Jump to content

kostkan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    217
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About kostkan

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 10

kostkan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οντως ετσι πρεπει να ειναι! Μπραβο! Γιατι μου αρεσει αυτο το στυλ. Τωρα αυτα μονο παραγγελια ε? Εδω δυσκολα
  2. Παιδια εχω ερωτευτει το ρολοι που φοραει ο Λουκας απο την σειρα LAPD! Eιναι σαν δερματινο βραχιολι ετσι λιγο μεγαλο και πανω του εχει το ρολοι! Ξερει κανεις τι μαρκα ειναι??
  3. ΔΕΑ στην Αεροπορια ειναι καλη φαση?
  4. Οσοι περασατε μπραβο ρε παιδια να ξερετε οτι μπηκατε στην καλυτερη σχολη (Αστυφυλακων) ολοκληρου του Μηχανογραφικου ! Οσοι δεν περασατε να επιμεινετε οσες φορες και αν χρειαστει να δωσετε αν σας αρεσει πολυ και το θελετε. Αξιζει. Καλη επιτυχια τωρα μεσα στις Σχολες και να διαβαζετε μεσα για να πατε μετα κοντα στο σπιτι σας οσοι δεν ειστε απο Αθηνα. Και οτι και αν ακουτε απο εδω και περα για την επιλογη σας να ξερετε οτι εσεις θα κανετε το καλυτερο επαγγελμα που υπαρχει στον κοσμο.
  5. Οσες φορες θες δινεις μην επιμενεις. Το ξερω απο πρωτο χερι απλα μετα απο 3 χρονια , μαζι με την γ λυκειου, δεν μετρανε οι προφορικοι και ο μεσος ορος βγαινει μονο απο τους γραπτους. Οσοι περασανε εκει που θελανε μπραβο παιδια.:) Και οσοι δεν περασανε και σε αυτους μπραβο για την προσπαθεια (αν προσπαθησανε :p) και επιμονη. (καλα διαβασατε επιμονη οχι υπομονη. βασικα και υπομονη αλλα πιο πολυ επιμονη)
  6. μπα εποπ κτλ δεν λενε τιποτα απλα παω γιατι δεν εχω μυαλο για τριτη φορα πανελληνιες καπακι. Οποτε μολις τελιωσει ο στρατος θα ξαναδωσω.
  7. Καλό κουράγιο τοτε,εμένα ένας φίλος μου που δεν πέρασε φέτος θα κάνει το ίδιο,θα πάει στρατό και μπορεί να πάει και για μόνιμος μετά,εποπ
  8. ναι φιλε παω στρατο να τον τελιωσω γιατι δεν θα περασω εκει που θελω φετος και να παω για τριτη φορα δεν το αντεχω!

    ας παω στρατο να τον τελιωνω και μετα βλεπουμε τι κανουμε. μαλλον τοτε θα γινει και η τριτη προσπαθεια.

  9. Ο μαν..τι διαβάζω;;θα πας στρατό;;τι έγινε με τις εξετάσεις;;
  10. Καταδικασμενος δεν εισαι αλλα υπαρχει κατι που πρεπει να πολεμησεις για να μην παθεις αυτα που περιγραφεις. Την ρουτινα και την συνηθεια...
  11. Αληθεια λες τωρα? Το πρωτο που κοιτας ειναι το site της Σχολης.
  12. Ποιο υπευθυνη απαντηση απο την γραμματεια της ΣΣΑΣ δεν υπαρχει. http://www.ssas.gr/Greek/main.htm Παρε εκει.
  13. Οντως θα ειναι εμπειρια αλλα οσο να ναι παμε ψαρωμενοι και ας ξερουμε οτι δεν ειναι τιποτα! Πιο πολυ ειναι το αγχος για το αγνωστο.:confused: Αντε καλος πολιτης παλιε!
  14. Επειδη εισαι παλιος! Πες μας λιγα πραγματα για κατω. Εχει πολυ τρεξιμο? Γυμναστικη? Αυτη η περιφημη στρατικωποιηση τι ειναι πια??
×
×
  • Create New...