irene77 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 epeidi den to vrisko mporeis na mou peis se pio menu einai? Αν κατάλαβα καλά θέλεις όταν έχεις κάποια αναπάντητη ή sms να σε ειδοποιεί με έναν ήχο που κάνουν τα motorola.Αυτό δεν το ορίζεις κάπου από το μενού αλλά ισχύει ήδη.Δοκιμάσε το κάνοντας μία αναπάντητη και ασ'την , σε λίγο θα αρχίσει να κάνει τον ήχο.Εγώ το έχω δει σε πολλά motorola V3,V3i,pebl U6,L9,V8 και πιστεύω ισχύει σε όλα και το θεωρώ πολύ ατού σε ένα κινητό. Η Motorola δεν βγάζει πλέον τις ''κλασικές'' συσκευές, αλλά μόνο με Linux!;) Μην το λες... Δεν έχει σχέσει η ανάλυση με την ποιότητα και έχω δει Moto Photo πολύ καλές!!! Ναι εντάξη δε λέω αλλά πιστεύω ότι σε αυτό υστερεί σε σχέση με άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Ναι εντάξη δε λέω αλλά πιστεύω ότι σε αυτό υστερεί σε σχέση με άλλα. Ναι, αλλά μόνο στην ανάλυσει και όχι στην ποιότητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 πολυ ομορφο το κινητο και σε καλη τιμη αν ειναι αυτη (224)! Η εξωτερικη οθονη ειναι Organic ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 ego to exo parei edo kai mia evdomada kai einai kalo alla poli argo sto menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 ego to exo parei edo kai mia evdomada kai einai kalo alla poli argo sto menu πολυ αργο?κακο αυτο:( Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 τα 2 threads για το U9 ενώθηκαν..:) sorry για την καθυστέρηση αλλά έλειπα στο εξωτερικό και γύρισα αργά χτες το βράδυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 sorry για την καθυστέρηση αλλά έλειπα στο εξωτερικό και γύρισα αργά χτες το βράδυ.. Δεν χρειαζόταν να μας ζητήσεις και συγνώμη που άργησες λιγάκι...:p;):happy: Φιλικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Παντως φαινεται να ειναι μια ενδιαφερουσα προταση, που οταν λυσει τα προβληματα ταχυτητας, λογω firmware, θα ειναι κατι το ιδανικο για οσους επιζητουν τα χαρακτηριστικα που συνδιαζει σαν κινητο. Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Παιδιά το κινητό είναι super, το πήρα στη γυναίκα μου και έχω πάθει πλάκα κι εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 για πες μας εντυπωσεις!! κολλαει στο menu, οπως λενε...? αναλυσε το μας λιγο... διοτι με ενδιαφερει!!:D Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene77 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Παιδιά εγώ που το έπιασα στα χέρια μου τελικά δεν μου πολυάρεσε... Και το μενού του πολύ αργό μου φάνηκε....δεν θα το έπαιρνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 εγω, σημερα που το ειδα στο γερμανο, εφαγα πορωση!! ειναι κορυφη!! (εε, νταξει το menu ειναι καπως αργο, αλλα ειναι τελειο!!) εχεις επιλογη αντι για πλεγμα και στηλη να το κανεις και σειρα.... (την διαταξη τ μενου) ΤΕΛΕΙΟ!!:D Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sun_set Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Το πήρα και εγώ σήμερα. Αρκετά αργό ...λογικά θα λυθεί το πρόβλημα με ενα update του firmware. H camera του μέτρια, τπτ το σπουδαίο...κρίμα που δεν έχει και flash. Απο εμφάνιση είναι super, επίσης είναι πολύ μαζεμένο και βολικό σαν κατασκεύη. Λίγο μπέρδεμα είναι το menu του...πχ δεν μπορώ να βρώ πως αλλάζει αυτή η φλόγα pic που έχει στην εξωτερική οθόνη όσο και αν το έψαξα... ή αν όταν παίζει mp3 μπορείς να αλλάξεις εκείνο το πράσινο σχήμα από την εξωτερική οθόνη. Πάντος δεν το μετάνιωσα που το πηρά, φθηνό, όμορφο, πρακτικό δεν του λείπει σχεδον τπτ. Πολύ καλή πρόταση απο την motorola. Παράθεση F@||ing Fr0m Gr@ce... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 ναι οντως, respect to Motorola!!:respect: αλλα ρε παιδια, εχει πολυ συνηθισμενα χαρακτηριστικα!!απο design ξεχωριζει, απο διαταξη μενου ξεχωριζει, αλλα απ'ολα τα αλλα ειναι ιδιο με ενα z6, για π.χ.!καμμια σπουδαια ρυθμιση στην καμερα, (4χ, 2mpx χωρισ φλας,βιντεο κ.ο.κ)και γενικα δεν εχει κατι ξεχωριστο!:( οσο για το modding, ακομα περιμενουμε ετσι...?:worry: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Η εξωτερικη οθονη ειναι Organic ?? organic light emitting diode Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 για πες μας εντυπωσεις!! κολλαει στο menu, οπως λενε...? αναλυσε το μας λιγο... διοτι με ενδιαφερει!!:D Δεν θα το κουράσω και θα επαναλάβω πως είναι super. Για το menu του κανένα σχόλιο, όσο και να το δούλεψα (για να βρω και να εξηγήσω κάποιες λειτουργίες στη γυναίκα μου), μια χαρά μου φάνηκε και χωρίς κανένα κόλλημα ή αργοπορεία! Το P990i μου αργεί σίγουρα πιό πολύ. Κομψότατο ειδικά για γυναίκα, και όλα όσα θέλει μια γυναίκα από αυτό. Η κάμερα είναι μια χαρά, δεν χρειάζεται περισσότερα mx πιστεύω. Μικρό και εύχρηστο και λειτουργικό menu πάνω απ'όλα. Τιμή δελεαστικότατη. Το μόνο μείον είναι ότι δεν έχει ράδιο - τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 paidia signomi alla einai aparadekto, einai para ma para poli argo to leitourgiko kai gia na steileis ena sms prepi na patiseis 10 koumpia gia na sou emfanistei to apostoli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 kalispera se olous. paidia mporeis na diavaseis ta sms stin ekswteriki othoni opws to v8?? epeidi mexri ayrio to prwi tha paraggeilw ena apo ta 2 pls voithiste me!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Exo tin ediposi pos nai boreis...den eimai 100% sigouros omos opote perimene na deis k ti tha sou poun osoi to exoune Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 loipon nai mporeis na diavaseis to sms apo tin exoteriki othoni alla paidia einai toso argo to menu pou tha sas spasei ta nevra milame gia poli argo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 mporeis 100%?dld re paidia to menu einai pio argo apo to v8? apo aytonomia ti leei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 kalwdio σύνδεσης με pc δεν έχει η συσκευασία ή με πιάσαν κορόιδο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 mini-USB ειναι!! σιγα!! παντου βρισκεται!! ρε παιδια, κατι απο modding εδω δεν παιζει?... τσεκαρετε και Internet μπας και βρειτε κατι!! ~~~~~~~~ edit: http://www.mobile-review.com/review/motorola-lj-platform-en.shtml Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 http://www.mobile-review.com/sadm_files/MOTOROKR%20U91.jpghttp://www.mobileireland.net/wp-content/uploads/2007/10/119196461700-m.jpghttp://www.itgatevn.com.vn/pictures/web/news/_1editor/itGatevn_0012052.jpghttp://www.pocket-lint.co.uk/utilities/picturenewsmain.php/NEWS-10100-78e7312ae311aebf2dec43e2a8453174.jpg http://www.gps-mobiles.com/GPS-Mobiles/Images/Actualite/2007/10/News_304/MotorolaU9.jpg ρε παιδια, αυτο το design του με εχει τρελλανει!! το ηχειο πισω ειναι ικανοποιητικο? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 to ηχείο είναι μια χαρά και ο χειρισμός του mp3 player από την εξωτερική οθόνη είναι καλός και με ωραία γραφικά στο modding τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τι βοήθησε η μετατροπή του μενού και δεν είναι ακριβώς ίδιο με το z6 ktl η μόνη βασική διαφορά που είδα είναι στα options για spinner,πλέγμα και λίστα στην εμφάνιση του μενού αντιθέτως αφαιρέθηκε το δικαίωμα δημιουργίας φακέλων στο κεντρικό μενού και η μετακίνηση των εφαρμογών γίνεται μόνο από φάκελο σε φάκελο ή δημιουργεί ο καθένας φακέλους μέσα στους ήδη υπάρχοντες δηλαδή μιλάμε για στανταρ 9 εικονίδια ( εκτός modding) skins λογικά κάποια στιγμή θα υπάρξουν και ελπίζω σε swap memory βέβαια να πω ότι το το μενού όταν αλλάζουμε σκιν ή ταπετσαρία αυτόματα γίνεται πιο αργό μετά από επανεκκίνηση λίγο βελτιώνεται η απόδοση ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ είναι πως αλλάζοντας skin και βάζοντας το Indium έγινε πιο γρήγορο !!!!!! ειδικά στο υπομενού των sms (ακύρωση-διαγραφή-πρόωθηση κτλ...) που με το alkali μου το καθυστερούσε κάποια δευτερόλεπτα αν θέλει κάποιος το τσεκάρει και μου λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts