Jump to content

Αγορά καρτοκινητών με επίδειξη ταυτότητας (υπογράψτε)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχεδόν όλοι μας έχουμε κινητό τηλέφωνο. Ίσως κάποιοι να έχουν και δύο αριθμούς ή και περισσότερους.. Επίσης οι περισσότεροι από'μας δεχόμαστε αρκετά συχνά κάποια τηλεφωνήματα με απόκρυψη, όπου το πιθανότερο είναι κάποιοι φίλοι μας να μας κάνουν πλάκα.. Όταν λοιπόν τους "ανακαλύπτουμε" τότε όλα είναι εντάξει.. Αν όμως δεν είναι φίλοι μας και θέλουν να μας τρομάξουν ή ακόμα χειρότερα να μας εκβιάσουν ή να μας απειλήσουν για κάποιο λόγο? Τότε η κατάσταση ξεφεύγει από τα όρια της απλής "φάρσας". Το μόνο σίγουρο είναι λοιπόν ότι πολύ δύσκολα θα βρούμε τον αριθμό του ατόμου που μας τηλεφωνεί με απόκρυψη ή τον κάτοχο του αριθμού αν μας στέλνει γραπτά μηνύματα..

Το κακό ξεκινά από τις εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας, οι οποίες πουλάνε "χύμα" τα πακέτα σύνδεσης (καρτοκινητής τηλεφωνίας) χωρίς να τις ενδιαφέρει σε ποιούς αυτά καταλήγουν.

Γνώμη μας είναι ότι θα πρέπει η αγορά πακέτων καρτοκινητής να συνοδεύεται με επείδηξη αστυνομικής ταυτότητας, ουτως ώστε να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται το παραπάνω φαινόμενο.

Αν συμφωνείτε με αυτή την κίνηση, σας παρακαλώ υπογράψτε εδώ. Η υπογραφή σας είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο για σας, αλλά για όλους μας...

Κάντε κλικ εδώ για να υπογράψετε

• Απαντήσεις 66
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να προσθέσω κάτι: όχι μόνο με την επίδειξη ταυτότητας αλλά με την υποχρεωτική αντιστοίχιση του αριθμού στο όνομά μας και με την κράτηση φωτοτυπίας των στοιχείων μας (ταυτότητα ή διαβατήριο).
:shifty:

Εγώ δεν γουστάρω που οταν έχασα τον αριθμό μου, για να μυο δώσουν άλλη σιμ με τον αριθμό μου μου φωτοτύπισαν την ταυτότητα μου.
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Κατι που στην Ιταλια τουλαχιστον γινεται χρονια.(τουλαχιστον τοτε που πηρα την τελευταια sim γινοταν.)

Και ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και εδώ.

Αν δεν κανω λαθος ετσι ηταν και εδω, αλλα οταν βγηκε το free2go διαφημιζοταν οτι δεν χρειαζεσαι στοιχεια και το υοθετησαν και οι αλλες εταιριες. Για εποχες telestet μιλαμε τωρα.

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

• 2 weeks later...
Παιδιά, με 16 υπογραφές δεν γίνεται δουλειά. Προωθήστε μέσω e-mail το παραπάνω μήνυμα μαζί με το link ( http://www.petitiononline.com/abc20/petition.html ) σε φίλους και γνωστούς ώστε να διαδοθεί.

...διαφωνω καθετα.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Και γω το ίδιο. Δεν γουστάρω να έχει ο άλλος την φάτσα μου στο pc
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Συμφωνω να δινονται στοιχεια για αγορά καρτοκινητου.

Ισως οχι φωτοτυπια ταυτοτητας αλλα τουλαχιστον επιδειξη αυτής και αντιστοιχηση στοιχειων σε λογαριασμο.

Μπα, δε συμφωνώ. Για τον απλούστατο λόγο ότι όποιος θέλει να ενοχλήσει μπορεί να το κάνει από οποιοδήποτε δημόσιο τηλέφωνο. Δεν είναι ανάγκη να πάρει καρτοκινητό.

και επισης εχω και ανωνυμο καρτοκινητο.

αυτο με κατατασσει αυτοματως στην κατηγορια των φαρσερ?

Θα ελεγα οτι σε κατατασσει στην κατηγορια των εν δυναμει φαρσερ.

:lol:

Και εγώ διαφωνώ παιδιά. Αρκετό φακέλωμα πέφτει ήδη και, όπως σωστά αναφέρθηκε, όποιος θέλει να κάνει φάρσες μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε τηλέφωνο. Τέλος, όχι δεν είμαι φαρσέρ.:p

Exw kaluf8ei apo tous prolalisantes.Diafwnw kai egw.

(sorry gia ta greeklish den dia8etei to pc ellinika :/)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

• 2 weeks later...
Τί λέτε ρε παιδιά?Κι εγώ που δεν είμαι είμαι ακόμη ενήλικος,πώς θα αγοράσω καινούριο νούμερο επειδή με έχουν τρελλάνει στις φάρσες?

Μα δεν είπε κανείς ότι δεν θα πουλιέται κινητό σε όσους είναι κάτω των 18.

Και πρέπει να υπογράφω στην περιπτερού για το πακέτο?

εγω παντως τα χω δηλωσει τα στοιχεια μου ακομα και στο καρτοκινητο που εχω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 3 weeks later...

Συμφωνώ να γίνεται υποχρεωτική καταχώρηση στοιχείων στα καρτοκινητά και μετά να δούμε θα τολμάει κανείς να κάνει φάρσες?

Άλλωστε πέρα από τις φάρσες καλό είναι να έχουμε δηλωμένα στοιχεία στα καρτοκινητά γιατί αν θέλουμε να ακολουθησούμε κάποια διαδικασία που απαιτείται η δήλωση στοιχείων να μην ταλαιπωρούμαστε τελευταία στιγμή για π.χ. αντικατάσταση κάρτας sim ή ανακοίνωση κωδικού απεμπλοκής κ.λ.π.

[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

εγω προτιμω να γινει υποχρεωτικο το να δηλωσεις καποια στοιχεια για να ενεργοποιησεις ενα καρτοκινητο,παρα να δειχνεις ταυτοτητα..αφηστε που ακομα και να γινει κατι τετοιο παλι θα μπαζει..

θα δειχνουμε ταυτοτητα στην περιπτερου;;

οσοι εχουμε παρε δωσε με τους περιπτεραδες μας,θα μπορουμε να παιρνουμε καρτουλες και στο παρανομο"

αφηστε που οποιος θελει να κανει φαρσα βρισκει τροπους...το πολυ πολυ τοτε να αρχισουν να παιρνουν απο καρτοτηλεφωνα!!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

συμφωνω με σενα freak.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εγω προτιμω να γινει υποχρεωτικο το να δηλωσεις καποια στοιχεια για να ενεργοποιησεις ενα καρτοκινητο,παρα να δειχνεις ταυτοτητα..αφηστε που ακομα και να γινει κατι τετοιο παλι θα μπαζει..

θα δειχνουμε ταυτοτητα στην περιπτερου;;

οσοι εχουμε παρε δωσε με τους περιπτεραδες μας,θα μπορουμε να παιρνουμε καρτουλες και στο παρανομο"

αφηστε που οποιος θελει να κανει φαρσα βρισκει τροπους...το πολυ πολυ τοτε να αρχισουν να παιρνουν απο καρτοτηλεφωνα!!

Προφανώς αν γίνει κάτι τέτοιο θα καταργηθεί η πώληση πακέτων σύνδεσης από περίπτερα...