Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λατινικα ειναι καλο το 24 με τα γερουνδια...Ευκολη συνταξη,ευκολες προτασεις. Δεν νομιζω ονειρο στο κυμα... Απο την αλλη υπαρχουν και καποια που δεν επεσαν ποτε π.χ ελεγκτης η μελαγχολια του Ιασωνος Κλεανδρου...Τι μαθημα επιλογης πηρες? Εγω μαθηματικα για 4ο πεδιο...

βιολογια πηρα για 3ο πεδιο.ειναι δυσκολη αλλα ειναι λιγη η υλη.με τα μαθηματικα δεν τα παω και πολυ καλα

:wacko:

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μακριά μην πέσει η Κικίτσα (η Δημουλά), και ειδικά το Γας Ομφαλός. Έχει δηλώσει πως όσο ζεί δε θέλει να πέσει ποίημά της στις πανελλήνιες. Αλλά ποτέ δεν ξέρετε, καθώς πρόσφατα κυκλοφόρησε καινούρια ποιητική συλλογή. Ίσως είναι η ώρα για ένα revival της Κικίτσας.:X

Εγώ πάλι πέρυσι παρακαλούσα να πέσει η Κικήτσα και ειδικά το γας ομφαλός γιατί ο πληθυντικός αριθμός ήταν πάρα πολύ εύκολος και όλοι θα έγραφαν. Ήξερα 30 σελίδες σημειώσεων για το γας ομφαλός απ' έξω. Μου άρεσε πάρα πολύ. Και είναι και καραsosάρα γιατί δεν έχει πέσει ούτε μια φορά... Πρόσεξέ τα και τα 2 ποιήματά της...

Εγώ πάλι πέρυσι παρακαλούσα να πέσει η Κικήτσα και ειδικά το γας ομφαλός γιατί ο πληθυντικός αριθμός ήταν πάρα πολύ εύκολος και όλοι θα έγραφαν. Ήξερα 30 σελίδες σημειώσεων για το γας ομφαλός απ' έξω. Μου άρεσε πάρα πολύ. Και είναι και καραsosάρα γιατί δεν έχει πέσει ούτε μια φορά... Πρόσεξέ τα και τα 2 ποιήματά της...

Είναι πολύ δύσκολο και "άκυρο" σε νοήματα. Όμως, αν μάθω απ'έξω τις σημειώσεις και το "κατέχω" και βέβαια θα παρακαλάω να πέσει. Και να τονίσω πως πρέπει να τα ξέρουμε ΟΛΑ τα κείμενα γιατί ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΕ SOS.;)

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Θα σας δωσω ενα στοιχειο για την Κικη.Λοιπον , η εν λογο ποιητρια ειναι εν ζωη και ειχε δηλωσει πως δεν θα ηθελε να δει ποιημα της στις πανελλαδικες ΕΑΝ δεν κανω λαθος..Τωρα οτι ξερετε ξερω.Παντως το γας ομφαλος ειναι ΠΟΛΥ ωραιο ποιημα.

Καλησπέρα παιδιά.Είμαι 1ετής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Κ Μηχανικών Υπολογιστών στην Ξάνθη.Ήθελα να ρωτήσω αν είναι κανείς άλλος από το φόρουμ σε αυτό το τμήμα ή αν κάποιος έχει τελειώσει αυτό το τμήμα για να ρωτήσω πληροφορίες.Σκέφτομαι να δηλώσω τώρα για να ξαναδώσω πανελλήνιες για το αντίστοιχο στο ΕΜΠ. Θέλω να προσπαθήσω για ΕΜΠ,και αν δν περάσω να συνεχίσω Ξάνθη. Γίνεται, ή θα μου ζητήσουν να διαγραφώ? Ξέρω αντίστοιχες περιπτώσεις φίλων που έχουν κάνει το ίδιο.

Θα σας δωσω ενα στοιχειο για την Κικη.Λοιπον , η εν λογο ποιητρια ειναι εν ζωη και ειχε δηλωσει πως δεν θα ηθελε να δει ποιημα της στις πανελλαδικες ΕΑΝ δεν κανω λαθος..Τωρα οτι ξερετε ξερω.Παντως το γας ομφαλος ειναι ΠΟΛΥ ωραιο ποιημα.

Kατα την γνώμη μου το γας ομφαλός ειναι απαίσιο...Οσον αφορά τώρα την υπόθεση με την κυρια Δημουλά.Η εν λογω κυρια ειχε κανει δικαστικό αγωνα σχετικα με το θεμα αυτο,τον οποιον ομως και έχασε. Ετσι αυτοι που βάζουν τα θέματα έχουν καθε δικαίωμα να βαλουν καποιο απο τα 2 ποιήματα της. . . Λιγο ασχετο...Μεσα στο βιβλιο κειμενων ,της θεωρητικης παντα,στη σελίδα 72,υπαρχει ενα ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα με τίτλο ''Μονο γιατι μ'αγαπησες'' της Μαρίας Πολυδούρη..Προτεινω να το ριξετε μια ματιά γιατι πραγματικα αγγίζει.

''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

Λιγο ασχετο...Μεσα στο βιβλιο κειμενων ,της θεωρητικης παντα,στη σελίδα 72,υπαρχει ενα ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα με τίτλο ''Μονο γιατι μ'αγαπησες'' της Μαρίας Πολυδούρη..Προτεινω να το ριξετε μια ματιά γιατι πραγματικα αγγίζει.

Οντως πολυ ωραιο...

Εχει μελωποιηθει και εχω ακουσει το τραγουδι (νομιζω αρβανιτακη) και μου αρεσε πολυ!!!

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Οντως πολυ ωραιο...

Εχει μελωποιηθει και εχω ακουσει το τραγουδι (νομιζω αρβανιτακη) και μου αρεσε πολυ!!!

Ναι Αρβανιτάκη είναι, καράτσεκαρισμένο.

Όντως, το Γας ομφαλός (τελείωσα την ανάλυση στο φρον.) είναι απάισιο. Πέραν του ότι είναι δυσνόητο, είναι και συνειρμικά γελοίο (τι της ήρθε να πεί και για την καντίνα;) και μέσα στα αντιποιητικά πλαίσια.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Ναι Αρβανιτάκη είναι, καράτσεκαρισμένο.

Όντως, το Γας ομφαλός (τελείωσα την ανάλυση στο φρον.) είναι απάισιο. Πέραν του ότι είναι δυσνόητο, είναι και συνειρμικά γελοίο (τι της ήρθε να πεί και για την καντίνα;) και μέσα στα αντιποιητικά πλαίσια.

Πραγματικα ειχαμε σκασει στα γελια οταν το καναμε στο φροντ... Ειδικα σε εκεινο το ''μπιζαρουν'' !!! Ελεος! Ασε που χρειαστηκε πολλες αναγνωσεις για να καταλαβω τι εννοει η ποιητρια..Και παλι..:X:X Το ''Πληθυντικος Αριθμός'' ειναι much better!

''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωρίζει κανεις πληροφορίες για το πως μπορεις να "πας" για πυροσβεστης;

ψαχνει ενα φιλαρακι μου και ειπα να ρωτησω εδω.

Με λιγα λογια:

1. Τι βαθμο θέλει;

2. μετραει σαν στρατιωτική θητεια; (μπα!)

3. θελει κι εκει υψος; αν ναι ποσο;

και οποιαδηποτε αλλη πληροφορια δεκτη :)

Καλημέρα και καλο μηνα!

Βαθμο δεν θελει.Θελει να εχεις τελειωσει τον στρατο.Απο εκει και περα παιζουνε ρολο διαφορα αντικειμενικα κριτηρια πχ πολυτεκνος , πτυχιο ΑΕΙ/ΤΕΙ , ξενες γλωσσες κτλ κτλ..Δεν ξερω ακριβως..

Βαθμο δεν θελει.Θελει να εχεις τελειωσει τον στρατο.Απο εκει και περα παιζουνε ρολο διαφορα αντικειμενικα κριτηρια πχ πολυτεκνος , πτυχιο ΑΕΙ/ΤΕΙ , ξενες γλωσσες κτλ κτλ..Δεν ξερω ακριβως..

κατσε ρε WeskerS... και γιατι να εχω πτυχιο ΑΕΙ και να παω να σβηνω φωτιες;

Καλησπέρα παιδιά.Είμαι 1ετής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Κ Μηχανικών Υπολογιστών στην Ξάνθη.Ήθελα να ρωτήσω αν είναι κανείς άλλος από το φόρουμ σε αυτό το τμήμα ή αν κάποιος έχει τελειώσει αυτό το τμήμα για να ρωτήσω πληροφορίες.Σκέφτομαι να δηλώσω τώρα για να ξαναδώσω πανελλήνιες για το αντίστοιχο στο ΕΜΠ. Θέλω να προσπαθήσω για ΕΜΠ,και αν δν περάσω να συνεχίσω Ξάνθη. Γίνεται, ή θα μου ζητήσουν να διαγραφώ? Ξέρω αντίστοιχες περιπτώσεις φίλων που έχουν κάνει το ίδιο.

Κάνε 10% ή ξαναδώσε κι αν περάσεις ΕΜΠ , διαγράφεσαι από Ξάνθη , αλλιώς συνεχίζεις εκεί..

Γιατί θέλεις να έρθεις ΕΜΠ;

Έχεις κοιτάξει για μετεγγραφές;

Για δοκιμάστε να λύσετε αυτή την άσκηση όσοι φυσικά έχετε μαθ. κατ.

Να λυθεί η εξίσωση http://www.forkosh.dreamhost.com/mimetex.cgi?4%5Ex+7%5Ex=5%5Ex+6%5Ex

YG. με θ.μ.τ ;)

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

Για δοκιμάστε να λύσετε αυτή την άσκηση όσοι φυσικά έχετε μαθ. κατ.

Να λυθεί η εξίσωση http://www.forkosh.dreamhost.com/mimetex.cgi?4%5Ex+7%5Ex=5%5Ex+6%5Ex

YG. με θ.μ.τ ;)

Οποιον ενδιαφερει μπορει να δει την λυση εδω http://glyk.kwikphp.com/forum/viewtopic.php?pid=399#p399

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

παιδιά help!!!Μήπως ξέρει κανείς τίποτε για τη σχολή Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που εδρεύει στην Κομοτηνή? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν είναι αντάξια των οικονομικών σχολών και αν από αυτή τη σχολή μπορώ να ανοίξω λογιστικό γραφείο.Αν κάποιος ξέρει ας μου απαντήσει please!!!!!

Μακριά μην πέσει η Κικίτσα (η Δημουλά), και ειδικά το Γας Ομφαλός. Έχει δηλώσει πως όσο ζεί δε θέλει να πέσει ποίημά της στις πανελλήνιες. Αλλά ποτέ δεν ξέρετε, καθώς πρόσφατα κυκλοφόρησε καινούρια ποιητική συλλογή. Ίσως είναι η ώρα για ένα revival της Κικίτσας.:X

παντως και περυσι που ελεγαν για δημουλα κ γενικα θεωρουσαν sos τα ποιηματα τα μικρα μας την εκαναν μετη σονατα...θυμαμαι βγηκαμε απο τις αιθουσες κ οι μισοι εκλαιγαν...ευτυχως ημουνα τυχερη..μου αρεσε η σονατα κ την ειχα ξεσκισει... παντως τουλαχιστον για τα παιδια της θεωρητικης αυτο το αγχος μεχρι φεβρουαριο να εχουν βγει οι υλες ειναι παραλογο...εγω περυσι τις υλες τις ειχα τελειωσει μαρτιο-απριλιο(στο φροντηστηριο) κ μια χαρα τα πηγα...χιλιες φορες καλυτερα σιγα κ να τα διαβαζετε παρα γρηγορα κ να αφηνετε κενα...δωστε βαση στα λατινικα...αν διαβαστουν ειναι γελοια κ δινουν ευκολα ενα 20αρι...κ πολυ εξασκηση στο αγνωστο...περυσι μας τσακισαν...αλλα παιζει ρολο κ το γνωστο για να εχετε σιγουρες μοναδες...καλη επιτυχια:)

ειναι πολύ επικύνδινη πάντως η Δημουλά για φετος,εχουν καθε δικαίωμα να τη βάλλουν εφόσον ειναι μεσα στην ύλη...και ο Καρυωτάκης ειναι sos..γνωστο μάλλον Πρωταγόρα μυρίζομαι....κ μάλιστα 5 ενότητα....ουφ τι άγχος και αυτό..