johnsour Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! θα ξαναπαρω να ρωτησω..παντωα οταν ρωτησα απο τι εξαρταται η ταχυτητα μου ειπε απλα οτι το ελαχιστο θα ειναι το 60%... [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ξέρει κανείς πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για κάποιον που έχει σύνδεση Σταθερή και ADSL από την Vodafone να γυρίσει στον ΟΤΕ; Πρέπει να ξανακάνει νέα συνδεση; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Πας στον ΟΤΕ και κάνεις κανονικά αίτηση για νέα σύνδεση, απλά ζητάς διατήρηση (φορητότητα) του αριθμού σου... Η διαδικασία είναι ίδια όπως και με τις άλλες εταιρείες... Δεν αλλάζει κάτι επειδή είναι ΟΤΕ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Πας στον ΟΤΕ και κάνεις κανονικά αίτηση για νέα σύνδεση, απλά ζητάς διατήρηση (φορητότητα) του αριθμού σου... Η διαδικασία είναι ίδια όπως και με τις άλλες εταιρείες... Δεν αλλάζει κάτι επειδή είναι ΟΤΕ... Και τι κόστος έχει; London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Και τι κόστος έχει; 35 Euros :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 35 Euros Ευχαριστώ. Απλά κάτι άκουσα για 55 ευρώ. London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ευχαριστώ. Απλά κάτι άκουσα για 55 ευρώ. προσεξε αν εχεις κλεισει ηδη μηνα που εχεις τη σταθερη δινεις 59 στη Βονταφον ως πεναλτι αποσυνδεσης (εξοπλισμος) και αλλα 35 ευρω στον οτε για να κανεις ξανα τη φορητοτητα του γεωγραφικου σου αριθμου,τα οποια αν δεν απατωμαι στα χρεωνουν με το πρωτο λογαριασμο :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 προσεξε αν εχεις κλεισει ηδη μηνα που εχεις τη σταθερη δινεις 59 στη Βονταφον ως πεναλτι αποσυνδεσης (εξοπλισμος) και αλλα 35 ευρω στον οτε για να κανεις ξανα τη φορητοτητα του γεωγραφικου σου αριθμου,τα οποια αν δεν απατωμαι στα χρεωνουν με το πρωτο λογαριασμο Να σου πω. Στην αρχή είχα κάποια προβλήματα με το σταθερό.Έχανε την ζώνη. Να μην το ματιάξω εδώ και καιρό δεν έχω πρόβλημα.Τους τα έπρηξα όμως με το να δίνω συνέχεια βλάβη. London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvrak Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Ερώτηση παιδια...είμαι φοιτητής στην Κομοτηνή. Δεν εχω σταθερό τηλ. μπορώ να χω αdsl χωρις να χω σταθερό(αριθμό ΟΤΕ δηλ-δίνει η vodafone?)??? χάρισε μου έναν κόσμο μοναχά για μας... αν μ' αγαπάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Ερώτηση παιδια...είμαι φοιτητής στην Κομοτηνή. Δεν εχω σταθερό τηλ. μπορώ να χω αdsl χωρις να χω σταθερό(αριθμό ΟΤΕ δηλ-δίνει η vodafone?)??? Ναι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=187738 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 έχω μια βασική ερώτηση: εδώ και μια βδομάδα μου έχουν φέρει τον εξοπλισμό για adsl. έκανα ενεργοποίηση της συνδρομής Vodafone adsl από το site της εταιρίας. όμως ακόμα δε δουλεύει το internet (το φωτάκι είναι κόκκινο), επίσης ακόμα δεν έχει διακοπεί η ondsl που υπάρχει στη γραμμή αυτή. από την voda μου λένε ότι θα λάβω ένα μήνυμα στο κινητό που θα λέει ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή. μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει... ευχαριστώ Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanfot Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Η ενεργοποίηση του internet γίνεται σε συνεργασία με τη HOL και θα χρειαστεί από 10 μέχρι .... ημέρες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Η ενεργοποίηση του internet γίνεται σε συνεργασία με τη HOL και θα χρειαστεί από 10 μέχρι .... ημέρες δλδ? εδώ κοντέβουν 2 μήνες. πρέπει να προβώ σε κάποια κίνηση? :worry: Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Ναι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=187738 Μου εξηγεις πως ακριβως γινεται η χρηση των υπηρεσιων της Wind στην Κομοτηνη χωρις σταθερο ΟΤΕ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Λάθος link. :O Προφανώς είσαι φοιτητής, σωστά; Vodafone Mobile Broadband: 29€ το μήνα WIND Student Data Card: 30€ το μήνα' Vodafone ADSL Vodafone 3 σε 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Λάθος link. :O Προφανώς είσαι φοιτητής, σωστά; Vodafone Mobile Broadband: 29€ το μήνα WIND Student Data Card: 30€ το μήνα Αυτο ειναι ασυρματη προσβαση HSDPA και οχι ADSL για να ξεχωριζουμε ορισμενα πραγματα. Τα 29 ειναι χωρις το τελος συνδρομητων κινητης και μιλαμε για 5Gb ογκο σε αυτα τα λεφτα δηλαδη πολυ λιγη χρηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Αυτο ειναι ασυρματη προσβαση HSDPA και οχι ADSL για να ξεχωριζουμε ορισμενα πραγματα. Τα 29 ειναι χωρις το τελος συνδρομητων κινητης και μιλαμε για 5Gb ογκο σε αυτα τα λεφτα δηλαδη πολυ λιγη χρηση... I know. Εγώ απλά παρέθεσα τις λύσεις που έχει όταν κάποιος δεν έχει τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 εγω λεω να αφησουν το ιντερνετ και να ασχοληθουν με την τηλεφωνια.. επιτελους ας δωσουν απειοριστες κλησεις προς κινητα με σταθερο μηνιαιο παγιο http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 εγω λεω να αφησουν το ιντερνετ και να ασχοληθουν με την τηλεφωνια.. επιτελους ας δωσουν απειοριστες κλησεις προς κινητα με σταθερο μηνιαιο παγιο Ο τερματισμος κλησης στα δικτυα κινητης το απαγορευει... Κατι σε απεριοριστες κλησεις προς ολα τα κινητα Vodafone θα σε χαλουσε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Ο τερματισμος κλησης στα δικτυα κινητης το απαγορευει... Κατι σε απεριοριστες κλησεις προς ολα τα κινητα Vodafone θα σε χαλουσε? Δεν μπορει η λιανικη να ειναι φθηνοτερη απο την χονδρικη. Ταδε εφη ΕΕΤΤ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Για καθε νεα συνδεση σταθερου, απο 26/10 - 31/12 , τα 3 πρωτα παγια σας ειναι δωρεαν! Ενεργοποιησεις πλεον στο φουλ! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 κανείς?... :ninja: Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfiss Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Μπορει καποιος να βάλει dsl χωρις ΟΤΕ αν υποθέσουμε οτι υπάρχει το ιδιοκτητο στην περιοχή? Αναφέρεται 32,5€ τα 24mbps, πρέπει να έχει τις καλωδιώσεις το σπίτι σωστα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Για καθε νεα συνδεση σταθερου, απο 26/10 - 31/12 , τα 3 πρωτα παγια σας ειναι δωρεαν! Ενεργοποιησεις πλεον στο φουλ! Ισχύει αυτή η προσφορά? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stams Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Από όσο ξέρω ισχύει. Είδα και διαφήμιση στην TV! Η παλιά και στο τέλος του spot, λέει ότι για 3 μήνες δωρεάν τα πάγια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts