filipsyros Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Καλησπερα Θα ηθελα καποιες πληροφοριες σχετικα με το Κ770. 1. Οι ποιοτητα φωτογραφιων ειναι ισαξια των Κ800-Κ810 (ασχετως του ξενον φλας)? 2. Το βιντεο που τραβαει ειναι σαν των Κ800-Κ810 ή καλυτερης αναλυσης-ποιοτητας? 3. Η ποιοτητα-ενταση του εξωτερικου ηχειου ειναι σαν του W580 ή κατωτερη? Ευχαριστω 1. Τα Κ800-Κ810 τραβανε φωτογραφιες με λιγο καλυτερη ποιοτητα (το κ770 θεωρειται κινητο cyber-shot μεσαιας κατηγοριας) 2.Εχουν τη ιδια αναλυση βιντεο 3.Ε ενταξει δεν μπορει να συγκριθει με ενα walkman κινητο....παντως ειναι αρκετα καλη Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 επειδή ψήνομαι και εγώ για αλλαγή, για να αλλάξω λίγο (από το Κ750 :Ρ) και είμαι μεταξύ Κ770 και Κ800. Το 770 μου αρέσει γιατί είναι αρκετά πιο συμμαζεμένο σαν όγκος από το 800αρι, αλλά με ξενέρωσε το γεγονός ότι δεν έχει ηχογράφηση στη συνομιλία (ισχύει??), ότι για την κάρτα δεν είναι εύκολη η πρόσβαση (δε με χαλάει και τόσο). Για το ζοομ δε σκάω και τόσο, και το 750 δεν έχει στα 2mp, αλλά διάβασα και για το SAR που λέτε και έχω ψιλοαγχωθεί...καλό και το 800 αλλά πιάνει περισσότερο χώρο στην τσέπη.... θα έμενα με το Κ750, αλλά πήρα και το HB-DS220 και λέω να αξιοποιήσω λίγο τις δυνατότητες του Α2DP που έχουν τα καινούρια κινητά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Εγώ επέλεξα το Κ800 λόγω sar,και τραβάω τα μαλλιά μου...Είναι κυριολεκτικά ΤΕΛΕΙΟ,αλλά έχει ένα μέγεθος...Καλύτερα να προτιμήσεις κάποιο άλλο Sony,το Κ530 πχ αν δε σε ενδιαφέρει η κάμερα ή η οθόνη...Το Κ770 είναι και αυτό πολύ καλό και με το bluetooth που πήρες πιστεύω θα μειωθεί η ακτινοβολία του απένταντί σου.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 αυτό σκέφτομαι και εγώ...το μέγεθος...συν οτι το Κ800 έχει joystick και είπα να το αποφύγω... η ηχογράφηση είναι λίγο το μεγάλο ξενέρωμα, γιατί έχει φανεί χρήσιμη στο παρελθόν....;)...θα δείξει...θα πάω να τα δω και από κοντά για να αποφασίσω.Αν το μέγεθος με δελεάσει πολύ θα πάρω το 770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Παντως εμενα εχει ηχογραφιση κατα τη διαρκεια κλησης....:cool: (δεν εχω κανει καμια αναβαθμιση στο κινητο) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Παντως εμενα εχει ηχογραφιση κατα τη διαρκεια κλησης....:cool: (δεν εχω κανει καμια αναβαθμιση στο κινητο) ....μόλις το βρω σε μαύρο το πήρα.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Παντως εμενα εχει ηχογραφιση κατα τη διαρκεια κλησης....:cool: (δεν εχω κανει καμια αναβαθμιση στο κινητο) εμένα πάντως δεν έχει, και ούτε εγώ εχω κανει καμια αναβαθμιση Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 εμένα πάντως δεν έχει, και ούτε εγώ εχω κανει καμια αναβαθμιση ligo periergo mou fainetai na exei emena ixografisi kai na min exei esena.... Pantws psakso to mporei na vreis kati!!! Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaizka Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Ρε παιδια zoom γιατί δεν εχει στη φωτογραφικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Ρε παιδια zoom γιατί δεν εχει στη φωτογραφικη? Στα 3mpixel δεν έχει. Μόνο σε vga. (Καλόμαθες με το κ800 :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Sony K770 Purple Edition http://www.bestbuymobilephones.com/files/k770i-violet.JPG Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Sony K770 Purple Edition http://www.bestbuymobilephones.com/files/k770i-violet.JPG Το εχει ενας γνωστος μου και ειναι πολυ ομορφο :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Το εχει ενας γνωστος μου και ειναι πολυ ομορφο :up: οντος πανεμορφο! και γω μολις το ειδα επαθα πλακα...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 τελικά εγώ το ψώνισα σε καφέ.....σε μαύρο το ήθελα αλλά δεν το βρήκα πουθενά...ούτε στο ebay....:P:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 me2, Κ εγω χτες σε καφε το πηρα.. κ απ το λιγο π το περιεργαστικα τα σπαει :happy: Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil1710 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Καλησπέρα! Μόλις αγόρασα με επιδότηση ένα Κ770i. Είχα ήδη το Κ750ι και μου φάνηκε ως λογική συνέχεια... Έχω 2 ερωτήσεις: 1. Μπορεί να αφαιρεθεί το vodafone live και να γίνει ένα απλό Κ770ι; Αν ναι πως; 2. Πως μπορούν να αφαιρεθούν τα trial παιχνίδια που έχει το κινητό; Δοκίμασα από τον υπολογιστή αλλά δεν.. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Και εγώ σε vodafone συσκευή το έχω , ηχογράφη μιας κλήσεις γίνεται, και κανονική ηχογράφηση για ότι άλλο θέλεις , τώρα σε μερικούς γιατί δεν έχει δεν ξέρω. εμένα δεν με πειράζη να σου πω την αλήθεια που έχει vodafone live και ας έχω wind :P όλα λειτουργούν μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Καλησπέρα! Μόλις αγόρασα με επιδότηση ένα Κ770i. Είχα ήδη το Κ750ι και μου φάνηκε ως λογική συνέχεια... Έχω 2 ερωτήσεις: 1. Μπορεί να αφαιρεθεί το vodafone live και να γίνει ένα απλό Κ770ι; Αν ναι πως; 2. Πως μπορούν να αφαιρεθούν τα trial παιχνίδια που έχει το κινητό; Δοκίμασα από τον υπολογιστή αλλά δεν.. Ευχαριστώ προκαταβολικά! χριστός ανέστη:) 1.Ναι γίνεται,αν ψάξεις λίγο... 2.Θα αφαιρεθούν με το που θα βγάλεις το vodafone...Ωραίο αίσθημα,ε(Τί λέω ο άνθρωπος πασχαλιάτικα,ντροπή μου:p):devil:? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 εγώ δεν το πήρα bobafone αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα για ηχογράφηση σε συνομιλία....θα το δοκιμάσω σύντομα πάντως γιατί με ενδιαφέρει.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Χρονια πολλα σε ολους Απεκτησα και γω το συγκεκριμενο τηλεφωνο και ενω στην αρχη ολα πηγαιναν ΟΚ,οταν πηγαινω στο μενου-το υλικο μου-στο memory stick μου λεει οτι "δεν εχει τοποθετηθει memory stick" ενω αυτο ειναι ηδη τοποθετημενο.Εβγαλα το stick το ξαναεβαλα αλλα τιποτα. Το original εχει μεσα,δεν εχω βαλει δικο μου stick. Εχετε καμια ιδεα γιατι θα τρελλαθω? Αλλιως να το το στειλω για service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Ξαναβγάλτο και ξαναβάλττο , εμένα μου έτυχε όταν το είχα βγάλει για να το βάλω στο m2 usb adapert και να το συνδέσω στον υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Ξαναβγάλτο και ξαναβάλττο , εμένα μου έτυχε όταν το είχα βγάλει για να το βάλω στο m2 usb adapert και να το συνδέσω στον υπολογιστή Αυτο κανω αλλα τζιφος, θα δοκιμασω με αλλη μνημη και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 λοιπόν, το δοκίμασα, έχει και ηχογράφηση στη συνομιλία κανονικά ....... το κακό είναι ότι μάλλον εντόπισα ένα ανενεργό pixel στην οθόνη και με βλέπω να το πηγαίνω media markt για αντικατάσταση.... ίσα που φαίνεται μόνο όταν είναι μαύρη η οθόνη, και είναι περίπου πίσω από το ενδεικτικό της μπαταρίας...ψιλά γράμματα αλλά για το ****το πιο πολύ....:ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelmon Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 καλησπερα εχω το W810i και μαλλον αυριο θα το δοσω γαι να παρω το K770 αξιζει η αλλαγη; οταν πηρα το W810i με ενοιαζε πολυ ο ηχος αλλα πλεον ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος ipod οποτε δεν με νοιαζει ο ηχος αλλα με νοιαζουν οι λειτουργιες η καμερα και η εμφανιση,πιστευετε πως το κινητο αξιζει;κανενα αλλο καλο στην ιδια τιμη; Τι ειναι SAR;Απο οτι καταλαβα ειναι η ακτινοβολια σωστα;Το K770 εχει πολυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 καλησπερα εχω το W810i και μαλλον αυριο θα το δοσω γαι να παρω το K770 αξιζει η αλλαγη; οταν πηρα το W810i με ενοιαζε πολυ ο ηχος αλλα πλεον ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος ipod οποτε δεν με νοιαζει ο ηχος αλλα με νοιαζουν οι λειτουργιες η καμερα και η εμφανιση,πιστευετε πως το κινητο αξιζει;κανενα αλλο καλο στην ιδια τιμη; Τι ειναι SAR;Απο οτι καταλαβα ειναι η ακτινοβολια σωστα;Το K770 εχει πολυ; Για μενα δεν αξιζει.καλυτερα σε αυτα τα χρηματα να παρεις κινητο αλλο..οπως Κ810ι η ς580ι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts