fabo114 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Toυ ΟΤΕ η εξυπηρέτηση λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή εργάσιμες ώρες. Δεν σε ενημερώνει για το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών σου ούτε για το ύψος του λογαριασμού σου πριν εκδοθεί. Και περιμένεις ώρες στην αναμονή (ειδικά στο 1242). Και ποιοτικά είναι υποδεέστερη από της Vodafone. Eσύ πάρε το Fiat! (να ενημερώσω ότι υπάρχει και το 2106702000). 8.00-22.00 δεν ειναι εργασιμες ωρες αλλα ΟΚ, το δεχομαι οτι δεν ειναι 24ωρη εξυπηρετηση. Ο ΟΤΕ βεβαια δεν χρειαζεται να σε ενημερωσει για τα δωρεαν λεπτα αφου δεν δινει δωρεαν λεπτα. To 1242 ειναι το helpdesk του ΟΤΕ για το aDSL, η εξυπηρετηση πελατων ειναι το 134. Δεν γνωριζω σχετικα για την εξυπηρετηση στο 1242 αφου δεν χρειαστηκε να απευθυνθω ποτε εκει. Για οποιο προβλημα εχω απευθυνομαι στην Otenet η οποια ειναι και η αρμοδια για να λυσει το προβλημα μου απο τη στιγμη που χρησιμοποιω πακετο της (onDSL). Το ιδιο ισχυει και για οσους εχουν καποιο πακετο αλλου παροχου. Τωρα σχετικα με την εξυπηρετηση της Vodafone...καλη, κακη...ο vromonera το ξερει που κοντεψαν να τον μπουζουριασουν επειδη τους πηρε τηλ. και τους ενοχλησε! Μαλλον και η Vodafone κατι σε φιατ δινει παρα σε φερραρι :p :X Ενημερωση για το υψος του λογαριασμου δεν εχει καποιο κινητρο για να δωσει ο ΟΤΕ. Ακομη και οι εναλλακτικοι που την προσφερουν ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα. 1. Θα υπάρχει σύντομα και φαξ. Ήδη στη Γερμανία λύθηκε και παρέχεται κανονικά. 2. Σε αυτό θα συμφωνήσω. 3,4. Και εδώ συμφωνώ αλλά δεν δικαιολογεί τη τεράστια διαφορά με το πάγιο της γραμμής. 5. Τα νούμερα σε 800 έχουν γενικά ψιλοεξαφανιστεί, μόνο 801 βλέπεις και αυτά θα τα βρεις πάντα και σε μορφή 210. Δεν νομίζω να είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό. 6. Λογικό, μη λογικό, είναι αναμφισβήτητα τεράστιο προσόν του πακέτου. ΟΚ, το φαξ πες οτι θα το φτιαξουν οπως στη Γερμανια αλλα υπαρχουν αλλες δυο περιπτωσεις. Επισης, χωρις ρευμα δεν εχεις και τηλεφωνο κατι πολυ σημαντικο. Ακομη, αν δεν εχεις ξαναβαλει τηλεφωνο στο σπιτι, η Vodafone σου ζηταει 89 € κερατιατικα για να συνδεσει το σπιτι με τον κατανεμητη της πολυκατοικιας γιατι (ακου λεει) οφειλει να σου φερει τη γραμμη aDSL μονο μεχρι τον κατανεμητη. Ποτε σου ζητησε ο ΟΤΕ λεφτα γι'αυτο το πραγμα; H ενεργοποίηση γίνεται το πολύ σε 1 μέρα. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Όπως ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει κανένα κόστος για την ενεργοποίηση (όπως στον ΟΤΕ). ΟΚ, Η Vodafone στο κανει σε μια μερα, ο ΟΤΕ σε 3-4 μερες, αντε μια εβδομαδα. Δεν υπαρχει και τοσο μεγαλη διαφορα! Τότε μάλλον δεν γνωρίζεις πως η κωδικοποίηση EFR που χρησιμοποιούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θεωρητικά έχει ίδια ποιότητα με τη θεωρητική ποιότητα συνομιλίας του χαλκού. Αν έχεις καλό σήμα η ποιότητα είναι άριστη και δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Έβαλα το Vodafone Για το Σπίτι στο εξοχικό μου και δουλεύει άψογα, και όσο και αν σου φανεί παράξενο η συνομιλία είναι καλύτερη από του κινητού. Ναι, ξερω για την κωδικοποιηση EFR και για το τι κανει θεωρητικα. Θα πρεπει ομως να υποστηριζεται και απο το τηλεφωνο και να την ενεργοποιησεις. Επισης καταναλωνει περισσοτερη ενεργεια. Εγω παντως οπως και να το κανουμε βλεπω μια εμφανη διαφορα στην ποιοτητα οταν μιλαω απο κινητο. Δεν νομιζω οτι ειμαι ο μονος! Γιατι να κόψεις κάτι που δεν 'εχει ενεργοποιηθεί?:blink: Ειπα πιθανοτατα δεν θα εχει ενεργοποιηθει! Υπαρχει και η "μαγικη" περιπτωση του να σε συνδεσουν μεσα στον πρωτο μηνα! Οποτε μια χαρα θα πληρωσεις το τελος αποσυνδεσης (€ 45) που στον ΟΤΕ δεν θα το πληρωνες! Και ξαναλέω, ξέρεις κάποια άλλη ιδιωτική που να δίνει κάτι καλύτερο? Που να έχει μεγαλύτερο δίκτυο? Στις περιοχές που δεν έχει ιδιόκτητο, αναγκαστικά μέσω ΑΡΥΣ με ταχύτητες ΟΤΕ, και σε στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς (πιο φθηνά και από Altec). Όσο για το χρόνο ενεργοποίησης μάλλον δεν γνωρίζεις ότι η Vodafone έχει δεσμεύσει πόρτες από τη HOL σε κάθε περιοχή και η HOL δίνει προτεραιότητα στους πελάτες της Vodafone οι οποίοι και ενεργοποιούνται γρηγορότερα από τους hol users. Και αν καθυστερούν στη HOL, στη Vivodi, στην ΟΝ και στην forthnet τι κάνουν? επειδή μου λες να διαβάσω στο adslgr.com ... Μεχρι τωρα συγκριναμε τη Vodafone με τον ΟΤΕ, οχι με τις ιδιωτικες! ;) Γι'αυτο κι εγω ανεφερα την καλυψη της HOL εναντι του ΟΤΕ και οχι των υπολοιπων παροχων. Μεγαλυτερο δικτυο εχει η Forthnet παντως. Αν λοιπον βαλεις ΟΤΕ ΑΡΥΣ θα εχεις πολυ πιο γρηγορη ενεργοποιηση απ'οτι με τη Vodafone που καθυστερει δεν ξερω κι εγω ποσο! Επισης οι τιμες της Vodafone στο ΑΡΥΣ δεν ειναι οι φθηνοτερες. Ενδεικτικα οι τιμες της Otenet που ειναι φθηνοτερες. Καλα για αυτη την περιφημη δεσμευση διαβασα αρκετα! Την καημενη την κοπελα δεν ειχε πορτες να τη συνδεσει η Vodafone και τελικα την βαλανε στη HOL! :X Kαι μετα μου λες οτι εχει ρεζερβε κιολας! Aσε που ο τεχνικος μονο καφε και μασαζ στα ποδια δεν της εκανε! :rolleyes: Μου αρεσει παντως η εκτιμηση που δειχνει η HOL απεναντι στους συνδρομητες της! (τοσο μεγαλη που απλα τους εχει σε δευτερη μοιρα. :rolleyes:) Φαντασου και ποσο κανει να τους συνδεσει! Δηλαδή τι κάνεις τώρα? συγκρίνεις τον ΟΤΕ που για να μιλήσεις 500 λεπτά θέλεις τουλάχιστον 29 ευρώ με ένα πρόγραμμα που σου δίνει τα 500' με 14.88 ευρώ??? Δικαιολογείς τα 14-16 ευρώ που πληρώνεις πάγιο στον ΟΤΕ χωρίς λόγο? Και να μη τα μιλήσεις θα πληρώσεις λιγότερα από τον ΟΤΕ... Τα 14,756 €/μηνα τα δινεις στον ΟΤΕ γιατι σου παρεχει την τηλεφωνικη συνδεση. Το ιδιο και τα 14.88 € που δινεις στη Vodafone. Απλα, η Vodafone σου δινει και 500 λεπτα χρονου ομιλιας. ;) Αυτο ειναι και το μονο σημαντικο πλεονεκτημα σε σχεση με τον ΟΤΕ. Για 480 λεπτα σε εθνικες κλησεις στον ΟΤΕ θα χρειαστεις επιπλεον 13,8 €. Εγώ όταν λέω 80& αναφέρομαι στους χρήστες που το πρόγραμμα σταθερής τους ταιριάζει γάντι.Όχι το ADSL. Και σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο παππούς με τη γιαγιά (αυτοί δεν πληρώνουν τον ΟΤΕ διπλάσιο? Ή μήπως θέλουν φαξ?), και ο αλλοδαπός (και μάλιστα δεν κατάλαβα γιατι τους εξαιρείς). To μέσο έλληνα χρήστη σταθερού. Kαι το adsl λειτουργεί στην επαρχία μέσω ΑΡΥΣ, μέσω ΟΤΕ, μη τα ξαναλέμε... ΟΚ, πεισε τον παππου και τη γιαγια να βαλουν Vodafone για σταθερο και εγω θα σου βγαλω το καπελο. Εδω ακουν εναλλακτικος και δεν ξερουν τι ειναι! Ειναι σαν να τους πουλας πακετο διακοπων για τις Μπαχαμες! Φαξ, συναγερμους και τηλ. κεντρα εχουν αρκετοι. Αυτο σημαινει οτι εξαιρουμε αυτοματως τις επιχειρησεις, τους δημοσιους οργανισμους (που μονο ΟΤΕ εχουν ουτως ή αλλως), ενα σωρο καταστηματα (και αυτα της Vodafone μαζι) και οσους οικιακους χρηστες χρησιμοποιουν τις παραπανω υπηρεσιες. Τους αλλοδαπους τους εξαιρω γιατι μιλας για τον μεσο Ελληνα χρηστη! :p Βεβαια το προγραμμα αυτο προσφερεται μονο για το σπιτι οπως δηλωνει και το ονομα του αλλα εσυ μιλησες γενικα για ενα 80% και γι'αυτο αναφερω και μη οικακους χρηστες παραπανω. Και τονίζω πάλι την άμεση ενεργοποίηση χωρίς κόστος, την δυνατότητα ενημέρωσης υπολοίπου και ύψους λογαριασμού, τη δυνατότητα να βάλεις τη sim στο κινητό και να παίρνεις το σταθερό σου νούμερο μαζί, τα sms, δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτική κ.λ.π Εγω παλι τονιζω την ποιοτητα συνομιλιας, το γεγονος οτι θα πρεπει να εχεις ρευμα για να εχεις τηλεφωνο και το γεγονος οτι σε γιορτες, πανηγυρια, σεισμους, πλημμυρες, καταποντισμους και φωτιες τηλεφωνο γιοκ! SMS δινει και ο ΟΤΕ. Εξαρταται τι ψαχνει ο καθενας. Εμενα προσωπικα, τα 14-15€ που γλιτωνω το μηνα με τη Vodafone δεν αποτελουν κινητρο, ιδιαιτερα οταν οι περισσοτερες κλησεις μου ειναι προς κινητα τηλεφωνα. Με τις κλησεις που κανω, η Vodafone μου ερχεται πολυ πιο ακριβη αφου οτι θα γλιτωνα στο παγιο θα το εδινα με το παραπανω στις κλησεις. Επισης, προτιμω τον ΟΤΕ ή εναν αλλο παροχο σταθερης που προσφερει τη σταθεροτητα του χαλκου. Το μέλλον είναι ασύρματο. Δεν είναι τυχαίο που και η Wind θα αναπτύξει το WiMax. Άσε που σε πόσες περιοχές της επαρχίας περιμένεις μήνες να σου βάλει τηλέφωνο ο ΟΤΕ... Τωρα γινεσαι ακραιος. Απο που κι ως που περιμενεις μηνες για γραμμη στον ΟΤΕ; Εγω νομιζω πως στην επαρχια η διαδικασια ειναι γρηγοροτερη λογω μειωμενου φορτου. Σε εμενα οταν ζητησα γραμμη στη Λαρισα σιγουρα κινηθηκαν πιο γρηγορα απ'οτι στην Αθηνα. Αμαν, καραμελα την εκανες αυτη τη φραση. Το μελλον δεν ειναι ασυρματο, απλα ενα κομματι του μελλοντος ειναι ασυρματο. Το υπολοιπο, μεγαλυτερο κομματι ειναι ενσυρματο. Πραγματικα θεωρεις οτι το WiMax θα αντικαταστησει την aDSL; Εγω παντως προτιμω να μου δωσουν μια cable ή FTTH οπως κανουν στις πιο ανεπτυγμενες χωρες. facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 8.00-22.00 δεν ειναι εργασιμες ωρες αλλα ΟΚ, το δεχομαι οτι δεν ειναι 24ωρη εξυπηρετηση. ... ... Δεν θα τα σχολιάσω όλα... Μόνο αυτό! 08:00 με 21:00, είναι το σωστό, από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός αργιών και απεργιών! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Δεν θα τα σχολιάσω όλα... Μόνο αυτό! 08:00 με 21:00, είναι το σωστό, από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός αργιών και απεργιών! :p Αμαν, αμεσως να μας την πεις! :p Οριστε φαε σκονη, αυτοι λενε μεχρι 22.00! :confused: Στις απεργιες σιγουρα δεν λειτουργουν αλλα και στις αργιες; ΟΚ, ολοι με μειωμενο προσωπικο δουλευουν αλλα αυτοι το κλεινουν το μαγαζι; :worry: facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Αμαν, αμεσως να μας την πεις! :p Οριστε φαε σκονη, αυτοι λενε μεχρι 22.00! :confused: Στις απεργιες σιγουρα δεν λειτουργουν αλλα και στις αργιες; ΟΚ, ολοι με μειωμενο προσωπικο δουλευουν αλλα αυτοι το κλεινουν το μαγαζι; :worry: Nαι δεν λειτουργεί αργίες. Επειδή δεν έχω χρόνο να απαντήσω αναλυτικά στα όσα έγραψες παραπάνω, να σου πω τα εξής: 1)Λες ότι σε περιόδους υψηλής κίνησης και σε έκτακτες περιπτώσεις μόνο με ΟΤΕ θα έχεις τηλέφωνο. Εγώ σήμερα έπαιρνα συγγενείς μου στην Αρκαδία και η γραμμή έπαιφτε αμέσως. Όχι πως τα κινητά δούλευαν (βασικά αυτή την ώρα λειτουργούν) αλλά μη λέμε και πολλά για τον ΟΤΕ. Και ξαναλέω πως και Πρωτοχρονιά έπαιρνα στη Πάρο και επίσης έπεφτε η γραμμή... 2) Η εξυπηρέτηση πελατών είναι κατα κοινή ομολογία ανώτερη από όλες τις εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα. Γιατι είναι η μόνη που ότι ώρα και να είναι σου απαντάει αμέσως, σε εξυπηρετεί για όλα τα θέματα και σου δίνει και χρήσιμες πληροφορίς π.χ για το λογαριασμό σου που ο ΟΤΕ δεν στις δίνει. Από εκεί και πέρα μεμονομένα περιστατικά δυσαρεστημένων πελατών υπάρχουν παντού. Το να γενικεύουμε αυθαίρετα δεν έχει κανένα νόημα. Θα μπορούσα και εγώ να σου αναφέρω πολλά περιστατικά για τον ΟΤΕ... (επίσης λες ότι το 1242 δεν είναι cc, τι είναι, αστρολογικές προβλέψεις? Οι περισσότεροι conn-x έχουν). 3)Η ενημέρωση υπολοίπου (και αναφέρομαι στα προγράμματα ομιλίας) και ύψους λογαριασμού είναι πολύ χρήσιμες υπηρεσίες. Τι εννοείς δεν έχει κίνητρο να τις δώσει? Μάλλον δεν έχει δικαιολογία να μην τις δίνει... 4)Και η ενεργοποίηση Vodafone ΑΡΥΣ σε μία εβδομάδα το πολύ γίνεται. Όσο για το ιδιόκτητο, ότι δεσμεύονται πόρτες για τη Vf είναι γεγονός, λυπάμαι αν δεν το πιστεύεις. Το ότι μια κοπελίτσα αντιμετώπισε πρόβλημα δεν μου λέει κάτι. Σε κάθε εταιρεία όλο και κάποιο θέμα θα υπάρξει. Και στον ΟΤΕ. Αν είναι να επιχειρηματολογούμε βασιζόμενοι σε κάποια μεμονομένα περιστατικά, αποκρύπτωντας το πόσα άλλα μεμονομένα περιστατικά έχουν υπάρξει στον ανταγωνισμό και γενικεύοντας, τι να πω. Επίσης λες για τα 89 ευρώ. Για να σου βάλει τηλεφωνική γραμμή ο ΟΤΕ πόσο θέλει? 5)Ποιός στα είπε αυτά περί ενεργοποίησης του EFR?:lol: Όλα τα κινητά των 5 τελευταίων χρόνων το υποστηρίζουν αυτόματα. Εκτός αν μιλάς με Nokia 3310. 6)Υπάρχει voicebox και με μπαταρία. 7)Οι τιμές της Otenet είναι προσφορά και όχι οι κανονικές (οι οποίες είναι υψηλότερες από της Vf). Και η Vf σου δίνει 3 πάγια δωρεάν. 8)Το θέμα του φαξ όπως είπα θα λυθεί. Συναγερμό έχουν ελάχιστοι. Τέλος το πακέτο δεν απευθύνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις (στις οποίες η Vodafone προσφέρει άλλες λύσεις). Ότι και να πεις τα 15 ευρώ πάγιο γραμμής και χρέωση της αναγνώρισης κλήσεων του ΟΤΕ δεν δικαιολογούνται. Επειδή όμως η Vodafone παρέχει πανελλαδικά τις υπηρεσίες της με δικό της δίκτυο βάζει και αυτή ότι τιμές γουστάρει, πολύ χαμηλότερες όμως από τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Μια παρατηρηση σχετικα με τις τιμες της οτενετ....ναι, οκ, ειναι προσφορες εαν κανεις δεσμευση 6μηνη. Οι αλλες τιμες ειναι για τις αοριστου διαρκειας. Δεν νομιζω να το κανει κανεις. Ολοι απο 6μηνο σε 6μηνο πανε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Λίγο εκτός θέματος η ερώτηση, αλλά μια και αναφέρθηκε η γνωστή κωδικοποίηση ήχου EFR, οι εταιρείες κινητής χρησιμοποιούν αυτήν την κωδικοποίηση ή έχουν προχωρήσει και σε AMR, που απ' ό,τι έχω διαβάσει προσφέρει μεγαλύτερη ποιότητα ήχου και από το EFR; Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Λίγο εκτός θέματος η ερώτηση, αλλά μια και αναφέρθηκε η γνωστή κωδικοποίηση ήχου EFR, οι εταιρείες κινητής χρησιμοποιούν αυτήν την κωδικοποίηση ή έχουν προχωρήσει και σε AMR, που απ' ό,τι έχω διαβάσει προσφέρει μεγαλύτερη ποιότητα ήχου και από το EFR; To AMR δίνεται από όλες στο 3G.:happy: Σε κάποιες περιοχές η Wind και η Cosmote το δίνουν και σε GSM, αλλά είναι λίγες και ανάλογα; με τη χωρητικότητα του δικτύου στη περιοχή.:rolleyes: Η Cosmote έχει ακόμα περιοχές που το GSM δίκτυο της το έχει αφήσει σε FR...:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 To AMR δίνεται από όλες στο 3G.:happy: Σε κάποιες περιοχές η Wind και η Cosmote το δίνουν και σε GSM, αλλά είναι λίγες και ανάλογα; με τη χωρητικότητα του δικτύου στη περιοχή.:rolleyes: Η Cosmote έχει ακόμα περιοχές που το GSM δίκτυο της το έχει αφήσει σε FR...:X Μου δημιουργήθηκε μια απορία τώρα. Τα voice box και οι τηλεφωνικές συσκευές που δίνει η vodafone, σε τι μπάντες είναι; πιάνουν και umts ώστε να υπάρχει κωδικοποίηση amr; http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Μου δημιουργήθηκε μια απορία τώρα. Τα voice box και οι τηλεφωνικές συσκευές που δίνει η vodafone, σε τι μπάντες είναι; πιάνουν και umts ώστε να υπάρχει κωδικοποίηση amr; Όχι. Και αν το καλοσκεφτείς καλύτερα...(κακό σήμα σε εσωτερικούς χώρους, μεγαλύτερη κατανάλωση κ.λ.π). Μια χαρά είναι και το EFR αν έχεις δυνατό σήμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Μου δημιουργήθηκε μια απορία τώρα. Τα voice box και οι τηλεφωνικές συσκευές που δίνει η vodafone, σε τι μπάντες είναι; πιάνουν και umts ώστε να υπάρχει κωδικοποίηση amr; και ομως τα καταστηματα εχουν γραμμη να δινουν 3g sims και με τα voice box και με τα jablotron. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 και ομως τα καταστηματα εχουν γραμμη να δινουν 3g sims και με τα voice box και με τα jablotron. Λόγω διαφορετικής κρυπτογράφησης να φανταστώ? Αφού οι συσκευές αυτές είναι μόνο GSM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Τι έγινε μετά τους 2 μήνες που ήσουν εκτός ζώνης; κατάφερε η VF να σε βάλει εντός ζώνης ή τους γύρισες το πακέτο πίσω; Όχι δε γύρισα πίσω το πακέτο απλώς το διόρθωσαν και με έχει βάλει στην σωστή ζώνη. Τώρα πια λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Παρακαλω οποιος γνωριζει ας με βοηθηση .... Εχω Adsl over Isdn . Για να παω στο προγραμμα της Vodafone θα πρεπει να μου απεγκαταστηση ο Οτε την Isdn ? Περνω τηλεφωνο μονο στην Vodafone και ολα γινονται απο εκεινους ? Ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Τι φάσμα αριθμοδότησης δίνει η Vodafone σε νέα αριθμοδότηση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Τι φάσμα αριθμοδότησης δίνει η Vodafone σε νέα αριθμοδότηση; 213 για Αθήνα, 2313 για Θεσσαλονίκη κ.λ.π Παρακαλω οποιος γνωριζει ας με βοηθηση .... Εχω Adsl over Isdn . Για να παω στο προγραμμα της Vodafone θα πρεπει να μου απεγκαταστηση ο Οτε την Isdn ? Περνω τηλεφωνο μονο στην Vodafone και ολα γινονται απο εκεινους ? Ευχαριστω ! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, πηγαίνεις σε κατάστημα Vodafone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Αλλο λέω. Τα υπόλοιπα 7 ψηφία ποια ειναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Αλλο λέω. Τα υπόλοιπα 7 ψηφία ποια ειναι; Tυχαία (τουλάχιστον τα 3-4 τελευταία). Εδώ μπορείς να βρεις και αναλυτικά το φάσμα της HOL σε κάθε περιοχή.http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/Numbering/ShowAssignments.html?url=/gr_pages/telec/numbering/ekxwriseis/esasf.php?kod=1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibari Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Τι φάσμα αριθμοδότησης δίνει η Vodafone σε νέα αριθμοδότηση; Σε εμένα έδωσε 213025ΧΧΧΧ, εξάρχεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Tυχαία (τουλάχιστον τα 3-4 τελευταία). Εδώ μπορείς να βρεις και αναλυτικά το φάσμα της HOL σε κάθε περιοχή.http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/Numbering/ShowAssignments.html?url=/gr_pages/telec/numbering/ekxwriseis/esasf.php?kod=1 Το ξέρω αυτό το site, αλλά προχθές που δοκίμαζα δεν μπόρεσα να βγαλω αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Σε εμένα έδωσε 213025ΧΧΧΧ, εξάρχεια. Θεσσαλονίκη έχω το 231 300 ΧΧΧΧ http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Το ξέρω αυτό το site, αλλά προχθές που δοκίμαζα δεν μπόρεσα να βγαλω αποτέλεσμα. Πατάς πάνω στη λέξη "σειρά", επιλέγεις περιοχή και εμφανίζεται η αναλυτική αριθμοδότηση (δλδ τα πρώτα 6 ψηφία) για κάθε εταιρεία. Ξαναδοκίμασε.:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Έψαχνα μήπως το 21327 ήταν της Vodafone αλλά τζίφος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Έψαχνα μήπως το 21327 ήταν της Vodafone αλλά τζίφος. Βασικά και αυτά που χρησιμοποιεί η vodafone δεν είναι δικά της αλλά της HOL. Η ΙΡ γραμμή που έχω μαζί με το dsl της HOL ας πούμε, είναι 213 025 ΧΧΧΧ. http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Το ξέρω. Απλά έλεγα όταν με το καλό έφευγα από την On μήπως μπορούσα να έχω τον ίδιο αριθμό με το κινητό μου, με τη μόνη διαφορά ότι αντί για 693 θα ήταν 213. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 εγω ακομα περιμενω 8-8 αιτημα για dsl, και απλα ακομα εχει αποσταλει στη HOL. το κοβω εγω να ναι κανα διμηνο :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts