cabj Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Φανταζομαι οταν ειναι καποιος εκτος ζωνης θα ακουει καποιο μηνυμα πριν απο καθε κληση ε; Ή εχω μεγαλη φαντασια; Στην εξερχόμενη κληση ναι.............στην εισερχόμενη θα έχει επιλέξει εαν θα πάει στον τηλεφωνητή ή θα την δέχεται........ [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Oχι δεν εχεις μεγαλη φαντασια.Οντως σε ειδοποιει οταν βγαινεις εκτος ζωνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamClone Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 NA ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΝΩ???? Αν ειμαι σπιτι μου και δεχτω καποια κληση στο "σταθεροκινητο" μου και κατα τη διαρκεια της συνομιλιας μου μπω στο αυτοκινητο μου και παω 30 χιλιομετρα μακρια... εκτως ζωνης ΧΩΡΙΣ να κλεισω τη συνομιλια μου ...λογικα δεν θα συνεχισω να ΜΗΝ χρεονομαι την εισερχομενη κληση στο "σταθερικινητο" ? ( το συστημα "χρεωσης" ...ελενχει το "που εισαι" οταν παει να χτυπησει το τηλεφωνο.. οποτε !!!! καλοοοοο ? Σε περνει η κοπελα σου στο "σταθεροκινητο" σου και μιλατε 3 ωρες ....με αφετηρια το σπιτι ...και μετα ..οπου βγαλει! ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΑ FM ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ?-->> :lol:http://mms://1045fm.live24.gr/1045fm/" max 600 users. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 NA ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΝΩ???? Αν ειμαι σπιτι μου και δεχτω καποια κληση στο "σταθεροκινητο" μου και κατα τη διαρκεια της συνομιλιας μου μπω στο αυτοκινητο μου και παω 30 χιλιομετρα μακρια... εκτως ζωνης ΧΩΡΙΣ να κλεισω τη συνομιλια μου ...λογικα δεν θα συνεχισω να ΜΗΝ χρεονομαι την εισερχομενη κληση στο "σταθερικινητο" ? ( το συστημα ελενχει το "που εισαι" οταν παει να χτυπησει το τηλεφωνο.. οποτε !!!! καλοοοοο ? Σε περνει η κοπελα σου στο "σταθεροκινητο" σου και μιλατε 3 ωρες ....με αφετηρια το σπιτι ...και μετα ..οπου βγαλει! Καλό........αλλά η γραμμή θα κοπεί.......... [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Δεν μου είπες κάτι που δεν γνωρίζω και δεν έχω απαντήσει.......και όπως αναφέρω δεν μπορείς να ξέρεις πόσο είναι αυτή η περιοχή σε έκταση και σίγουρα εντός των πόλεων δεν είναι χιλιόμετρα........... Sorry, βασικά είδα το όνομά σου όπως διάβαζα στα γρήγορα τα μηνύματα, όπου απαντούσες σε κάποιον άλλο φίλο σχετικά με την κάλυψη σε πολυκατοικίες και τα χιλιόμετρα. Πάντως πιστεύω, αν και δεν το έχω δοκιμάσεις, επειδή κοιτούσα πολλές φορές τις κεραίες με το netmonitor στο παλιό μου Ν70 όταν είχα vodafone και έβλεπα ότι η κεραία που καλύπτει το σπίτι μου έπιανε σε μια ακτίνα ενός τετραγώνου, αλλά σποραδικά έπιανες σήμα και από κεραίες δύο-τρια τετράγωνα πιο κάτω. Αλλά, αν πας στην ταράτσα π.χ. του σπιτιού σου ή στον τελευταίο όροφο (δώμα κτλ.) και βάλεις εκεί το κινητο-σταθερό, τότε σίγουρα μερικές φορές θα πιάσεις σήμα και από κεραίες που είναι μακριά, οπότε νομίζω ότι η vodafone θα το έχει προβλέψει αυτό (εκτός αν σε ρωτάει και σε ποιον όροφο μένεις και κάνει πολύπλοκους υπολογισμούς για να βρει από ποιες κεραίες καλύπτεται ο όροφός σου)! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stams_23 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Καλό........αλλά η γραμμή θα κοπεί.......... Όχι δε θα κοπεί. Τουλάχιστον όχι εκούσια. Δεν υπάρχει τίποτα (έλεγχος - σύστημα που να μπορεί να το κάνει, από τα λίγα που ξέρω). Εφόσον η κλήση ξεκίνησε εντός ζώνης έτσι διατηρείται μέχρι να κλείσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το ίδιο ισχύει και για τα εκτός ζώνης! Ακούγεται μήνυμα όταν παίρνεις και είσαι εκτός ζώνης! Επιβεβαιωμένα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 επειδή κοιτούσα πολλές φορές τις κεραίες με το netmonitor στο παλιό μου Ν70 όταν είχα vodafone και έβλεπα ότι η κεραία που καλύπτει το σπίτι μου έπιανε σε μια ακτίνα ενός τετραγώνου Βγήκε Netmonitor για το Ν70; :confused: Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Δεν ξέρω πώς το λέγανε, ένα προγραματάκι που μου έδειχνε τις κυψέλες είχα. Ένα παιδί από το myphone μου το είχε δώσει. Τον παλιό καλό καιρό που είχα symbian κινητό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Α το celltrack εννοείς... Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Παιδια να ρωτησω για λογαριασμο μιας φιλης μου που δεν εχει σταθερο τηλεφωνο(το διεκοψε πριν μερικους μηνες) αλλα θα χρειαστει ιντερνετ στο σπιτι Μπορει να βαλει ADSL FAST της Vodafone που ειναι συνολικα 18Ε/μηνα? ευχαριστω Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Παιδια να ρωτησω για λογαριασμο μιας φιλης μου που δεν εχει σταθερο τηλεφωνο(το διεκοψε πριν μερικους μηνες) αλλα θα χρειαστει ιντερνετ στο σπιτι Μπορει να βαλει ADSL FAST της Vodafone που ειναι συνολικα 18Ε/μηνα? ευχαριστω Θα πρεπει να εχει και γραμμη στον ΟΤΕ γιατι το συγκεκριμενο πακετο ειναι Shared LLU αρα θα πληρωνει και το παγιο του ΟΤΕ Αυτο που μπορει να βαλει χωρις να χρειαζεται τον ΟΤΕ ειναι το ADSL VERY FAST FULL με 32,5 αλλα θα πρεπει να εχει καλυωψη απο το δίκτυο της HOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Το έχει βάλει κανένας να μας πει εντυπώσεις; London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrism Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Θα λειτουργεί με όλα τα κινητα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Ενεργοποίησα αυτή την επιλογή: http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040300&vars=0000000000 Δεν το έχω ψάξει πολύ ακόμη αλλά και σε μια απόσταση 200 μέτρα από το σπίτι μου, ήμουν ακόμη εντός ζώνης άρα ξεφεύγουμε από τα όρια της πολυκατοικίας. Δυστυχώς το σταθερό νούμερο (μορφής 2313 00ΧΧΧΧ) δεν αναγνωρίζεται από κινητά και σταθερά Q Telecom και βγαίνει το μήνυμα ότι ο αριθμός δεν υπάρχει! http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Ενεργοποίησα αυτή την επιλογή: http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040300&vars=0000000000 Δεν το έχω ψάξει πολύ ακόμη αλλά και σε μια απόσταση 200 μέτρα από το σπίτι μου, ήμουν ακόμη εντός ζώνης άρα ξεφεύγουμε από τα όρια της πολυκατοικίας. Δυστυχώς το σταθερό νούμερο (μορφής 2313 00ΧΧΧΧ) δεν αναγνωρίζεται από κινητά και σταθερά Q Telecom και βγαίνει το μήνυμα ότι ο αριθμός δεν υπάρχει! μιλας ακομα σε σταθερα? :lol: σε λιγο καιρο θα το δει και η q. παιδικες ασθενειες :) :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Σήμερα, πηγαίνοντας για Νεάπολη από το τσινάρι όπου μένω, μέχρι και ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι μου ακόμη βρισκόμουν εντός ζώνης :D Για όσους ξέρουν την περιοχή ήμουν εντός μέχρι τη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου (Νεάπολη) και Παναγίας Φανερωμένης! Στο χάρτι μπορείτε να δείτε την απόσταση: http://i140.photobucket.com/albums/r20/ptg1975/vodafixed.jpg μιλας ακομα σε σταθερα? :lol: Καλώ ραδιο-ταξί καθημερινά :cool: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Σήμερα, πηγαίνοντας για Νεάπολη από το τσινάρι όπου μένω, μέχρι και ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι μου ακόμη βρισκόμουν εντός ζώνης :D Για όσους ξέρουν την περιοχή ήμουν εντός μέχρι τη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου (Νεάπολη) και Παναγίας Φανερωμένης! Στο χάρτι μπορείτε να δείτε την απόσταση: http://i140.photobucket.com/albums/r20/ptg1975/vodafixed.jpg Μιλαμε για μεγαλη αποσταση! :X :X :X :X Ερωτηση: Ουσιαστικα ειναι το ιδιο πακετο με το παλιο προς σταθερα αλλα επιπλεον εχεις και το σταθερο σου στο κινητο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Μιλαμε για μεγαλη αποσταση! :X :X :X :X Ερωτηση: Ουσιαστικα ειναι το ιδιο πακετο με το παλιο προς σταθερα αλλα επιπλεον εχεις και το σταθερο σου στο κινητο; Ακριβώς. Και έχει πέσει και η τιμή. Πριν νομίζω ήταν γύρω στα 15-16 ευρώ, τώρα είναι 12,50. Μπορώ να καταναλώσω τα 500 λεπτά προς σταθερά απ' όπου κι αν βρίσκομαι και όταν είμαι εντός ζώνης με καλούν και στο σταθερό νούμερο με χρέωση προς σταθερό. http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrism Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Παιδιά τι γίνεται αν έχουν καταναλωθεί και τα 500 λεπτά προς σταθερά και τα δωρεάν (π.χ 100 λεπτά) και θες να καλέσεις σταθερό άπό το σπίτι? ποια θα είναι τότε η χρέωση? :confused: Θα χρεώνεσαι μετά σαν να καλείς από κινητό σε κινητό (την έβαψες δηλαδή - παγίδα :mad: ) ή θα έχεις χρέωση ΟΤΕ? (ή τοτε θα πρέπει να καλείς μέσω skype :lol: ) Θα υπάρχει ενημέρωση μέσω ιντερνετ για το χρόνο που έχει καταναλωθεί άπό το 500 και το 100 ξεχωριστά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Αναφερεται στο site η χρεωση μετα τα 500 λεπτα http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040603&vars=0000000000 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrism Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Αναφερεται στο site η χρεωση μετα τα 500 λεπτα http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040603&vars=0000000000 . Από το παραπάνω λινκ: Μετά την κατανάλωση των 500 λεπτών του προγράμματος Κλήσεις προς Σταθερά κι εφόσον υπάρχει υπόλοιπο χρόνου ομιλίας στο βασικό πρόγραμμα οι κλήσεις προς Σταθερά δε θα χρεώνονται αλλά θα καταναλώνουν χρόνο ομιλίας από το βασικό πρόγραμμα. Σε αυτήν την περίπτωση οι κλήσεις προς Σταθερά θα έχουν ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 60 δευτερόλεπτα. Τι αναφέρεται δηλαδή? Αναφέρεται τι γίνεται στην περίπτωση που καταναλωθούν τα 500 λεπτά και υπάρχει χρόνος ομιλίας στο βασικό του κινητού. Αν δεν υπάρχει? Μάλλον υπονοούν ότι μετά θα χρεώνεσαι κανονικά (εθνικές κλησεις από κινητό) για να μην το λένε..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 .......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Από το παραπάνω λινκ: Μετά την κατανάλωση των 500 λεπτών του προγράμματος Κλήσεις προς Σταθερά κι εφόσον υπάρχει υπόλοιπο χρόνου ομιλίας στο βασικό πρόγραμμα οι κλήσεις προς Σταθερά δε θα χρεώνονται αλλά θα καταναλώνουν χρόνο ομιλίας από το βασικό πρόγραμμα. Σε αυτήν την περίπτωση οι κλήσεις προς Σταθερά θα έχουν ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 60 δευτερόλεπτα. Τι αναφέρεται δηλαδή? Αναφέρεται τι γίνεται στην περίπτωση που καταναλωθούν τα 500 λεπτά και υπάρχει χρόνος ομιλίας στο βασικό του κινητού. Αν δεν υπάρχει? Μάλλον υπονοούν ότι μετά θα χρεώνεσαι κανονικά (εθνικές κλησεις από κινητό) για να μην το λένε..... Ε ναι μετα θα χρεωνεσαι συμφωνα με το προγραμμα σου, απλο και λογικο (εκτος της ελαχιστης χρεωσης 60") ειναι! Στη περιπτωση που εχεις vodafone για το σπιτι οι χρεωσεις ειναι διαφορετικες (προς το καλυτερο) http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040602&vars=0000000000 . Εμενα αλλη ειναι η απορια μου, γιατι να βαλει καποιος τις κλησεις προς σταθερα και οχι το vodafone για το σπιτι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrism Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Ε ναι μετα θα χρεωνεσαι συμφωνα με το προγραμμα σου, απλο και λογικο (εκτος της ελαχιστης χρεωσης 60") ειναι! Στη περιπτωση που εχεις vodafone για το σπιτι οι χρεωσεις ειναι διαφορετικες (προς το καλυτερο) http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040602&vars=0000000000 . Εμενα αλλη ειναι η απορια μου, γιατι να βαλει καποιος τις κλησεις προς σταθερα και οχι το vodafone για το σπιτι; Αυτό το λινκ πήγα να κάνω ποστ τωρα και με προλαβες! Καλά, λογικό δεν είναι να χρεώνεσαι μετά με χρέωση κινητού αφού υποτίθεται ότι σου παρέχουν σταθερο! (μιλάω πάντα για κλήσεις προς σταθερα). Τώρα και γώ την ίδια απορία με σένα έχω, και...μπευρδεύτηκα :wacko: Δηλαδή λες ότι στό ένα πρόγραμμα σε χρεώνουν αν καταναλώσεις όλους τους χρόνους με χρέωση προς κινητο και στο άλλο με χρέωση προς σταθερό :blink: (όταν καλείς σταθερό) Δεν μπορω άλλο ζαλίστηκα. :wacko: Αφού και οι ίδιοι παραδέχονται ότι μας ζαλίζουν και μας μπερδεύουν με τις άπειρες λύσεις και προσφορές μέσω σχετικής διαφήμισης :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Ε ναι μετα θα χρεωνεσαι συμφωνα με το προγραμμα σου, απλο και λογικο (εκτος της ελαχιστης χρεωσης 60") ειναι! Στη περιπτωση που εχεις vodafone για το σπιτι οι χρεωσεις ειναι διαφορετικες (προς το καλυτερο) http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040602&vars=0000000000 . Εμενα αλλη ειναι η απορια μου, γιατι να βαλει καποιος τις κλησεις προς σταθερα και οχι το vodafone για το σπιτι; Αν μενεις μονος σου, τοτε προς σταθερα ειναι καλυτερο, για να εχεις παντου τα 500. Αν εχεις οικογενεια ομως... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts