fagito2000 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Αυτό φαντάζομαι γιατι δεν μπορώ να φανταστώ οτι αυτό είναι εφικτό, εκτός και αν σκάσεις τις πιστωτικές σου και τα δάνεια και χρεωθείς για μια ζωή!! Απλά μην παραπονιόμαστε μετά όταν θέλουμε για τον χαβαλέ μας έναν μισθό ενώ άλλος κόσμος συντηρεί ολόκληρο σπίτι κάθε μήνα με αυτό το ποσό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Αυτό φαντάζομαι γιατι δεν μπορώ να φανταστώ οτι αυτό είναι εφικτό, εκτός και αν σκάσεις τις πιστωτικές σου και τα δάνεια και χρεωθείς για μια ζωή!! Απλά μην παραπονιόμαστε μετά όταν θέλουμε για τον χαβαλέ μας έναν μισθό ενώ άλλος κόσμος συντηρεί ολόκληρο σπίτι κάθε μήνα με αυτό το ποσό... Εννοείται φυσικά πως αρκετοί προσθέτουν και καπέλο στα πραγματικά έξοδα τους... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Ελλάδα της υπερβολής :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Ελλάδα της υπερβολής :D Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Καλά ρε παιδιά, διαβάζω και μένω άφωνη. Κατά μέσο όρο αρκετοί από εδώ ισχυρίζονται οτι ξοδεύουν 20 - 30 ευρώ την μέρα, για τα καθημερινά που σε μηνιαία βάση φτάνει ή και ξεπερνάει ένα βασικό μισθό. Ερώτηση: Οι αυτοσυντηρούμενοι, που νοικιάζετε ή έχετε αγοράσει δικό σας σπίτι και δεν μένετε με τους γονείς σας, που είστε υπάλληλοι, που δεν έχετε άλλου τύπου εισοδήματα....πως τα καταφέρνετε?? :wacko: Καλά σήμερα μπήκα πρώτη φορά στο θέμα και διαβάζοντας τις πρώτες σελίδες ακριβώς το ίδιο θα ρωτούσα, αν ξοδεύουν 20€ την ημέρα και έξτρα κινητά και λοιπά μηνιαία έξοδα πως στο καλό τη βγάζουν;; Εγώ λογικά 10-15€ αλλά τις μισές μέρες της εβδομάδας οπότε χοντρικά κανά 10€ την ημέρα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Καλά σήμερα μπήκα πρώτη φορά στο θέμα και διαβάζοντας τις πρώτες σελίδες ακριβώς το ίδιο θα ρωτούσα, αν ξοδεύουν 20€ την ημέρα και έξτρα κινητά και λοιπά μηνιαία έξοδα πως στο καλό τη βγάζουν;; Εγώ λογικά 10-15€ αλλά τις μισές μέρες της εβδομάδας οπότε χοντρικά κανά 10€ την ημέρα. Είναι προφανές ότι υπάρχουν μέρες που θα ξοδέψεις 10 ευρώ, υπάρχουν μέρες που θα ξοδέψεις και 100 και υπάρχουν και μέρες που δεν θα ξοδέψεις τίποτα. Σίγουρα όμως δεν θα βγεις να πεις «ξοδεύω 100 ευρώ τη μέρα»... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Τι να πω ρε παιδιά. Τελικά είμαστε υπερ καταναλωτικοί :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 ...για να πω την αποψη μου ξοδευω πανω/ή κοντα στα 30 € την ημερα κατα μεσο ορο.....βεβαια ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 30 x 30 = 900 € :p....και ζω σε δικο μου σπιτι....χωρις νοικιο, κοινοχρηστα κλπ....απλα καποια παγια εξοδα (ΔΕΗ, Νερο, Adsl, λιγα δανεικα και αγυριστα στους γονεις) που δεν τα βαζω στα 30 €..... ...αυτο ομως που μπορω να πω ειναι οτι αν ζεις μονος σου...εχεις καποια ενδιαφεροντα (χομπυ, εκδρομες, ταξιδια)...τα 20 € την ημερα ειναι απλα στο οριο....τα 30 € λιγο πιο πανω απο αυτο.....:wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Τι να πω ρε παιδιά. Τελικά είμαστε υπερ καταναλωτικοί :lol: Welcome to the real world. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 diavasa sxedo to thread apo tin arxi ! kai pragmatika emina M****S !! apo afta pou ida o vasikos pezi na ine 2000 euro + .. tlp .. egw ime fititis , dulevw kai pernw 800 euroulakia ton mina . kata meso oro pada 3odevw 200-250 euro / mina ime kapnistis opote apo ta 250 as pume ta 120 pane tsigara . kafe se kafeteria den pinw :D mporite na me lete skroutz , ala lipame ta lefta mu . 5 euro gia enan frape ine koroidia :S otan ton plirone o mpampan pigena ka8imerina. apo osa lefta minan xriazome 50 euro fenzini . kai ta ipolipa pane gia kamia e3odo , kana cinema , club ( 1-2 fores ton mina max ) . etsi kai alios den prolavenw logo sxolis kai doulias. +10 eurolakia gia MIA karta sto kinito. afta :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Οικονομική κρίση σου λέει μετά!!! Στα μπουζούκια/ clubs δεν πέφτει καρφίτσα, τα καταστήματα εκεί έξω είναι γεμάτα κόσμο οι καφετέριες ζουν και βασιλεύουν με 6€ το ρόφημα και εμείς συνεχίζουμε να γκρινιάζουμε ότι δε μας φτάνει ο μισθός μας!!! Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Οικονομική κρίση σου λέει μετά!!! Στα μπουζούκια/ clubs δεν πέφτει καρφίτσα, τα καταστήματα εκεί έξω είναι γεμάτα κόσμο οι καφετέριες ζουν και βασιλεύουν με 6€ το ρόφημα και εμείς συνεχίζουμε να γκρινιάζουμε ότι δε μας φτάνει ο μισθός μας!!! την οικονομικη κριση τα καναλια τη φτιαχνουν,ολα γι'αυτους ειναι μαυρα λογω τηλεθεασης.μαυρες εκπομπες με κλαμα και τιποτ'αλλο,χαρα,ευτυχια,αγαπη πουθενα :lol::lol: τεσπα παλι ξεφυγαμε επι του θεματος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Οικονομική κρίση σου λέει μετά!!! Στα μπουζούκια/ clubs δεν πέφτει καρφίτσα, τα καταστήματα εκεί έξω είναι γεμάτα κόσμο οι καφετέριες ζουν και βασιλεύουν με 6€ το ρόφημα και εμείς συνεχίζουμε να γκρινιάζουμε ότι δε μας φτάνει ο μισθός μας!!! Τι ηλικιες βλεπεις ομως????Βλεπεις τον οικογενειαρχη να ψωνιζει με τα παιδια του,τον βλεπεις ναπινει καφε στην καφετερια η μηπως στα μπουζουκια.Εγω τα μπουζουκια καθημερινες δεν τα βλεπω να γεμιζουν απο νεολαια,τα ΣΚ μονο πιστα γεμιζει καποιας ηλικιας ατομα και ολο το υπολοιπο μαγαζι με νεους.Η οικονομικη κριση ακομα δεν ηρθε στην Ελλαδα αλλα και να ερθει το πληγμα θα το εχουν επιχειρηματιες οχι αυτος πυ παιρνει 700 ευρω το μηνα.Γιατι με αυτα τα λεφτα ενα ατομο τα βγαζει περα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Τι ηλικιες βλεπεις ομως????Βλεπεις τον οικογενειαρχη να ψωνιζει με τα παιδια του,τον βλεπεις ναπινει καφε στην καφετερια η μηπως στα μπουζουκια.Εγω τα μπουζουκια καθημερινες δεν τα βλεπω να γεμιζουν απο νεολαια,τα ΣΚ μονο πιστα γεμιζει καποιας ηλικιας ατομα και ολο το υπολοιπο μαγαζι με νεους.Η οικονομικη κριση ακομα δεν ηρθε στην Ελλαδα αλλα και να ερθει το πληγμα θα το εχουν επιχειρηματιες οχι αυτος πυ παιρνει 700 ευρω το μηνα.Γιατι με αυτα τα λεφτα ενα ατομο τα βγαζει περα. τα μπουζουκια ποτε δε γεμιζαν απο νεολαια τις καθημερινες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 egw ime fititis , dulevw kai pernw 800 euroulakia ton mina . kata meso oro pada 3odevw 200-250 euro / mina ime kapnistis opote apo ta 250 as pume ta 120 pane tsigara . kafe se kafeteria den pinw :D mporite na me lete skroutz , ala lipame ta lefta mu . 5 euro gia enan frape ine koroidia :S otan ton plirone o mpampan pigena ka8imerina. apo osa lefta minan xriazome 50 euro fenzini . kai ta ipolipa pane gia kamia e3odo , kana cinema , club ( 1-2 fores ton mina max ) . etsi kai alios den prolavenw logo sxolis kai doulias. +10 eurolakia gia MIA karta sto kinito. afta :D Παρατηρήσεις; 1. ΜΙΑ (μα μία; ) κάρτα στο κινητό; :shock: 2. Μένεις με τους γονείς σου; Άρα γλυτώνεις ενοίκιο και λογαριασμούς. 3. Ξοδεύεις 250 ευρώ το μήνα μέσο όρο, δίνεις 120 ευρώ στα τσιγάρα (εκεί δεν λυπάσαι τα λεφτά σου; ) και πας σινεμά που κάνει μόνο το εισιτήριο 10 ευρώ, κλαμπ 1-2 φορές το μήνα, βάζεις 10 ευρώ κάρτα και βάζεις και 50 ευρώ βενζίνη; Πολύ λίγα έξοδα μου φαίνοναι... :confused: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 giaτι σου φαινεται περιεργη η μια καρτα στο κινητο?εγω βαζω μονο οταν κοντευει να ληξει..μια ανανεωση των 50ε(που συνηθως διπλασιαζεται) στους 6 μηνες,,,μιλαω πιο πολυ στο σταθερο(ακομα και για κλησεις προς κινητα) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 giaτι σου φαινεται περιεργη η μια καρτα στο κινητο?εγω βαζω μονο οταν κοντευει να ληξει..μια ανανεωση των 50ε(που συνηθως διπλασιαζεται) στους 6 μηνες,,,μιλαω πιο πολυ στο σταθερο(ακομα και για κλησεις προς κινητα) Δε μου φαίνεται περίεργη τόσο η μία κάρτα, όσο το ποσό. Προσωπικά με συμβόλαιο, κάτω από 50 ευρώ δεν πληρώνω ποτέ... Εντάξει, λογικό είναι αν κάνεις περισσότερη χρήση στο σταθερό να μην χρησιμοποιείς τόσο το κινητό, αλλά και πάλι, 10 ευρώ το μήνα μου φαίνονται εξωφρενικά λίγα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 τα μπουζουκια ποτε δε γεμιζαν απο νεολαια τις καθημερινες ;) γεμιζαν καιγεμιζουν,μεσω των παραταξεων(και καλα)..;) Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Δε μου φαίνεται περίεργη τόσο η μία κάρτα, όσο το ποσό. Προσωπικά με συμβόλαιο, κάτω από 50 ευρώ δεν πληρώνω ποτέ... Εντάξει, λογικό είναι αν κάνεις περισσότερη χρήση στο σταθερό να μην χρησιμοποιείς τόσο το κινητό, αλλά και πάλι, 10 ευρώ το μήνα μου φαίνονται εξωφρενικά λίγα...εξαρταται.. οι κλησεις ολες σε μενα γινονται απο το σταθερο.σμς στελνω λιγα,οποτε 10ε/μηνα ειναι νορμαλ ποσο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πόσα χαλάμε την ημέρα.. Ίσως θα έπρεπε να το υπολογίσουμε με τον μήνα... Γιατί υπάρχουν και μέρες που πας για ψώνια, ή τα ΣΚ που συνή8ως πας σε club ή μπουζούκια κτλ... Εγώ, επειδή μένω και στο σπίτι των γονιών μου ξοδεύω περίπου 600 ευτώ το μήνα.. Αλλά έχω παρατηρήσει και όταν κατεβαίνω στη σχολή χαλάω 20 ευρώ τουλάχιστον (μένω και λίγο μακριά από το κέντρο οπότε αν υπολογίσεις εισητήρια, καφέ, φαγητό ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Για την περίοδο των Χριστουγέννων και γενικά από τις 13 Δεκέμβρη μέχρι και χτες, έχω χαλάσει 335€ :O:D Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Παίρνω 2000 ευρώ το μήνα και δεν μου μένει φράγκο... οπότε 2000/30=66.66 την ημέρα. Μόνο προσωπικά έξοδα και λογαριασμό κινητού (50 ευρώ το μήνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 1. ΜΙΑ (μα μία; ) κάρτα στο κινητό; Και εγώ τόση βάζω το μήνα περίπου. Εξαρτάτε βέβεαια. Υπάρχουν φορές που βάζω 20 εύρω και πάλι ένα μήνα παω. Δεν κάνω πολλά τηλέφωνα , κυρίως μηνύματα και αυτά ελάχιστα!! Καθε μέρα εγώ ξοδεύω περίπου 3-4 ευρώ στο σχολείο, μερικές φορές όχι, μερικές πιο λίγα και για εξόδους το Σάββατο 20 ευρώ! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Για την περίοδο των Χριστουγέννων και γενικά από τις 13 Δεκέμβρη μέχρι και χτες, έχω χαλάσει 335€ :O:D ωραια,προσωπικα για τη περιοδο των γιορτων καπου στα 700-800 ευρω και μαζι με τις αγορες που θα κανω απο βδομαδα καπου στα 2000 συνολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Χτες βράδυ χάλασα 120 ευρώ... :cry::cry: Καταραμένο Γκάζι, εσύ και τα ποτά... εεεεε... μαγαζιά σου! Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts