Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς εάν με το ενσύρματο Handsfree μπορούν να απαντηθούν εισερχόμενες κλείσεις αυτόματα όπως στο p990 που έχω ?(για το μηχανάκι).

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

...απαραδεκτη φωτογραφια και video (βεβαια δεν παιρνεις τετοιο τηλ για αυτη την δουλεια υπαρχουν καλυτερα οπως Ν95

φιλε θα διαφωνησω μαζι σου ως προς τα ανω, πιστευω οτι εχει πολυ καλη και φωτο και ακομα περισσοτερο video. Το γεγονος οτι δεν εχει φλας το καθυστερει λιγο σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου, αλλα κατα τα αλλα ειναι ,κατα την γνωμη μου παντα, αψογο.Ας μην ξεχναμε οτι το αγοραζουμε για τηλεφωνο και ειναι: pda, gps, φωτογραφικη μηχανη, ραδιοφωνο, mp3 και video player:)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

mexri posa gb microsd karta mporis na valis sto touch cruise????? sorry gia to greeklish alla o ipologistis den grafi ellinika.

"Imagination is more important than knowledge."

Albert Einstein.

φιλε θα διαφωνησω μαζι σου ως προς τα ανω, πιστευω οτι εχει πολυ καλη και φωτο και ακομα περισσοτερο video. Το γεγονος οτι δεν εχει φλας το καθυστερει λιγο σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου, αλλα κατα τα αλλα ειναι ,κατα την γνωμη μου παντα, αψογο.Ας μην ξεχναμε οτι το αγοραζουμε για τηλεφωνο και ειναι: pda, gps, φωτογραφικη μηχανη, ραδιοφωνο, mp3 και video player:)

Επιτρεψε μου να διαφωνησω και εγω μαζι σου!

Ειδικα εκει που λες πολυ καλη φωτο και ακομα καλυτερο βιντεο.

Πιο βιντεο,το QVGA με αυτη την αναλυση και αυτο το frame rate?

Για να μη μιλησω γα φλας

Ουτε 1 απλο Ledaki,που να ζητουσαμε και..xenon:cry:

Και μαλιστα οταν μιλαμε για 750ε συσκευη.

Αλλο που ολοι μας το περνουμε συνηδειτα οτι δε περιμενουμε κατι σπεσιαλ σε φωτο::p

Αλλα μηπως ετσι εχουν βολευτει κα οι εταιριες που τα βγαζουν και εξακολουθουν να μας δινουν..μετριοτητες:X

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

mexri posa gb microsd karta mporis na valis sto touch cruise????? sorry gia to greeklish alla o ipologistis den grafi ellinika.

μεχρι 8GB

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Στο destinator7 όταν σου αλλάζει την ώρα τι κάνουμε είπαμε? :confused:

Ρύθμιση για θερινή ώρα.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

euxaristo tin ace-hellas pou parolo pou den exei sxesi me ta periexomena tis siskevasias tou cruise epikinonise me tin htc kai mou antikatestisan ta akoustika me alla idia alla xoreis na exoun to provlima tis akroasis radiofonou :):):)

Θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που μου συνέβει στο cruise.Για να είμαι πιο συγκεκριμένος πρέπει να οφείλεται στο εορτολόγιο. Ό,τι πρόγραμμα έχω εγκατεστήμένο το έχω εδώ και 3 τουλάχιστον μήνες.Ξαφνικά το κινητό αφού η ώρα περνάει απο 12 το βράδυ (και πρέπει να μου αναφέρει ποιοί γιορτάζουν από το κατάλογό μου) κολλάει. Δεν καταφέρνει ούτε να κάνει boot μετά από soft reset. Τελικά ευτυχώς που είχα backup προ ενός μηνός και επανέφερα το κινητό σε εκείνη τη κατάσταση. Βέβαια πάλι το κινητό κολλούσε μέχρι που απεγκατέστησα το εορτολόγιο...Κρίμα και ήταν πολύ χρήσιμο πρόγραμμα

δεν ακουγες απλα καλα δηλ. και δεν επιανες και τους σταθμους?μιλησες με την αντιπρωσοπια εδω και σου τα αλλαξαν δωρεαν?σου εδωσαν καλυτερης ποιοτητας?

Παιδια στο γνωσο μαγαζακι μολις βγηκε ενα πολυ ωραιο προγραμμα,Windows 7 Themes λεγεται και αλλαζη τελειος το περιβαλον εργασιας μας,περαστε 1 βολτα αξιζει!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Administrators
@vlgeor: Προφανώς οφείλεται στην τελευταία έκδοση του συγκεκριμένου προγράμματος μιας και έχει παρατηρηθεί και σε άλλα Cruise. Υπομονή λοιπόν για την αναβάθμιση.

Modpic.gif

• Administrators
euxaristo tin ace-hellas pou parolo pou den exei sxesi me ta periexomena tis siskevasias tou cruise epikinonise me tin htc kai mou antikatestisan ta akoustika me alla idia alla xoreis na exoun to provlima tis akroasis radiofonou :):):)

Μπορείς να μας δώσεις λεπτομέρειες;

Modpic.gif

• Administrators
Οι επιλογές είναι πολλές. Θα συνιστούσα ebay που οι τιμές είναι εξευτελιστικές και οι ποιότητα αξιοπρεπέστατη.

Modpic.gif

Μπορείς να μας δώσεις λεπτομέρειες;
afou milisa me tin ace-hellas kai tous exigisa to provlima pou exei (den akous musiki pano apo to 10% tou tilefonou kai terma to volume ton akoustikon)meta apo 5 meres mou ekanan tilefono kai antikatestisan ta akoustika tis siskevasias me alla idia omia alla den exoun to provlima tis akroasis tou radiofonou profanos exoun kaliteris piotitas ixia topothetimena :) fisika dorean afou epestrewa ta palia kai mia fototipia tou timologiou agoras!!!!