grigoriso Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 για να εχουμε μια αναφορα που εχουν βαλει φωτιες μεχρι τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Αυτά που ξέρω είναι (Αττική κ Εύβοια): Άνω Γλυφάδα, Κορωπί, Λεγραινά Λαυρίου, Ριτσώνα, Μαρμάρι. Πρέπει να έχουν σβήσει όλες αν δεν απατώμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. June 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 http://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_2395.html <<ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ. ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΟΠΛΑ. ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ;>> τελικα ο νομος που λεγαν οτι σε καμμενη γη δεν θα μπορουν να χτισουν ισχυει? αν και τα περισσοτερα σπιτια εκει πανω ειναι παρανομα,οπως και τα οικοπεδα που πανε να τα παρουν με χρησικτησια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 μαγκες παλι τα ιδια εχουμε!:mad: :mad: θελω να τους πιασω και να τους καψω ζωντανους και να γελαω!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Το τραγικό για εμένα, που δείχνει και την κατάντια του κράτους μας, είναι ότι αυτή την ώρα ο δήμαρχος μαραθώνα παρακαλά τον ant1 να μεσολαβήσει ώστε να βοηθήσουν εναέρια μέσα στη πυρόσβεση. Τα λόγια είναι περιττά... Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 η πυροσβεστική κάνει ότι μπορεί, έστω και με τα λίγα μέσα που έχει, το κράτος φταίει που κάθε καλοκαίρι βάζει και βγάζει τους δασοφύλακες και που δεν δίνει λευτα για αναβάθμιση των υπηρεσιών (πυροσβεστική, στρατός, αστυνομία, υγειά κοκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 καλα τα λετε αλλα οταν εχεις τοσους εμπρηστες να περπαταν και να καιν τα παντα σε ολα τα δαση γυρο της αθηνας και της υπολοιπης ελλαδος και ιδιοτικα συνεφα να ειχες παλι θα χανοσουνα! πρεπει να το παραδεχτουμε οτι ειναι ενα οργανομενο εγκλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Το θέμα είναι να μην πάρει η φωτιά μεγάλες διαστάσεις. Αν πάρει,δε σβήνει ούτε με κατακλυσμό.Δεν κάνουν τίποτα ούτε τα πεζοπόρα τμήματα,ούτε τα αεροπλάνα,ούτε οι υδροφόρες,ούτε οι κάτοικοι... Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να λειτουργήσουν προληπτικά πλέον σε μέρη που δεν έχει φτάσει ακόμα η πυρκαγιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Συγνωμη για αυτο που θα πω,αλλα να στην Ελλαδα ζουμε(οχι οτι σε καποιες αλλες χωρες δεν ισχυουν τα ιδια η και χειροτερα).Απο την μια ειναι η μεγαλη ανικανοτητα-ασχετοσυνη-αμαθεια-τεμπελια και πολλα ακομα.Συν το οτι για να προχωρησει κατι σε αυτον τον τοπο θα πρεπει να πεσει πολυ <<λαδι>>.Αποδειξη η κατα καιρους λαθος επιλογη σε προμηθειες-συμφωνιες. Απο την αλλα,δεν ξερω για τον περισσοτερο κοσμο τι πιστευει,δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι κατι βρωμαει σε καποιες τουλαχιστον περιπτωσεις πυρκαγιων.Η καλυτερα να το θεσω πιο ξεκαθαρα το θεμα:Ποιοι ειναι αυτοι και ποσο ψηλα φτανουν(κοινωνικα-πολιτικα-οικονομικα) που θελουν-δημιουργουν τις πυρκαγιες;Μηπως,λεω μηπως,αυτοι οι καποιοι δεν θελουν να εχουμε και πολυ καλη προληψη-καταστολη;Τραβηγμενο;Ισως.Ελα ομως που αμα παμε σιγα σιγα προς τα πισω στον χρονο ολα και καπου θα σταθει η σκεψη μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 αυτοι που βαζουν τις φωτιες αυτες σιγουρα δεν θελουν να χτισουν! κυριολεκτικα θελουν να μαυρισουν την Ελλαδα η θελουν να μας καψουν ζωντανους η να μας διοξουν η να διοξουν μια κυβερνηση η να μας τιμορισουν για κατι εγω ξερω πως το χειμωνα καιγονται οι πολεις απο τους αντιεξουσιαστες και το καλοκαιρι τα δαση απο........ ισως ολα αυτα να ενωνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Ο ουρανός των Νοτίων Προαστίων... http://img25.imageshack.us/img25/705/img1362j.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Είναι τόσο πολύ κρίμα που βλέποντας την καταστροφή δυσκολεύομαι να σταματήσω τα δάκρυα. Έχουμε την μοναδική ικανότητα να καταστρέφουμε την Ελλάδα μας. Αν το εμείς δεν υπερισχύσει του εγώ τότε απλά είμαστε χωρίς μέλλον. Το περίεργο είναι πως όταν πρόκειται για προμήθειες-μίζες, κουμπάρους και ρουσφέτια λεφτά υπάρχουν πάντα. Όταν όμως πρόκειται για το γενικό καλό κατά ένα μυστήριο τρόπο δεν υπάρχουν. Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 φιλε μου μη μας βαζεις ολους στο ιδιο καζανι!!! (εμεις οι Ελληνες.) αυτοι η (ελληνες) τα κανουν ολα!!! εγω, εσυ και ο απο πανω δεν κανουμε τιποτα! οταν ακουω (ετσι ειμαστε εμεις οι ελληνες) πως τρελενομαι αλλοι μαυριζουν το δικο μας ονομα ξυπνατε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 ηθελα να ξερα αυτα τα ρημαδια τα αεροπλανα κατασβεσης ποσο σκατα κανουνε ??δεν μπορουμε να παρουμε αλλα ? τι να σου κανει ο κακομοιρης ο πυροσβεστης οταν δεν μπορει να φτασει την φωτια για να την σβησει,και οι περισσοτερες μαχες με την φωτια χανετε οταν η φωτια εξαπλωνεται σε δυσκολα μερη που δεν μπορει να φτασει το πυροσβεστικο σωμα.Αφου η μορφολογια οτυ εδαφους ειναι δυσκολη και το ξερουμε. ΕΝΑΝ Π... ΦΟΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΑΑΑ!!! θα τον πληρωνα ευχαριστως, και αν θα τον πληρωνα εγω που δεν προκειται να καει το σπιτι μου ποτε απο φωτια μιας και ειμαι περικυκλωμενος απο τσιμεντο , δεν πιστευω να μην τον πληρωναν και οι αλλοι πολιτες που ζουν σε αυτα τα μερη και στην επαρχια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Ακούω στο ραδιοφωνο από χθες το μεσημέρι που παιρνουν τηλ οι κάτοικοι και λένε οτι δεν υπάρχει πυροσβεστική και ο,τι γινεται είναι με τα οχηματα των δημων και με τις δικες τους δυναμεις. Ειναι δυνατον??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Δεν μπορεις να φανταστεις τι γινετε,που να πρωτοπαει η πυροσβεστικη? Εξαλλου τη φωτια τη σβηνουν τα εναερια μεσα,οι επηγειες δυναμεις μονο να την καθυστερουν μπορουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Δεν μπορεις να φανταστεις τι γινετε,που να πρωτοπαει η πυροσβεστικη? Εξαλλου τη φωτια τη σβηνουν τα εναερια μεσα,οι επηγειες δυναμεις μονο να την καθυστερουν μπορουν. μα εννοειται οτι καταλαβαινω πως δε μπορει να παει παντου με τετοιο χαμο, αλλά εγω ακουω οτι δεν ειναι πουθενα! Όλοι παιρνουνε τηλεφωνα μεχρι τωρα που ακουω και λενε οτι δεν υπαρχει κανενα πυροσβεστικο εκει. Από πολλές περιοχές, όχι από μία. Επίσης πήρε τηλ στο ραδιόφωνο ένας τύπος και είπε οτι 3 πυροσβεστικά οχήματα είναι στο σπίτι του Έβερτ και κάθονται :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Συμφωνα με τα επισημα στοιχεια βρισκονται στο σημειο (περιπου) 100 πυροσβεστικα οχηματα, 30 υδροφορες, και εκατονταδες πυροσβεστες. Παραλληλα επιχειρουν 12 αεροπλανα και 7 ελικοπτερα. Ο αριθμος της πυροσβεστικης δυναμης ειναι πραγματικα τεραστιος. Οποιος ομως εχει εμπειρια απο πυρκαγια, ξερει οτι οταν ειναι σε πληρη εξελιξη και με ανεμο δεν μπορει να σβηστει. Ο ρολος των πυροσβεστικων δυναμεων ειναι μονο ανασταλτικος (αντιπυρικες ζωνες, προστασια σπιτιων κτλ). Μην ακουτε τον καθενα που βγαινει στην τηλεοραση και λεει το μακρυ του και το κοντο του. Φυσικα ο καθενας θελει ενα πυροσβστικο εξω απο το σπιτι του. Η τοποθετηση ομως των πυροσβεστικων δυναμεων γινεται απο το κεντρο επιχειρησεων, το οποιο ειναι και το μονο που εχει ΠΛΗΡΗ εικονα ολων των περιοχων. Ελλείψει λοιπον αλλων στοιχειων, πρεπει να δεχτουμε οτι παιρνονται αυτες οι αποφασεις που αποτρεπουν το μεγαλυτερο κακο. Επισης, ο,τι ακουτε απο δημοσιογραφο καντε το κατευθειαν delete...εκτος απο το οτι ειναι παντελως ασχετοι, ειναι και αυτοι που κερδιζουν απο την δημιουργια κλιματος πανικου. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 η βοήθεια που ζητήσαμε από άλλα κράτη ήρθε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 η βοήθεια που ζητήσαμε από άλλα κράτη ήρθε??? Δεν νομίζω να ζητήσαμε καν....που το άκουσες αυτό? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbm Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Δεν νομίζω να ζητήσαμε καν....που το άκουσες αυτό? Όντως ζητήσαμε... από Ιταλία, Γαλλία και Κύπρο. Από απόγευμα θα φτάσουν άκουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 κατά τις 1 τα μεσάνυχτα ζήτησαν από την Ε.Ε και περίμεναν απάντηση. τώρα αν είπαν ύστερα από 1,2 μέρες δεν το ξέρω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Eγώ άκουσα ότι βοήθεια ζήτησαν στις 8:30 απλώς στις 1+ γνωστοποιήθηκε και Γαλλία-Ιταλία θα στείλων συνολικά 4 αεροσκάφη και η Κύπρος ένα ελικόπτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Αν ανλογιστείτε πάντως το μέγεθος της καταστροφής, μιλάμε για ασύλληπτη έκταση! Από το Βαρνάβα και τις ακτές του Γραμματικού μέχρι την Ανθούσα και την Παλλήνη, έχει βγει όλη η Βορειοανατολική Αττική off! Τι να πει κανείς... :( Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoshr Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Καλά δεν έχετε βαρεθεί να ακούτε τον κάθε γελοίο, που έχει χτίσει το αυθαίρετο του στη μέση του πουθενά και διαμαρτύρεται ότι δεν υπάρχει κράτος, ότι η πυροσβεστική δεν είναι εκεί (συγνώμη!), ότι είναι όλα έργο οικοπεδοφάγων (δεν λέει το ξέρω γιατί και εγώ έτσι έκανα). Προσωπικά θα εκκένωνα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλα τα αυθαίρετα κτίσματα, να καούν γιατί δεν έχω σαν κράτος τη δύναμη να τα κατεδαφίσω, και θα επικέντρωνα την προσοχή μου μόνο στους νόμιμους οικισμούς, οι οποία αν και όπου κινδυνεύουν πρέπει πάση θυσία να διασωθούν. Όσο για αποζημιώσεις? Θα έκανα σαν κράτος μύνηση στους διάφορους γελοίους του οικισμού τάδε (μαζεύονται 100 αλήτες με αυθαίρετα μέσα στο δάσος, φτιάχνουν μια εκκλησία και ονομάζουν τον οικισμό τους Αγία Λαίλαπα) και θα τους υποχρέωνα να αποζημιώσουν όχι μόνο όσους έχασαν τις -νόμιμες- περιουσίες τους, αλλά και το κράτος για τις δυνάμεις που ξόδεψε για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Όσο για τα κανάλια, ο ατέλειωτος λαϊκισμός, ευτυχώς είμαι σε διακοπές και δεν έχω δει τίποτα στην τηλεόραση, και ούτε πρόκειται να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts