Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα και Χρόνια Πολλά.Θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιον να με συμβουλέψει στο εξής:Αγόρασα χθες το Κ850 από το Πλαίσιο.Μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο.Διαβάζω γιά προβλήματα του τηλεφώνου,γιά λάθη των προγραμματιστών της SonyEricsson,γιά αναβαθμίσεις που δεν διορθώνουν πολλά πράγματα,τουλάχιστον ακόμη,και γιά παιδικές ασθένειες του τηλεφώνου.Επειδή όπως ξέρουμε υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδος,μπορείτε να μου πείτε τι προβλήματα έχετε συναντήσει στο τηλέφωνο γιά να διαπιστώσω κι εγώ τι γίνεται με την δική μου συσκευή;Φυσικά ήδη το ψάχνω όσο μπορώ,αλλά,ως κάτοχος του Κ800 δεν έχω βρει ως τώρα κάτι που να με προβληματίζει.Η έκδοση λογισμικού είναι η:1200-4400 R1CA037071012.Αν κάποιος έχει την καλωσύνη να με ενημερώσει...Ευχαριστώ και Καλά Χριστούγεννα.

Αν τα διάβασες όλα αυτά τι παραπάνω να σου πούμε;

Το βασικό πρόβλημα είναι το πρόβλημα της κάμερας. Αν η κάμερα σου δουλεύει εντάξει, δηλαδή οι φωτογραφίες δεν είναι σκοτεινές, το το κινητάκι είναι μια χαρά.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως γιά την άμεση απάντηση.Έκανα όπως ακριβώς μου προτείνατε.Το κινητό τράβηξε φωτογραφίες κανονικά.Θέλω να πω ήταν φωτεινές.Αυτό το τεστ μάλλον το πέρασε.Τίποτε άλλο που θα μπορούσε να με προβληματίσει;Να συμπληρώσω ότι δεν έχουν την φωτεινότητα της Canon Ixus ας πούμε που έχω,αλλά γιά φωτογραφική μηχανή κινητού,μιά χαρά και παραπάνω...

Αν είχαν την φωτεινότητα της ψηφιακής σου δεν θα αγόραζε κανείς ψηφιακή. Όλοι θα έπαιρναν το Κ850. Αλλά αν δεν υπάρχει το πρόβλημα του συγχρονισμού του φλας, οι φωτογραφίες σε συνθήκες κακού φωτισμού βγαίνουν μια χαρά φωτεινές.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να σε προβληματίσει κάτι άλλο με το κινητό.

Αν είχαν την φωτεινότητα της ψηφιακής σου δεν θα αγόραζε κανείς ψηφιακή. Όλοι θα έπαιρναν το Κ850. Αλλά αν δεν υπάρχει το πρόβλημα του συγχρονισμού του φλας, οι φωτογραφίες σε συνθήκες κακού φωτισμού βγαίνουν μια χαρά φωτεινές.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να σε προβληματίσει κάτι άλλο με το κινητό.

Ευχαριστώ.Πάντως πρόσεξα ότι και ο φακός εύκολα "πιάνει" λίπος από τα δάκτυλα.Υπάρχει κάποια ιδέα γιά να τον καθαρίζει κάποιος όταν λερώνεται;Τα απλά πανάκια που δίνουν γιά τα γυαλιά είναι εντάξει;:)

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως γιά την άμεση απάντηση.Έκανα όπως ακριβώς μου προτείνατε.Το κινητό τράβηξε φωτογραφίες κανονικά.Θέλω να πω ήταν φωτεινές.Αυτό το τεστ μάλλον το πέρασε.Τίποτε άλλο που θα μπορούσε να με προβληματίσει;Να συμπληρώσω ότι δεν έχουν την φωτεινότητα της Canon Ixus ας πούμε που έχω,αλλά γιά φωτογραφική μηχανή κινητού,μιά χαρά και παραπάνω...

Χρονια πολλα σε ολους!

Αν οντως δε σου παρουσιαζει αυτο το προβλημα εισαι μια χαρα:)

Το κινητο ειναι απιστευτο απ'οσο το εχω πιασει στα χερια μου.

Απο πιο καταστημα πλαισιου το αγορασες παρεπιπτωντως?

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά !!!:)

Αγόρασα για τα Χριστούγεννα δώρα στην γυναίκα μου ένα SE K850i...

Γενικές εντυπώσεις πολύ καλές... Είναι βέβαια λίγο διαστημόπλοιο και κάποιες λειτουργίες του θέλουν να τις συνηθήσεις (παρ'ολο που όλο SE έχουμε..)

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όμως ...:wacko:

Της το έδωσα προχθές. Από εχθές όμως όταν πατάς για να πας στην κάμερα και ενώ επιλέγοντάς τη το shutter θα έπρεπε να ανοίγει, αυτό μένει κλειστό..!!!

Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά, βγάζει και φωτο τραβάει και βίντεο, αλλά φυσικά δεν δείχνουν τίποτα γιατί με κλειστό το shutter τραβάει μαυρίλα..:wacko:

Τι κουλό είναι αυτό τώρα???

Μπας και είναι καμιά ρύθμιση που πειράχτηκε κατά λάθος????

Any ideas????

Thanx και χρόνια πολλά πάλι !!!

Από την Στουρνάρη.Το κεντρικό.Πολύ εξυπηρετικά παιδιά μέσα στην τρελλαμάρα των ημερών.Ζαλισμένοι όλοι τους.Απορώ πώς αντέχουν παρεπιμπτόντως.Τέλος πάντων.Τους ζήτησα αν μπορούσαν να κάνουν την έκπτωση Ίντερνετ.Μου είπαν δεν γίνεται.Δεν με πείραξε και το πήρα 489.

Πηγαινετο πισω κ παρε ολοκαινουργιο εχεις το δικαιωμα μεσα σε 1 βδομαδα αν το πας να σου δωσουν καινουργια συσκευη..Δεν ειναι δικο σου λαθος η αποτελεσμα καποιας ρυθμισης..

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, φίλε μου!!!:)

Έχω ένα service Ericsson κοντά στο σπίτι μου (Ίλιον) . Τουλάχιστον έτσι νομίζω, γιατί έχω να πάω Ericsson για επισκευή από τότε που έιχα το Τ29 και μου είχαν αλλάξει όλη την πρόσοψη εντός εγγύησης μια μέρα πριν λήξει ...

Ελπίζω να μην μου κάνουν τσιριμόνιες :p

Ξενέρωσα πάντως ρε γμτ...:wacko:

Να πας στο καταστημα απο οπου το πηρες με την αποδειξη αγορας..δεν το πας για service αλλα για αντκατασταση!Και να το απαιτησεις..!!!

Από την Στουρνάρη.Το κεντρικό.Πολύ εξυπηρετικά παιδιά μέσα στην τρελλαμάρα των ημερών.Ζαλισμένοι όλοι τους.Απορώ πώς αντέχουν παρεπιμπτόντως.Τέλος πάντων.Τους ζήτησα αν μπορούσαν να κάνουν την έκπτωση Ίντερνετ.Μου είπαν δεν γίνεται.Δεν με πείραξε και το πήρα 489.

Να'σαι καλα φιλε μου για την πληροφορια!Κι εγω απο τη Στουρναρη θα το παρω. Με γεια και σιδερενιο το κινητακι σου;)

Μεγειά το νέο κιν!Μια αναβάθμιση μόνο να βγει και θά'ναι όλα πάρα πολύ καλά..Από hardware είναι απ'τις πιο άψογες κατασκευές της εταιρίας!Το λογισμικό του απλά το πάει πίσω...Ρε παιδιά,λέτε να κάνουν καλή δουλειά;(διόρθωση όλων των προβλημάτων της κάμερας,της ταχύτητας κλπ)ή να περιμένουμε καμιά γκάφα ξανά;;

Λοιπόν,σε λίγες μέρες έρχεται το νέο λογισμικό σύμφωνα με κάποιες πηγές απ'το http://www.esato.com!R1DA038,Camera SW version:3.4,Video call camera:3.0!Είναι ήδη διαθέσιμο σε Χονγκ Κονγκ και 2-3 ακόμη περιοχές και για κάποια δίκτυα κινητής!Ας ελπίσουμε...

Λοιπόν,σε λίγες μέρες έρχεται το νέο λογισμικό σύμφωνα με κάποιες πηγές απ'το http://www.esato.com!R1DA038,Camera SW version:3.4,Video call camera:3.0!Είναι ήδη διαθέσιμο σε Χονγκ Κονγκ και 2-3 ακόμη περιοχές και για κάποια δίκτυα κινητής!Ας ελπίσουμε...

Αν κατάλαβα καλά, στο post #1863 ο geofil αναφέρει ότι κυκλοφορεί ήδη η έκδοση R1DA038...!

Μεγειά το νέο κιν!Μια αναβάθμιση μόνο να βγει και θά'ναι όλα πάρα πολύ καλά..Από hardware είναι απ'τις πιο άψογες κατασκευές της εταιρίας!Το λογισμικό του απλά το πάει πίσω...Ρε παιδιά,λέτε να κάνουν καλή δουλειά;(διόρθωση όλων των προβλημάτων της κάμερας,της ταχύτητας κλπ)ή να περιμένουμε καμιά γκάφα ξανά;;

Ευχαριστώ πολύ γιά τις ευχές.Σίγουρα γνωρίζετε περισσότερα από μένα,απλά θα σας πω ότι από την δική μου εμπειρία.Έτσι ζαχάρωνα και το Κ800 περίπου 10μήνες με ένα χρόνο.Εκεί που ήμουνα έτοιμος να το αγοράσω όλο γιά προβλήματα διάβαζα..Μέσα από το forum.Τελικά από τότε που το πήρα,κανα χρόνο μετά από την κυκλοφορία του και βάλε,δεν το αποχωρίζομαι.Από τον Γενάρη μέχρι τώρα ποτέ δεν συνάντησα πρόβλημα.Και νομίζω πως οι περισσότεροι χρήστες του συμφωνούν ότι είναι ένα καλό τηλέφωνο.Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί και στην περίπτωση του Κ850.Το πρόβλημά μου είναι ότι πραγματικά δεν μπορώ ακόμη να συνηθίσω στην ιδέα ότι το Κ800 αναπαύεται σε ένα συρτάρι...:(

Σήμερα που το είδε ο αδερφός μου που έχει κι αυτός το Κ800 μόνο που δεν με έβρισε.:confused:

Χρονια Πολλα σε ολους!να ρωτησω κατι που παρατηρησα κι εγω?οταν τραβαω φωτο με το φλας,η φωτο βγαινει πολυ φωτισμενη σχεδον ασπρη με αλλοιωμενα χρωματα..εχω την εκδοση R1CA037 071012

Χρονια Πολλα σε ολους!να ρωτησω κατι που παρατηρησα κι εγω?οταν τραβαω φωτο με το φλας,η φωτο βγαινει πολυ φωτισμενη σχεδον ασπρη με αλλοιωμενα χρωματα..εχω την εκδοση R1CA037 071012

Εμενα παλι η φωτο σε εσωτερικους χωρους τις πιο πολλες φορες βγαινει σκοτεινη εως μαυρη και αυτο οφειλετε καθαρα στο συγχρονισμο του φλας.Υποψιν εχω τη τελευταια εκδοση φιρμγουεαρ.Τι να κανω δε ξερω,και το πηρα καθαρα σα φωτοκινητο!!Α,ρε Σονυ τι μας κανεις..ελπιζω μονο να στρωσει με την αναβαθμιση που ολοι περιμενουμε γιατι αλλιως το βλεπω για δωσιμο!!!Α,και κατι αλλο.Επειδη αυτα τα πληκτρα αφης που εχει ειναι πολυ ευαισθητα υπαρχει κανας τροπος οταν το βαζεις στο αυτοματο κλειδωμα να κλειδωνη σε λιγοτερο χρονο απο αυτον που κανει γιατι οταν το βαζω στη τσεπη πατιουντε μονα τους και μεχρι που κανει κλησηι και μονο του μεχρι να κλειδωση!!!!!!!!!!!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μια φιλη μου πήρε προχθές Το κινητό.σήμερα παρατήρησα TO γνωστό πρόβλημα.σκοτεινές φωτό την νύχτα λόγο κακού συγχρονισμού.έχει την 029 έκδοση κ ΘEΛΩ να ρωτήσω.να το πάμε πίσω να μάς δώσουν άλλο η αναβάθμιση;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια φιλη μου πήρε προχθές Το κινητό.σήμερα παρατήρησα TO γνωστό πρόβλημα.σκοτεινές φωτό την νύχτα λόγο κακού συγχρονισμού.έχει την 029 έκδοση κ ΘEΛΩ να ρωτήσω.να το πάμε πίσω να μάς δώσουν άλλο η αναβάθμιση;

Na sou pw.. ka8e anaba8misi gia kalo.. oxi mhn to pate pisw apla kanw online to upgrade! kita mhn fantastis oti dior8onete telios to problima me to flash alla mhn anisixeis giati auta einai problimata pou ftiaxnonte! Xronia polla

Na sou pw.. ka8e anaba8misi gia kalo.. oxi mhn to pate pisw apla kanw online to upgrade! kita mhn fantastis oti dior8onete telios to problima me to flash alla mhn anisixeis giati auta einai problimata pou ftiaxnonte! Xronia polla

Δε ξερω να το κανω online κ το εχω κ γω με την 037 δεν εχω κανενα προβλημα.μια χαρα νυχτα μερα οι φωτογραφιες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε ξερω να το κανω online κ το εχω κ γω με την 037 δεν εχω κανενα προβλημα.μια χαρα νυχτα μερα οι φωτογραφιες

nai bresi.. apla den exei dior8o8ei 100% to problima alla den anxonome ka8olou :P

Αστο οπως ειναι.αφου δεν εχεις προβλημα..καλυτερα ειναι να μην αποκτησεις.

περιμενε λιγο καιρο μεχρι να βγει το καινουργιο update που οπως λεει..τα διορθωνει ολα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιλάω για της κοπέλας το κινητό.έχει την 029 κ λέω αν απλά είναι καλύτερα να πάει για αλλαγή συσκευής η απλά NA περάσει την 037
[sIGPIC][/sIGPIC]

ξερει κανεις η 038 που διαφημιζεται οτι θα ειναι class 3 στην καμερα,τι επιπλεον θα προσφερει??καλυτερη ληψη βιντεο ισως??:confused:

• The title was changed to Sony Ericsson K850