Jump to content

Wind ADSL & σταθερή τηλεφωνία

kateriniotis
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;  

72 members have voted

1. 1. Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;

• Απόλυτα
      22
    • Αρκετά
      17
    • Όχι τόσο πολύ
      14
    • Καθόλου
      19

Recommended Posts

Η υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων δίνεται δωρεάν απο Wind. Ο ΟΤΕ δεν έχει καμία σχέση.

Δίνει η wind καμιά σταθερή γραμμή ή νούμερο για να δίνει και την αναγνώριση; οι εισερχόμενες είναι θέμα αποκλειστικά του ΟΤΕ στην περίπτωση της προεπιλογής φορέα. Μόνο τις εξερχόμενες διαχειρίζεται η wind.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

• Απαντήσεις 863
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Προσέξατε ότι η Wind χρεώνει τις αστικές κλήσεις προς άλλους παρόχους ως υπεραστικές;

Γελοιότατοι. :down:

Επίσης στην wind σταθερά θεωρούνται όλα εντός ελλάδος. ανεξάρτητα παρόχου και δικτύου.

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1426

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

H αναγνώριση κλήσεων είναι δωρεάν. Επίσης στην wind σταθερά θεωρούνται όλα εντός ελλάδος. ανεξάρτητα παρόχου και δικτύου.

Η υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων δίνεται δωρεάν απο Wind. Ο ΟΤΕ δεν έχει καμία σχέση.

Η wind δεν εχει καμια σχεση με την αναγνωριση εισερχομενων κλησεων.

h anagnorisi klisis opos kai na exei einai dwrean!!!

kalo tha einai na stamatisoun orismenoi tin eskemmeni parapliroforisi:mad:

Εννοείτε σταθερό τηλέφωνο στο δίκτυο του ΟΤΕ με προεπιλογή φορέα;

Αν ναι, μάλλον δεν είναι αυτοί που παραπληροφορούν...

Απο το site της Wind :

Η παροχή της υπηρεσίας προεπιλογής φορέα της WIND δεν επηρεάζει τις παρεχόμενες από τον ΟΤΕ υπηρεσίες στην γραμμή του συνδρομητή.

και επισης

Η παροχή της υπηρεσίας προεπιλογής φορέα της WIND δεν επηρεάζει τις παρεχόμενες από τον ΟΤΕ ψηφιακές ευκολίες στην γραμμή του συνδρομητή.

Kαι επειδη η αναγνωριση κλησης αποτελει ψηφιακη ευκολια(υπηρεσια) απο τον ΟΤΕ ( http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=213&hop=h )

Με χρεωση 1.19 , βγαζεις και το αναλογο συμπερασμα!:O

Στα 60 λεπτά πρός Wind περιέχονται και οι αριθμοί Q, MO'MAD και ABwind ή όχι?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στα 60 λεπτά πρός Wind περιέχονται και οι αριθμοί Q, MO'MAD και ABwind ή όχι?

h anakoinosi leei mono pros wind.oxi pros alles etairies

Symbian, Die hard

πριν λιγες μερες ειχα παει να πληρωσω τους λογαριασμους μου σε ενα καταστημα wind, και μπηκαν δυο πελατες για να ζητησουν σταθερο χωρις οτε. φυσικα ο ανθρωπος που ειχε το καταστημα τους εστελνε σε αλλες εταιρειες. τοτε τον ρωτησα τι γινεται με το νεο πακετο για σταθερα, και μου λεει σκετη αποτυχια ειναι. λογικο δεν ειναι? φευγοντας περασα εξω απο την vodafone και ειδα τα ιδια ατομα που υπογραφαν χαρτια.

Δίνει η wind καμιά σταθερή γραμμή ή νούμερο για να δίνει και την αναγνώριση; οι εισερχόμενες είναι θέμα αποκλειστικά του ΟΤΕ στην περίπτωση της προεπιλογής φορέα. Μόνο τις εξερχόμενες διαχειρίζεται η wind.

O οτε σου δίνει μόνο γραμμή και το πάγιο που παραμένει. Οποιαδήποτε υπηρεσία παρέχεται από wind.

Απο το site της Wind :

και επισης

Kαι επειδη η αναγνωριση κλησης αποτελει ψηφιακη ευκολια(υπηρεσια) απο τον ΟΤΕ ( http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=213&hop=h )

Με χρεωση 1.19 , βγαζεις και το αναλογο συμπερασμα!:O

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια που λένε, θα δούμε τους πρώτους λογαριασμούς και εδώ είμαστε. Δεν κλήνει το forum. Εκεί θα φανεί ποιός παραπληροφορεί ή καλύτερα "δεν ήταν σωστά ενημερωμένος"

[SIGPIC][/SIGPIC]

Και βεβαια εδω ειμαστε!

Δεν μου λες, που στο site της Wind υπαρχει αυτο που λες?Επειδη το site γραφει μονο οτι δεν επηρεαζονται οι υπηρεσιες του ΟΤΕ...

Η γραμμη, παραμενει στον ΟΤΕ. Σε περιπτωση που ο πελατης εχει PSTN γραμμη, η αναγνωριση χρεωνεται. Η Wind ΔΕΝ εχει καμια δυνατοτητα παροχης ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ στην γραμμη...γιατι δεν ειναι δικη της, ειναι του ΟΤΕ. Η αναγνωριση, αναμονη, εκτροπη κτλ ειναι ΟΛΑ απ τον ΟΤΕ.

Βεβαια, σε περιπτωση που ο πελατης εχει ISDN συνδεση, η αναγνωριση απο τον ΟΤΕ παλι, ειναι δωρεαν, οποτε ειτε ενεργοποιησει την προεπιλογη Wind η οχι, παλι την ιδια δωρεαν αναγωνριση θα εχει....

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια που λένε, θα δούμε τους πρώτους λογαριασμούς και εδώ είμαστε. Δεν κλήνει το forum. Εκεί θα φανεί ποιός παραπληροφορεί ή καλύτερα "δεν ήταν σωστά ενημερωμένος"

Σορρυ που θα στο πω φίλε,αλλά μέχρι τώρα παραπληροφόρηση και "Μη σωστή ενημέρωση" έχουμε δει από εσάς.(Εννοώντας τους υπαλλήλους wind)

Μερικές φορές καλύτερα να μασάς,παρά να μιλάς.(Με την καλή έννοια,δεν το λέω με εμπάθεια.Δεν έχω να χωρίσω τίποτα μαζί σας)

Φιλικά

Υγ: Δεν φταίτε εσείς.Όταν η εταιρία σας "ενημερώνει" έτσι όπως σας ενημερώνει,λογικό είναι.

Μακάρι να είναι όπως λες,γιατί μέχρι τώρα σας έχει εκθέσει πολλές φορές με το θέμα σταθερής & ADSL!

Από το 2005 εάν δεν κάνω λάθος περιμένουμε την σταθερή & ADSL της WIND και φτάσαν τέλη 2007(και ενώ έχουν δώσει όλοι οι υπόλοιποι) να δίνουν μέσω ΟΤΕ.

.:: where are the weapons of mass destruction ::.

Σορρυ που θα στο πω φίλε,αλλά μέχρι τώρα παραπληροφόρηση και "Μη σωστή ενημέρωση" έχουμε δει από εσάς.(Εννοώντας τους υπαλλήλους wind)

Μερικές φορές καλύτερα να μασάς,παρά να μιλάς.(Με την καλή έννοια,δεν το λέω με εμπάθεια.Δεν έχω να χωρίσω τίποτα μαζί σας)

Φιλικά

Υγ: Δεν φταίτε εσείς.Όταν η εταιρία σας "ενημερώνει" έτσι όπως σας ενημερώνει,λογικό είναι.

Μακάρι να είναι όπως λες,γιατί μέχρι τώρα σας έχει εκθέσει πολλές φορές με το θέμα σταθερής & ADSL!

Από το 2005 εάν δεν κάνω λάθος περιμένουμε την σταθερή & ADSL της WIND και φτάσαν τέλη 2007(και ενώ έχουν δώσει όλοι οι υπόλοιποι) να δίνουν μέσω ΟΤΕ.

acidizer σε ενημερώνω ότι στις ενημερώσεις της wind (σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα) προς το προσωπικό της, πουθενά δεν αναφέρει αυτά που έγραψε ο ST_EL. Είναι δικές του προσωπικές εντυπώσεις ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Παιδιά εμένα αυτό μου είπαν στο κατάστημα. Τη σύνδεση την έχω κάνει. Περιμένω τον λογαριασμό. Τώρα αν είναι δικές μου εντυπώσεις....(προς Petros the Great εφόσον γνωρίζεις και τις ενημερώσεις της Wind προς το προσωπικό της) τότε ας μη μιλήσει κανένας γιατί δεν νομίζω ότι εδώ είναι το γραφείο τύπου της κάθε εταιρείας αλλά ελεύθερη έκφραση άποψης. Και πάλι ο λογαρισμος θα δείξει και αν δεν ισχύει τότε ελπίζω να είναι ακόμα στο κατάστημα ο υπάλληλος που με ενημέρωσε.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Παιδιά εμένα αυτό μου είπαν στο κατάστημα. Τη σύνδεση την έχω κάνει. Περιμένω τον λογαριασμό. Τώρα αν είναι δικές μου εντυπώσεις....(προς Petros the Great εφόσον γνωρίζεις και τις ενημερώσεις της Wind προς το προσωπικό της) τότε ας μη μιλήσει κανένας γιατί δεν νομίζω ότι εδώ είναι το γραφείο τύπου της κάθε εταιρείας αλλά ελεύθερη έκφραση άποψης. Και πάλι ο λογαρισμος θα δείξει και αν δεν ισχύει τότε ελπίζω να είναι ακόμα στο κατάστημα ο υπάλληλος που με ενημέρωσε.

Θα περιμένουμε λοιπόν να έρθει ο επόμενος λογαριασμός σου από τον ΟΤΕ για να δεις και συ ότι θα χρεωθείς κανονικά την αναγνώριση κλήσεων (εκτός κι αν έχεις γραμμή ISDN).Επίσης δεν είπε ότι είναι κανείς γραφείο τύπου κάποιας εταιρίας και φυσικά μπορείς να πεις τη γνώμη σου ελεύθερα, όχι όμως και να επιμένεις σε κάτι που δεν μπορείς να στηρίξεις ως σωστό (σου το είπε κάποιος πωλητής σε κατάστημα λες...) με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις πιθανό πρόβλημα σε άλλους χρήστες που θα πιστέψουν ότι θα έχουν δωρεάν την αναγνώριση (στη συγκεκριμένη περίπτωση). Και γω έχω ακούσει ότι και στο πακέτο σταθερής με τα απεριόριστα σταθερά με 17,95 ευρώ το μήνα ισχύει η προσφορά για τρεις μήνες χωρίς πάγιο αλλά δεν είναι έτσι. Αν λοιπόν το πω σαν άποψή μου και παρασύρω κόσμο να κάνει σύνδεση σε αυτό το πακέτο πιστεύοντας ότι δεν θα πληρώσει τίποτα για τρεις μήνες, δεν θα είναι λάθος δικό μου που θα πληρώσει τελικά 53,85 ευρώ εξαιτίας μου;

Θα περιμένουμε λοιπόν να έρθει ο επόμενος λογαριασμός σου από τον ΟΤΕ για να δεις και συ ότι θα χρεωθείς κανονικά την αναγνώριση κλήσεων (εκτός κι αν έχεις γραμμή ISDN).Επίσης δεν είπε ότι είναι κανείς γραφείο τύπου κάποιας εταιρίας και φυσικά μπορείς να πεις τη γνώμη σου ελεύθερα, όχι όμως και να επιμένεις σε κάτι που δεν μπορείς να στηρίξεις ως σωστό (σου το είπε κάποιος πωλητής σε κατάστημα λες...) με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις πιθανό πρόβλημα σε άλλους χρήστες που θα πιστέψουν ότι θα έχουν δωρεάν την αναγνώριση (στη συγκεκριμένη περίπτωση). Και γω έχω ακούσει ότι και στο πακέτο σταθερής με τα απεριόριστα σταθερά με 17,95 ευρώ το μήνα ισχύει η προσφορά για τρεις μήνες χωρίς πάγιο αλλά δεν είναι έτσι. Αν λοιπόν το πω σαν άποψή μου και παρασύρω κόσμο να κάνει σύνδεση σε αυτό το πακέτο πιστεύοντας ότι δεν θα πληρώσει τίποτα για τρεις μήνες, δεν θα είναι λάθος δικό μου που θα πληρώσει τελικά 53,85 ευρώ εξαιτίας μου;

Δίκιο έχεις σ'αυτά που αναφέρεις για αυτό και προλαβαίνω λέγοντας ότι θα περιμένουμε τον πρώτο λογαριασμό. Τώρα αν δεν ισχύει, υπάρχει και η διαδικασία λανθασμένης ενημέρωσης που συνεπάγεται ένσταση και αυτό με την σειρά πίστωση. Δεν θα είναι και η πρώτη φορά.:lol::lol:

Τώρα σε οτι αφορά την προσφορά για τους τρεις πρώτους μήνες είδα και στο site αλλά πήρα και 1260 και είπαν ότι ισχύει μόνο για την υπηρεσία με τα 500 λεπτά και ότι ακόμα για να ισχύει η προσφορά θα πρέπει να γίνει ταυτόχρονα η επιλογή σταθερής και υπηρεσίας την ίδια ημέρα. Τουλάχιστον για τη δική μου σύνδεση σ'αυτό είμαι μέσα. Διαφορετικά πάπαλα.:blink:

[SIGPIC][/SIGPIC]

giati mperdeveste?!h anagnorisi klisewn einai ipiresia pou parexetai apo ton ote.

an exei kapoios grammi isdn,tote tin exei dorean apo ton ote.

an exei pstn,kai tin exei tote plironei ston ote 1.5 euro an den kanw lathos.

poio einai to provlima?!

Symbian, Die hard

Παίδες έχω Adsl μεσω της Forthnet και ενδιαφερομαι να κανω συνδεση μεσω της Wind. Πρεπει να κανω διακοπη στην Forthnet πρωτα ή γινετε αυτοματα απο την Wind ??? Δεν εχω καμια ορεξη να μου ερθουν διπλα παγια και ρωτω εσας διοτι μεσω καταστηματων εχω ακουσει ολες τις εκδοχες !!!!

Ευχαριστω προκαταβολικα

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

• 3 weeks later...
εχει βαλει κανενας τελικα wind adsl και τηλεφωνο να μας πει τις εντυπωσεις του? δεν βλεπω πολλη κινηση μηπως συζητατε το θεμα καπου αλλου?

Παίδες έχω Adsl μεσω της Forthnet και ενδιαφερομαι να κανω συνδεση μεσω της Wind. Πρεπει να κανω διακοπη στην Forthnet πρωτα ή γινετε αυτοματα απο την Wind ??? Δεν εχω καμια ορεξη να μου ερθουν διπλα παγια και ρωτω εσας διοτι μεσω καταστηματων εχω ακουσει ολες τις εκδοχες !!!!

Ευχαριστω προκαταβολικα

gia na sundetheis sto duktio ths wind gia to adsl sou prepei af enos na exeis energh grammh OTE. H wind dn mporei na analavei na diakopsei thn sundesh sou me thn forthnet.

oso afora ta parapanw :

to olo thema einai to ti risko thelei na parei o kathenas mas.

O ote mas aresei h oxi ( dn nomizw oti aresei se kanenan alla anyway)

einai o monos PLHRHS paroxos grammhs sthn ellada pou exei PLHRH kalupsh k uphresies.Dn nomizw h wind h opoia allh etairia na thelei na xasei kosmo k xrhmata "fortwnontas" stous sundromites ths to pagio auto xwris logo.

Opoiosdhpote allos paroxos emperiexei RISKO.

K auto gt :

Ontas sindromiths ths ON exw viwsei th sumainei px na mhn exw thlefwno k internet gia mia vdomada k par ola auta na mhn mporw na diakopsw k na xw th gramoula mou pisw se ena eulogo diasthma.

H diakoph ths grammhs tou ote einai duskolh istoria.

Opote exw 3 epiloges :

1. Epilegw na sthrixtw se enan enalaktiko paroxo (px ON , HOL ktl)

me to risko ap to na exw mia astathh grammh ews na mhn exw katholou grammh...oxi oti dn uparxoun k periptwseis pou ola auta doulevoun mia xara etsi?dn thelw na eimai arnitikos.

2.Epilegw na valw 2o kinhto sto spiti mou me thn vodafone pou kata th gnwmh mou kakista diafhmizei thn uphresia ths ws statherh thlefwnia....

3. Epilegw na kinhthw mesw proepiloghs forea (px vivodi , wind ktl) xwris risko alla me to pagio tou OTE.

telos epilegw an m endiaferei na exw uphresies opws fax sunagermo ktl p dustuxws gia ton sumferon tou katanalwth MONO o OTE prosferei mexri stigmhs.

Ola einai thema epiloghs

Gt tosh empatheia apo merikous?

εχει βαλει κανενας τελικα wind adsl και τηλεφωνο να μας πει τις εντυπωσεις του? δεν βλεπω πολλη κινηση μηπως συζητατε το θεμα καπου αλλου?

Είμαι αυτή τη στιγμή on line από υπολογιστή φίλου με wind adsl. Περιοχή Μετεώρων Θεσσαλονίκης, ιδιόκτητο δίκτυο, συγχρονισμός στα 11 και κάτι και download στα 900 kb από rapidshare με ταυτόχρονο browsing. Έμεινα έκπληκτος. Τέτοια πράγματα με την HOL μόνο στη φαντασία μου τα έχω ζήσει... Μπράβο.

Είμαι αυτή τη στιγμή on line από υπολογιστή φίλου με wind adsl. Περιοχή Μετεώρων Θεσσαλονίκης, ιδιόκτητο δίκτυο, συγχρονισμός στα 11 και κάτι και download στα 900 kb από rapidshare με ταυτόχρονο browsing. Έμεινα έκπληκτος. Τέτοια πράγματα με την HOL μόνο στη φαντασία μου τα έχω ζήσει... Μπράβο.

Δε βαριέσαι;Πρέπει να υπάρχει και μια κορύφωση!

Θα κατέβει;Δε θα κατέβει;

Αφού ξέρω ότι κατά βάθος τη βρίσκεις με το αργό internet.:lol:

egw exw edw kai ena mina statheri500 kai eimai mia xara.

prin 15 meres ekana kai aitisi adsl alla akoma perimenw na energopoihthei....

pantws apo kati gnostous mou pou evalan statheri eixan provlima...

mesa se 10 meres,tous nekrose to stathero gia mia olokliri mera...kai auto sinevei 3 fores!mesa se 10 meres.....:(

exei akousei kaneis gia ptosi pagiwn toy ote apo tin nea xronia??

nomizo oti logo nomothesias europaikhs enosis,o ote den tha prepei pleon na exei pagio stis grammes,xoris na parexei kapoio sigekrimmeno paketo statheris px 24/7.

exei akousei kaneis tipota?

an ginei kati tetoio,h wind exei kerdismeno to paixnidi se sxesi me vodafone.

Symbian, Die hard

egw exw edw kai ena mina statheri500 kai eimai mia xara.

prin 15 meres ekana kai aitisi adsl alla akoma perimenw na energopoihthei....

pantws apo kati gnostous mou pou evalan statheri eixan provlima...

mesa se 10 meres,tous nekrose to stathero gia mia olokliri mera...kai auto sinevei 3 fores!mesa se 10 meres.....:(

μπορουν ομως να κανουν τηλεφωνο μεσω οτε. ετσι δεν ειναι η κανω λαθος?

μπορουν ομως να κανουν τηλεφωνο μεσω οτε. ετσι δεν ειναι η κανω λαθος?

oxi oute mesw ote.itan nekro teleiws to stathero gia merikes ores.

to provlima itan stin tellas.

simvainoun ayta.

kala pou vgike kai h nea "exipni" diafimisi toy ote pou leei prosoxi stin epilogi diktiou,satirizontas tin emmoni twn etaireiwn na provalloun apla to gegonos oti den exoun pagio ote,apokriptontas ta megala provlimata pou dimioyrgoun stous pelates toys.

ayth h diafimisi mallon voithaei kai tin wind.....;)

Symbian, Die hard

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...