Armada337 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις όχι μόνο για το P560 αλλά και για PDA γενικότερα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το μικρό αλλά θαυματουργό πραγματάκι που γέμισαν τα χέρια μου σήμερα...:lol: Εύχρηστο σαν εικόνα γενικότερα. Ανταποκρίνεται στο 98% από αυτό που περίμενα (το είχα λίγο άγχος μη δώσω τσάμπα λεφτά και δεν του κάνω χρήση)..... Μέχρι στιγμής το Wi-Fi του και το BT λειτουργούν πάρα πολύ καλά με δίκτυό μου και κινητό μου (εδώ τρίβω τα χέρια μου από ικανοποίηση).... Επίσης μια εφαρμογή που αγόρασα πρίν !!! πάρω το PDA για PDA λειτουργεί άψογα και συνεργάζεται PDA-Εφαρμογή-Υπολογιστής Γραφείου....όλα ρολόϊ και σε αυτό..... Έχω όμως πολλές απορίες σχετικά με τη λειτουργία του PDA και πως το χρησιμοποιούμε έτσι ώστε να μας γίνεται χρήσιμο και όχι βάρος αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος...Ελπίζω σιγά σιγά να ξετρίψω..... Πως ελέγχω την μνήμη RAM/ROM κ.λ.π. Και πως επιλέγω που θα εγκατασταθεί κάπου....Ρωτάω γιατί θέλω να βάλλω μέσα Destinator κ.λ.π. γιατί θα χρησιμοποιηθεί και για πλοήγηση. Ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα και για όσους το σκέφτεστε άντε τι κάθεστε....:lol::lol::lol:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosblue Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Μια σημαντική διευκρίνιση: αν δεν κάνω λάθος όσοι αγοράσατε από εξωτερικό αναφέρατε ότι στη συσκευασία υπήρχε κ φορτιστής σπιτιού (220V), και η ROM είναι 2Giga? Αν είναι έτσι κάποιοι μας δουλεύουν χοντρά, για κοιτάξτε τα πρώτα μηχανάκια που ήρθαν επίσημα από την ελληνική αντιπροσωπεία: http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=MIOP560 http://www.multistore.gr/shop/product_info.php?products_id=3475 “Mόλις” 512 ΜΒ ROM και λάμπει δια της απουσίας του ο φορτιστής σπιτιού!! :!: Όσο από τιμές.. Τζίφος!:mad: Επιβεβαιώστε παρακαλώ.. (τελικά παίζει το Bluetooth του σε λειτουργία Hands Free?? δείτε ότι δεν γράφει κάτι τέτοιο στα τεχνικά χαρακτηριστικά του). http://www.pda4u.gr/pdf/MIOP560.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada337 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Μια σημαντική διευκρίνιση: αν δεν κάνω λάθος όσοι αγοράσατε από εξωτερικό αναφέρατε ότι στη συσκευασία υπήρχε κ φορτιστής σπιτιού (220V), και η ROM είναι 2Giga? Αν είναι έτσι κάποιοι μας δουλεύουν χοντρά, για κοιτάξτε τα πρώτα μηχανάκια που ήρθαν επίσημα από την ελληνική αντιπροσωπεία: http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=MIOP560 http://www.multistore.gr/shop/product_info.php?products_id=3475 “Mόλις” 512 ΜΒ ROM και λάμπει δια της απουσίας του ο φορτιστής σπιτιού!! :!: Όσο από τιμές.. Τζίφος!:mad: Επιβεβαιώστε παρακαλώ.. (τελικά παίζει το Bluetooth του σε λειτουργία Hands Free?? δείτε ότι δεν γράφει κάτι τέτοιο στα τεχνικά χαρακτηριστικά του). http://www.pda4u.gr/pdf/MIOP560.pdf Στο link που βλέπεις παρακάτω είναι μια παρουσίαση που υπάρχει στο youtube για το Mio P560. http://www.youtube.com/watch?v=_y_3miHd7n4 Όπως βλέπεις τον τύπο να ανοίγει και να βγάζει από μέσα τα πραγματάκια έτσι ακριβώς ήταν σε μένα. Το πρώτο που βγάζει μετά τα Software Cd's (σε μένα παίζουν μια χαρά) είναι ο φορτιστής σπιτιού ο οποίος μάλιστα έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται και σε δίκτυο Ελληνικό ΔΕΗ αλλά και άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Είναι τα δυο "ανταπτοράκια" που βγάζει μετά το φορτιστή αυτοκινήτου. Επίσης για τη μνήμη που αναφέρεις σε μένα στα settings και στο memory αναφέρει 1864.02 ΜΒ storage card memory. Υποθέτω ότι αυτή είναι η μνήμη 2 GB που λέμε έτσι; Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσουν οι κάτοχοι που το έχουν περισσότερο. Για το BT δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και ρωτάς αν το κάνει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Πως ελέγχω την μνήμη RAM/ROM κ.λ.π. Και πως επιλέγω που θα εγκατασταθεί κάπου....Ρωτάω γιατί θέλω να βάλλω μέσα Destinator κ.λ.π. γιατί θα χρησιμοποιηθεί και για πλοήγηση. Όταν γενικότερα, θέλεις να εγκαταστήσεις μία εφαρμογή στο pda, υπάρχουν τρεις τρόποι να το κάνεις (ανάλογα με ποια δυνατότητα σου προσφέρει αυτή η εφαρμογή): α) Μέσω setup.exe που το τρέχεις στο pc σου και μετά εγκαθίσταται στο pda, β) μέσω .cab file που το αντιγράφεις σε κάποια από τις μνήμες του pda και το τρέχεις από εκεί, και γ) κάνοντας copy-paste όλο το πρόγραμμα στο pda. Στη τρίτη περίπτωση άπλά κάνεις το paste σε οποια μνήμη θέλεις αφού πρώτα βέβαια έχεις συνδέσει το pda με το pc μέσω του activesync. Στη πρώτη και στη δεύτερη περίπτωση όταν ξεκινάει να κάνει το installation, σε ρωτάει αν θέλεις να εγκατασταθεί στη default memory (κύρια μνήμη), οπότε εκεί επιλέγεις εσύ που θέλεις να εγκατασταθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Παιδιά, αν κάποιος μπορεί να μου στείλει σε pm τον opera browser θα του ήμουν υπόχρεος..!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beetlejuice13 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Παιδιά καλησπέρα σας. Είναι το πρώτο μου μήνυμα εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για την αγορά του P560 από Καναδά (pdaplaza- http://www.pdaplaza.ca/shop.php?id=371&subcatid=58 ). Ακόμα καλύτερο θα ήταν να πάρω απάντηση από τα παιδιά που το παρήγγειλαν από εκεί. Η τιμή είναι όντως 377 ευρώ (μαζί με μεταφορικά) ή υπάρχει κίνδυνος να περάσει από τελωνείο και να εκτιναχθεί στα ύψη; :confused: Επίσης, με την αγορά από Καναδά, τι γίνεται με το θέμα εγγύηση; Μπορώ να βρω άκρη στην Ελλάδα όποτε μου τύχει κάτι; Θα υπάρχει πρόβλημα με την εγκατάσταση ελληνικών χαρτών στο μέλλον; Και γενικότερα ποιες είναι τελικά οι διαφορές της συσκευής που έρχεται από έξω και της ίδιας συσκευής που πωλείται στη χώρα μας; Αυτά τα λίγα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 λοιπόν. το δοκίμασα χτες και σε πλοήγηση. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Το GPS του στα 57600bps ανταποκρίνεται καλύτερα από αυτό του Ρ350 που είχα και που ήταν default στα 4800. όσον αφορά κάποιες ερωτήσεις που διάβασα παραπάνω.... από το pdaplaza.com έρχονται από Ρουμανία και δεν έχει τελωνεία και τα λοιπά. ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ στα 377€ με αποστολή απο UPS μέσα σε 2 εργάσιμες το πολύ έρχεται με 2GB εσωτερική μνήμη και φορτιστή σπιτιού το BT δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υπηρεσίες headset (handsfree) τουλάχιστον όχι με το software που δίνουν τα wm6..... δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει τίποτα με πρόγραμμα 3rd party ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ Ρ560 ΜΑΜΑΕΙ....:):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walantiss Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Γεια σας ειμαι και εγω κατοχος ενος P560 αγορα απο ουγγαρια. Όποιος μπορεί ας μου στείλει pm το resco keyboard full version και το SKMenu και οτι αλλο χρειαζεται ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Παιδιά καλησπέρα σας. Είναι το πρώτο μου μήνυμα εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για την αγορά του P560 από Καναδά (pdaplaza- http://www.pdaplaza.ca/shop.php?id=371&subcatid=58 ). Ακόμα καλύτερο θα ήταν να πάρω απάντηση από τα παιδιά που το παρήγγειλαν από εκεί. Η τιμή είναι όντως 377 ευρώ (μαζί με μεταφορικά) ή υπάρχει κίνδυνος να περάσει από τελωνείο και να εκτιναχθεί στα ύψη; :confused: Επίσης, με την αγορά από Καναδά, τι γίνεται με το θέμα εγγύηση; Μπορώ να βρω άκρη στην Ελλάδα όποτε μου τύχει κάτι; Θα υπάρχει πρόβλημα με την εγκατάσταση ελληνικών χαρτών στο μέλλον; Και γενικότερα ποιες είναι τελικά οι διαφορές της συσκευής που έρχεται από έξω και της ίδιας συσκευής που πωλείται στη χώρα μας; Αυτά τα λίγα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Apo Ouggaria nai... apo Kanada me tipota giati tha perasei sigoura apo telwnio kai to kostos tha sou bgei arketa ipsilotero. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beetlejuice13 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Oμολογώ πως μπερδεύτηκα. Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει κίνδυνος για τελωνείο εάν το Ρ560 παραγγελθεί από pdaplaza? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surf_boy7 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Oμολογώ πως μπερδεύτηκα. Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει κίνδυνος για τελωνείο εάν το Ρ560 παραγγελθεί από pdaplaza? :confused: Αυτο ειναι το link απο ουγγαρια http://www.pdaplaza.hu/shop.php?id=2244&subcatid=130. Ας το επιβεβαιωσει και καποιος που το εχει παρει για να μη σε παρω στο λαιμο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxoths1 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Καλημέρα σας και καλές γιορτές! :) Μόλις τώρα το παρήγγειλα από εδώ: http://www.pdaplaza.com/shop.php?id=737&subcatid=59 372.94 ευρώ, με όλα πληρωμένα! :D Μεγιά.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Προσπάθησα και εγώ να το παραγγείλω αλλά μου βγάζειι αυτό το μήνυμα: Response: The transaction has been rejected by your card issuer bank. Please record the details of the transaction and contact your issuer bank. Η τράπεζα μου όμως μου λέει ότι όλα είναι εντάξει. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada337 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Αυτο ειναι το link απο ουγγαρια http://www.pdaplaza.hu/shop.php?id=2244&subcatid=130. Ας το επιβεβαιωσει και καποιος που το εχει παρει για να μη σε παρω στο λαιμο μου Γιατί το μπερδεύετε τόσο πολύ το θέμα βρε παιδιά...απλά πράγματα. Αν πάς http://www.pdaplaza.com θα σε βγάλει στην ιστοσελίδα όπου μετά θα επιλέξεις Mio P560. και θα κάνεις τα σχετικά. Αν στην ίδια ιστοσελίδα πατήσεις το tab επάνω που λέει Contact Us θα δείς ότι δίνει τα στοιχεία από το κατάστημα της Βουδαπέστης στην Ουγγαρία. Παραγγέλνεις και έρχεται τόσο απλά....;):lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxxxxxxx Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 παιδες αυτο που ρωταει για VAT registration number στο pdaplaza ξερετε τι αφορα?Εχει σχεση με το επαγγελματικο Α.Φ.Μ που προανεφεραν καποια παιδια μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Μεγιά.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Προσπάθησα και εγώ να το παραγγείλω αλλά μου βγάζειι αυτό το μήνυμα: Response: The transaction has been rejected by your card issuer bank. Please record the details of the transaction and contact your issuer bank. Η τράπεζα μου όμως μου λέει ότι όλα είναι εντάξει. Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ! Δυστυχώς, κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει στη συναλλαγή αυτή με την κάρτα σου :worry: Δοκίμασε ξανά λίγο αργότερα και αν δεν την δέχονται, δοκίμασε με κάποια άλλη. Με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, πρόσεξε να καταχωρήσεις σωστά τα στοιχεία που ζητάει (μπορεί κάπου εκεί να γίνεται το λάθος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Παιδιά, μπορώ ένα πρόγραμμα που το έχω εγκαταστήσει στην κύρια μνήμη να το μεταφέρω στην flash memory χωρίς να το απεγκαταστήσω?? Και κάτι άλλο...σχεδόν όλα τα προγράμματα τα βάζω στην flash memory, αλλά χωρίς να ξέρω γιατί γεμίζει και η κύρια μνήμη (με κάποια αρχεία των προγραμμάτων προφανώς), σε σημείο να μου βγάζει μήνυμα να διαγράψω πράγματα για να αδειάσει η μνήμη. Αλλά δεν ξέρω τι να διαγράψω γιατί όλα τα προγράμματα είναι στην flash memory!!!:wacko::blink: Έχει κανείς καμμιά ιδέα...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Να ρωτησω ακι εγω με την σειρα μοθ γιατι τοση βιασυνη και δεν περιμενετε την επισημη εισαγωγη του στην Ελλαδα. Ετσι ενημερωτικα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxoths1 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ευχαριστώ! Δυστυχώς, κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει στη συναλλαγή αυτή με την κάρτα σου :worry: Δοκίμασε ξανά λίγο αργότερα και αν δεν την δέχονται, δοκίμασε με κάποια άλλη. Με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, πρόσεξε να καταχωρήσεις σωστά τα στοιχεία που ζητάει (μπορεί κάπου εκεί να γίνεται το λάθος). ok ta katafera, thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosblue Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Να ρωτησω ακι εγω με την σειρα μοθ γιατι τοση βιασυνη και δεν περιμενετε την επισημη εισαγωγη του στην Ελλαδα. Ετσι ενημερωτικα???? Να υποθέσω ότι δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις ελάχιστα μηνύματα πιο πάνω (το μήνυμα #174), ή να υποθέσω ότι εσένα δε σε αφορά η κοροϊδία τού να πληρώσεις 60+ ευρώ παραπάνω για να πάρεις το ίδιο μηχάνημα από την ελληνική αντιπροσωπεία.. μόνο που θα έχει 512 Mb Rom (αντί των 2 Gb του εξωτερικού!) και ως δια μαγείας αφαιρεμένο από τη συσκευασία το φορτιστή σπιτιού..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nipapa Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Παιδιά βοήθεια. Εγκατέστησα τα SKtools v.3.1.4.7 και εκεί που προσπαθούσα να κάνω κάποια optimize κλπ, μάλλον πείραξα κάποιες καταχωρήσεις στη registry με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί η κάτω μπάρα εργαλείων που είναι το Calendar και τα Contacts. Απο ότι είδα, έχει δημιουργηθεί ένας φάκελλος registrybkp στα My Docyments, αλλά το restore που επιχείρησα να κάνω μέσα απο τα SKtools δεν διόρθωσε τίποτα. Καμιά ιδέα??? Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με soft reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Παιδιά, μπορώ ένα πρόγραμμα που το έχω εγκαταστήσει στην κύρια μνήμη να το μεταφέρω στην flash memory χωρίς να το απεγκαταστήσω?? Αν στη κύρια μνήμη το είχες εγκαταστήσει με ένα απλό copy-paste, τότε μπορείς να το μεταφέρεις στη flash memory. Αν έχει γίνει μέσω setup.exe (από το pc) ή .cab αρχείου, τότε συνήθως δημιουργούνται εγγραφές στο registry του pda και χρειάζεται τα αρχεία να βρίσκονται στο αρχικό path. Και κάτι άλλο...σχεδόν όλα τα προγράμματα τα βάζω στην flash memory, αλλά χωρίς να ξέρω γιατί γεμίζει και η κύρια μνήμη (με κάποια αρχεία των προγραμμάτων προφανώς), σε σημείο να μου βγάζει μήνυμα να διαγράψω πράγματα για να αδειάσει η μνήμη. Αλλά δεν ξέρω τι να διαγράψω γιατί όλα τα προγράμματα είναι στην flash memory!!!:wacko::blink: Έχει κανείς καμμιά ιδέα...?? Ούτως ή άλλως, κάποια αρχεία πάνε στη κύρια μνήμη, όπως με το destinator που υπάρχουν κάποια αρχεία στο My documents, με αποτέλεσμα, σιγά-σιγά να γεμίζει και εκεί. Μήπως όμως κατά την εγκατάσταση των εφαρμογών, στο σημείο που σε ρωτάει που θέλεις να εγκατασταθούν, αφήνεις κατά λάθος να γίνει στη κύρια μνήμη; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsinio Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 http://www.pdaplaza.com/shop.php?id=737&subcatid=59 Warranty - 24 months for parts and labor ίσχυει για την Ελλάδα αυτό; Εχει παραγγειλει κανείς το p560 με επαγγελματικό ΑΦΜ(τεβε)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 http://www.pdaplaza.com/shop.php?id=737&subcatid=59 Warranty - 24 months for parts and labor ίσχυει για την Ελλάδα αυτό; Εχει παραγγειλει κανείς το p560 με επαγγελματικό ΑΦΜ(τεβε)? η εγγύηση λογικά ισχύει για αγορές από Ευρωπαΐκή Ένωση, οπότε ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsinio Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 nikthanos chech your pm Κατι σημαντικό για όσους σκέφτηκαν ότι με το επαγγελματικό ΑΦΜ θα γλιτώσουν ευρώ: Σε πολλα e-shops υπάρχει η επιλογη: Αν δηλωσεις οτι εχεις VAT Registration number γλυτωνεις τον φορο. Εστω οτι δηλωσεις οτι εχεις και γινει η αγορα....Υπαρχει καποια επαληθευση μετα ή καποια διευρευνση αν το εχεις πληρωσει? Eχει κανει κανεις αγορα με αυτη τη μεθοδο? Πρεπει να εισαι εταιρεια και πανω απο ολα θα πρεπει να πας στην εφορια και να ανοιξεις τον κωδικο ενδοκοινωτικον συναλλαγων.Μετα μπορεις να κοψεις τιμολογιο στην εταρεια σου αλλα να εισαι και ομοειδες εμποριο η να ενημερωσεις την ΔΟΥ περι τεινος θα εμπορευτεις.Καθε συναλλαγη που γινεται ενημερωνεται το ΤΑΞΙΣ και τσεκαρονται οι συναλλαγες σου μεσω ενος ευρωπαικου συστηματος VIES.Αν θες να κανεις την συναλλαγη για ενα τεμαχιο δεν αξοιζει αλλα ρε φιλε αν το θελεις για να το εμπορευτεις τι σε νοιζει αν δεν εχει ΦΠΑ εφοσον αντοιλογιζετε απο την τιμη της πωλησης.Δηλαδη το φπα που δεν πληρωνεις εκει το πληρωνεις εδω ε και.Οχι γιαννης Γιαννακης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsinio Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 στο pda plaza βεβαια σου έχει την επιλογη να μην ζητήσεις τιμολόγιο. λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts