geofil Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 το καιζερ μου μερα η σε πολυ καλο φωτισμο,βγαζει πιο καθαρες φωτο και με ελαχιστο θορυβο μεσα....και ειναι 3 (μισερα ) mpxls:O Άσχετο με το θέμα αλλά αφού είσαι ευχαριστημένος από τις φωτογραφίες του καιζερ και όχι του Κ850, όπως λες, θα μπορούσες να ανεβάσεις μερικές φωτό που να είναι καλύτερες από αυτές του Κ850; Για να μιλάμε με παραδείγματα. Επειδή έχω την εντύπωση ότι μόνο σε πολύ-πολύ ιδανικές συνθήκες φωτισμού μπορεί να έχεις καλό αποτέλεσμα με το καιζερ. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Τις προάλλες έψαχνα για το πως να μπαίνω από το κινητό στο Internet μέσω του PC. Για όποιον ενδιαφέρεται, εδώ αναφέρει τη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Καλός οδηγός. Εκείνο που δεν βρήκα, είναι κάποιον οδηγό για σύνδεση του κινητού στο Internet μέσω του pc με σύνδεση bluetooh και όχι usb. Δεν ξέρω αν δουλεύουν οι παλιές ρυθμίσεις που είχα στο Κ750. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Άσχετο με το θέμα αλλά αφού είσαι ευχαριστημένος από τις φωτογραφίες του καιζερ και όχι του Κ850, όπως λες, θα μπορούσες να ανεβάσεις μερικές φωτό που να είναι καλύτερες από αυτές του Κ850; Για να μιλάμε με παραδείγματα. Επειδή έχω την εντύπωση ότι μόνο σε πολύ-πολύ ιδανικές συνθήκες φωτισμού μπορεί να έχεις καλό αποτέλεσμα με το καιζερ. και ετσι ειναι,αλλα το ανεφερα σαν παραδειγμα για να συνηδειτοποιησουν καποιοι που επιμενουν οτι βγαζει καλες φωτο το κ850 οτι μπορουν να συγκριθουν και με υποδεεστερες κατα πολυ καμερες αλλων κινητων που δεν ειναι το μεγαλο τους ατου η φωτογραφια ;) αν θελω καλη φωτογραφια χρησιμοποιω την ψηφιακη μου (που ειναι και αδιαβροχη :lol:) για να εχω σωστο αποτελεσμα. η φωτο στα κινητα ακομη ειναι για παιχνιδι και οχι για να τις παιρνεις στα σοβαρα...αλλα εδω στην συγκεκριμενη περιπτωση εχουμε μετρα και σταθμα απο το προηγουμενο μοντελο της SE το κ800 που η φωτογραφια του ειναι πολυ πιο καλη απο του κ850 (αυτην την στιγμη τουλαχιστον ) καλα αυτα που λετε αλλα εγω κρινω παντα με οτι βλεπω με τα ιδια μου τα ματια ...:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Μα φίλε μου, επειδή κρίνεις με βάση τα δικά σου μάτια (όπως όλοι) και επειδή ήδη είπες ότι οι φωτό στο esato και οι δικές μας είναι χάλια, ενώ έμεινες ευχαρισμένος από φωτογραφίες του καιζερ γι αυτό είπα να το κάνουμε λίγο πιο χειροπιαστό το πράγμα. Για να δούμε τι θεωρείς καλό εσύ ή εγώ ή ο όποιος άλλος. Το να λέμε πάλι ότι οι κάμερες των κινητών δεν συγκρίνονται με τις φηφιακές, δεν έχει νόημα. Για φωτογραφίες τραβηγμένες από κινητά μιλάμε. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Λοιπον, ερωτηση.... Εχει κανενας το Κ850 σε Μαυρο - Πρασινο??? Βγαινει εδω ετσι ρε παιδια ή μονο σε Μαυρο - Μπλε? Δεν μου απαντησε κανεις... :( Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Μετά την σύντομη συμβιωση που είχα με ένα k800, μπορώ να πω πως βρίσκω τις φωτογραφίες του απλά συμπαθητικές. Όχι κάτι το τρομερό (για κινητό πάντα), αλλά ούτε και χάλια. Θόρυβος υπάρχει παντού, χρωματικός κυρίως, ειδικά αν παρατηρήσει κανείς την φώτο στο 100%, οπότε οι καλύτερες φώτο βγαίνουν με το χαμηλότερο iso. Με την νυχτερινή λειτουργία, εκτός του ότι ανεβαίνει ο θόρυβος λόγο του ιso, παρατήρησα ότι οι φώτος είχαν χάσει αρκετό μέρος της οξύτητας τους, πράγμα που σημαινει, οτι υπάρχει και κάποιο υποτυπωδες noise reduction στα jpg του κινητού. Το φλας δεν είναι πάντα λύση βεβαια, γιατί πολλές φορές θες να τραβήξεις μια φώτο με τον φυσικό φωτισμό. Βέβαια το συγκεκριμένο κινητό την δουλειά του την κανει ικανοποιητικά στο θέμα των photos, και φυσικά δεν πρέπει να το συγκρίνουμε μια κανονική φωτογραφική, γιατι απλά η διαφορά μεγαλώνει πολύ. P.s. Το να βλέπει κανείς περισσότερο θόρυβο σε μια συσκευή με 5mp, σε αντίθεση με μια συσκευή των 3mp, είναι φυσιολογικό, και έχει να κάνει με τον μεγαλύτερο αριθμό εικονοστοιχείων, που υπάρχουν στην ήδη μικρή επιφάνεια του αισθητήρα, και ναι μεν δίνουν μεγαλύτερη ανάλυση, αλλά αυξάνουν και τον θόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Λοιπον, ερωτηση.... Εχει κανενας το Κ850 σε Μαυρο - Πρασινο??? Βγαινει εδω ετσι ρε παιδια ή μονο σε Μαυρο - Μπλε? Δεν μου απαντησε κανεις... :( Ναι βγαινει! το εχω δει εγω..αντιθετως το Μαυρο μπλε δεν εχω :worry: ακομη :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Στα ελληνικά καταστήματα κυκλοφορεί μόνο σε μαύρο-μπλε απ' όσο ξέρω. P.s. Το να βλέπει κανείς περισσότερο θόρυβο σε μια συσκευή με 5mp, σε αντίθεση με μια συσκευή των 3mp, είναι φυσιολογικό, και έχει να κάνει με τον μεγαλύτερο αριθμό εικονοστοιχείων, που υπάρχουν στην ήδη μικρή επιφάνεια του αισθητήρα, και ναι μεν δίνουν μεγαλύτερη ανάλυση, αλλά αυξάνουν και τον θόρυβο. +1000. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Στα ελληνικά καταστήματα κυκλοφορεί μόνο σε μαύρο-μπλε απ' όσο ξέρω. Εχεις δικιο! ο φιλος μου το εχει παρει Ιταλια.:) τον πηρα τηλ μολις τωρα και μου το ειπε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Φτου σου! Το ηθελα σε Μαυρο - Πρασινο... Αντε παω να παρω Μαυρο - Μπλε λοιπον... Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Κάποιος στο esato έστειλε e-mail στην εταιρία και του έστειλαν την εξής απάντηση: Dear Sir/Madam, Thank you for contacting Sony Ericsson Call Center. With regards to your inquiry, I am afraid the rumours are not true, there will be new softwares, but they are due only in end of january/start of feb. The newer firmware are meant to address the concerns raise by customers, and definitely, it will enhance the phone's performance. Thank you and have a nice day. Best regards, Wei Liang Lim Sony Ericsson Call Center Οπότε,τέλη Γενάρη με αρχές Φλεβάρη η αναβάθμιση..... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Μα φίλε μου, επειδή κρίνεις με βάση τα δικά σου μάτια (όπως όλοι) και επειδή ήδη είπες ότι οι φωτό στο esato και οι δικές μας είναι χάλια, ενώ έμεινες ευχαρισμένος από φωτογραφίες του καιζερ γι αυτό είπα να το κάνουμε λίγο πιο χειροπιαστό το πράγμα. Για να δούμε τι θεωρείς καλό εσύ ή εγώ ή ο όποιος άλλος. Το να λέμε πάλι ότι οι κάμερες των κινητών δεν συγκρίνονται με τις φηφιακές, δεν έχει νόημα. Για φωτογραφίες τραβηγμένες από κινητά μιλάμε. ειπα οτι το ανεφερα μεταφορικα αυτο μην το παιρνετε τοις μετρητοις :) η φωτογραφια του καιζερ ειναι απλα πιο τιμια σε συγκριση με τα τεχνικα χαρακτηριστικα του κ850 και αυτα που υποσχεται. επαναλαμβανω κοιταω παντα τις φωτο σε κανονικο μεγεθος για να δω τι κανουν.δεν μου αρεσει φιλε μου αυτο που βλεπω..τι να κανω? σιγουρα ειναι γνωμη μου και δεν εισαστε υποχρεωμενοι να την δεχτειτε !προς θεου, αλλα αν αυτο που βλεπω δεν μου αρεσει...τερμα για μενα ,δεν μου αρεσει... δεν μπορω να επιβαλλω στον εαυτο μου οτι το κ850 βγαζει καλες φωτογραφιες ...τουλαχιστον το δικο μου :O δεν ειμαι ειμαι ανθρωπος να λεω κατι ετσι για να χουμε να λεμε... κρινω και συγκρινω παντα κινητα που ΕΧΩ στα χερια μου και οχι στηριζομενος σε οτι βλεπω η ακουω απο αλλους :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 ριξτε μια ματια εκει οχι για το συγκριτικο,ειναι ασχετο αυτο,αλλα για τις φωτογραφιες του πιο πολυ http://www.gsmarena.com/samsung_g800-review-197p6.php Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Kalhmera.. se kanena den aresh o 8oribos! distixos! k egw to proseksa auto ka8os k sto k800i pou eixa! otan h photo erxete se kanoniko mege8w einai apogohteutiki! apla omos paidia o estitiras exei mikro mege8os sta 5mpixel! 8a mporousan na baloun kati pio megalo gia fako! xoris anagea na sikosoun mpixel! omos na sas pw ti skeftome,pi8anw o 8oribos na ofilete se kaki ri8misi ton analogion fotinotitas.. an prosekseta ta xromata den einai normal! den to exw kanei..alla opios exei xrono as riksi ligo tin fotinotita prin trabiksi photo.. h to contrast! pekte ligo! alla egw pisteuw oti sto epomeno upgrade 8a dior8o8ei auro erketa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 ..... Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στις φωτογραφίες. Και δεν εννοώ στον φακό που δεν αλλάζει πλέον. Εκεί που θα μπορούσε να γίνει κάτι είναι στο λογισμικό της κάμερας. Όποιος ασχοληθεί λίγο με την επεξεργασία της φωτογραφίας του κινητού μπορεί να το δει. Αν αυξήσουμε με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών την φωτεινότητα και την αντίθεση, η φωτογραφία φαίνεται πολύ πιο καθαρή. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει ήδη η πληροφορία. Δεν αντλείται από το πουθενά. Άρα σίγουρα μπορεί να υπάρξει βελτίωση με μια πιθανή αναβάθμιση. Στο Κ750 είχαν κάνει θαύματα με το λογισμικό της κάμερας. Γι αυτό και είχαν κερδίσει τους ανταγωνιστές. Στο Κ850 σίγουρα έχασαν την μάχη τουλάχιστον με το Ν95 στον τομέα αυτό. Παρόλο που έχουν καλύτερο νυχτερινό φωτισμό και καλύτερη εστίαση. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στις φωτογραφίες. Και δεν εννοώ στον φακό που δεν αλλάζει πλέον. Εκεί που θα μπορούσε να γίνει κάτι είναι στο λογισμικό της κάμερας. Όποιος ασχοληθεί λίγο με την επεξεργασία της φωτογραφίας του κινητού μπορεί να το δει. Αν αυξήσουμε με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών την φωτεινότητα και την αντίθεση, η φωτογραφία φαίνεται πολύ πιο καθαρή. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει ήδη η πληροφορία. Δεν αντλείται από το πουθενά. Άρα σίγουρα μπορεί να υπάρξει βελτίωση με μια πιθανή αναβάθμιση. Στο Κ750 είχαν κάνει θαύματα με το λογισμικό της κάμερας. Γι αυτό και είχαν κερδίσει τους ανταγωνιστές. Στο Κ850 σίγουρα έχασαν την μάχη τουλάχιστον με το Ν95 στον τομέα αυτό. Παρόλο που έχουν καλύτερο νυχτερινό φωτισμό και καλύτερη εστίαση. Πράγματι, το πρόβλημα φαίνεται να είναι στην έκθεση. Χρειάζεται περισσότερο contrast. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Λοιπον γεια σας! Το πηρα και εγω... Μπορειτε να μου πειτε την νεοτερη αναβαθμιση και θυμηστε σας παρακαλω το μενου για να ποια εκδοση εχω γιατι δεν το θυμαμε! Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Τελευταία είναι η R1CA037. Και αν ρωτάς για το κρυφό μενού >*<<*<* Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Ωραια και ευχαριστω Geofil. Αυτη εχει πανω το κιν. Να σας ρωτησω κατι αλλο, εβγαλα μια Φωτο... ειναι η δεν ειναι καλη αυτη? http://img228.imageshack.us/img228/3258/dsc00418xc4.th.jpg Υποψιν ειναι μερα και με φωτισμο. Δεν ειναι οσο καλη θα επρεπε λετε? Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 δεν ξερω για την φωτο,αλλα το αμαξι σου ειναι τουμπανο :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Να σαι καλα Zaharaki! :) Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 δεν ξερω για την φωτο,αλλα το αμαξι σου ειναι τουμπανο :lol::lol: εγω τουμπανο,θα χαρακτηριζα την παπια..πολυ cult φιγουρα και κλασσικη...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Την Παπια? ΑΑΑ, του γειτονα μου λες? Ναι,ναι! :D :D Αλλα βλεπεις ε? Και αυτο HONDA!!! Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts