ktm660 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Ξέρει κανείς εάν με το ενσύρματο Handsfree μπορούν να απαντηθούν εισερχόμενες κλείσεις αυτόματα όπως στο p990 που έχω ?(για το μηχανάκι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Euxaristo!!!!!!!!! Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Nomizo pos tha paro to htc touch cruise mou aresi poli i emfanisi tou Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 paidia dinw to diko m opios endiaferete as stili PM :) sorry gia to offtopic..:O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 ...απαραδεκτη φωτογραφια και video (βεβαια δεν παιρνεις τετοιο τηλ για αυτη την δουλεια υπαρχουν καλυτερα οπως Ν95 φιλε θα διαφωνησω μαζι σου ως προς τα ανω, πιστευω οτι εχει πολυ καλη και φωτο και ακομα περισσοτερο video. Το γεγονος οτι δεν εχει φλας το καθυστερει λιγο σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου, αλλα κατα τα αλλα ειναι ,κατα την γνωμη μου παντα, αψογο.Ας μην ξεχναμε οτι το αγοραζουμε για τηλεφωνο και ειναι: pda, gps, φωτογραφικη μηχανη, ραδιοφωνο, mp3 και video player:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 mexri posa gb microsd karta mporis na valis sto touch cruise????? sorry gia to greeklish alla o ipologistis den grafi ellinika. Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 φιλε θα διαφωνησω μαζι σου ως προς τα ανω, πιστευω οτι εχει πολυ καλη και φωτο και ακομα περισσοτερο video. Το γεγονος οτι δεν εχει φλας το καθυστερει λιγο σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου, αλλα κατα τα αλλα ειναι ,κατα την γνωμη μου παντα, αψογο.Ας μην ξεχναμε οτι το αγοραζουμε για τηλεφωνο και ειναι: pda, gps, φωτογραφικη μηχανη, ραδιοφωνο, mp3 και video player:) Επιτρεψε μου να διαφωνησω και εγω μαζι σου! Ειδικα εκει που λες πολυ καλη φωτο και ακομα καλυτερο βιντεο. Πιο βιντεο,το QVGA με αυτη την αναλυση και αυτο το frame rate? Για να μη μιλησω γα φλας Ουτε 1 απλο Ledaki,που να ζητουσαμε και..xenon:cry: Και μαλιστα οταν μιλαμε για 750ε συσκευη. Αλλο που ολοι μας το περνουμε συνηδειτα οτι δε περιμενουμε κατι σπεσιαλ σε φωτο::p Αλλα μηπως ετσι εχουν βολευτει κα οι εταιριες που τα βγαζουν και εξακολουθουν να μας δινουν..μετριοτητες:X Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 mexri posa gb microsd karta mporis na valis sto touch cruise????? sorry gia to greeklish alla o ipologistis den grafi ellinika. μεχρι 8GB Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 euxaristo!!!!! Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Στο destinator7 όταν σου αλλάζει την ώρα τι κάνουμε είπαμε? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Στο destinator7 όταν σου αλλάζει την ώρα τι κάνουμε είπαμε? :confused: Ρύθμιση για θερινή ώρα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 euxaristo tin ace-hellas pou parolo pou den exei sxesi me ta periexomena tis siskevasias tou cruise epikinonise me tin htc kai mou antikatestisan ta akoustika me alla idia alla xoreis na exoun to provlima tis akroasis radiofonou :):):) Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 S eyxaristw file konandrio! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που μου συνέβει στο cruise.Για να είμαι πιο συγκεκριμένος πρέπει να οφείλεται στο εορτολόγιο. Ό,τι πρόγραμμα έχω εγκατεστήμένο το έχω εδώ και 3 τουλάχιστον μήνες.Ξαφνικά το κινητό αφού η ώρα περνάει απο 12 το βράδυ (και πρέπει να μου αναφέρει ποιοί γιορτάζουν από το κατάλογό μου) κολλάει. Δεν καταφέρνει ούτε να κάνει boot μετά από soft reset. Τελικά ευτυχώς που είχα backup προ ενός μηνός και επανέφερα το κινητό σε εκείνη τη κατάσταση. Βέβαια πάλι το κινητό κολλούσε μέχρι που απεγκατέστησα το εορτολόγιο...Κρίμα και ήταν πολύ χρήσιμο πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 δεν ακουγες απλα καλα δηλ. και δεν επιανες και τους σταθμους?μιλησες με την αντιπρωσοπια εδω και σου τα αλλαξαν δωρεαν?σου εδωσαν καλυτερης ποιοτητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Παιδια στο γνωσο μαγαζακι μολις βγηκε ενα πολυ ωραιο προγραμμα,Windows 7 Themes λεγεται και αλλαζη τελειος το περιβαλον εργασιας μας,περαστε 1 βολτα αξιζει!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 @vlgeor: Προφανώς οφείλεται στην τελευταία έκδοση του συγκεκριμένου προγράμματος μιας και έχει παρατηρηθεί και σε άλλα Cruise. Υπομονή λοιπόν για την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 euxaristo tin ace-hellas pou parolo pou den exei sxesi me ta periexomena tis siskevasias tou cruise epikinonise me tin htc kai mou antikatestisan ta akoustika me alla idia alla xoreis na exoun to provlima tis akroasis radiofonou :):):) Μπορείς να μας δώσεις λεπτομέρειες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Εχει αγοράσει κάποιος βάση για το αυτοκίνητο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Οι επιλογές είναι πολλές. Θα συνιστούσα ebay που οι τιμές είναι εξευτελιστικές και οι ποιότητα αξιοπρεπέστατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Σίγουρα, αλλά έχει πάρει κάποιος για να μου προτείνει και εμένα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Μπορείς να μας δώσεις λεπτομέρειες;afou milisa me tin ace-hellas kai tous exigisa to provlima pou exei (den akous musiki pano apo to 10% tou tilefonou kai terma to volume ton akoustikon)meta apo 5 meres mou ekanan tilefono kai antikatestisan ta akoustika tis siskevasias me alla idia omia alla den exoun to provlima tis akroasis tou radiofonou profanos exoun kaliteris piotitas ixia topothetimena :) fisika dorean afou epestrewa ta palia kai mia fototipia tou timologiou agoras!!!! Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 http://cgi.ebay.co.uk/Car-Holder-Mount-kit-for-Dopod-P860-HTC-Touch-Cruise_W0QQitemZ320252839855QQihZ011QQcategoryZ20336QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Ρε παιδιά μπαίνετε στο xda ? :( Έχει πέσει ? Sorry για το offtopic :ninja: Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Exei pesei kai ta pragmata den pane katholou kala... :( Des edw: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=175548 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts