Jump to content

Wind ADSL & σταθερή τηλεφωνία

kateriniotis
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;  

72 members have voted

1. 1. Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;

• Απόλυτα
      22
    • Αρκετά
      17
    • Όχι τόσο πολύ
      14
    • Καθόλου
      19

Recommended Posts

Μακραν η μεγαλυτερα καθαρα απο πληθος πελατων και με τους περισσοτερους δυσαρεστημενους αριθμιτικα.

μαζι σου

• Απαντήσεις 863
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μάλλον θα πάρει αρκετές ημέρες παράταση το λανσάρισμα υπηρεσιών. Κάπου δεν τα βρήκαν με την Τellas. Eχει ανακατευτεί και η Marfin στην υπόθεση και δεν πάνε καλά τα πράγματα. Δείτε "Επενδυτής" περασμένη κυριακή.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Μάλλον θα πάρει αρκετές ημέρες παράταση το λανσάρισμα υπηρεσιών. Κάπου δεν τα βρήκαν με την Τellas. Eχει ανακατευτεί και η Marfin στην υπόθεση και δεν πάνε καλά τα πράγματα. Δείτε "Επενδυτής" περασμένη κυριακή.

Αλλο η εξαγορά και άλλο η εμπορικη συνεργασια.

Για το δευτερο εχουν υπογραψει. Απλώς η voda εδωσε πολλά και γι αυτο έκαναν πίσω. (κάποιος άλλος το εγραψε και συμφωνω απόλυτα μαζί του)

Εγω λεω καλυτερα που δεν το εδωσαν απο τωρα.. και το ειχα πει και στα πρωτα ποστ μου οτι ΔΕΝ θα γινει λανσαρισμα απο τωρα..

γιατι καποιοι νομιζαν διαφορα με το μυαλο τους......

και θα το ξαναπω οτι ο καλυτερος μηνας ειναι ο αυγουστος για λανσαρισμα ;)

Never Give Up:!:

Join friend!

Εγω λεω καλυτερα που δεν το εδωσαν απο τωρα.. και το ειχα πει και στα πρωτα ποστ μου οτι ΔΕΝ θα γινει λανσαρισμα απο τωρα..

οταν θα ειναι ολοι διακοπες να μην το παρει χαμπαρι κανενας;:lol:

giati omos augoysto billy?

Symbian, Die hard

Στους καινούριους λογαριασμούς, στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση έχει προστεθεί: "Οι πελάτες σταθερής τηλεφωνίας της εταιρείας μας μπορούν να καλέσουν 17651260 από το σταθερό τους..."

Υπάρχουν αυτοί τη στιγμή πελάτες σταθερής τηλεφωνίας της Wind, δίχως να έχει διαθέσει την υπηρεσία, ή τα τύπωσαν από τώρα λόγω της αναμενόμενης διάθεσής της;

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Η Marfin μάλλον για ξεκάρφωμα μπήκε...

[offtopic]Άσχετο, αλλά είμαι ο μόνος που θεωρώ ότι το νέο logo της Marfin Egnatia Bank (το παλιό ωραίο μπορδοροδοκόκκινο logo της Laiki bank με τα βελάκια) είναι χάλια με τα νέα χρώματα: σκούρο μπλε και πράσινο ελεκτρικ; Που πας κυρα-Marfin να πάρεις ολόκληρη Trellas με τέτοια χρώματα;;; :p [/offtopic]

giati omos augoysto billy?

γιατι ειναι μια καλη περιοδος να προωθηθει ενα προιον και απο τις τουριστικες περιοχες.

επισης γυρνοντας στην πολη ρωτας και στο καταστημα που εξυπηρετησε...

και αν γινει καμια πατατα..μεσα στον αυγουστο μπορει να τροποποιηθει.

Join friend!

Ο αιγυπτιος εδωσε εντολη στην Deutche Bank να του βρει επειγοντως αγοραστη για το ποσοστο του στην Tellas.

Ωραία!

Η καλύτερη λύση μου φαίνεται!

Μακάρι να την πάρει κάποιος την Τελλάς και να έχει τα νεύρα να την κάνει εταιρεία, με την συνύπαρξη με το δημόσιο!

Και προφανώς θα αγοράσει καμιά άλλη... Ποιά έμεινε; On; Forthnet; Vivodi; Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα κυνηγήσει την Vivodi....

Κι αυτή η κίνηση λογικά θα σημαίνει κι άλλη καθυστέρηση στη σταθερή...

den nomizo na paei gia forthnet,einai twn islandwn an den kanw lathos.

gegonos einai oti kathisterei h statheri wind.

enas logos einai oti meletoun kai ta mh ikanopoihtika apotelesmata tou antagonismou (voda).mallon afou lisoun to provlima ths tellas,tha dwsoun kati kalo,gia na apofigoun to patatrak ths voda....

Symbian, Die hard

gegonos einai oti kathisterei h statheri wind.

enas logos einai oti meletoun kai ta mh ikanopoihtika apotelesmata tou antagonismou (voda).mallon afou lisoun to provlima ths tellas,tha dwsoun kati kalo,gia na apofigoun to patatrak ths voda....

Ποιό πατατρακ? Εδώ σε εφημερίδα αναφέρθηκε πως καθημερινά ενεργοποιούνται πάρα πολλοί συνδρομητές και αυτός ίσως ήταν και ο λόγος που ο ΟΤΕ τελικά δεν προχώρησε σε αύξηση των παγίων όπως αναμενόταν (είχε δώσει μάλιστα άλλο μέλος και link αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω τώρα...)Μια χαρά τα πηγαίνει η Vodafone στη σταθερή και μια χαρά θα τα πήγαινε και η Wind αν έκανε κάτι. Για το ADSL δεν ξέρω αποτελέσματα... Ίσως εκεί δεν είναι τόσο καλά... (αν και δεν βλέπω λόγο να μην είναι).

ναι εγραφε για καπου 450 αιτησεις την ημερα πανελαδικα. τωρα στο adsl γιατι να μην πηγαινει καλα ακουσα κατι για 18.50 τον μηνα οσο δηλαδη και η οτε.

Ποιό πατατρακ? Εδώ σε εφημερίδα αναφέρθηκε πως καθημερινά ενεργοποιούνται πάρα πολλοί συνδρομητές και αυτός ίσως ήταν και ο λόγος που ο ΟΤΕ τελικά δεν προχώρησε σε αύξηση των παγίων όπως αναμενόταν (είχε δώσει μάλιστα άλλο μέλος και link αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω τώρα...)Μια χαρά τα πηγαίνει η Vodafone στη σταθερή και μια χαρά θα τα πήγαινε και η Wind αν έκανε κάτι. Για το ADSL δεν ξέρω αποτελέσματα... Ίσως εκεί δεν είναι τόσο καλά... (αν και δεν βλέπω λόγο να μην είναι).

οντως ετσι ειναι,παει πολυ καλα με τα σταθερα.

και οποια εταιρια εβγαζε σταθερα θα πηγαινε πολυ καλα,αφου ολοι θελουν να φυγουν απο τον οτε.

κατσε να πω και μια κακιουλα τωρα. αφου δεν τα πηγαινε καλα με την κινητη...τωρα με την σταθερη ισως τα παει καλυτερα :p

Join friend!

οντως ετσι ειναι,παει πολυ καλα με τα σταθερα.

και οποια εταιρια εβγαζε σταθερα θα πηγαινε πολυ καλα,αφου ολοι θελουν να φυγουν απο τον οτε.

κατσε να πω και μια κακιουλα τωρα. αφου δεν τα πηγαινε καλα με την κινητη...τωρα με την σταθερη ισως τα παει καλυτερα :p

Αλλά δυστυχώς η Wind περιμένει να πάνε πρώτα όλοι στη Vodafone και μετά να ξυπνήσει... Όσο για τη κακιούλα τα αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου άλλα δείχνουν.:O

apla ...hmastan etimoi na vgaloume statherh edw kai kero...to thema einai oti tha vgazame tin idia mera akrivos to idio proion me tin vodafone.....alla apo oti fenete oi ithinontes tis eterias protimisan na vgaloun STATHERO stathero.....se ligo h vodafone mazi me kathe vodafone sthatherh tha sou vazei kai ena repeater mesa sto spiti:P
http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif

apla ...hmastan etimoi na vgaloume statherh edw kai kero...to thema einai oti tha vgazame tin idia mera akrivos to idio proion me tin vodafone.....alla apo oti fenete oi ithinontes tis eterias protimisan na vgaloun STATHERO stathero.....se ligo h vodafone mazi me kathe vodafone sthatherh tha sou vazei kai ena repeater mesa sto spiti:P

Η προεπιλογή φορέα χρησιμοποιώντας την TELLAS χωρίς κατάργηση του παγίου του ΟΤΕ είναι το ίδιο προϊόν; :blink: Αυτό ετοίμαζε η wind.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

kai h statherh tilefonia meso kinitou mporouse na ginei me arithmodotish telas h q-telecom...to thema einai h sthathera statherh tilefonia.
http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...