Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά εμάς τα μηχανογραφικά μας τα έδωσαν τη μέρα που γράφαμε Μαθηματικά Γενικής στις Πανελλήνιες... Δηλαδή 22/5... Γιατί σας άργησαν εσάς τόσο πολύ?

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι θα γίνει με την ανάρτηση των βαθμολογιών στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ...? Πότε έχουν σκοπό να τα βγάλουν? Αφού δώσουμε μηχανογραφικά?

Και τέλος, γιατί μειώθηκαν οι σελίδες του συγκεκριμένου forum? Ήταν γύρω στις 215 αλλά τώρα είναι 145

Opos egrapse pio prin o andreas_dimit, "syntoma" tha anartithoun k sto internet.Tora to poso syntoma einai ena allo thema.....:lol:

Burn the rubber, not your soul...

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ούτε εμάς μας έδωσαν μηχανογραφικά...πάντως από τα χρόνια της αδερφής μου, θυμάμαι ότι τα κατέθεταν σε άλλο σχολείο...ισχύει ακόμα αυτό;

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ούτε εμάς μας έδωσαν μηχανογραφικά...πάντως από τα χρόνια της αδερφής μου, θυμάμαι ότι τα κατέθεταν σε άλλο σχολείο...ισχύει ακόμα αυτό;

Nai isxuei.Ego persi pou edina to mixanografiko to katethesa se allo sxoleio.

Burn the rubber, not your soul...

κι ομως, ολοι οι βαθμοι μου ειχαν μονο ενα δεκαδικο ψηφιο...

τι να πω?

α! και με την ευκαιρια, ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια στη φυσικη;)

Παρακαλώ.:lol::p:*:cat:

ok αφου καθε χρονο οι βασεις ανεβαινουν θελω να δω τι θα γινει σε 2-3 χρονια που δε θα βλεπουμε τει κατω απο 16000.. οι βασεις ανεβαινουν στις σχολες που ειναι της ''μοδας'', αν βεβαια υπαρχει και η αναλογη επιτυχια. το δικο μου 17900 ηταν το 2ο μεγαλυτερο στο σχολειο μου, που εχει αρκετες επιτυχιες καθε χρονο. Τωρα μπορει να βλεπουμε αρκετες επιτυχιες εδω μεσα αλλα για σκεφτειτε, οταν οι πρωτοι βαθμοι που αναφερονται ειναι πανω απο 18, ποιος ''δυσμοιρος'' που εχει βγαλει κατω απ 15 θα το πει;
trust me, I 'm an engineer:cool:

ξαναλεω οτι καθε χρονο οι μαθητες 'πατωνουν' αλλα καθε χρονο ανεβαινουν οι βασεις. Πως γινεται αυτο?

Οι βασεις καθοριζονται αναλογα με τον αριθμο θεσεων και τη ζητηση τους.

ok αφου καθε χρονο οι βασεις ανεβαινουν θελω να δω τι θα γινει σε 2-3 χρονια που δε θα βλεπουμε τει κατω απο 16000.. οι βασεις ανεβαινουν στις σχολες που ειναι της ''μοδας'', αν βεβαια υπαρχει και η αναλογη επιτυχια. το δικο μου 17900 ηταν το 2ο μεγαλυτερο στο σχολειο μου, που εχει αρκετες επιτυχιες καθε χρονο. Τωρα μπορει να βλεπουμε αρκετες επιτυχιες εδω μεσα αλλα για σκεφτειτε, οταν οι πρωτοι βαθμοι που αναφερονται ειναι πανω απο 18, ποιος ''δυσμοιρος'' που εχει βγαλει κατω απ 15 θα το πει;

Dismoiros eisai esy pou les tetoia... Egw proswpika evgala 15051, alla kai katw apo 15 na evgaza pali dn 8a ntrepomoun kai 8a t elega... Oso kai na evgaza... 8a prepei na ntrepesai an vgaleis dld ena 12? Yparxoun kai tei sto 5o pou xerw kala oti einai pl kalitera apo kapoia aei (px tei logistikis i tei emporias kai diafimisis).

ξαναλεω οτι καθε χρονο οι μαθητες 'πατωνουν' αλλα καθε χρονο ανεβαινουν οι βασεις. Πως γινεται αυτο?

Οι βασεις καθοριζονται αναλογα με τον αριθμο θεσεων και τη ζητηση τους.

Sto 5o pedio einai pia sigouro oti 8a katevoun ... An lavoume ipopsi ta parakatw

* oi va8moi sto ma8hma auximenis varititas ao8 einai pio xamiloi se sxesi me persi (kai propersi)

* o ari8mos twn eisaktewn exei auxi8ei se eparxiakes poleis

* o ari8mos twn paidiwn pou edwsan ao8 einai ligoteros apo persi..

Παιδιά στο δικό μου το σχολείο υπάρχει μεγάλη αποτυχία.Είδα σήμερα κάτι βαθμούς..Εν ολίγοις το δικό μου 13.3 στα μαθηματ κατευθ ήταν από τους μεγαλύτερους ακριβέστερα ο 5 μεγαλύτερος ενώ οι μεγαλύτεροι βαθμοί ήταν περίπου 13,15,16, με μεγαλύτερο ένα 17.5.Και μαθηματ γενικ κακοί βαθμοί.Γύρω στα 10 παιδιά ήμασταν από 17-20 και οι υπόλοιποι κάτι 13αρια και πολλοί κάτω από τη βάση.

Παιδιά στο δικό μου το σχολείο υπάρχει μεγάλη αποτυχία.Είδα σήμερα κάτι βαθμούς..Εν ολίγοις το δικό μου 13.3 στα μαθηματ κατευθ ήταν από τους μεγαλύτερους ακριβέστερα ο 5 μεγαλύτερος ενώ οι μεγαλύτεροι βαθμοί ήταν περίπου 13,15,16, με μεγαλύτερο ένα 17.5.Και μαθηματ γενικ κακοί βαθμοί.Γύρω στα 10 παιδιά ήμασταν από 17-20 και οι υπόλοιποι κάτι 13αρια και πολλοί κάτω από τη βάση.

μήπως κοιτούσα τους βαθμούς στο δικό σου σχολείο τελικά;:p:lol:

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eγω εδωσα δευτερη φορα και δεν εδινα ενδοσχολικα γι αυτο δεν εχω ιδεα για το Μηχανογραφικο. Μπορει να τους το εχουν δωσει. Πρεπει να παω στο σχολειο να ρωτησω..

Οσο για το που τα καταθετουμε ναι παμε σε ενα αλλο σχολειο ( εμενα καθε χρονο στο δικο μου γινεται η καταθεση) της περιοχης που εκει πανε ολα τα κοντινα σχολεια και εκει βρισκεται μια επιτροπη που τα παιρνανε σε υπολογιστη και μετα στο δινουν πισω.

Και κατι αλλο...ποιος εκοψε 70 σελιδες απο το φορουμ εδω και απο 215 επεσε στο 145?? Κριμα και θα τις πιαναμε τις 1000 μεχρι το Σεπτεμβρη!

Σε πολλά σχολεία παρατηρείται αυτό (οι περισσότεροι βαθμοί είναι χαμηλοί, μέχρι και μονάδων).

Απλά έτσι όπως είναι το σύστημα φτάνει στη Γ λυκείου και δίνει πανελλαδικές και η κουτσή Μαρία.

-petros

Η πλάκα είναι ότι σήμερα που είδα αναλυτικότερα τους βαθμούς μου από πρώτο και δεύτερο βαθμολογητή οι άνθρωποι είναι ότι να'ναι.Εγώ μαθηματικά γενικής μόνο εκείνο με ποια μπαταρία συμφέρει θα μπορούσα να χάσω που και πάλι έδωσα λογική απάντηση και είπα το σωστό χωρίς να κάνω τη διαίρεση.Έπιανε 5 μόρια.Ο ένας μου έκοψε ένα μόριο και ο άλλος μου τα έκοψε όλα:lol:

Τι να πεις:(

Σε πολλά σχολεία παρατηρείται αυτό (οι περισσότεροι βαθμοί είναι χαμηλοί, μέχρι και μονάδων).

Απλά έτσι όπως είναι το σύστημα φτάνει στη Γ λυκείου και δίνει πανελλαδικές και η κουτσή Μαρία.

-petros

ε τότε οι χαμηλοί βαθμοί δεν ήταν μόνο φαίνομενο των σχολείων της περιοχής μου όπως είπε κάποιος...τέσπα...zafos90 και εγώ μόνο εκείνο το ερώτημα έχασα..και ο ένας μ'έβαλε 94 ενώ ο άλλος 86...:mad: τι να πεις...

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Dismoiros eisai esy pou les tetoia... Egw proswpika evgala 15051, alla kai katw apo 15 na evgaza pali dn 8a ntrepomoun kai 8a t elega... Oso kai na evgaza... 8a prepei na ntrepesai an vgaleis dld ena 12? Yparxoun kai tei sto 5o pou xerw kala oti einai pl kalitera apo kapoia aei (px tei logistikis i tei emporias kai diafimisis).

Φιλε παρεξηγησες, γι'αυτο εβαλα τη λεξη σε εισαγωγικα, καθολου δυσμοιρος δεν ειναι, αλλα οταν βλεπεις οτι μονο ψηλοι βαθμοι ποσταρονται ειναι καπως..

Προσωπικα δεν θα ντρεπομουν καθολου να βγαλω τοσα αν ηταν κατι που επετρεπε η παιδεια και το διαβασμα μου:cool:.

Και σε εμας δεν πηγαν καλυτερα, χειροτερα θα ελεγα. αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι την τεχνολογικη κατευθυνση επιλεγουν και πολλα παιδια που θελουν απλα να παρουν το απολυτηριο, και στις στατιστικες δεν διαχωριζονται.. Αυτο ειναι μια επιπλεον αιτια που βλεπουμε μεγαλυτερη αποτυχια σε μαθηματα βαρυτητας της ταξης του 70%:!:

με εντυπωσιασε η συγκριση περσινου-φετινου ποσοστου αριστουχων στα μαθ κατ.

αυτο ειναι που λεμε οσο δυσκλα και αν ειναι τα θεματα παντα θα υπαρχουν αριστουχοι και μαλιστα παρα πολυ κοντα στα περσινα επιπεδα....:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Paidia na rwthsw kati? To tmima nautiliakwsn spoudwn kai yphresiwn aigaiou (xios) exeis dikaiwma meteggrafis sto tmima nautiliakwn spoudwn peiraia? (kapou diavasa oti ginetai.. isxyei) ?? kai an isxiei gt st tmima tou Peiraia apaiteitaia eidiko ma8hma ta agglika enw sti xio oxi? Dld an egw perasw sti XIo kai epd eimai triteknos mporw parw meteggrafi stn Peiraia (logw oti eimai 3teknos) akoma kai an grapsw katw apo tn vash sta agglika ?? (gt st xio dn xreiazetai eidiko ma8hma)

Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά με τη σχολή "Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών" στη Λάρισα;

Paidia na rwthsw kati? To tmima nautiliakwsn spoudwn kai yphresiwn aigaiou (xios) exeis dikaiwma meteggrafis sto tmima nautiliakwn spoudwn peiraia? (kapou diavasa oti ginetai.. isxyei)

Ναι.Για δες εδώ http://www.epil.gr/enimerosi/antistixies_tmimatwn.htm

Μηχανογραφικά πότε θα πάρουμε?Μήπως ο καθένας πάει όποτε θέλει σχολείο και ζητάει ένα?Δε μας είπαν τίποτα.Έχω εδώ το μηχανογραφικό της αδερφής μου που είχε δώσει πριν 7 χρόνια και βλέπω τις σχολές αλλά από τότε όλο και κάποιες αλλαγές θα έχουν γίνει..

Στις σχολες που ειναι κατω απο 10.000 μορια πρεπει να εχεις βαθμο προσβασης πανω απο 10 για να μπεις? ετσι δεν ειναι?

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Ναι.Για δες εδώ http://www.epil.gr/enimerosi/antistixies_tmimatwn.htm

Μηχανογραφικά πότε θα πάρουμε?Μήπως ο καθένας πάει όποτε θέλει σχολείο και ζητάει ένα?Δε μας είπαν τίποτα.Έχω εδώ το μηχανογραφικό της αδερφής μου που είχε δώσει πριν 7 χρόνια και βλέπω τις σχολές αλλά από τότε όλο και κάποιες αλλαγές θα έχουν γίνει..

Μην τρελαίνεστε και να μην το έχετε μπορείτε να κατεβάσετε (από το υπουργείο φαντάζομαι)

Θέλω να πω, ότι δεν είναι τπτ το σημαντικό. Ένα φυλλάδιο από χαρτόνι είναι που απλώς θα πάρετε μαζί σας. Στο τέλος το κρατάτε.

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community