Chris85 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Σιγουρα εχει το w910i :blink: επισης εφοσoν υπαρχουν τοσο σοβαρα προβληματα γιατι οι φιλοι σου δεν πανε το κινητο για service. και τελευταιο οκ υπαρχουν "προβληματα" οπως λες..αλλα εγω ξερω οτι αμα καποιος εχει προβλημα με ενα κινητο,το πρωτο πραγμα που κανει ειναι να απαλλαγει απο την συσκευη και να παρει αλλη.:whistle: Γ το w910i μιλαμε νομιζω το service ειναι απλα απαραδεκτο να το δωσουν κ να το παρουν πισω μετα απο ενα μηνα χωρις να χει διορθωθει τπτ?Σ ενα εταιρικο ετσι εγινε κ η δικη μου εμπειρια δεν ειναι κ η καλυτερη απ το σερβις Να απαλλαγεις απο μια προβληματικη συσκευη κ να παρεις αλλη απο τη στιγμη π η vodafone κ σια δεν κανουν αποσυρση η ανταλλαγη προυποθετει να πιασεις καποιον κοροιδο κ να του φορτωσεις το κινητο-δεν θα το καναν ολοι αυτο. Τα προβληματα δεν συμβαινουν σε ολες τις συσκευες παντα αλλα με σποραδικη συχνοτητα.Μπορει η λειτουργικοτητα ετσι να μην χανεται τελειως αλλα δεν παυει να ειναι αδικαιολογητη η σε για οσα κινητα αντιμετωπιζουν αυτα τα προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Ρε παιδια που μπορουμε να βρουμε προσοψεις θελω ΑΣΠΡΗ!!!Καλα το κινιτο δεν ειναι κ απο τα καλυτερα της εταιριας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Ρε παιδια που μπορουμε να βρουμε προσοψεις θελω ΑΣΠΡΗ!!!Καλα το κινιτο δεν ειναι κ απο τα καλυτερα της εταιριας... Ασπρη προσοψη αυθεντικη δεν νομιζω να βρεις! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas19951 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Ρε παιδιά και εγώ έχω το w910i και θέλω και εγώ να αλάξω προσοψη,Άααα και για τα προβλήματα που λέγατε σε εμένα δέν υσχύουν,το μόνο πρόβλημα ήταν ότι το είχα αγοράσει με το Vodafone live, το οποίο και έβγαλα.Και το έχω εδώ και 9 μήνες.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Το κινητο το εχει η κοπελα μου 2 φιλοι κ μια φιλη μου. Τα προβληματα ειναι τα εξης: -Ξεθωριαζει το κινητο -κολληματα -restart -κλεινει κ δεν ανοιγει -δεν αναγνωριζει τη σιμ -το ακουστικο αποφασιζει να μη δουλεψει στη διαρκεια της κλησης ξαφνικα -η ενδειξη μπαταριας ειναι οτι να ναι σ ενα κινητο -δεν ανοιγει το φωτακι της οθονης -το μενου σερνεται στις φωτογραφιες -δεν προειδοποιει για μπαταρια -δεν χτυπαει ο ηχος κλησης -..... αυτα ειναι το αθροισμα των προβληματων ολων των συσκευων που ξερω κ ειναι κ αλλα ο δεν θυμαμαι Wow! Έπρεπε να φύγουν στο service με την 1η ευκαιρία... Εγώ πρόσεξα ότι κάνει πολλά κολλήματα όταν μπεις στα πολυμέσα (λόγω του περιβάλλοντος, και του ότι τσεκάρει συνεχώς την φορά της συσκευής κτλ κτλ) Αν βλέπεις εικόνες και βίντεο μέσω του File manager και έχεις τα πολυμέσα μόνο για μουσική, τότε είναι ok... Εμένα 2 φορές έκανε restart (κλείνω μήνα αύριο) όταν το παραζόρισα με μαζικές αποστολές αρχείων μέσω BT και μια φορά όταν το άνοιξα κόλλησε στην "Αναζήτηση Δικτύου"... Τέτοια χαζά κοληματάκια μπορώ να τα ανεχτώ, αλλά αν είχα αυτά που περιέγραψες παραπάνω μάλλον θα το πέταγα απο το μπαλκόνι! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Ασπρη προσοψη αυθεντικη δεν νομιζω να βρεις! :cool: Δεν εχω προβλημα εστω κ ας μην ειναι αυθεντικη απο που αν θες στειλε πμ!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Υπάρχει άσπρη αυθεντική πρόσοψη για το 910!Μπες στη σελίδα της SE στα τεχνικά χαρακτηριστικά και θα το δεις!Ειναι άσπρο με χρυσό στα πλάγια!Επίσης,υπάρχει και ροζ και γκρι και ασημί! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Υπάρχει άσπρη αυθεντική πρόσοψη για το 910!Μπες στη σελίδα της SE στα τεχνικά χαρακτηριστικά και θα το δεις!Ειναι άσπρο με χρυσό στα πλάγια!Επίσης,υπάρχει και ροζ και γκρι και ασημί! :) Και από που θα τα αγοράσουμε αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Και από που θα τα αγοράσουμε αυτά? +1 που θα τα βρουμε ειναι το θεμα ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Δεν εχω προβλημα εστω κ ας μην ειναι αυθεντικη απο που αν θες στειλε πμ!:D επειδη πριν κανα μηνα περιπου ψαχτηκα για προσοψη αυθεντικη και πηρα τηλεφωνα σε μαγαζια μου ειπανε οτι ασπρο και ροζ δεν υπαρχει stock! ακομη και σε καφε βρηκα και σε ασημι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Αυθεντικές προσόψεις, αλλά όχι άσπρη, ροζ κτλ μπορείτε να βρείτε και εδώ --> http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_itemcats&id=130 κάντε αναζήτηση σαν SE και δίπλα σαν w910i και θα δείτε τα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Αυτές ΔΕΝ είναι αυθεντικές...Πιστέψτε με,έχω παραγγείλει από κει κ είναι fake...Κ ακόμα να ταν γνήσιες,τα SE Centers τις έχουν πιο φθηνες Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Βρήκα αυτό εδώ... http://mobile-parts.com.gr ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas19951 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 παιδιά χρειάζομαι drivers camera w910i.ΕΠΕΙΓΟΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denis1276 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 παιδιά χρειάζομαι drivers camera w910i.ΕΠΕΙΓΟΝ http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=169215 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Παιδια ενδιαφερομαι και εγω για ασπρη προσοψη...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Παιδια ενδιαφερομαι και εγω για ασπρη προσοψη...:) http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=31142 new colour prime silver! Etoimoparadota episis originalspare parts ta panta pantos kinitou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=31142 new colour prime silver! Etoimoparadota episis originalspare parts ta panta pantos kinitou. Εγω δεν :blink: να εχει προσοψεις για κινητα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobs76 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Εμένα, μετά από 2 μήνες που το χω, αφου το συνήθισα, το μόνο παράπονο που έχω είναι ένας τζόγος στο πορτακι που νομίζω χειροτερευει. Στην αρχή "επαιζε" μόνο με το πορτακι ανοιχτο ενω τώρα και κλειστο πάλι παίζει. ΒΤΓ, μήπως υπάρχει τρόπος να σφίξει χωρις να το πάω σε σερβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Εμένα, μετά από 2 μήνες που το χω, αφου το συνήθισα, το μόνο παράπονο που έχω είναι ένας τζόγος στο πορτακι που νομίζω χειροτερευει. Στην αρχή "επαιζε" μόνο με το πορτακι ανοιχτο ενω τώρα και κλειστο πάλι παίζει. ΒΤΓ, μήπως υπάρχει τρόπος να σφίξει χωρις να το πάω σε σερβις? Οχι.και να φανταστεις οτι το w910i ειναι απο τα καλυτερα slide κινητα της sony ericsson! και στο service να το πας δεν νομιζω να βρεθει λυση! να αλλαξεις δηλαδη ολο τον μηχανισμο :blink: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denis1276 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Χρόνια πολλά σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα με το bluetooth που αγόρασα εν' όψη Χριστουγέννων. Πήρα το Itech CLip II mini και δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτε με το κινητό. Ακολουθώ κανονικά όλα τα βήματα, το bluetooth δείχνει ότι ανταποκρίνεται αλλά το κινητό δεν το βρίσκει. Το bluetooth στο κινητό δουλεύει κανονικά δοκιμασμένο με άλλες συσκευές. Οι μεγαλύτερες πιθανότητες για μένα είναι να είναι προβληματικό το συγκεκριμένο κομμάτι (θα το πάω για αλλαγή την Δευτέρα) απλά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα βήμα ή κόλπο για την σύνδεση του συγκεκριμένου bluetooth το οποίο δεν γνωρίζω. Ευχαριστώ και χρόνια πολλά. Τελικά δούλεψε κανονικά. Το λάθος ήταν στον τρόπο σύνδεσης (έπρεπε να πατήσω για περισσότερη ώρα το mfb του bt). Άψογος ο ήχος του συγκεκριμένου bt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoTechnic Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Πάντως και σε μένα είχε πολλά προβλήματα το κινητό και δυστυχώς βλέπω να το αποχωρίζομαι ή να το έχω σαν δεύτερο... Κάνει restart γύρω στις 10 φορές τη μέρα, κολλάει ακόμα και κλειστό και δεν ανοίγει αν δεν του βγάλεις και ξαναβάλεις τη μπαταρία, το μενού αργεί και τις περισσότερες φορές καταλήγει σε restart... Πανέμορφο κινητό, δε θα το πρότεινα όμως σε αυτούς που θέλουν αξιοπιστία... Παράθεση Uturn.gr ~ Αναστροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι την οδήγηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Πάντως και σε μένα είχε πολλά προβλήματα το κινητό και δυστυχώς βλέπω να το αποχωρίζομαι ή να το έχω σαν δεύτερο... Κάνει restart γύρω στις 10 φορές τη μέρα, κολλάει ακόμα και κλειστό και δεν ανοίγει αν δεν του βγάλεις και ξαναβάλεις τη μπαταρία, το μενού αργεί και τις περισσότερες φορές καταλήγει σε restart... Πανέμορφο κινητό, δε θα το πρότεινα όμως σε αυτούς που θέλουν αξιοπιστία... και εγώ το ίδιο ακριβός έχω πάθει με το sonyericsson W610i. άρχισε να σβήνει από μόνο του, να κάνει restart και να μου εμφανίζει διάφορα κινέζικα γράμματα. τελικά το πήγα στο servise και μου είπανε ότι έχει ραγισμένη τη πλακέτα του από μέσα.(τώρα αλήθεια η ψέμα δεν ξέρω) έτσι είπα ας μην το φτιάξω και να πάρω ένα άλλο, και κατέληξα στο W910i αλλά απ ότι βλέπω τα ίδια προβλήματα παρουσιάζουν. να σημειώσω ότι όταν μου συνέβηκε αυτό δεν είχε φάει ούτε χτύπημα ούτε τίποτα. (το ήθελα για δεύτερο κινητό για την δουλειά μου) Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirion Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Παιδιά το αγόρασα κ εγώ από Αγγλία αλλά με το που έβαλα Ελληνική κάρτα δεν μου την αναγνωρίζει. Πιθανών είναι κλειδωμένη η συσκευή? Αν το κάνω αναβάθμιση μόνος μου θα στρώσει ή χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία?? Παράθεση http://www.motoart.gr http://www.miatamania.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denis1276 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Παιδιά το αγόρασα κ εγώ από Αγγλία αλλά με το που έβαλα Ελληνική κάρτα δεν μου την αναγνωρίζει. Πιθανών είναι κλειδωμένη η συσκευή? Αν το κάνω αναβάθμιση μόνος μου θα στρώσει ή χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία?? Άλλο update fw άλλο debrand και άλλο unlock Δες εδώ: http://www.topsony.com/forum/cmps_index.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts