Jump to content

phonetic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About phonetic

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

phonetic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. [/color] Thanks! Βασικά και τα 2 έχουν θεματάκια. Το g4s με το μικρόφωνο και το t11 με το κενό ανάμεσα σε πλάτη και οθόνη, αλλά καταλαβαίνω είναι καθαρά θέμα παρτίδας... Και εγώ προς το t11 κλείνω αλλά τυγχάνει να έχω δει από κοντά οθόνη και κάμερα του g4c (4-core) και είναι απίστευτη. Π.χ. κλάσεις ανώτερη από το huawei honor 3C και έχω προβληματιστεί με την απόδοση των καμερών. Γι αυτό και ήθελα ίσως τη γνώμη κάποιου που τα έχει δει και τα 2 συγκριτικά.
  2. Δεν θα σας κουράσω. Ψάχνω τηλ με κύρια χαρακτηριστικά καλή κάμερα και οθόνη. Με λίγο διάβασμα στο forum είμαι ανάμεσα σε jiayu g4s και THL Τ11. Έχει κάποιος δει σε σύγκριση κάμερες/οθόνες αυτά τα 2? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?
  3. Λίγη βοήθεια παρακαλώ.... Μου χαρίστικε ένα ace ... αλλά έχει firmware της voda... Θέλω να αναβαθμισω στην 2.3.3 αλλά με το Kies βλέπω πως δεν γίνεται.... Αναγνωρίζει την voda release ως latest...... Διαβάζω πως γίνεται με το odin, αλλά δεν βρίσκω πουθενά σε επίσημο site samsung το 2.3.3 release. Βρίσκω όμως links σε megaupload, hotifile και rapidshare. Είναι secure αυτά τα firmware? Τελικά να δουλέψω με το odin? Αν ναι που βρίσκω το ops file?:O Θα "ξυλώσει" να υποθέσω το voda firmware..... Μήπως υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για το KPN που να έχει χρησιμοποιήσει κάποιος με επιτυχία? :confused:
  4. Γιατι πόσο όγκο εξερχόμενων?
  5. Τα 15 μέτρα ειναι πολύ μικρή η αποσταση για να σου δημιουργήσει θέμα. Σκέψου οτι το δικό μου Fritz έχει σωστό σήμα στην απέναντι πολυκατοικία..... και μεσολαβούν αρκετοί τοίχοι.... 1)Για δες αν εχεις βιδώσει σωστά την κεραία. 2)Για προσπάθησε να συνδέσεις άλλο pc ή κινητό από την ίδια απόσταση μήπως φταίει ο client.
  6. Στο Fritz η κεραια αλλάζει. Απλά πρεπει να μας πεις πια ακριβως αδυναμια αντιμετωπιζεις αυτή τη στιγμή. Χωροθέτηση, αποστάσεις κτλ.
  7. Κοίταξε στο post μου έλεγα κάτι τελείως διαφορετικό αλλά ..... κατά περίεργο τρόπο με την παραπλανηση απαντήθηκε και συνδέθηκε ...... και πάλι σε άλλο θέμα μεταφερθήκαμε. Για να αλλάξουμε λοιπόν πάλι θέμα .... η ερώτηση είναι: Στα ίδια πλαίσια και χαρακτηριστικά υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο και συμφέρον για συνδρομητές συμβολαίου??? (Προσοχή να συγκρίνουμε όμως ίδια πράγματα)
  8. Μιλάω στο post το δικό μου για παραπλάνηση ???? :blink:
  9. Επειδή η γκρίνια είναι το εθνικό μας σπορ, μόλις λανσαριζόταν το παραπάνω πακέτο που περιγράφεις,..... πάλι θα λέγαμε .... α δεν είναι και τόσο κάλο ..... και θα θέλαμε 8.000 λεπτά προς όλους με 4 ευρώ..... και θέλουμε να μιλάμε με το φεγγάρι... και και και..... και να γίνουν οι εταιρίες κινητής, κοινής οφέλειας να εξυπηρετείται ο κόσμος...... :p
  10. Για πες λοιπόν τις καλύτερες.....
  11. Απλόχερο είναι μόνο το ΠΙΚΠΑ που είναι κρατικοδίαιτο.
  12. Καλά μην παραξηγήσαι...... Απλά το σωστό ρήμα είναι πως απαξιώ και εγώ με τον ίδιο τρόπο. Άλλωστε όπως λες, ο καθένας λέει τη γνώμη του... και όποιος θέλει τη διαβάζει....
  13. Ενω αν έδινε 2.000.000.000 λεπτά προς όλους με 0,10 Ευρώ θα ήταν καλή προσφορά......
  14. Το συγκεκριμένο μήνυμα είναι σε κάθε περίπτωση του core δικτ'υου. Θα ήθελα να προσθέσω πως υπάρχει άλλη μια περίπτωση: Να βρίσκεται ο καλούμενος σε σε περιοχή που δεν υπαρχει διαθέσιμο radio κανάλι για να εξυπηρετηθεί. (Όλα busy κατά συνέπεια δεν γίνεται ποτέ establish η κλήση) ;)
×
×
  • Create New...