναβάθμιση συσκευή. Αφού με ενημέρωσαν για το ύψους της επιδότησης και την διαδικασία, παράγγειλα το Ε 51 και μου είπαν θα το στείλουν την δευτέρα. Την δευτέρα τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θα σας πάρουμε τηλέφωνο. Περίμενα αλλά τίποτα. Την Τρίτη τους πήρα τηλέφωνο και μου έστειλαν τα χαρτιά με φαξ για να τα υπογράψω για να μου το στείλουν. Χτες έλαβα ένα φωνητικό μήνυμα ότι η παραγγελιά μου εκτελέστηκε και το τηλέφωνο … ακούσων ακούσων… θα το λάβω την Δευτέρα 10 με 12 πμ.στης 28/1 Το ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος αλλά κάπου πρέπει να τα πω. Ούτε με τα πόδια να ερχόταν, στην Αθήνα διαμένω όχι στην Κίνα Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Την προηγούμενη δευτέρα 14/1 επικοινώνησα με την εταιρία Γερμανός (ανανέωση εταιρικών συνδέσεων) για την αναβάθμιση συσκευή. Αφού με ενημέρωσαν για το ύψους της επιδότησης και την διαδικασία, παράγγειλα το Ε 51 και μου είπαν θα το στείλουν την δευτέρα. Την δευτέρα τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θα σας πάρουμε τηλέφωνο. Περίμενα αλλά τίποτα. Την Τρίτη τους πήρα τηλέφωνο και μου έστειλαν τα χαρτιά με φαξ για να τα υπογράψω για να μου το στείλουν. Χτες έλαβα ένα φωνητικό μήνυμα ότι η παραγγελιά μου εκτελέστηκε και το τηλέφωνο … ακούσων ακούσων… θα το λάβω την Δευτέρα 10 με 12 πμ.στης 28/1 Το ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος αλλά κάπου πρέπει να τα πω. Ούτε με τα πόδια να ερχόταν, στην Αθήνα διαμένω όχι στην Κίναπου να ακουσεις την ιστορια του tasulm με τον γερμανο και το Ε51...:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Ξέρει κανείς αν υπάρχει, έστω, κάμια παρόμοια θήκη για άλλο μοντέλο που να κάνει σε αυτό το κινητό; Θα το πάρω το κινητό το πολύ την άλλη βδομάδα και θέλω σίγουρα να έχω και μια θήκη. Αυτή που έδωσα από πάνω μου αρέσει πάρα πολύ! Αλλά θα αργήσει να έρθει, υπάρχει κανα ελληνικό site που να το έχει άμεσα διαθέσιμο; Αυτό που δείχνεις στη φωτό δεν είναι θήκη, αλλά κάλυμμα...Για θήκες πολύ όμορφες ποιοτικά και ασθητικά, έχει η vodafone της σειράς Pierre Gardin.... Φυσικά και για Ε51, τέλεια....:) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Αυτό που δείχνεις στη φωτό δεν είναι θήκη, αλλά κάλυμμα...Για θήκες πολύ όμορφες ποιοτικά και ασθητικά, έχει η vodafone της σειράς Pierre Gardin.... Φυσικά και για Ε51, τέλεια....:) μηπως θα μπορουσες να δωσεις ενα λινκ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kull Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Επειδή δεν έχω ιδέα από ebay, διάβασα κάποια πράγματα και επειδή είναι λίγο πολύπλοκη η διαδικασία για να παραγγείλω κάτι τώρα, ξέρει κάποιος αν μπορώ να βρω κάπου αλλού αυτή τη συγκεκριμένη θήκη για το κινητό; (π.χ. eshop, play247 κτλ...) Τη βρήκα εδώ: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=161003 αλλά λέει αναμένεται στις 3 Φεβρουαρίου και αν το παραγγείλω σήμερα θα κάνει 11 εργάσιμες μέρες να έρθει. Είναι μεγάλο διάστημα, έχει κανείς υπόψη του κάποιο άλλο site να πάρω αυτή τη θήκη; Κάποιο που να μπορώ να πληρώσω αντικαταβολή ή με χρεωστική κάρτα, γιατί δεν έχω πιστωτική. Ευχαριστώ πολύ. Μπορεις να παραγγειλεις από ebay χρησιμοποιοντας paypal. Άνοιξε έναν λογαριασμό και χρησιμοποιησε την χρεωστική σου κάρτα αρκει να είναι electron visa. Είναι ασφαλές. Οτι χρειαστείς εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rasel Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Την προηγούμενη δευτέρα 14/1 επικοινώνησα με την εταιρία Γερμανός (ανανέωση εταιρικών συνδέσεων) για την αναβάθμιση συσκευή. Αφού με ενημέρωσαν για το ύψους της επιδότησης και την διαδικασία, παράγγειλα το Ε 51 και μου είπαν θα το στείλουν την δευτέρα. Την δευτέρα τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θα σας πάρουμε τηλέφωνο. Περίμενα αλλά τίποτα. Την Τρίτη τους πήρα τηλέφωνο και μου έστειλαν τα χαρτιά με φαξ για να τα υπογράψω για να μου το στείλουν. Χτες έλαβα ένα φωνητικό μήνυμα ότι η παραγγελιά μου εκτελέστηκε και το τηλέφωνο … ακούσων ακούσων… θα το λάβω την Δευτέρα 10 με 12 πμ.στης 28/1 Το ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος αλλά κάπου πρέπει να τα πω. Ούτε με τα πόδια να ερχόταν, στην Αθήνα διαμένω όχι στην Κίνα που να ακουσεις την ιστορια του tasulm με τον γερμανο και το Ε51... Υπάρχουν και χειρότερα. Που να ακούσετε τη δική μου ιστορία με το Ε51 από το pixmania. Η παραγγελία έγινε 28/12, το έστειλαν 5/1 και το παρέλαβα 23/1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Υπάρχουν και χειρότερα. Που να ακούσετε τη δική μου ιστορία με το Ε51 από το pixmania. Η παραγγελία έγινε 28/12, το έστειλαν 5/1 και το παρέλαβα 23/1. και παλι, που να ακουσεις την ιστορια του tasulm :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 και παλι, που να ακουσεις την ιστορια του tasulm :p ε πες τη μας επιτελους:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Σήμερα αγόρασα απο Νοκια shop - Γρ.Λαμπρακη στον Πειραια την θήκη για το Ε51 CP-265,σε μαύρο χρωμα μόνο 8 ευρω. Πολύ καλή θήκη και προστατευει πολύ το κινητό. Δεν είναι για ζώνη. Εξαιρετική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Nα σας την πώ εν συντομία. Απο τις 7/1/2008 έχω επικοινωνήσει με τα κεντρικά του Γερμανού 2106242500 πάνω απο 10 φορές. Δεν ξέρω πως μπλέχτηκα με τον Γερμανό, ουτε απ'έξω δεν είχα περάσει, ποτέ. Τεσπα, επειδή λεει το πρόγραμμα είναι εταιρικό (ελευθερος επαγγελματίας είναι ο πατέρας μου, αλλά στη Voda οι ελευθεροι επαγγελματίες, ακόμα και κάποιες εταιρείες εξυπηρετούνται απο καταστήματα) γίνεται μόνο με φαξ υπογραφή σφραγίδα, και κούριερ. Βρε δεν είμαι εταιρεία, βρε δεν έχω φαξ, τίποτα. Αντε να το στείλουμε στο κατάστημα Γερμανός Παλλήνης να πάτε εκει να το σφραγίσετε (το γραφω ακριβώς με το στύλ που το είπανε). Αντε μια το στέλνουν, πάει ο πατέρας μου τίποτα. Αντε εφταιγέ το φαξ του καταστήματος Ξανά τηλέφωνο τα ίδια. είχε πρόβλημα το φαξ του κεντρικού. Μετά απο 10 φορες στην κυριολεξία που τους πήρα και κάναμε τη διαδικασία, τελικά θα παραλάβω το κινητό την Τρίτη 29/1. Νομίζω ένα response time της τάξεως των 21 ημερών είναι μια χαρά. Ρε που φτάσαμε να παρακαλάει ο πελάτης να του ανανεώσουν το συμβόλαιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Nα σας την πώ εν συντομία. Απο τις 7/1/2008 έχω επικοινωνήσει με τα κεντρικά του Γερμανού 2106242500 πάνω απο 10 φορές. Δεν ξέρω πως μπλέχτηκα με τον Γερμανό, ουτε απ'έξω δεν είχα περάσει, ποτέ. Τεσπα, επειδή λεει το πρόγραμμα είναι εταιρικό (ελευθερος επαγγελματίας είναι ο πατέρας μου, αλλά στη Voda οι ελευθεροι επαγγελματίες, ακόμα και κάποιες εταιρείες εξυπηρετούνται απο καταστήματα) γίνεται μόνο με φαξ υπογραφή σφραγίδα, και κούριερ. Βρε δεν είμαι εταιρεία, βρε δεν έχω φαξ, τίποτα. Αντε να το στείλουμε στο κατάστημα Γερμανός Παλλήνης να πάτε εκει να το σφραγίσετε (το γραφω ακριβώς με το στύλ που το είπανε). Αντε μια το στέλνουν, πάει ο πατέρας μου τίποτα. Αντε εφταιγέ το φαξ του καταστήματος Ξανά τηλέφωνο τα ίδια. είχε πρόβλημα το φαξ του κεντρικού. Μετά απο 10 φορες στην κυριολεξία που τους πήρα και κάναμε τη διαδικασία, τελικά θα παραλάβω το κινητό την Τρίτη 29/1. Νομίζω ένα response time της τάξεως των 21 ημερών είναι μια χαρά. Ρε που φτάσαμε να παρακαλάει ο πελάτης να του ανανεώσουν το συμβόλαιο... Ακριβώς αυτό το τηλέφωνο κάλεσα και εγώ αυτήν την διαδικασία περίμενα να κάνω και εγώ. Πιστεύω ότι το κάνουνε συστηματικά σε τηλεφωνά που δεν έχουν να παραδώσουν. Και αν έχουν μερικά τα θέλουν για νέες συνδέσεις. Εμάς μας έχουν σίγουρους. Πάντως έστειλα μήνυμα στο κοσμοτε. Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 γιατί αν λέγανε οτι δεν το έχουνε θα τους έπεφτε το καμάρι? Εδω με ρωτήσανε και με χαρά σε τι χρώμα το θέλω! Ας μου έλεγαν δεν το έχουμε κύριε, στο τέλος του μήνα θα το έχετε. Τέσπα είμαστε εκτός θέματος βεβαια αλλά τι να κάνουμε που καρτερούμε το κινητάκι μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Σήμερα αγόρασα απο Νοκια shop - Γρ.Λαμπρακη στον Πειραια την θήκη για το Ε51 CP-265,σε μαύρο χρωμα μόνο 8 ευρω. Πολύ καλή θήκη και προστατευει πολύ το κινητό. Δεν είναι για ζώνη. Εξαιρετική. στην φώτο στο site της nokia δεν φαίνεται καθαρά το πως ακριβώς ''λειτουργεί'' η θήκη...αν έχεις την καλοσύνη βάλε κανά 2-3 φώτος να δούμε πως είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Σωστα βαλε καμια φωτο να δουμε και μεις! Πλεον ειμαι και γω κατοχος :D Αψογο κινητο! Εως τωρα το εχω εξερευνησει ελαχιστα, εχω να παρω νοκια απο το 2001 και ειδικα symbian os πρωτη φορα δουλευω. Καταρχας τι αθλιος φορτιστης ειναι αυτος, ειναι δυνατον να εχει καλωδιο τηλεφωνου ημαρτον... Επισης ο φωτισμος της οθονης χαμηλωνει μονος του και ξανα επανερχεται μετα παλι κοκ ενω δουλευω το κινητο! Τι κολπα ειναι αυτα? Κατανταει κουραστηκο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 είναι η αυτόματη ρύθμιση του contrast ανάλογα με τις πληροφορίες που λαμβάνει για τον φωτισμό από το light sensor της συσκευής..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 στην φώτο στο site της nokia δεν φαίνεται καθαρά το πως ακριβώς ''λειτουργεί'' η θήκη...αν έχεις την καλοσύνη βάλε κανά 2-3 φώτος να δούμε πως είναι.. Ok....θα βαλω photos μέσα στο Σαββατοκυριακο. H θήκη αυτή ειναι κλασσικό στυλ σαν ''καλτσα'' ή ¨οπως είναι του Blackberry Curve. Το τηλέφωνο μπαίνει συρταρωτο στην θήκα απο πάνω προς τα κατω (μέσα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Σωστα βαλε καμια φωτο να δουμε και μεις! Πλεον ειμαι και γω κατοχος :D Αψογο κινητο! Εως τωρα το εχω εξερευνησει ελαχιστα, εχω να παρω νοκια απο το 2001 και ειδικα symbian os πρωτη φορα δουλευω. Καταρχας τι αθλιος φορτιστης ειναι αυτος, ειναι δυνατον να εχει καλωδιο τηλεφωνου ημαρτον... Καταρχήν, καλορίζικο το νέο σου κινητάκι. Καλωσόρισες στον κόσμο των series 60. :);) Όταν λές φορτιστής με καλώδιο τηλεφώνου, τι εννοείς; Ο φορτιστής σου έχει σπιράλ καλώδιο; Αν ναι, κάτι παίζει εδώ γιατί ο δικός μου είναι ο νέος πολύ μικρούλης ταχυφορτιστής, ο οποίος δεν έχει βέβαια σπιράλ καλώδιο. Απο που το πήρες το κινητό σου; Έχει ελληνικά στα πλήκτρα; Και τώρα που λέω ελληνικά στα πλήκτρα, νομίζω οτι είναι το πρώτο Nokia στο οποίο οι ελληνικοί χαρακτήρες στα πλήκτρα είναι με κεφαλαία. Σε όλους έτσι είναι; είναι η αυτόματη ρύθμιση του contrast ανάλογα με τις πληροφορίες που λαμβάνει για τον φωτισμό από το light sensor της συσκευής..:) Νίκο, ο αισθητήρας φωτός δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Είσαι σίγουρος οτι έχεις παρατηρήσει, ενώ χρησιμοποιείς την συσκευή, να αυξομειώνεται ο φωτισμός; Γιατί σε μένα, σίγουρα, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο αισθητήρας προσαρμόζει μεν την φωτινότητα της οθόνης σύμφωνα με το περιβάλλον, αλλά δεν την αλλάζει κατά βούληση. Πχ, αν αναβοσβήνεις τα φώτα, δε θα δεις την οθόνη να αυξομειώνει τον φωτισμό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Καταρχήν, καλορίζικο το νέο σου κινητάκι. Καλωσόρισες στον κόσμο των series 60. :);) Όταν λές φορτιστής με καλώδιο τηλεφώνου, τι εννοείς; Ο φορτιστής σου έχει σπιράλ καλώδιο; Αν ναι, κάτι παίζει εδώ γιατί ο δικός μου είναι ο νέος πολύ μικρούλης ταχυφορτιστής, ο οποίος δεν έχει βέβαια σπιράλ καλώδιο. Απο που το πήρες το κινητό σου; Έχει ελληνικά στα πλήκτρα; Και τώρα που λέω ελληνικά στα πλήκτρα, νομίζω οτι είναι το πρώτο Nokia στο οποίο οι ελληνικοί χαρακτήρες στα πλήκτρα είναι με κεφαλαία. Σε όλους έτσι είναι; Thx :happy: Ο φορτιστης οχι δεν εχει σπιραλ καλωδιο αλλα ενα που μοιαζει με αυτα των τηλεφωνικων γραμμων, πολυ ψευτικο προβλεπω να κοπει αμεσα αν σκαλωσει καπου. Συνηθισα απο το χοντρο καλωδιο που ειχε ο φορτιστης του motorola. Επισης το βυσμα που συνδεεται το κινητο ειναι υπερβολικα ψιλο. Γενικως δεν ειναι και για πολυ μεταχειριση οταν φορτιζει.. Λοιπον το πηρα απο το πλαισιο και εχει ελληνικα στα πληκτρα, ελληνικες οδηγιες (ενας τομος) και ειναι made in finland. Είσαι σίγουρος οτι έχεις παρατηρήσει, ενώ χρησιμοποιείς την συσκευή, να αυξομειώνεται ο φωτισμός; Γιατί σε μένα, σίγουρα, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο αισθητήρας προσαρμόζει μεν την φωτινότητα της οθόνης σύμφωνα με το περιβάλλον, αλλά δεν την αλλάζει κατά βούληση. Πχ, αν αναβοσβήνεις τα φώτα, δε θα δεις την οθόνη να αυξομειώνει τον φωτισμό της. Παρατηρησα οτι ενω πλοηγιεμαι στο μενου ο φωτισμος χαμηλωνει, παραμενει εκει και μετα ξαφνικά δυναμώνει παλι. Τωρα αν εχει αισθητηρα παιζει να ειναι αυτη η αιτια. Αν δω οτι συνεχισει θα απενεργοποιησω αυτη την δυνατοτητα ( αν γινετε). Αυριο θα το εξερευνησω πιο πολυ το κινητο, θα διαβασω και το manual και πρεπει να βρω τροπο να συνεργαστει το MPT με το προγραμμα που ερχεται μαζι με το κινητο ωστε να περασω τις επαφες ευκολα και οχι μια μια με το χερι.. edit: Κατι ακομα μιας και δεν ειδα να αναφερεται πουθενα σε ολο το topic, απο video playback πως τα παει το κινητο? Τι αναλυση σηκωνει και σε ποσα fps? Οποιος εχει ασχοληθει με το θεμα ας δωσει τις βελτιστες ρυθμισεις εικονας και ηχου ωστε να συμπιεζω καταληλα τα video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Τι βίντεο να ευχαριστηθείς σε αυτή την τόσο μικρή οθόνη; Λογικό να μην έχει γίνει και πολύς λόγος στο εν λόγω θέμα. Μόλις γίνουν οι πρώτες δοκιμές, ενημέρωσε μας. Μόλις έκανα και την πρώτη μου δοκιμή με το stereo bluetooth της Nokia BH-500. Συνεργάζεται άψογα και η ποιότητα αναπαραγωγής είναι άψογη. Παράλληλα κάνω πλοήγηση μέσω wi-fi (το ποστ είναι απο το Ε51), ενώ στπ background τρέχουν ακόμα 8 εφαρμογές. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν παρατήρησα ούτε ένα σπάσιμο στον ήχο. Απίστευτη απόδοση. Μπορώ να πω οτι έχω μείνει εντυπωσιασμένος. :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 τα ελληνικά γράμματα στα πλήκτρα όντως είναι κεφαλαία και στο δικό μου... και όχι δεν αυξομειώνεται με αυτόν τον ρυθμό η φωτενότητα της οθόνης...όπως το είπες,προσαρμόζεται στο περιβάλλον...:) κατα τ'άλλα έχω και εγώ εντυπωσιαστεί...ότι κάνει το κάνει καλά..:) (15 μέρες τώρα δεν έχω βγάλει ακόμα φώτο..:O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Όποιος μπορεί ας ανεβάσει καμία φωτό της ελληνικής έκδοσης του κινητού γιατί δεν έχω δει πουθενά μέχρι τώρα. Θέλω να δω πώς δείχνει με το ελληνικό πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Θα δοκιμασω να βαλω video με διαφορες ρυθμισεις να βρω τα βελτιστα. Η οθονη δε με ενοχλει καθολου, μπορει να ειναι μικρη αλλα εχει αριστη ευκρινια! Εδω στο προηγουμενο motorola εβαζα ολοκληρες ταινιες με υποτιτλους μεσα χωρις κανενα προβλημα, αν υποστηριζει το e51 320χ240 με fps >=25 ειναι τζαμι. Και σε μενα κεφαλαια ειναι τα ελληνικα γραμματα, βεβαια δεν εχει και νοημα που τα εβαλα, τοσα χρονια με κινητα δεν ειναι δυσκολο να θυμασαι που βρισκονται οι χαρακτηρες! Η φαση ειναι που εχει και ενα μενου οπου σου διαβαζει κιολας οτι δειχνει η οθονη, πολυ γελιο, για τους τυφλους το εβαλαν αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Όποιος μπορεί ας ανεβάσει καμία φωτό της ελληνικής έκδοσης του κινητού γιατί δεν έχω δει πουθενά μέχρι τώρα. Θέλω να δω πώς δείχνει με το ελληνικό πληκτρολόγιο. http://img352.imageshack.us/img352/4262/20012008315hq7.th.jpg http://img108.imageshack.us/img108/349/20012008316vx3.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts