Jump to content

Σταθερή και ADSL από την Vodafone

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η προσφορά της Vodafone για το σπίτι με τα 6€ πάγιο ισχύει μέχρι τις πρώτες μέρες του Αυγούστου και τα 6€ ισχύουν για 6 μήνες.Το ίδιο ισχύει και για την σταθερή τηλεφωνία της Cosmote που έκανε την εμφάνιση της εδώ και μια εβδομάδα περίπου!:)

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πώς βλέπετε την σταθερή τηλεφωνία της Vodafone;Είναι καλή;Έχει καλή ποιότητα ήχου;Είναι οικονομική;Ξέρω οτι χρησιμοποιεί κάρτες SIM η σταθερή τηλεφωνία της Vodafone.Έχει το ίδιο σήμα που πιάνει και ένα κινητό Vodafone ή έχει καλύτερο δηλαδη σαν του Ο.Τ.Ε (Deutsche Telekom);:worry::worry::worry::worry::worry::worry:

Πώς βλέπετε την σταθερή τηλεφωνία της Vodafone;Είναι καλή;Έχει καλή ποιότητα ήχου;Είναι οικονομική;Ξέρω οτι χρησιμοποιεί κάρτες SIM η σταθερή τηλεφωνία της Vodafone.Έχει το ίδιο σήμα που πιάνει και ένα κινητό Vodafone ή έχει καλύτερο δηλαδη σαν του Ο.Τ.Ε (Deutsche Telekom);:worry::worry::worry::worry::worry::worry:

Εγω που το εχω αυτο το τηλεφωνο δεν ειμαι και πολυ οικανοποιημενος γιατι καμια φορα δεν μπορω να παρω τηλ σε αλλη εταιρια π.χ. forthnet και πρεπει να βγαλω την καρτα sim και να την ξαναβαλω.....λιγο κουραστικο συν οτι πρεπει να το εχω κοντα σε παραθυρο και ψηλα για να πιασει καλο σημα.....πρεπει η vodafone να βαλει πιο καλες κεραιες ωστε να εχουμε και εμεις καλο σημα....

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

εγώ φίλε μου την έχω από τον Οκτ 2007 και ειμαι αρκετά ικανοποιημένος. Δεδομένου οτι δεν ξεπερνάω τον χρόνο μου έρχεται πολύ καλύτερα από τον ΟΤΕ, που πλήρωνα το 14άρι χωρίς καθόλου χρόνο...

Από ποιότητα καμμιά φορά είναι "κάπως" η γραμμή και έχει αποσυντονιστεί 2-3 φορές η ζώνη αλλά δεν το θεωρώ σημαντικό αφού σε 1-2 μέρες επανήλθε (κάλεσα 13830). Και για το άλλο πρόβλημα που καμμιά φορά αναφέρεται απο κάποιους, το αν πέσει το ρεύμα δεν έχειςτηλέφωνο, αυτό προφανώς δεν ισχύει αφού ανα πάσα στιγμή βάζεις το sim σε μια συσκευή GSM που σίγουρα περισσεύει στο σπίτι και μιλάς κανονικα!

Της Κοσμοτέ όπως καταλαβαίνεις είναι μια ακριβής αντιγραφή, αλλά σίγουρα θα έχει τις παιδικές της ασθένειες οπότε μάλλον πρέπει να αφήσουμε χρόνο να ερθει στα ίσα της... άσε που νομίζω οτι η voicenet δεν είναι όσο καλή είναι η hol...

Η Voicenet ειναι παροχος σταθερης, θυγατρικη της Otenet και απλα δινει τα νουμερα. Το adsl το δινει η Otenet (βασικα ο ΟΤΕ πλεον). ;)

την είχα βάλει και την έκοψα γιατί:

• Οι κλήσεις κοβόντουσαν ανεξήγητα
  • Ποιότητα Χάλια - Με άκουγαν με δυσκολία
  • Έβγαινε εκτός ζώνης και χρεωνόμουν σα κινητό..
  • Χωρίς Ρέυμα δεν παίζει

Θέλετε κ άλλα;

την είχα βάλει και την έκοψα γιατί:

• Οι κλήσεις κοβόντουσαν ανεξήγητα
  • Ποιότητα Χάλια - Με άκουγαν με δυσκολία
  • Έβγαινε εκτός ζώνης και χρεωνόμουν σα κινητό..
  • Χωρίς Ρέυμα δεν παίζει

Θέλετε κ άλλα;

Η Vodafone θελει πολυ δουλεια ακομα για να πεις εχει σταθερο νουμερο.....τα λουζομαι ακομα...

1. Οι κλησεις δεν κοβονται ανεξηγητα, παιζει π.χ το δικτυο να ηταν υπερφορτωμενο (πελατες κινητης ΚΑΙ σταθερης που εξυπηρετουνταν συγχρονως απο την κεραια).

2. Και στο κινητο ακουγεται χαλια οταν δεν εχει ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ. Να προτιματε κινητες συσκευες και οχι την βλακεια με το Voice box και τον ασυρματο.

3. Σε ενημερωνει οποτε βγαινεις εκτος ζωνης και σου λεει οτι την κληση θα την χρεωθεις. Οποτε καλεις υπ'ευθυνη σου. Σε εβγαζε εκτος ζωνης ΜΕΣΑ στο σπιτι σου?Στη ζωνη που δηλωσες δηλαδη?

4. Αυτο με το ρευμα ειναι σχετικο. Δεν μου εχει κοπει ποτε (μονο τοτε με τις απεργιες της ΔΕΗ)

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

πλεον με jablotron και το νεο panasonic που ειναι ταυτοχρονα και voice box, δεν υπαρχουν θεματα ποιοτητας συνομιλιας και προβληματων...
:X

Αν εξαιρεσουμε καποιες φορες ,αρκετα αραια, που το σημα ειναι καπως αποσυντονισμενο...οχι δεν εχω προβλημα.Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο την ποιοτητα και το τιμολογιο...
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

αν δεν πληρωσεις εναν λογαριασμο μεχρι την ημερομηνια ληξης, κ περιμενεις να τον πληρωσεις μαζι με τον επομενο μηνιαιο λογαριασμο, υπαρχει επιβαρυνση;

αν δεν πληρωσεις εναν λογαριασμο μεχρι την ημερομηνια ληξης, κ περιμενεις να τον πληρωσεις μαζι με τον επομενο μηνιαιο λογαριασμο, υπαρχει επιβαρυνση;

οχι δεν υπαρχει καμια επιβαρυνση..

Ενεργοποιήθηκε σήμερα η σύνδεσή μου vodafone για το σπίτι. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Έχω μια απορία. Τα 500 λεπτά μετράνε από σήμερα μέχρι τις 28/8 ή θα πάνε αναλογικά ΄μέχρι τις 31/7 και από 1/8 ξανά από την αρχή;

Ενεργοποιήθηκε σήμερα η σύνδεσή μου vodafone για το σπίτι. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Έχω μια απορία. Τα 500 λεπτά μετράνε από σήμερα μέχρι τις 28/8 ή θα πάνε αναλογικά ΄μέχρι τις 31/7 και από 1/8 ξανά από την αρχή;

οχι απο 1/8 αρχιζει να μετραει ξανα απο την αρχη...

1. Οι κλησεις δεν κοβονται ανεξηγητα, παιζει π.χ το δικτυο να ηταν υπερφορτωμενο (πελατες κινητης ΚΑΙ σταθερης που εξυπηρετουνταν συγχρονως απο την κεραια).

2. Και στο κινητο ακουγεται χαλια οταν δεν εχει ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ. Να προτιματε κινητες συσκευες και οχι την βλακεια με το Voice box και τον ασυρματο.

3. Σε ενημερωνει οποτε βγαινεις εκτος ζωνης και σου λεει οτι την κληση θα την χρεωθεις. Οποτε καλεις υπ'ευθυνη σου. Σε εβγαζε εκτος ζωνης ΜΕΣΑ στο σπιτι σου?Στη ζωνη που δηλωσες δηλαδη?

4. Αυτο με το ρευμα ειναι σχετικο. Δεν μου εχει κοπει ποτε (μονο τοτε με τις απεργιες της ΔΕΗ)

1. Δεν με ενδιαφέρει να γίνω ειδικός για να μάθω πότε είναι υπερφορτωμένο ή όχι το δίκτυο. Θέλω να σηκώνω το τηλ και να καλώ.

2. Στο κιν πας 15 μέτρα πιο εκεί και είσαι οκ; με το σταθερό τι να κάνεις; να το πάρεις αγκαλιά και να τρέχεις μέσα στο σπίτι;

3. Ναι σε ενημερώνει..πρέπει να ακούς σαν τον χάνο μήπως τύχει και σε βγάλει εκτός ζώνης με την ψυχή στο στόμα γιατί αν δεν το προλάβεις σε χρεώνει..το ξέρεις φαντάζομαι έτσι; ΜΕΣΑ στο σπίτι τις 2 πρώτες εβδομάδες με έβγαζε εκτός ζώνης...πήγα τους το είπα και το διόρθωσαν..και μετά από 2 μήνες πάλι τα ίδια..Περιοχή Παγκράτι..

Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ ΠΩΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ...ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΙ κινητό..είναι γεγονός

4. Κι εγώ έτσι έλεγα μέχρι που ήρθαν οι τελευταίες διακοπές της ΔΕΗ τον προηγούμενο 6μηνο..και έμενα χωρίς τηλ 3 ώρες κ χωρίες ρεύμα

Αλλά όλα τα παραπάνω είναι παρελθόν γιατί..

Βόντα...Άντε γειαααα!!

1. Δεν με ενδιαφέρει να γίνω ειδικός για να μάθω πότε είναι υπερφορτωμένο ή όχι το δίκτυο. Θέλω να σηκώνω το τηλ και να καλώ.

2. Στο κιν πας 15 μέτρα πιο εκεί και είσαι οκ; με το σταθερό τι να κάνεις; να το πάρεις αγκαλιά και να τρέχεις μέσα στο σπίτι;

3. Ναι σε ενημερώνει..πρέπει να ακούς σαν τον χάνο μήπως τύχει και σε βγάλει εκτός ζώνης με την ψυχή στο στόμα γιατί αν δεν το προλάβεις σε χρεώνει..το ξέρεις φαντάζομαι έτσι; ΜΕΣΑ στο σπίτι τις 2 πρώτες εβδομάδες με έβγαζε εκτός ζώνης...πήγα τους το είπα και το διόρθωσαν..και μετά από 2 μήνες πάλι τα ίδια..Περιοχή Παγκράτι..

Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ ΠΩΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ...ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΙ κινητό..είναι γεγονός

4. Κι εγώ έτσι έλεγα μέχρι που ήρθαν οι τελευταίες διακοπές της ΔΕΗ τον προηγούμενο 6μηνο..και έμενα χωρίς τηλ 3 ώρες κ χωρίες ρεύμα

Αλλά όλα τα παραπάνω είναι παρελθόν γιατί..

Βόντα...Άντε γειαααα!!

Δικαίωμά σου να μην σου αρέσει η σταθερή της Βοντα, και δικαίωμά σου να το διαλλαλείς κάθε 2-3 ποστς, απλά έτσι για να ξέρεις πως να χειριστείς τα αντίστοιχα προβλήματα όταν με το καλό το βγάλει και η wind (αν το κατορθώσει), θα σου έλεγα:

για το #1: η Βοντα έχει μακράν τη μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου,και αν όντως υπάρχει θέμα χωρητικότητας αυτό μάλλον είναι ασυνήθιστο, παρ'όλα αυτά δεν είναι απίθανο.

για το #2:διάλεξε να βάλεις το voicebox κάπου που να πιάνει (π.χ. κοντά σε παράθυρο). Εναλλακτικά, αν δεν έχεις καλό σήμα, πάρε το voicebox της Ericsson με την κεραία και θα πιάνεις καλύτερα,

για το #3: προφανώς υπάρχει το ενδεχόμενο να αποσυντονιστεί η ζώνη σου, αφού οι ρυθμίσεις του δικτύου είναι δυναμικές, για αυτο και προβλέπεται να πάρεις τηλέφωνο και να ενημερώσεις, και αν έχει χρειαστεί να καλέσεις "εκτός ζώνης" ζητάς και σε πιστώνουν. αυτό είναι limitation της υπηρεσίας, όχι της Βοντα,

#4: για 3 ώρες διακοπή, και εφ'όσον το είχες ανάγκη, θα μπορούσες να βάλεις το simάκι σε μια κανονική συσκευή κινητού και να έχεις κανονικά και εισερχόμενες και εξερχόμενες. Άλλωστε εκτός από 2-3 παρόχους που δίνουν σταθερή πάνω σε pstn, οι υπόλοιποι δίνουν τηλεφωνία μέσω ΙΡ, όπου πραγματικά δεν έχεις άλλη εναλλακτική σε διακοπή ρεύματος!

Για τα 800άρια και το ζήτημα Φαξ και συναγερμού ξέχασες να αναφέρεις....

Δικαίωμά σου να μην σου αρέσει η σταθερή της Βοντα, και δικαίωμά σου να το διαλλαλείς κάθε 2-3 ποστς, απλά έτσι για να ξέρεις πως να χειριστείς τα αντίστοιχα προβλήματα όταν με το καλό το βγάλει και η wind (αν το κατορθώσει), θα σου έλεγα:

για το #1: η Βοντα έχει μακράν τη μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου,και αν όντως υπάρχει θέμα χωρητικότητας αυτό μάλλον είναι ασυνήθιστο, παρ'όλα αυτά δεν είναι απίθανο.

για το #2:διάλεξε να βάλεις το voicebox κάπου που να πιάνει (π.χ. κοντά σε παράθυρο). Εναλλακτικά, αν δεν έχεις καλό σήμα, πάρε το voicebox της Ericsson με την κεραία και θα πιάνεις καλύτερα,

για το #3: προφανώς υπάρχει το ενδεχόμενο να αποσυντονιστεί η ζώνη σου, αφού οι ρυθμίσεις του δικτύου είναι δυναμικές, για αυτο και προβλέπεται να πάρεις τηλέφωνο και να ενημερώσεις, και αν έχει χρειαστεί να καλέσεις "εκτός ζώνης" ζητάς και σε πιστώνουν. αυτό είναι limitation της υπηρεσίας, όχι της Βοντα,

#4: για 3 ώρες διακοπή, και εφ'όσον το είχες ανάγκη, θα μπορούσες να βάλεις το simάκι σε μια κανονική συσκευή κινητού και να έχεις κανονικά και εισερχόμενες και εξερχόμενες. Άλλωστε εκτός από 2-3 παρόχους που δίνουν σταθερή πάνω σε pstn, οι υπόλοιποι δίνουν τηλεφωνία μέσω ΙΡ, όπου πραγματικά δεν έχεις άλλη εναλλακτική σε διακοπή ρεύματος!

Για τα 800άρια και το ζήτημα Φαξ και συναγερμού ξέχασες να αναφέρεις....

Φυσικά και άποψή μου

ευτυχώς είμαστε πολύ δημοκρατική χώρα και ο καθένας λέει αυτά που πιστεύει..

1. τι σχέση έχει η χωριτητότητα με την κάλυψη...και 10 Terabit δίκτυο να έχεις, αν δεν έχεις κάλυψη τι να το κάνεις;

2. μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να το έχει στο μπαλκόνι

3. το προφανώς υπάρχει το ενδεχόμενο να απορυθμιστεί η ζώνη σου δεν ισχύει..εκτός αν προκαλείται από την περιστροφή της γης..

4.το 4 αν κάποιος το έχει δοκιμάσει και παίζει να μου πει..γιατί αν παίζει τότε δεν συμφωνεί με την προδιαγραφή της υπηρεσίας.

ευτυχώς που δεν έχω fax και συναγερμό ε; χοχο :)

Ναί πέζει κανονικά αν βάλεις το sim σε οποιοδήποτε κινητό, Το έχω δοκιμάσει. Γιαυτό εξάλου πληρώνεις και τέλη κινητής τηλεφωνίας γιατί μέσω του κινητού δικτύου συνδέεσε.

Ναί πέζει κανονικά αν βάλεις το sim σε οποιοδήποτε κινητό, Το έχω δοκιμάσει. Γιαυτό εξάλου πληρώνεις και τέλη κινητής τηλεφωνίας γιατί μέσω του κινητού δικτύου συνδέεσε.

Kαι εγω το εχω δοκιμασει και δεν ειχα προβλημα μια χαρα δουλευε...

Φυσικά και άποψή μου

ευτυχώς είμαστε πολύ δημοκρατική χώρα και ο καθένας λέει αυτά που πιστεύει..

1. τι σχέση έχει η χωριτητότητα με την κάλυψη...και 10 Terabit δίκτυο να έχεις, αν δεν έχεις κάλυψη τι να το κάνεις;

2. μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να το έχει στο μπαλκόνι

3. το προφανώς υπάρχει το ενδεχόμενο να απορυθμιστεί η ζώνη σου δεν ισχύει..εκτός αν προκαλείται από την περιστροφή της γης..

4.το 4 αν κάποιος το έχει δοκιμάσει και παίζει να μου πει..γιατί αν παίζει τότε δεν συμφωνεί με την προδιαγραφή της υπηρεσίας.

ευτυχώς που δεν έχω fax και συναγερμό ε; χοχο :)

ΟΚ, άλλο το έχω τη γνώμη μου και άλλο την επαναλαμβάνω συνέχεια (λες και άμα τα πω πολλές φορές σημαίνει οτι έχω και δίκιο).... πόσο μάλλον όταν κατακρίνεις κάτι που από ότι φαίνεται το ξέρεις ελάχιστα!

Την χωρητικότητα την ανέφερες εσύ στο ποστ σου (δεν τα ξαναδιαβάζεις αυτά που γράφεις?), και σου απάντησα οτι υπάρχει πιθανότητα να τεθεί τέτοιο θέμα (τώρα αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά χωρητικότητας και κάλυψης sorry), και προφανώς ισχύει το να απορυθμιστεί η ζώνη σου αφού τα δίκτυα έχουν δυναμικές ρυθμίσεις (π.χ. μπορεί να πέσει η ένταση σε μια κεραία ζώνης σου και να την χάσεις, ή να ανεβει η ένταση σε μια κεραία που δεν ήταν στην ζώνη σου και παροδικά να λοκάρεις σε αυτό το κελί). Όσο για το 4, νομίζω τα σχόλια περισσεύουν..... σαφώς και δουλεύει, το έχω κάνει σχεδόν κάθε φορά που πέφτει το ρεύμα, και όχι δεν είναι εκτός προδιαγραφής της υπηρεσίας αφού και η ίδια η Βοντα αν τη ρωτήσεις θα σου πει οτι μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε συσκευή GSM αν χρειαστεί- άσε που έχει αναφερθεί κάμποσες φορές στο φόρουμ.....

Αναρωτιέμαι αν όντως την είχες πάρει την υπηρεσία ποτέ ή απλά γράφεις σε οτιδήποτε είναι ενάντια στην συγκεκριμένη εταιρία - και με αυτό το σχόλιο λέω να το κλείσω εδώ το θέμα......

ΟΚ, άλλο το έχω τη γνώμη μου και άλλο την επαναλαμβάνω συνέχεια (λες και άμα τα πω πολλές φορές σημαίνει οτι έχω και δίκιο).... πόσο μάλλον όταν κατακρίνεις κάτι που από ότι φαίνεται το ξέρεις ελάχιστα!

Την χωρητικότητα την ανέφερες εσύ στο ποστ σου (δεν τα ξαναδιαβάζεις αυτά που γράφεις?), και σου απάντησα οτι υπάρχει πιθανότητα να τεθεί τέτοιο θέμα (τώρα αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά χωρητικότητας και κάλυψης sorry), και προφανώς ισχύει το να απορυθμιστεί η ζώνη σου αφού τα δίκτυα έχουν δυναμικές ρυθμίσεις (π.χ. μπορεί να πέσει η ένταση σε μια κεραία ζώνης σου και να την χάσεις, ή να ανεβει η ένταση σε μια κεραία που δεν ήταν στην ζώνη σου και παροδικά να λοκάρεις σε αυτό το κελί). Όσο για το 4, νομίζω τα σχόλια περισσεύουν..... σαφώς και δουλεύει, το έχω κάνει σχεδόν κάθε φορά που πέφτει το ρεύμα, και όχι δεν είναι εκτός προδιαγραφής της υπηρεσίας αφού και η ίδια η Βοντα αν τη ρωτήσεις θα σου πει οτι μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε συσκευή GSM αν χρειαστεί- άσε που έχει αναφερθεί κάμποσες φορές στο φόρουμ.....

Αναρωτιέμαι αν όντως την είχες πάρει την υπηρεσία ποτέ ή απλά γράφεις σε οτιδήποτε είναι ενάντια στην συγκεκριμένη εταιρία - και με αυτό το σχόλιο λέω να το κλείσω εδώ το θέμα......

Μην παθιάζεσαι...Εχω την αίσθηση οτι είσαι λίγο υπερβολικός..... Μην κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος....

α) Δεν χάνεις έτσι έυκολα την κάλυψη μέσα στο σπίτι από ώρα σε ώρα και μάλιστα σε σταθερό σημείο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να παρεμβάλονται παροδικά μεγάλα εμποδια όπως πολυκατοικίες που σίγουρα ..... δεν ανεβοκατεβαίνουν..... Φροντίζεις να τοποθετείς την συσκευή σε σημείο με ικανοποιητικό σήμα και συτό αρκεί. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΗΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!! Δεν σου έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό. Για το θέμα της κάλυψης σε ενημερώνουν και στο κατάστημα. Αν δεν το κατανοείς και προχωράς σε αυθαίρετη αγορά..... προβλημά σου.... δεν σου φταίει μετά κανενας.....

β) Η ένταση εκπομπής μιας κεραίας δεν μεταβάλεται με την αυξωμέιωση της έντασης του ρεύματος.....Δεν έιναι βάνα με νερό ..... μη λέμε ότι θέλουμε....

γ) Ποιος είπε πως αν πεσει το ρεύμα παύει να λειτουργεί μια κεραία? Τα BTS δεν είναι σαν την τοστιέρα που το βαζεις και το βγάζεις από την πρίζα...... Θυμάσαι σε κάποια διακόπή ρεύματος να ήταν εκτος δικτύου το κινητο σου????

δ) Συνήθως στο κατάστημα σου λένε οτι πάρε την τάδε συσκευή που έχει και μπαταρία σε περιπτώσεις που έχεις διακοπή στο σπίτι. Δικαιωμά σου να επιλέξεις και αν δεν ενημερώθηκες σωστά αυτό βαρείνει το κατάστημα.....

Λοιπόν το πακέτο το έχω στο σπίτι και το αγόρασα όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος για λόγους τιμής παγίού καθαρά... ΑΡΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΩ....

Δεν είμαι κάθε ώρα και στιγμή κρεμασμένος πάνω από το σταθερό λοιπόν μήπως γίνει κάτι με του σταθμούς όπως λες και χάσω καμια κληση.....

Με την ίδια λογική μπορεί ο εκσκαφέας που μπορεί να δουλεύει στη γειτονια να κοψει τα καλώδια του ΟΤΕ ......ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!!!!

Αυτά.....

όχι δεν την είχα ποτέ την υπηρεσία, από το μυαλό μου τα βγάζω όλα..

και επίσης θέλω το κακό της βόντα γιατί έχω οικονομικά συμφέροντα από wind και cosmote...

όσο για τις γνώσεις μπορεί να μην έχω όσες εσύ αλλά σε ένα ελεύθερο forum και χώρα κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει αυτά που έχω στο μυαλό μου, έστω κι αν αυτό δεν έχει τόσο μεγάλο IQ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...