Jump to content

Mitac Mio P360 και Mio P560

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν κάνω hard reset στο 360, θα σβηστούν και τα δεδομένα της storage card ή μόνο η flash disk και οτιδήποτε εσωτερικό στο PDA?

Μετά από hard reset θα μείνει μόνο ότι έχει η κάρτα μνήμης. Το PDA θα φορτώσει από την αρχή το λειτουργικό σύστημα (είναι στη ROM - δεν διαγράφεται με hard reset) αλλά ο,τιδήποτε έχεις εγκαταστήσει εσύ θα έχει χαθεί...

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Σκέφτομαι να αγοράσω το Ρ560 απο pdaplaza, αλλά δεν ξέρω από ποιό site :

http://www.pdaplaza.hu/shop.php?id=2244&subcatid=130

http://www.pdaplaza.com/shop.php?id=737&subcatid=59

http://www.pdaplaza.ca/shop.php?id=371&subcatid=58 (μάλλον θα περάσει τελωνείο, οπότε δεν...)

Σκέφτομαι να αγοράσω το Ρ560 απο pdaplaza, αλλά δεν ξέρω από ποιό site :

http://www.pdaplaza.hu/shop.php?id=2244&subcatid=130

http://www.pdaplaza.com/shop.php?id=737&subcatid=59

http://www.pdaplaza.ca/shop.php?id=371&subcatid=58 (μάλλον θα περάσει τελωνείο, οπότε δεν...)

Αγόρασε το από το http://www.pdaplaza.com/shop.php?id=737&subcatid=59.

Notebook User: Lenovo 3000 N200

O Opera Browser είναι Free;

Ο Opera Mini είναι δωρεάν αλλά τρέχει από κινητό ή από PDA που έχει Java Virtual Machine. Αντίθετα, ο Opera Mobile δεν είναι δωρεάν αλλά τρέχει απευθείας από τα PDA.

Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει πολύ ο Mini γιατί είναι εξαιρετικά γρήγορος. :)

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Γεια χαρα σε ολους.Με πεισατε τελικα και παρηγγειλα και εγω ενα Mio P560:clap:.

Ελπιζω να μη το μετανιωσω και φυσικα θα υποστειτε τις συνεπειες των εκνευριστηκων μου ερωτησεων :O καθως ειναι το πρωτο pda moy:D

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

• Administrators
Με γεια σου! Στην αρχή θα έχεις πολλές απορίες αλλά είναι αναμενόμενο. Όταν εξοικειωθείς με τη συσκευή δε θα την αποχωρίζεσαι. Για ότι θες εδώ είμαστε. :rolleyes:

Modpic.gif

Γεια χαρα σε ολους.Με πεισατε τελικα και παρηγγειλα και εγω ενα Mio P560.

Ελπιζω να μη το μετανιωσω και φυσικα θα υποστειτε τις συνεπειες των εκνευριστηκων μου ερωτησεων καθως ειναι το πρωτο pda moy

Με γεια σου! Στην αρχή θα έχεις πολλές απορίες αλλά είναι αναμενόμενο. Όταν εξοικειωθείς με τη συσκευή δε θα την αποχωρίζεσαι. Για ότι θες εδώ είμαστε.

Με γειά σου και από εμένα! Όπως είπε ο φίλος μας athanaso77, στην αρχή θα έχεις αρκετές απορίες όπως όλους μας εδώ μέσα, αλλά μετά θα έχεις ένα μικρό, πολύ μικρό... γκούχου γκούχου... προβληματάκι: ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ!!!:D:lol::p:) Τέσπα, εδώ είμαστε για ότι θέλεις...

Ααα, και σου εγγυούμε ότι δεν θα το μετανιώσεις!

Notebook User: Lenovo 3000 N200

Mηπως ξέρεις κανείς πως μπορω να εμφανισω εικονιδια προγραμματων στην κεντρικη οθονη του PDA να ειναι μονιμα shortcuts και να τα ανοιγω ανα πασα στιγμη?

• Administrators
Mηπως ξέρεις κανείς πως μπορω να εμφανισω εικονιδια προγραμματων στην κεντρικη οθονη του PDA να ειναι μονιμα shortcuts και να τα ανοιγω ανα πασα στιγμη?

SPB Pocket Plus

Modpic.gif

Σημερα πηγα στο πλαισιο(οχι για κανενα αλλο λογο,αλλα επειδη ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου) για να δω αξεσουαρ για το P560 και θα ηθελα τις συμβουλες σας.

Σκεφτομαι να παρω

1)καρτα μνημης 4gb SDHC

2)φορτιστη τοιχου

3)προστατευτικη μεμβρανη

4)θηκη

5)βαση στηριξης για αεραγωγο(μαλλον θα με βολεψει πιο πολυ απο την βεντουζα,δεν ξερω θα δω)

Το ερωτημα λοιπον ειναι ποια απο τα παραπανω εχετε και απο που θα μου συμβουλευατε να τα παρω;

Και να σκεφτειτε οτι ακομα δεν εχω παραλαβει το Mio:lol:

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

Μηπως γνωριζει καποιος τι ρυθμισεις πρεπει να γινουν στο mio 560 για να εχω internet στο pda μεσω b/t κινητου (samsung g600) με το windPlus ?

Οσο αναφορα τα ξαφνικα ανοιγματα του mio δεν γινεται καθολου λογος.Να υποθεσω οτι εχει λυθει το προβλημα? Εχει παει κανεις στο service για αυτο το θεμα?

Σημερα πηγα στο πλαισιο(οχι για κανενα αλλο λογο,αλλα επειδη ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου) για να δω αξεσουαρ για το P560 και θα ηθελα τις συμβουλες σας.

Σκεφτομαι να παρω

1)καρτα μνημης 4gb SDHC

2)φορτιστη τοιχου

3)προστατευτικη μεμβρανη

4)θηκη

5)βαση στηριξης για αεραγωγο(μαλλον θα με βολεψει πιο πολυ απο την βεντουζα,δεν ξερω θα δω)

Το ερωτημα λοιπον ειναι ποια απο τα παραπανω εχετε και απο που θα μου συμβουλευατε να τα παρω;

Και να σκεφτειτε οτι ακομα δεν εχω παραλαβει το Mio:lol:

καρτούλα πήρα και εγώ 4αρα...καλή είναι την πήρα από Κατερέλο σε καλή τιμή

screen protector πήρα και έχω από την 1η μέρα, όπως και στο 350 που είχα πριν. πολύ καλή δουλειά, και τα αξίζουν τα λεφτά τους (boxwave.com)

φορτιστή είχε στη συσκευασία, θήκη δεν πήρα, το έχω στο τσαντάκι συνέχεια, δεν παθαίνει τπτ, και βάση δεν άλλαξα, γιατί αυτή που έχει είναι αρκετά καλή και με έχει βολέψει. Πιο σταθερή από του 350 και μικροκαμωμένη ;)

• Administrators
1)καρτα μνημης 4gb SDHC

...θα δυσκολευτείς να την γεμίσεις! ;)

2)φορτιστη τοιχου

...εάν δεν χρησιμοποιείς συχνά το PC σου για να το φορτίζεις από εκεί ναι.

Σε γενικές γραμμές δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί κάνει ταχεία φόρτιση και καταβάλλει περισσότερο τη μπαταρία.

3)προστατευτικη μεμβρανη

...το πιο σημαντικό που για μένα δεν συγκαταλέγεται στα αξεσουάρ, είναι απαραίτητο. Από τη πρώτη μέρα.

4)θηκη

...εάν έχεις σκοπό να την κουβαλάς συχνά αξίζει.

...ότι σε βολεύει καλύτερα.

http://www.ebay.com

Modpic.gif

Ευχαριστω παιδια.

Προς το παρον καρτα μνημης και μεμβρανη καθως βλεπω οτι την θεωρειται πολυ σημαντικη για προστασια οθονης και δεν εχω κανεναν λογο να διαφωνησω.

Για τα αλλα αργοτερα.

Πηρε μια γνωστη το p560 και ανελαβα να το σουλουπωσω λιγο, να περασω καποια προγραμματα κτλ

1) εχει μαζι το miomap v3.3. Πως μπορω να βαλω τους τελευταιους χαρτες για Ελλαδα?

2) προσπαθησα να βαλω το destinator 7 (η εκδοση που απλα βαζεις τον φακελο στη memory card) στο storage card του miomap αλλα δεν με αφηνε. Δεν μπορω να χρησιμοποιησω αυτη τη storage card οπως καθε storage card?

3) Πως μπορω να βαλω συντομευση του destinator 7 στην αρχικη οθονη χωρις να περασω αλλο προγραμμα?

s21 ultra 256

έχω και γω ένα πρόβλημα, έκανα εγκατάσταση το iGO 8, μετά έκανα μια βλακεία και έσβησα τα αρχεία του και τώρα όταν πάω να το κάνω ξανά εγκατάσταση μου λέει ότι είναι ήδη εγκατεστημένο και δεν προχωράει. Στο μεταξύ στις ρυθμίσεις πού είναι η κατάργηση προγραμμάτων δεν το εμφανίζει για να το διαγράψω από το registry. Υπάρχει κανένα καλό προγραμματάκι που να ελέγχει το registry και τη μνήμη του PDA? Ευχαριστώ πολύ για την ως τώρα βοήθεια , το sbp pocket plus πολύ καλό , το συνιστώ ανεπιφύλακτα

• Administrators
Υπάρχει κανένα καλό προγραμματάκι που να ελέγχει το registry και τη μνήμη του PDA?

SKTools & Memaid. Me prosoxi omws ti peirazeis giati mporei na dimiourgiseis perissotera problimata apo afta pou pas na diorthwseis.

Modpic.gif

ευχαριστώ φίλε ,αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε , ακόμα μου λέει ότι το Igo είναι ήδη εγκατεστημένο και δεν μου ξανακάνει εγκατάσταση. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω όλα τα αρχεία του Igo και να τα τρέξω από το PDA χώρι να χρειαστεί εγκατάσταση; ( όπως το Destinator δηλαδη )

• Administrators

Yparxei sto ipmart-forum.com. Rikse mia matia ekei.

Oson afora to problima sou, otan to eixes egkatastisei pou to eixes balei? Sti kyria mnimi i sti karta mnimis? Psakse analogws kai ekei tha breis sto fakelo tou iGO ena arxeio pou leei uninstall. Afto prepei na patiseis gia na to apegkatastisei. An kai twra pou exoun ginei corrupt ta arxeia pithanotata den tha sou doulepsei oute afto. Isws xreiastei na to sbiseis xeirokinita, i akoma kalytera... hard reset.

Modpic.gif

έχω κάνει 1000 hard reset. το uninstall δεν δουλευε και το σβησα αυτό , έχω εξαφανίσει κάθε ίχνος και ακόμα μου λέει οτι ειναι εγκατεστημενο. τι να κανω?