HardcoreGR Δημοσιεύτηκε July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 5, 2007 Σχεδόν όλοι μας έχουμε κινητό τηλέφωνο. Ίσως κάποιοι να έχουν και δύο αριθμούς ή και περισσότερους.. Επίσης οι περισσότεροι από'μας δεχόμαστε αρκετά συχνά κάποια τηλεφωνήματα με απόκρυψη, όπου το πιθανότερο είναι κάποιοι φίλοι μας να μας κάνουν πλάκα.. Όταν λοιπόν τους "ανακαλύπτουμε" τότε όλα είναι εντάξει.. Αν όμως δεν είναι φίλοι μας και θέλουν να μας τρομάξουν ή ακόμα χειρότερα να μας εκβιάσουν ή να μας απειλήσουν για κάποιο λόγο? Τότε η κατάσταση ξεφεύγει από τα όρια της απλής "φάρσας". Το μόνο σίγουρο είναι λοιπόν ότι πολύ δύσκολα θα βρούμε τον αριθμό του ατόμου που μας τηλεφωνεί με απόκρυψη ή τον κάτοχο του αριθμού αν μας στέλνει γραπτά μηνύματα.. Το κακό ξεκινά από τις εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας, οι οποίες πουλάνε "χύμα" τα πακέτα σύνδεσης (καρτοκινητής τηλεφωνίας) χωρίς να τις ενδιαφέρει σε ποιούς αυτά καταλήγουν. Γνώμη μας είναι ότι θα πρέπει η αγορά πακέτων καρτοκινητής να συνοδεύεται με επείδηξη αστυνομικής ταυτότητας, ουτως ώστε να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται το παραπάνω φαινόμενο. Αν συμφωνείτε με αυτή την κίνηση, σας παρακαλώ υπογράψτε εδώ. Η υπογραφή σας είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο για σας, αλλά για όλους μας... Κάντε κλικ εδώ για να υπογράψετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Να προσθέσω κάτι: όχι μόνο με την επίδειξη ταυτότητας αλλά με την υποχρεωτική αντιστοίχιση του αριθμού στο όνομά μας και με την κράτηση φωτοτυπίας των στοιχείων μας (ταυτότητα ή διαβατήριο). Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Εγώ δεν γουστάρω που οταν έχασα τον αριθμό μου, για να μυο δώσουν άλλη σιμ με τον αριθμό μου μου φωτοτύπισαν την ταυτότητα μου. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Κατι που στην Ιταλια τουλαχιστον γινεται χρονια.(τουλαχιστον τοτε που πηρα την τελευταια sim γινοταν.) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Και ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Και ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και εδώ. Αν δεν κανω λαθος ετσι ηταν και εδω, αλλα οταν βγηκε το free2go διαφημιζοταν οτι δεν χρειαζεσαι στοιχεια και το υοθετησαν και οι αλλες εταιριες. Για εποχες telestet μιλαμε τωρα. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Συμφωνω και εγω.Ετσι πρεπει να γινεται.Θα παμε ποτε μπροστα ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HardcoreGR Δημ. July 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Παιδιά, με 16 υπογραφές δεν γίνεται δουλειά. Προωθήστε μέσω e-mail το παραπάνω μήνυμα μαζί με το link ( http://www.petitiononline.com/abc20/petition.html ) σε φίλους και γνωστούς ώστε να διαδοθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 ...διαφωνω καθετα..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Και γω το ίδιο. Δεν γουστάρω να έχει ο άλλος την φάτσα μου στο pc Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 ti lete re guys pou tha agorazoume aritmous me tin taftotita mas.pou vriskomaste?einai logiko afto pou lete? ego pantos diafono. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amstrad Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Συμφωνω να δινονται στοιχεια για αγορά καρτοκινητου. Ισως οχι φωτοτυπια ταυτοτητας αλλα τουλαχιστον επιδειξη αυτής και αντιστοιχηση στοιχειων σε λογαριασμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Μπα, δε συμφωνώ. Για τον απλούστατο λόγο ότι όποιος θέλει να ενοχλήσει μπορεί να το κάνει από οποιοδήποτε δημόσιο τηλέφωνο. Δεν είναι ανάγκη να πάρει καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 και εγω διαφωνω και επισης εχω και ανωνυμο καρτοκινητο. αυτο με κατατασσει αυτοματως στην κατηγορια των φαρσερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 και επισης εχω και ανωνυμο καρτοκινητο. αυτο με κατατασσει αυτοματως στην κατηγορια των φαρσερ? Θα ελεγα οτι σε κατατασσει στην κατηγορια των εν δυναμει φαρσερ. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Και εγώ διαφωνώ παιδιά. Αρκετό φακέλωμα πέφτει ήδη και, όπως σωστά αναφέρθηκε, όποιος θέλει να κάνει φάρσες μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε τηλέφωνο. Τέλος, όχι δεν είμαι φαρσέρ.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Exw kaluf8ei apo tous prolalisantes.Diafwnw kai egw. (sorry gia ta greeklish den dia8etei to pc ellinika :/) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Τί λέτε ρε παιδιά?Κι εγώ που δεν είμαι είμαι ακόμη ενήλικος,πώς θα αγοράσω καινούριο νούμερο επειδή με έχουν τρελλάνει στις φάρσες? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HardcoreGR Δημ. August 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Μα δεν είπε κανείς ότι δεν θα πουλιέται κινητό σε όσους είναι κάτω των 18. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Μα δεν είπε κανείς ότι δεν θα πουλιέται κινητό σε όσους είναι κάτω των 18. Και πρέπει να υπογράφω στην περιπτερού για το πακέτο? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 εγω παντως τα χω δηλωσει τα στοιχεια μου ακομα και στο καρτοκινητο που εχω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Συμφωνώ να γίνεται υποχρεωτική καταχώρηση στοιχείων στα καρτοκινητά και μετά να δούμε θα τολμάει κανείς να κάνει φάρσες? Άλλωστε πέρα από τις φάρσες καλό είναι να έχουμε δηλωμένα στοιχεία στα καρτοκινητά γιατί αν θέλουμε να ακολουθησούμε κάποια διαδικασία που απαιτείται η δήλωση στοιχείων να μην ταλαιπωρούμαστε τελευταία στιγμή για π.χ. αντικατάσταση κάρτας sim ή ανακοίνωση κωδικού απεμπλοκής κ.λ.π. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 εγω προτιμω να γινει υποχρεωτικο το να δηλωσεις καποια στοιχεια για να ενεργοποιησεις ενα καρτοκινητο,παρα να δειχνεις ταυτοτητα..αφηστε που ακομα και να γινει κατι τετοιο παλι θα μπαζει.. θα δειχνουμε ταυτοτητα στην περιπτερου;; οσοι εχουμε παρε δωσε με τους περιπτεραδες μας,θα μπορουμε να παιρνουμε καρτουλες και στο παρανομο" αφηστε που οποιος θελει να κανει φαρσα βρισκει τροπους...το πολυ πολυ τοτε να αρχισουν να παιρνουν απο καρτοτηλεφωνα!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 συμφωνω με σενα freak. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 εγω προτιμω να γινει υποχρεωτικο το να δηλωσεις καποια στοιχεια για να ενεργοποιησεις ενα καρτοκινητο,παρα να δειχνεις ταυτοτητα..αφηστε που ακομα και να γινει κατι τετοιο παλι θα μπαζει.. θα δειχνουμε ταυτοτητα στην περιπτερου;; οσοι εχουμε παρε δωσε με τους περιπτεραδες μας,θα μπορουμε να παιρνουμε καρτουλες και στο παρανομο" αφηστε που οποιος θελει να κανει φαρσα βρισκει τροπους...το πολυ πολυ τοτε να αρχισουν να παιρνουν απο καρτοτηλεφωνα!! Προφανώς αν γίνει κάτι τέτοιο θα καταργηθεί η πώληση πακέτων σύνδεσης από περίπτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts