Jump to content

sun_set

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sun_set

  • Ημ. Γέννησης 30/07/1983

sun_set's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το πήρα και εγώ σήμερα. Αρκετά αργό ...λογικά θα λυθεί το πρόβλημα με ενα update του firmware. H camera του μέτρια, τπτ το σπουδαίο...κρίμα που δεν έχει και flash. Απο εμφάνιση είναι super, επίσης είναι πολύ μαζεμένο και βολικό σαν κατασκεύη. Λίγο μπέρδεμα είναι το menu του...πχ δεν μπορώ να βρώ πως αλλάζει αυτή η φλόγα pic που έχει στην εξωτερική οθόνη όσο και αν το έψαξα... ή αν όταν παίζει mp3 μπορείς να αλλάξεις εκείνο το πράσινο σχήμα από την εξωτερική οθόνη. Πάντος δεν το μετάνιωσα που το πηρά, φθηνό, όμορφο, πρακτικό δεν του λείπει σχεδον τπτ. Πολύ καλή πρόταση απο την motorola.
  2. Ναι ναι αυτό είναι :D :D :D να είσαι καλά thaaaaanks
  3. Προσπαθώ εδώ κ ώρα να θυμηθώ ένα τραγούδι αλλά δεν μου έρχεται με τπτ είναι μερικών χρόνων, beatάτο , το τραγουδά γυναίκα, και το μόνο που θυμάμαι είναι πως λέει μέσα ρυθμικά κάτι σαν ουμά ουμά(πολύ χαρακτηριστικό του τραγουδίου) , και περιεχει στο ρεφρέν την λέξη love.....σιγά τις πληροφορίες που δίνω βέβαια, αλλά είχε ακουστεί πάάάάρα πολύ και ίσως θυμίσει κάτι σε καποίον.................thanks in advance :)
  4. Χριστός Ανέστη !! υγεία πάνω από όλα εύχομαι σε όλους σας!
  5. σε άρθρο τους τα Αμυντικά Θέματα , παρουσιάζουν τις ΑΑ δυνατότητες του Ιράν....από τα 70+ F-14 μόνο 5 πετάνε ακόμα και αυτά είναι ότι πιο σύγχρονο έχουν στην διαθεσή τους από μαχητικά. Οι ΑΑ ομπρέλα τους αποτελείτε απο παλίας τεχνολογίας σοβιετικούς πυραύλους, εκτός από τους μικρής εμβέλειας tor-m1 που αγόρασαν πρόσφατα. Αν θεωρήσουμε αξιόπιστο το άρθρο, δεν φένεται πως θα βρούν δυσκολίες οι αμερικάνοι αν αποφασίσουν αεροπορικές επιδρομές.
  6. είχαν μια εντομολόγο σε μια εκπομπή και είπε πως πρώτα πρέπει να έχει τσιμπισεί κάποιον μολυσμένο και μετά γίνεται το κουνούπι φορέας όλων αυτών των ασθενειών. Οπότε μάλλον δεν είναι ΤΟΣΟ τραγικά τα πράγματα όσο παρουσίάζονται απο τα ΜΜΕ. ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι τόσο τραγικά...:worry: :worry: :worry:
  7. thanks Jotz για το site. Έχω μια απορία, δίπλα απο το icon που δείχνει την λήψη σήματος, βγάζει ένα άλλο icon το οποίο δεν έχει μέσα στο manual....φαντάζομαι είναι κάτι πολυ προφανές αλλά δεν μπορώ να καταλαβώ εγώ τι είναι :confused: .
  8. Η φωνή 99.9% είναι της Ζέτας. Δυστυχώς επανάληψη θα δούμε πάλι, ας μας το πουν πως η σείρα θα προβάλετε ανά δεκαπενθήμερο, να μην αναρωτίομαστε κάθε βδομάδα.
  9. Αν δεν σου κάνει κόπο , γράψε σε παρακαλώ κάποιο link για java games συμβατά με το v360 γιατί δεν κατάφερα να βρώ τπτ ο άχρηστος :cry: thanksss
×
×
  • Create New...