Jump to content

kostkan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    217
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostkan

  1. Οντως ετσι πρεπει να ειναι! Μπραβο! Γιατι μου αρεσει αυτο το στυλ. Τωρα αυτα μονο παραγγελια ε? Εδω δυσκολα
  2. Παιδια εχω ερωτευτει το ρολοι που φοραει ο Λουκας απο την σειρα LAPD! Eιναι σαν δερματινο βραχιολι ετσι λιγο μεγαλο και πανω του εχει το ρολοι! Ξερει κανεις τι μαρκα ειναι??
  3. ΔΕΑ στην Αεροπορια ειναι καλη φαση?
  4. Οσοι περασατε μπραβο ρε παιδια να ξερετε οτι μπηκατε στην καλυτερη σχολη (Αστυφυλακων) ολοκληρου του Μηχανογραφικου ! Οσοι δεν περασατε να επιμεινετε οσες φορες και αν χρειαστει να δωσετε αν σας αρεσει πολυ και το θελετε. Αξιζει. Καλη επιτυχια τωρα μεσα στις Σχολες και να διαβαζετε μεσα για να πατε μετα κοντα στο σπιτι σας οσοι δεν ειστε απο Αθηνα. Και οτι και αν ακουτε απο εδω και περα για την επιλογη σας να ξερετε οτι εσεις θα κανετε το καλυτερο επαγγελμα που υπαρχει στον κοσμο.
  5. Οσες φορες θες δινεις μην επιμενεις. Το ξερω απο πρωτο χερι απλα μετα απο 3 χρονια , μαζι με την γ λυκειου, δεν μετρανε οι προφορικοι και ο μεσος ορος βγαινει μονο απο τους γραπτους. Οσοι περασανε εκει που θελανε μπραβο παιδια.:) Και οσοι δεν περασανε και σε αυτους μπραβο για την προσπαθεια (αν προσπαθησανε :p) και επιμονη. (καλα διαβασατε επιμονη οχι υπομονη. βασικα και υπομονη αλλα πιο πολυ επιμονη)
  6. μπα εποπ κτλ δεν λενε τιποτα απλα παω γιατι δεν εχω μυαλο για τριτη φορα πανελληνιες καπακι. Οποτε μολις τελιωσει ο στρατος θα ξαναδωσω.
  7. ναι φιλε παω στρατο να τον τελιωσω γιατι δεν θα περασω εκει που θελω φετος και να παω για τριτη φορα δεν το αντεχω!

    ας παω στρατο να τον τελιωνω και μετα βλεπουμε τι κανουμε. μαλλον τοτε θα γινει και η τριτη προσπαθεια.

  8. Καταδικασμενος δεν εισαι αλλα υπαρχει κατι που πρεπει να πολεμησεις για να μην παθεις αυτα που περιγραφεις. Την ρουτινα και την συνηθεια...
  9. Αληθεια λες τωρα? Το πρωτο που κοιτας ειναι το site της Σχολης.
  10. Ποιο υπευθυνη απαντηση απο την γραμματεια της ΣΣΑΣ δεν υπαρχει. http://www.ssas.gr/Greek/main.htm Παρε εκει.
  11. Οντως θα ειναι εμπειρια αλλα οσο να ναι παμε ψαρωμενοι και ας ξερουμε οτι δεν ειναι τιποτα! Πιο πολυ ειναι το αγχος για το αγνωστο.:confused: Αντε καλος πολιτης παλιε!
  12. Επειδη εισαι παλιος! Πες μας λιγα πραγματα για κατω. Εχει πολυ τρεξιμο? Γυμναστικη? Αυτη η περιφημη στρατικωποιηση τι ειναι πια??
  13. Ωραιος και εγω τοτε ειμαι. Ισχυει οτι τα κρεβατια πανε αλφαβητικα? Να μην βιαστουμε δηλαδη να πιασουμε κανα καλο!
  14. 2 Σεπτεμβρη...η μεγαλη μερα! Λοιπον ραντεβου στις 12 στο ΚΨΜ! θα με γνωρισετε θα φωναζω ΜΥΥ PHOONEEE!:D
  15. Εχουν περασει απο εδω μεσα σειρες και σειρες ε?:lol: Καθε χρονο τα ιδια..!
  16. Κουλαρε ρε συ tsiltea νωρις ειναι ακομα! Απολαυσε το καλοκαιρακι γιατι αν μπεις στην Σχολη τα επομενα 2 καλοκαιρια σου θα εισαι ολο δουλεια! Αστα αυτα για τον Σεπτεμβρη.
  17. Πολυ μαγκια..!:lol: Εκανες προπονησεις πριν πας να δωσεις?
  18. Αυτο ρε σεις ειναι φοβερο. Να παιρνεις ειδικοτητα με χαρτακια?? Στην Αεροπορια που ξερω στην ΣΤΥΑ ετσι κανουν. Βαζουν αριθμο στις ειδικοτητες και οποιος τραβηξει τον αριθμο που εχει η ταδε ειδικοτητα παιρνει αυτην την ειδικοτητα. Ελεος...
  19. Κατα την γνωμη μου αλλο ΤΕΙ και Πανεπιστημιο και αλλο Αστυφυλακων. Στην Αστυφυλακων δεν βγαινεις επιστημονας και για να μπεις πρεπει να θες να μπεις. Εχω εγω φιλο που περασε με την 3 και στο οριο στην βαση στην Αστυφυλακων και βγηκε στους 20 πρωτους μεσα στην σχολη πολυ απλα επειδη του αρεσε το αντικειμενο και απλα εδωσε 3 φορες γιατι δεν του καθοντουσαν και δεν του αρεσαν τα ολοκληρωματα και οι πιθανοτητες και του στερουσαν την εισοδο του στην Σχολη. Τωρα αν δωσεις 3 φορες και δεν περασεις σε καμια σχολη γενικα ΤΕΙ η Πανεπιστημιο δεν ξερω τωρα τι να πω γιατι δεν μπορω εδω να πω οτι ειναι διαφορετικο το αντικειμενο γιατι σε πολλες σχολες βασικα στις περισοτερες εχει και μαθηματικα και απο ολα και αν δεν μπορεις να γραψεις και σου φαινονται πολυ δυσκολα τα μαθηματα του σχολειου στις πανελληνιες μετα μεσα στην σχολη που θα ειναι ακομα πιο δυσκολα...? Ειναι μπερδεμα και μεγαλη κουβεντα.
  20. Ε ειπα να δωσω λιγο χρωμα!:rotfl: Αλλα μου φαινεται παραεδωσα χρωμα οντως!:hypno: 6 ωρες απο Αθηνα. Απο Θεσσαλονικη δεν ξερω. Και πολλες εταιριες στελνουν στα Πανεπιστημια και στα ΤΕΙ εγραφα για να παρουν αποφοιτους ειδικα απο εκει. Απο κοντα ατομο που να του ετυχε ξερω την ξαδερφη μου που τελιωσε ΤΕΙ λογιστικης στο Ηρακλειο και την διαλεξανε αναμεσα σε 20 ατομα που ηταν απο ΤΕΙ Πειραια για δουλεια σε μια μεγαλη εταιρια αν την θυμηθω θα την ποσταρω.
  21. Ρε παιδια το Πανεπιστημιο Κρητης κανει την καλυτερη δουλεια απο ολα τα πανεπιστημια της Ελλαδας. Ακομα και το ΤΕΙ ειναι σε πολυ καλο επιπεδο. Αν παρακολουθησετε λιγο εξελιξεις πανω στο θεμα των Πανεπιστημιων θα το καταλαβετε αφου το Πανεπιστημιο Κρητης πρωτοστατει παντα στις εξελειξεις πανω στην Παιδεια αλλα και στη επιστημη. Και υπαρχουν ατομα που ενω εβγαλαν μορια για ΕΜΠ πηγαν Κρητη λογω του καλυτερου επιπεδου. => Helooo 2008 ειμαστε!! Η Κρητη ειναι 6 ωρες με το καραβι και 40 λεπτα με το αεροπλανο! => Θα αστειευεσαι βεβαια οτι κατα ποσο εχει καλη φοιτητικη ζωη σε νησι...??!! Καλα στην Κω βεβαια και δεν θα εχει καλη φοιτητικη ζωη αλλα εδω μιλαμε για το μεγαλυτερο νησι και βασικα μιλαμε για την Κρητη....απλα! Ρωτα καποιον που εχει περασει να δεις την γνωμη του και αν ηθελε να φυγει μετα το τελος των σπουδων του! => 1000000 φορες καλυτερα Κρητη...καμια σχεση
  22. Στην Κρητη γενικα σε ολες τις σχολες γινεται πολυ καλη δουλεια απο τα ΤΕΙ μεχρι το Πανεπιστημιο Κρητης και ειδικα στα Χανια.
  23. Αν εξειδικευεσαι απο τον 3 χρονο τοτε γιατι την λενε ναυτιλιακων σπουδων?:wacko: Νομιζω οτι ναι εξειδικευεσαι αλλα εξειδικευεσαι πανω στα ναυτιλιακα παλι δηλ ναυτιλιακα λογιστικα, ναυτιλιακο managment κτλ. Πολλα λεφτα το ακουσα και εγω οτι εχει αλλα ειναι δυσκολο να πιασεις δουλεια που να σου αποφερει πολλα λεφτα γιατι ειναι στενος ο κυκλος των ναυτιλιακων. Οποτε μαλλον και εγω συμφωνω στην δοικηση επιχειρησεων ακομα και τει.
×
×
  • Create New...