jimmy81 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 WindowsNT συγχαρητήρια για το προγραμμα'τακι' σου και από μένα! Έχω κι εγώ ένα προβληματάκι και θα ήθελα μια βοήθεια. Έχω το HTC 3600 με Gelly01 και έχω μεγάλο πρόβλημα στο update. Ουσιαστικά δεν κάνει update απο μόνο του, αλλά και όταν κάνω "ενημέρωση τώρα" βγάζει ότι "δεν μπόρεσαν να ληφθούν πληροφορίες για τον καιρό". Στη μοναδική περίπτωση που έχω κάνει update είναι την στιγμή που "τραβάει" update το weather panel (για 3-4 δευτερόλεπτα). Επίσης όταν προσθέσω μια 2η περιοχή id τότε και πάλι δεν κάνει update, αλλά δεν εμφανίζει και την προηγούμενη περιοχή. Χρειάζονται πολλά soft reset / επανεγκατάσταση για να πάρει μπρος. Σορρυ για το μεγάλο post, προσπάθησα να γίνω όσο πιο αναλυτικός γίνεται. Ότι χρειαστείς (περισσότερες λεπτομέρειες / τεστ) εδώ είμαι :D :thanks: again... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. May 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Καλημέρα. Για την ασφάλεια όλων μας, το εορτολόγιο σε καμία περίπτωση δεν κάνει προσπάθεια σύνδεσης στο Internet εαν το τηλέφωνο δεν είναι ήδη συνδεδεμένο. Θα πρέπει να δοκιμάσεις το Update εφ'οσον έχεις συνδεθεί ήδη, πχ με ActiveSync, GPRS ή Wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Ναι με συγχωρείς που δεν το εξήγησα, όλα αυτά συμβαίνουν κατά τη διάρκεια σύνδεσης WiFi. (δλδ με ie σερφάρω κανονικά την ίδια στιγμή). Έκανα και αυτή τη στιγμή ένα τεστ. Πρόσθεσα μια πόλη και τότε χάθηκε και η Αθήνα. έκανα "ενημέρωση τώρα" άλλα τπτ (μνμ "δεν μπόρεσαν να ληφθούν πληροφορίες για τον καιρό"). Μόλις πάτησα να κάνει ενημέρωση το weather panel και πάτησα "ενημέρωση τώρα" έγινε κανονικά και ήρθαν και οι 2 πόλεις. Όλη αυτή την ώρα με WiFi ανοικτό και συνδεδεμένο συνεχώς... Να προσθέσω οτι το έχω δοκιμάσει και χωρίς το weather panel στην today (σε περίπτωση που κάνει κάποιο conflict). Επίσης το εορτολόγιο δείχνει ότι προσπαθεί και από μόνο του να κάνει update κάθε λίγα δευτερόλεπτα (waiting cursor) αλλά δεν φέρνει νέα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Μπορει να μου δωσει καποιος το ακριβες λινκ για να κατεβασω το εορτολογιο για το Nokia e90; Στην 1η σελ. βρηκα 2 λινκ αλλα δεν ξερω αν περιεχει την νεα εκδ. διοτι ειδα οτι το λινκ ειναι του 2007. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Μπορει να μου δωσει καποιος το ακριβες λινκ για να κατεβασω το εορτολογιο για το Nokia e90; Στην 1η σελ. βρηκα 2 λινκ αλλα δεν ξερω αν περιεχει την νεα εκδ. διοτι ειδα οτι το λινκ ειναι του 2007. ... από πότε τα Nokias τρέχουν Windows Mobile;! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Μου ειπαν οτι υπαρχει ενα "εορτολογιο" για το E90. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι συμβατη η ver. αυτη γι' αυτο και ζητησα ενα λινκ μπας και βγαλω ακρη. Απ' οτι καταλαβα ομως Flareman δεν κανει για Symbian. Αν τυχον γνωριζεις αν υπαρχει κατι για το κινητο μου ενημερωσε με. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Στη σελίδα του Μιχάλη δεν βλέπω κάτι για Symbian ή για ΝΟΚΙΑ γενικότερα. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. May 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Κάποτε είχα φτιάξει 2 προγράμματα για Symbian (όσο είχα το 7610) αλλά από τότε δεν έχω ασχοληθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Υπάρχει μια λύση - αυτή που εφήρμοζα εγώ στο N-Gage μου. Υπολείπεται ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ σε σχέση με το εργαλείο του WNT αλλά...:) Ψάξε για eortologio.jar. Είναι Java πρόγραμμα αλλά τη δουλίτσα του την κάνει. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Υπάρχει μια λύση - αυτή που εφήρμοζα εγώ στο N-Gage μου. Υπολείπεται ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ σε σχέση με το εργαλείο του WNT αλλά...:) Ψάξε για eortologio.jar. Είναι Java πρόγραμμα αλλά τη δουλίτσα του την κάνει. Αν δεν κάνω λάθος, αναφέρεσαι σε αυτο? ;) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Αν δεν κάνω λάθος, αναφέρεσαι σε αυτο? ;) *αχα*!:oneup: Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Σήμερα (2/6/2008) εορτάζει το όνομα Μαρίνος. Στις καταχωρήσεις του ημερολογίου μου έχω μια καταχώρηση με Επώνυμο Μαρίνος και όνομα Σωτήρης. Το εορτολόγιο μου δείχνει ότι σήμερα εορτάζει, γιατί διαβάζει και από το πεδίο του Επωνύμου. Αυτό όμως είναι λάθος. Φίλε windows NT μπορείς να κάνεις κάτι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. June 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Το έχω βάλει επίτηδες να κοιτάει και το επώνυμο επειδή οι περισσότεροι δεν βάζουν στάνταρ το όνομα στην θέση του ονόματος και το επίθετο στη θέση του επιθέτου, αλλά συχνά το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Το έχω βάλει επίτηδες να κοιτάει και το επώνυμο επειδή οι περισσότεροι δεν βάζουν στάνταρ το όνομα στην θέση του ονόματος και το επίθετο στη θέση του επιθέτου, αλλά συχνά το αντίθετο. Θα ήταν και μια ευκαιρία να μάθουμε να συμπληρώνουμε με το σωστό τρόπο τα πεδία... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Καλημέρα σε όλους! @eleco Ναι αλλά αν κάποιος δεν είχε καταχωρίσει το επίθετο σωστά, θα έφταιγε πάλι ο programmer! (προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν το λέω για κάποιον συγκεκριμένα) @WindowsNT Μιχάλη τελικά το προβληματάκι με το update δεν το έχω λύσει ακόμα.. αν μπορέσω να το καταγράψω σε ένα βιντεάκι θα προσπαθήσω να στο στείλω να το δεις. Θα ήθελα να ζητήσω ένα νέο feature αν είναι εφικτό.. Επειδή καλοκαίριασε πλέον και εξορμούμε και στις θάλασσες, είναι εύκολο να συμπεριληφθεί στον καιρό και urls με sea_id? Το μόνο διαφορετικό πεδίο (εκτός του url) είναι το Υγρασία/Πίεση αλλά τα σημαντικά θερμοκρασία + Διεύθ. ανέμου- Ένταση που είναι must υπάρχουν. Πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει με κάποιο τρόπο σε κάποια επόμενη έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Καλημέρα σε όλους! @eleco Ναι αλλά αν κάποιος δεν είχε καταχωρίσει το επίθετο σωστά, θα έφταιγε πάλι ο programmer! (προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν το λέω για κάποιον συγκεκριμένα) ? Και φυσικά θα έφταιγε ο συντάκτης της καταχώρησης, δηλ. ο χρήστης του ppc. Ο προγραμματιστής κάνει το κοινώς αποδεκτό και από εκεί και πέρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Κλύτερα να σου εμφανίσει κάποιον που δε γιορτάζει λόω επιθέτου, από το να μη σου εμφανίσει κάποιον που γιορτάζει επειδή έκανες λάθος καταχώρηση!!;) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Κλύτερα να σου εμφανίσει κάποιον που δε γιορτάζει λόω επιθέτου, από το να μη σου εμφανίσει κάποιον που γιορτάζει επειδή έκανες λάθος καταχώρηση!!;) Συμφωνώ και επαυξάνω! Σωστή η παρατήρηση του φίλου eleco αλλά πολύ έξυπνη και η σκέψη του Μιχάλη για τη διπλή "αναζήτηση"! Ας μην το συνεχίσουμε όμως γιατί βλέπω να δημιουργείται θέμα εκ του μη όντως και είναι πραγματικά κρίμα...ο Μιχάλης σκέφτεται πριν από εμάς για εμάς! :up: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. June 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Θα δώ τι μπορώ να κάνω, αλλά σοβαρά θα κοιτάς τα μποφώρ από το εορτολόγιο πριν πας στην θάλασσα ? Εγώ κάθε τέτοια εποχή ξηλώνω και το τηλέφωνο και όλα και τα επαναφέρω Σεπτέμβριο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Καλημέρα. Εγώ έχω το παρακάτω πρόβλημα όταν εμφανίζω τις πληροφορίες για την μπαταρία... http://i298.photobucket.com/albums/mm277/dadi68/sshot001.jpg Επίσης, μια που έχεις τον κώδικα, θα μπορούσες να βγάλεις ένα standalone utility με πληροφορίες σε μια γραμμή του στύλ: BAT: 80% PRG: 29mb ST: 60mb SD: 1gb Έχω ψάξει παντού και δεν έχω εντοπίσει κάτι παρόμοιο (και τόσο λιτό) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Επίσης, μια που έχεις τον κώδικα, θα μπορούσες να βγάλεις ένα standalone utility με πληροφορίες σε μια γραμμή του στύλ: BAT: 80% PRG: 29mb ST: 60mb SD: 1gb Έχω ψάξει παντού και δεν έχω εντοπίσει κάτι παρόμοιο (και τόσο λιτό) BatteryStatus Advanced Info edw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 BatteryStatus Advanced Info edw. Ευχαριστώ για την πρόταση φίλε, το batterystatus το δουλεύω πολύ καιρό, άλλα ψάχνω κάτι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΛΑΦΡΥ... λόγω του ότι το batterystatus σε συνδυασμό με κάτι dlls που έβαλα για το HTC home μου κολλάει το pda... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Πολύ ωραίο plug-in. Ευχαριστώ πολύ. Επίσης να σημειώσω ότι δουλεύει σε 320χ320 (samsung i780) με μοναδικό minor πρόβλημα στην εφαρμογή του καιρού στις επιλογές όπου δεν φαίνονται τα δύο κατω κουμπιά - well done Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_basilis Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Και το ariel battery ειναι παναλαφρο.Ενσωματωνεται στο λογοτυπο των windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. June 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Παιδιά λέω να κάνω το εορτολόγιο διεθνές από τις πληφορορίες από http://www.happynameday.com/alpha.aspx. Τι λέτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts