fabo114 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Τώρα που χάσαμε την Altec με τα 0.098/κλήση ποιά επιλογή έχουμε για φθηνές υπεραστικές κλήσεις; Κοσμολαϊν. Με απεριοριστες αστικες/υπεραστικες βαλε καλυτερα. :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Γιατι φιλοι μου να μην μείνω στο ΟΤΕ που έχω με conne-x talk το μηνα : 25€ παγιο διμηνο, 25€ ιντερνετ διμηνο, 15€ δωρεαν ολα τα σταθερα (αστικα ,υπεραστικα). αρα το μηνα 40€ συνολικα! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Γιατί θα πρέπει να κάνεις καλύτερες πράξεις και να μην μπερδεύεις μηνιαίες και διμηνιαίες χρεώσεις Συγκεκριμένα δύο από τις χρεώσεις σου είναι μηνιαία ενώ οι άλλη μία Δημινιαία Και ας κάνουμε πάλι τις πράξεις 25 το πάγιο 50 internet το δίμηνο 30 όλα τα σταθερά το δίμηνο Σύνολο 105 το δίμηνο +19% Φ.Π.Α =124,95 δηλαδή 62,47 τον μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Γιατί θα πρέπει να κάνεις καλύτερες πράξεις και να μην μπερδεύεις μηνιαίες και διμηνιαίες χρεώσεις Συγκεκριμένα δύο από τις χρεώσεις σου είναι μηνιαία ενώ οι άλλη μία Δημινιαία Και ας κάνουμε πάλι τις πράξεις 25 το πάγιο 50 internet το δίμηνο 30 όλα τα σταθερά το δίμηνο Σύνολο 105 το δίμηνο +19% Φ.Π.Α =124,95 δηλαδή 62,47 τον μήνα Μήπως κανεις λαθος; εχω το λογαριασμο του ΟΤΕ μπροστα μου... βασικα τέλη διμηνου 24.80 adsl παγιο 23.70 onDsl Home 4.04 αρα.....περιπου 50 το διμηνο για παγιο και ιντερνετ συν οπως λες 30όλα τα σταθερά το δίμηνο αρα 80....δια δυο.....40 τον μηνα +19% Φ.Π.Α Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Εγώ μιλάω για 24 Mbps Η τιμή που παρουσιάζεις είναι για 1 Mbps. Ακόμα και έτσι συμφωνούμε ότι η τελική τιμή είναι 47.60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Παιδιά καλημέρα. Αυτή τη στιγμή είμαι πελάτης της Lannet αλλά τον προηγούμενο μήνα μου ήρθε λογαριασμός 38 ευρώ για κλήσεις 313 λεπτών συνολικά! Επειδή μάλλον είμαι σε λάθος εταιρεία, ήθελα τη γνώμη σας για την εξής κατάσταση: - Κλήσεις προς σταθερά (αστικά & υπεραστικά) περίπου 60' το μήνα - Κλήσεις προς κινητά περίπου 250+ λεπτά το μήνα - Δεν υπάρχει δυνατότητα ιδιόκτητου δικτύου - Γραμμή Otenet στα 8Mbps Τι μπορώ να επιλέξω για εναλλακτική σταθερή; Σκεφτόμουν την Cosmoline (TalkFree300) Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Παιδιά καλημέρα. Αυτή τη στιγμή είμαι πελάτης της Lannet αλλά τον προηγούμενο μήνα μου ήρθε λογαριασμός 38 ευρώ για κλήσεις 313 λεπτών συνολικά! Επειδή μάλλον είμαι σε λάθος εταιρεία, ήθελα τη γνώμη σας για την εξής κατάσταση: - Κλήσεις προς σταθερά (αστικά & υπεραστικά) περίπου 60' το μήνα - Κλήσεις προς κινητά περίπου 250+ λεπτά το μήνα - Δεν υπάρχει δυνατότητα ιδιόκτητου δικτύου - Γραμμή Otenet στα 8Mbps Τι μπορώ να επιλέξω για εναλλακτική σταθερή; Σκεφτόμουν την Cosmoline (TalkFree300) Ευχαριστώ :) ΝΑΙ εισαι για Cosmoline (TalkFree300) οχι ομως το προγραμμα με 500 ! και καλα ειναι (επειδη θα εισαι με προεπιλογη) της αστικες να της περνεις με 1777 πιο μπροστα (δηλ. μεσω ΟΤΕ γιατι αλλιως της χρεωνεσε 0,05 €/ το λεπτο) αντι 0,025 που ειναι κανονικα. Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Ακριβώς, το Cosmoline Talk Free 300 μάλλον είναι για σένα, με τις κλήσεις προς σταθερά με 1777 αν είναι δυνατόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Οκ παιδιά, ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Παιδια, μια βοήθεια... Έχω πάγιο ΟΤΕ, και AltecTelecom σταθερής διάρκειας (0,11€ ανα κλήση μέχρι 2,5 ώρες). Επειδή τελευταία δεν έχει πολύ διαθέσιμο δίκτυο, λέω να βρω κάποια άλλη. Ξέρετε κάποια εταιρία που να έχει αντίστοιχο πρόγραμμα; Εκτός Teledome φυσικά, λόγω τραυματικής εμπειρίας... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Παιδια, μια βοήθεια... Έχω πάγιο ΟΤΕ, και AltecTelecom σταθερής διάρκειας (0,11€ ανα κλήση μέχρι 2,5 ώρες). Επειδή τελευταία δεν έχει πολύ διαθέσιμο δίκτυο, λέω να βρω κάποια άλλη. Ξέρετε κάποια εταιρία που να έχει αντίστοιχο πρόγραμμα; Εκτός Teledome φυσικά, λόγω τραυματικής εμπειρίας... :) Cosmoline Unlimited ειναι το πιο φτηνο. :) Απο το ανα κληση θα σου ερθει μαλλον πιο φθηνα. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Cosmoline Unlimited ειναι το πιο φτηνο. :) Απο το ανα κληση θα σου ερθει μαλλον πιο φθηνα. Μπα... Το τηλέφωνο χρησιμοποιείται για μία υπεραστική κλήση την ημέρα (και αν...), διάρκειας τουλάχιστον μισής ώρας. Παλιότερα (πιο συχνή χρήση) έβλεπες στο λογαριασμό 30 ώρες υπεραστικά και χρέωση 2-3€... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Παιδια καλησπέρα. Επειδή με ενδιαφέρει η υπηρεσία της HOL με τα 19,90 ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. 1) Επειδή έχω σταθερό ΟΤΕ, μέχρι να γίνει η μεταφορά, θα μείνω κάποιο διαστημα χωρίς τηλέφωνο? 2) Η διαδικασία σύνδεσης πόσο περίπου διαρκεί και είναι όμοια με τη σύνδεση DSL?(έρχεται τεχνικός να συνδέσει τη γραμμή κτλ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Παιδια καλησπέρα. Επειδή με ενδιαφέρει η υπηρεσία της HOL με τα 19,90 ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. 1) Επειδή έχω σταθερό ΟΤΕ, μέχρι να γίνει η μεταφορά, θα μείνω κάποιο διαστημα χωρίς τηλέφωνο? 2) Η διαδικασία σύνδεσης πόσο περίπου διαρκεί και είναι όμοια με τη σύνδεση DSL?(έρχεται τεχνικός να συνδέσει τη γραμμή κτλ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Εννοείς την τηλεφωνία μέσω του ιδιόκτητου δικτύου hol. Μένεις την ημέρα της ενεργοποίησης χωρίς τηλέφωνο εκτός αν υπάρξουν προβλήματα. Δεν έρχεται κανένας τεχνικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admitos Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 εγω για να μου βαλουντο double play κανανε 2 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Παιδια, μια βοήθεια... Έχω πάγιο ΟΤΕ, και AltecTelecom σταθερής διάρκειας (0,11€ ανα κλήση μέχρι 2,5 ώρες). Επειδή τελευταία δεν έχει πολύ διαθέσιμο δίκτυο, λέω να βρω κάποια άλλη. Ξέρετε κάποια εταιρία που να έχει αντίστοιχο πρόγραμμα; Εκτός Teledome φυσικά, λόγω τραυματικής εμπειρίας... :) Με ενδιαφερει κατι αναλογο...εχω teledome(0,10€ κληση) αλλα θα την κοψω λογω προβληματων...κανουμε λιγες κλησεις υπεραστικες μεγαλης διαρκειας....οποτε θελω αναλογο προγραμμα...χωρις παγιο.... Ειμαι σαντορινη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Ρε παιδιά επείγον! Τι συμφέρει για αστικές κλήσεις μόνο; Έχω ΟΤΕ με Vivodi εναλλακτικό πάροχο. Μπορώ να γλυτώσω τα πάγια του ΟΤΕ, να κάνω φορητότητα και να έχω χρόνο για αστικές κλήσεις; (Κάποιος μου είπε να δω Vodafone). Τι λέτε;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Ρε παιδιά επείγον! Τι συμφέρει για αστικές κλήσεις μόνο; Έχω ΟΤΕ με Vivodi εναλλακτικό πάροχο. Μπορώ να γλυτώσω τα πάγια του ΟΤΕ, να κάνω φορητότητα και να έχω χρόνο για αστικές κλήσεις; (Κάποιος μου είπε να δω Vodafone). Τι λέτε;;; Ευχαριστώ Πες μας ποσο πληρωνεις κάθε μήνα περιπου? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Πες μας ποσο πληρωνεις κάθε μήνα περιπου? Εκτός από το πάγιο του ΟΤΕ πληρώνω επιπλέον €10 - €15 κάθε μήνα. Το σταθερό χρησιμοποιείται μόνο για αστικές κλήσεις από 1' εώς 20' ανά κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Εκτός από το πάγιο του ΟΤΕ πληρώνω επιπλέον €10 - €15 κάθε μήνα. Το σταθερό χρησιμοποιείται μόνο για αστικές κλήσεις από 1' εώς 20' ανά κλήση. 15 Ευρώ αστικές κλήσεις αντιστοιχούν σε 484 λεπτά ομιλίας Σε συμφέρει να βάλεις Vodafone για το σπίτι ή cosmote για το σπίτι και τα δύο έχουν περίπου 15 ευρώ τον μήνα χωρίς πάγιο ΟΤΕ και δίνουν 500 λεπτά ομιλίας . Προσοχή δεν θα έχεις Internet (λές ότι το τηλέφωνο είναι μόνο για αστικά δεν γράφεις κάτι για internet ). πρέπει να έχεις καλό σήμα στο σπίτι σου Επίσης η Vodafone σου δίνει το πακέτο των 500 λεπτών με 6,5 τον μήνα + 2,38 φόρο κινητής και τον πρώτο μήνα δωρεάν,σε περίπτωση που έχεις δική σου συσκευή ή χρησιμοποιήσεις ένα παλιό κινητό . Αν πάρεις νέα συσκευή σταθερού πάς 12,5 +2,38 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 εγω εχω 2 χρονια τελλας, 39,90 ολα κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Εκτός από το πάγιο του ΟΤΕ πληρώνω επιπλέον 10 - 15 κάθε μήνα. Το σταθερό χρησιμοποιείται μόνο για αστικές κλήσεις από 1' εώς 20' ανά κλήση. ΄Ημουν στον ΟΤΕ και είχα conn-x (2mbps) και 24/7 πρόγραμμα (απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις ) και πλήρωνα από 110-120 το δίμηνο.Τώρα πήγα στο 2play της forthnet έχω ίντερνετ 11-12 Mbps απεριόριστες κλήσεις αστικές-υπεραστικές-διεθνείς και 60 λεπτά προς κινητά με 39,90 το μήνα χωρίς πάγιο ΟΤΕ.΄Εβαλα και δεύτερη γραμμή Voip της forthnet με επιπλέον 9,90 το μήνα.Σύνολο 99,60 το δίμηνο και όχι 110-120 χωρίς διεθνείς κλήσεις και προς κινητά και με σχεδόν 2 Mbps. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takotime Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ON TELECOM ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΗ ΜΕ 19 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ 19 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΟΥ ΟΤΕ.ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ + ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ 19 ΕΥΡΩ.ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ COSMOLINE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ 14.5 ΕΥΡΩ.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ONTELECOM ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ9 ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΟΤΕ ΜΑΖΙ Η ΧΩΡΙΣ ΟΤΕ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΟΧΟ.ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ?ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΧΩ 2 PSTN ΓΡΑΜΜΕΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 ΄Ημουν στον ΟΤΕ και είχα conn-x (2mbps) και 24/7 πρόγραμμα (απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις ) και πλήρωνα από 110-120 το δίμηνο.Τώρα πήγα στο 2play της forthnet έχω ίντερνετ 11-12 Mbps απεριόριστες κλήσεις αστικές-υπεραστικές-διεθνείς και 60 λεπτά προς κινητά με 39,90 το μήνα χωρίς πάγιο ΟΤΕ.΄Εβαλα και δεύτερη γραμμή Voip της forthnet με επιπλέον 9,90 το μήνα.Σύνολο 99,60 το δίμηνο και όχι 110-120 χωρίς διεθνείς κλήσεις και προς κινητά και με σχεδόν 2 Mbps. Καλησπέρα, Θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη forthnet στην πόλη σου μιας κι εγώ το σκέφτομαι για το πακέτο αυτό στις Σέρρες.... ΑΥτή τη στιγμή έχω μόνο σταθερό ΟΤΕ και πληρώνω περίπου 20-25 Ευρώ το μήνα, εάν βάλω ΟΤΕ ADSL 2MB με 19,5€/μήνα το συνολικό κόστος ανεβαίνει στα 40-45€/μήνα και χωρίς δωρεάν κλήσεις φυσικά..... Η λύση της Forthnet φαντάζει καλή με τα 40€/μήνα με όλα συμπεριλαμβανόμενα και ταχύτητες πολύ πιο υψηλές, αλλά δεν γνωρίζω περί αξιοπιστίας της εν λόγω εταιρίας, στην πόλη μου φυσικά... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Βοηθηστε λιγο βρε παιδια! Ειμαι συνδρομιτης του ΟΤΕ και θελω να παραμεινω για την ωρα. Που μπορω να βρω πληροφορειες για παροχους, για να κανω κλησεις εθνικες και διεθνεις με προθεματα μπροστα? Χωρις να χρειαζονται αιτησεις. π.χ. η forthnet εχει το 1789, αλλα οι χρεωσεις που βλεπω ειναι ακριβες (0,19 λεπτα/λεπτο για διεθνη ζωνη 1). Βρηκα και το viva Phone, το οποιο εχει πολυ καλες χρεωσεις, αλλα δεν θελω να παιρνω 10 αριθμους πρωτα και μετα να τον κανονικο αριθμο. Δωστε τα φωτα σας! Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts