Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος να παραθέσει την πιο πρόσφατη έκδοση του XS να το δοκιμάσουμε;

Πρέπει να είναι 52 το CID,γιατί στο site www.topsony.com αναφέρει το λογισμικό του ως R1CA029_RED_52(που σημαίνει ότι είναι RED και το CID=52...);)

Παιδιά σήμερα έγινε κάτι πολύ περίεργο. Έπαιζα με τις java εφαρμογές που έδωσε ο φίλος παραπάνω (softwares.zip). Αφού δοκίμασα μερικά από αυτά το κινητό τρελάθηκε και ο Media Manager δεν έβλεπε καθόλου την Memory Stick, ενώ έκανε reset μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

Αναγκάστηκα να κάνω Master Reset το κινητό για να ξεκολλήσει. Ευτυχώς το PC Suite διορθώθηκε το πρωί και είχα επαναφέρει τα πάντα σε 5 λεπτά.

ΠΡΟΣΟΧΗ με τα JAVA APPS.... και να θυμάστε... τα SMS που φυλάτε στο Memory Stick χάνονται μετά το Master Reset...

Εχω παρατηρησει κατι..2 φορες το εχω φορτισει..την μια πηγε 98% και την αλλη 99% δεν ξερω γιατι το εκανε αυτο.

Και επειδη εχω 2in1 καποιες φορες οταν αλλαζω γραμμη δεν μπορω να δω της κλησεις μου και τις επαφες μου..κανει συνεχεια αναζητηση..

Εχω παρατηρησει κατι..2 φορες το εχω φορτισει..την μια πηγε 98% και την αλλη 99% δεν ξερω γιατι το εκανε αυτο.

Και επειδη εχω 2in1 καποιες φορες οταν αλλαζω γραμμη δεν μπορω να δω της κλησεις μου και τις επαφες μου..κανει συνεχεια αναζητηση..

Και μένα το κάνει αυτό με το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας!Είναι απλά bug του λογισμικού που υπήρχε και στο P900 ή P910 αν θυμάμαι καλά!Λογικά,με την 1η αναβάθμιση θα διορθωθεί.Αν και δε συνεχίζει να φορτίζει,οπότε δεν υπάρχει οποιοσδήποτε φόβος για την μπαταρία!

Μπορεί κάποιος να παραθέσει την πιο πρόσφατη έκδοση του XS να το δοκιμάσουμε;

Πρέπει να είναι 52 το CID,γιατί στο site www.topsony.com αναφέρει το λογισμικό του ως R1CA029_RED_52(που σημαίνει ότι είναι RED και το CID=52...);)

http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=16338

Δεν το αναγνωρίζει καν το XS++ :lol:

Βγάζει το ακόλουθο μήνυμα: Did not receive 0x5a.Continuing.

Και μετά,ενεργοποιείται το τηλέφωνο ως συσκευή USB μαζικής αποθήκευσης.Δεν είναι άλλωστε λογικό να γνωρίζει το πρόγραμμα τη νέα πλατφόρμα DB3150 καθώς γνωρίζει μόνο μέχρι την DB2020.....Πάντως,το CID του λογισμικού είναι 52,αν πάτε στο www.topsony.com θα το δείτε... ;)

Δεν το αναγνωρίζει καν το XS++ :lol:

Βγάζει το ακόλουθο μήνυμα: Did not receive 0x5a.Continuing.

Dokimase na vgaleis kai na ksanavaleis tin mpataria.

Auto ap 'oti thimame to evgaze otan flashares, kai meta den evgazes/ksanaevazes tin mpataria gia na ksanaflashareis...

Mporei na einai asxeto omos...

Dokimase na vgaleis kai na ksanavaleis tin mpataria.

Auto ap 'oti thimame to evgaze otan flashares, kai meta den evgazes/ksanaevazes tin mpataria gia na ksanaflashareis...

Mporei na einai asxeto omos...

Το δοκίμασα φίλε μου,αλλά λέει το ίδιο!Άλλωστε,ακόμη καλά καλά δεν υπάρχουν σ'όλες τις γλώσσες τ'αρχεία που χρειάζονται για να φλασάρει κάποιος....Ας κάνουμε λίγη υπομονή και για το XS και για τον Wotan και για τ'άλλα.... ;)

Το πήρα κι εγώ το κινητάκι το Σάββατο από το Γερμανό (είχαν εξαντληθεί στο Πλαίσιο της Στουρνάρη!). Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις είναι κυρίως θετικές (ειδικά σε σχέση με το προηγούμενο k750 μου), με εξαίρεση ένα bug που περιγράφω παρακάτω...

Συνοπτικά: Άψογη οθόνη, πολύ καλή κάμερα, πολύ ωραίο media interface, δυνατό ηχείο & ακουστικά, μέτριο πληκτρολόγιο (λίγο χειρότερο από το k750 αλλά με καλύτερο D-pad - το joystick του 750 μου είχε συχνά προβλήματα)...

Το bug: Πήγα όμως να φορτώσω ένα jar και το κινητό είπε ότι δεν ήταν έγκυρο. Έκτοτε, όταν έμπαινα στα παιχνίδια και τις εφαρμογές έβγαζε operation failed (και με πέταγε έξω από το αντίστοιχο μενού). Με ένα restart λύθηκε το πρόβλημα (δηλαδή έμπαινα πλέον στο μενού παιχνίδια/εφαρμογές), αλλά εξαφανίστηκαν και όλα τα παιχνίδια & εφαρμογές! Δεν απεγκαταστάθηαν (διαγράφτηκαν) πάντως, διότι όταν πήγα να ξαναβάλω ένα (το FaceWarp) μου είπε ότι είναι ήδη εγκατεστημένο, και ρώτησε αν θέλω να το ξαναβάλω. Είπα όχι, και μαγικά ξαναεμφανίστηκε στο μενού! Οπότε μάλλον και οι άλλες εφαρμογές είναι ακόμα εκεί κάπου.

Ξέρετε λοιπόν αν υπάρχουν οι εργοστασιακές εφαρμογές (π.χ. το παιχνιδάκι mobile madness) του k850 κάπου για download;

παιδια ρυθμισεις για τα MMS για wind ????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Όσο περναει ο καιρός τόσο πιο πολύ μου αρέσει αυτό το τηλέφωνο. Χθες δοκίμασα να μπώ ιντερνετ με το K850 και έμεινα πολύ ικανοποιημένος.

Επείδή το ιντερνετ μέσω κινητού είναι κάτι καινούριο για μένα πρέπει να έχω και κάποιο antivirus ή δεν παίζει στα κινητά κάτι τέτοιο?

Όσο περναει ο καιρός τόσο πιο πολύ μου αρέσει αυτό το τηλέφωνο. Χθες δοκίμασα να μπώ ιντερνετ με το K850 και έμεινα πολύ ικανοποιημένος.

Επείδή το ιντερνετ μέσω κινητού είναι κάτι καινούριο για μένα πρέπει να έχω και κάποιο antivirus ή δεν παίζει στα κινητά κάτι τέτοιο?

Δεν χρειάζεσαι στα κινητά κλειστού λειτουργικού antivirus(γενικά δεν νομίζω να χρειάζεται ούτε στα Symbian κινητά;)).

Το πήρα κι εγώ το κινητάκι το Σάββατο από το Γερμανό (είχαν εξαντληθεί στο Πλαίσιο της Στουρνάρη!). Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις είναι κυρίως θετικές (ειδικά σε σχέση με το προηγούμενο k750 μου), με εξαίρεση ένα bug που περιγράφω παρακάτω...

Συνοπτικά: Άψογη οθόνη, πολύ καλή κάμερα, πολύ ωραίο media interface, δυνατό ηχείο & ακουστικά, μέτριο πληκτρολόγιο (λίγο χειρότερο από το k750 αλλά με καλύτερο D-pad - το joystick του 750 μου είχε συχνά προβλήματα)...

Το bug: Πήγα όμως να φορτώσω ένα jar και το κινητό είπε ότι δεν ήταν έγκυρο. Έκτοτε, όταν έμπαινα στα παιχνίδια και τις εφαρμογές έβγαζε operation failed (και με πέταγε έξω από το αντίστοιχο μενού). Με ένα restart λύθηκε το πρόβλημα (δηλαδή έμπαινα πλέον στο μενού παιχνίδια/εφαρμογές), αλλά εξαφανίστηκαν και όλα τα παιχνίδια & εφαρμογές! Δεν απεγκαταστάθηαν (διαγράφτηκαν) πάντως, διότι όταν πήγα να ξαναβάλω ένα (το FaceWarp) μου είπε ότι είναι ήδη εγκατεστημένο, και ρώτησε αν θέλω να το ξαναβάλω. Είπα όχι, και μαγικά ξαναεμφανίστηκε στο μενού! Οπότε μάλλον και οι άλλες εφαρμογές είναι ακόμα εκεί κάπου.

Ξέρετε λοιπόν αν υπάρχουν οι εργοστασιακές εφαρμογές (π.χ. το παιχνιδάκι mobile madness) του k850 κάπου για download;

Κάνε ένα master reset και όλα θα επανέλθουν στο κανονικό;)

Κάνε ένα master reset και όλα θα επανέλθουν στο κανονικό;)

Thanks αλλά δεν χάνονται έτσι τα Java games/apps?

Ειδικά τα δύο προεγκατεστημένα παιχνίδια δεν διαγράφονται έτσι,αλλά ούτε και από τον κάτοχο,διότι αποτελούν αρχεία συστήματος(προστατευόμενα αρχεία).

Τώρα οι εφαρμογές νομίζω επίσης δεν χάνονται,δοκίμασα για πλάκα να τις σβήσω αλλά δεν το επέτρεπε-προστατευόμενα αρχεια;).

Κάνε το master reset και όλα θα λυθούν,επίσης μην βάζεις εφαρμογές που ενδεχομένως μπορείς να βρεις στο getjar.com κλπ. διότι δεν έχουν καμμία σχέση με σωστές προσαρμογές στην οθόνη κλπ.,οι εφαρμογές που όντως αξίζουν είναι λίγες μετρημένες και θα βρείς κάποιες στο ipmart-forum,αλλες στο esato.com(links κλπ.;)) και οπου ο κάθε υποψιασμένος ήδη γνωρίζει;););)(αναζήτηση>εύρεση>ικανοποίηση:))

παιδια ρυθμισεις για τα MMS για wind ????

Phgaine sto site ths Wind kai steile sto kin sou tis ry8miseis gia K800 (douleuoun mia xara ;))

ps: Soz gia ta ellhnika, ta windows den allazoun kai variemai na kanw restart

τελικα πρεπει να ειμαι ΠΟΛΥ γκαντεμης!!σημερα παρατηρησα στο φακο της πισω καμερας και μεσα απο το τζαμακι να εχει μπει σκονη!!!τωρα η σκονη ειναι η μικρα γδαρσιματακια παντως δεν επηρεαζουν αμεσα τις φωτο..τι κανω τωρα??και αν ειναι σκονη πωσ δ****ο περασε μεσα??:(

τελικα πρεπει να ειμαι ΠΟΛΥ γκαντεμης!!σημερα παρατηρησα στο φακο της πισω καμερας και μεσα απο το τζαμακι να εχει μπει σκονη!!!τωρα η σκονη ειναι η μικρα γδαρσιματακια παντως δεν επηρεαζουν αμεσα τις φωτο..τι κανω τωρα??και αν ειναι σκονη πωσ δ****ο περασε μεσα??:(

Den eisai o monos: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=157279

τελικα μαλλον αποδεικνυεται στην πραξη πολυ ανοητη ιδεα να μην ανοιγοκλεινει το εξωτερικο προστατευτικο της καμερας,και μονο το εσωτερικο,γιατι σε παρομοιες καταστασεις τι κανεις μετα??:mad:Και φανταστειτε να μην ειναι σκονη και να ειναι γδαρσιματα!!!:mad::mad:

Σημερα πηγα στο Γερμανο και ζητησα να δω ενα.

Μου εφεραν ενα dummy και το κοιταξα, αλλα ρε παιδια, συγκρινοντας το με το S700 που εχω, ουτε για κλωτσες δεν ειναι.

Σαν αυτα τα κινεζικα, τα ψευτικα παιχνιδακια, που εχουν για τα παιδια.

Και ο φακος να χασκει ανοιχτος, μονιμως...

Αν δε βγαλουν κανα αξιοπρεπες ,στυλ S700, δυστυχως, δεν θα τους κανω το χατηρι.

Ιδωμεν.

Πιθανον, να παρω το Samsung G800,(5Μp κι αυτο), που απ ο,τι διαβασα, θα ελθει το Νοεμβριο στην Ευρωπη.

Απ ο,τι δειχνει, φαινεται πιο αξιοπρεπες για τα λεφτα του, (που θα ειναι κοντα στο SE).

Θοδωρος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

http://rapidshare.com/files/64345876/K850_Orginal_Java_Apps___Games.zip.html

Πάρτα όλα:):);)

Thanks! (περιττό να σου πω, το master reset δεν τα επανέφερε :-) )

Thanks! (περιττό να σου πω, το master reset δεν τα επανέφερε :-) )

Πάλι καλά λοιπόν που τα βρήκα τυχαία στο Esato,τα λειβάδια του διαδικτύου είναι πάντα πρόσφορα,όσο ψάχνεις για φρέσκο χορτάρι τόσο βρίσκεις όλο και πιο πολύ;);):):lol::)

• The title was changed to Sony Ericsson K850