Jump to content

Aggeliki17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Aggeliki17

  • Ημ. Γέννησης 27/06/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Aggeliki17's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδια!μπορει να μου πει καποιος που περασε νομικη Αθηνας ποτε αρχίζουν τα μαθήματα και με τι ξεκιναμε??(ώρα,αιθουσα κλπ)
  2. μπραβοοοοο βρεεεεεεεεεεε:)!!!
  3. ναι φιλε μου ετσι ειναι εμεις στην ''επαρχια''γραψαμε ολοι στην ταξη μας 17.9 εκθεση...αντιγραφαμε μεταξυ μας..οπως τα λες ειναι..εμεις οι επαρχιωτες...να'σαι καλα..λιγοτερη κακια ομως ή και ζηλεια μαλλον,δε ξερω δε θα εβλαπτε.καναμε ολοι την προσαπθεια μας κ το αξιζαμε ανεξαρτητως αποτελεσματος.κ απλα μοιραζομαστε ολοι τη χαρα μας εδω μεσα γτ δεν ειναι λιγο αυτο που περασαμε.αλλα τι να σου πω κ σενα...:cool:
  4. παιδια μου ερχεται να πεθανω απο τη χαρα μ!!!!δε το πιστευω,δε το περιμενα!!εβγαλα 1ο πεδιο 18.519 κ περναω νομικη!!!εκθεση 17.9,βιολογια 19.4,αρχαια 18.2,ιστορια 19.1,λογοτεχνια 16.6,λατινικα 19.9!!!συγχαριτηρια σε ολους τους επιτυχοντες,κ σε οσους δεν περασαν στην προτιμηση τους μετραει η προσπαθεια,κ υπαρχει κ 2η ευκαιρια οπου η επιτυχια ειναι πλεον σιγουρη!!!καλα γλεντια!:lol::):D:cool::shifty::happy:
  5. ρε συ??τι ειναι αυτα που λες??να ξερεις οτι με αυτη τη λογικη δεν πας πουθενα...και μη νομιζεις οτι θα γινει κατι διαφορετικο του χρονου.. αν δεν το παρεις αποφαση οτι ειναι μια κρισιμη χρονια..κρισιμη για το μελλον σου..συνειδητοποιησαι το και μην τα παρατας λοιπον.εχεις καποιο στοχο ετσι δεν ειναι?παλεψε το οπως και οι περισσοτεροι,παλεψε το να ξεμπερδευεις.τιποτα δεν παει..μπορεις,απλα ξεκινα απο τωρα αλλα στρωσου για τα καλα κ μη σηκωσεις κεφαλι.τι εμεινε?2μηνες θα περασουν και μετα αραλικι!!!ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑΑΑ:).Τι κατευθυνση εισαι?
  6. α! και ειναι 2 διαφορετικα βιβλια για πεζογραφια και αλλο για την ποιηση!και προσεξε τα σχολια για τον Κρητικο,ειναι ολα πολυ σημαντικα!
  7. καλα εννοείται οτι δεν μπορείς να τα μαθεις όλα απ'εξω..τα πιο σημαντικά..μου λεει και ο καθηγητής μου τι να προσεξω.Αλλωστε εχει και πολλα που δε χρειαζονται,ειναι περιττα:)
  8. Εγω χρησιμοποιώ και το μεταιχμιο που ειναι πολυ αναλυτικο και κατανοητο και εχει πολλα σχολια..:rolleyes:
  9. η τραγουδίστρια είναι ελληνίδα,Μαριάννα Ευστρατίου,το τραγούδι ειναι απο τη δεκαετια του 80' και αν δεν κανω λαθος(όρκο δεν παίρνω)το εχει γράψει ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ήταν disco-hit στην Ιταλία τοτεεε....:happy:
  10. Και γω νομική!!πολύ σκουρα τα πραγματα...μακαρι να τα καταφερουμε..:rolleyes:
  11. εμεις τον έχουμε ξεσκίσει τον Κρητικο...τον συχαθηκα!!!ναι,απο πεζά και η ιστορία ενος αιχμαλώτου ακούγεται πολύ!μακαρι να εβαζαν Πλατωνα πάλι,την 11 ή τη Λαχεση,γνωστο...εσυ που θέλεις να περάσεις???
  12. ooops lathos ston nik the greekkkkkkkkk apeuthunomai pou esteile xthes bradu...:O
  13. to beggin' les apo Frankie Valli & the four seasons...wraio kommati
  14. τιποτα!μην απελπίζεσαι όμως γιατι δεν είμαι σιγουρη αν θέλει σε όλα!για ψάξ'το καλύτερα!
  15. απο οσο ξέρω υπάρχει στο ΤΕΙ Αθήνας,ονομάζεται τμήμα φωτογραφίας και οπτικοακουστικών τεχνών και θα πρέπει να δωσεις ειδικό μάθημα ελεύθερο και γραμμικό σχεδιο,υπάρχει στο Αριστοτέλειο πανεπ Θεσσαλονικης η σχολή καλών τεχνών,που έχει και φωτογραφια φυσικα,που ειναι καλη σχολή,μετα στο Ιόνιο πανεπιστήμιο το τμήμα τεχνών ήχου και εικόνας.ε και μετα σε καμια ιδιωτική που πανε συνήθως όπως στην ΑΚΤΟ art & design που ειναι καλή απ'οτι μου έχουν πει ή Στη focus και άλλες τετοιες.Υπάρχουν πολλές αλλα καλύτερα να το ψάξεις λίγο συντομα γιατι οπως ειδες παιζουν και ειδικα μαθήματα...κοιτα καλυτερα και στο Ιnternet..:cool:
×
×
  • Create New...