Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βλέποντας τις φωτογραφίες του R.I.P. έχω να κάνω κάποιες διαπιστώσεις :

- Όλες είναι τραβηγμένες σε σχετικά σκοτεινούς χώρους.

- Δεν φαίνεται να έχει γίνει χρήση flash και έχουν αρκετό ψηφιακό θόρυβο. Έτσι, η δεύτερη φωτογραφία με τη γλάστρα (DSC00034), έχει το απίστευτο ISO 1600. Δεν έχω δει άλλο κινητό να έχει τέτοια ευαισθησία :rolleyes:

- Έχουν πολύ μεγάλες ταχύτητες διαφράγματος για "φωτογραφική" κρατημένη στο χέρι (η μικρότερη είναι 1/16...). Γι'αυτό και η πρώτη φωτογραφία με τη γλάστρα (με ταχύτητα διαφρ. 1/4) δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη... ;)

- Οι πιο αξιοπρεπείς είναι οι δύο τελευταίες (DSC00040 και 41), που αν και παρουσιάζουν δυσκολία (συνδυασμός φωτεινών και σκοτεινών σημείων στο ίδιο πλάνο), το Κ850 τα καταφέρνει αρκετά καλά.

Η γνώμη μου είναι πως για τις συνθήκες λήψης και ίσως και για το πρώιμο του firmware (δε γνωρίζω εάν θα κυκλοφορήσει με το R1BA030) η κάμερα του κινητού είναι τουλάχιστον αποδεκτή.

Σίγουρα μπορούμε να έχουμε και καλύτερες λήψεις... :)

.

Βλέποντας τις φωτογραφίες του R.I.P. έχω να κάνω κάποιες διαπιστώσεις :

- Όλες είναι τραβηγμένες σε σχετικά σκοτεινούς χώρους.

- Δεν φαίνεται να έχει γίνει χρήση flash και έχουν αρκετό ψηφιακό θόρυβο. Έτσι, η δεύτερη φωτογραφία με τη γλάστρα (DSC00034), έχει το απίστευτο ISO 1600. Δεν έχω δει άλλο κινητό να έχει τέτοια ευαισθησία :rolleyes:

- Έχουν πολύ μεγάλες ταχύτητες διαφράγματος για "φωτογραφική" κρατημένη στο χέρι (η μικρότερη είναι 1/16...). Γι'αυτό και η πρώτη φωτογραφία με τη γλάστρα (με ταχύτητα διαφρ. 1/4) δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη... ;)

- Οι πιο αξιοπρεπείς είναι οι δύο τελευταίες (DSC00040 και 41), που αν και παρουσιάζουν δυσκολία (συνδυασμός φωτεινών και σκοτεινών σημείων στο ίδιο πλάνο), το Κ850 τα καταφέρνει αρκετά καλά.

Η γνώμη μου είναι πως για τις συνθήκες λήψης και ίσως και για το πρώιμο του firmware (δε γνωρίζω εάν θα κυκλοφορήσει με το R1BA030) η κάμερα του κινητού είναι τουλάχιστον αποδεκτή.

Σίγουρα μπορούμε να έχουμε και καλύτερες λήψεις... :)

.

Οι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες στο Εθνικο Αρχαιολογικο Μουσειο στην Πατησιων . Οχι δεν ειναι καθολου σκοτεινο , αντιθετως φωτιζεται περισσοτερο απο οσο χρειαζεται .

Χρηση flash ναι δεν εχει γινει , γιατι το κινητο εχει μια καταπληκτικη ικανοτητα να βγαζει την φωτογραφια "σκοτεινη" σε εκνευριστικο βαθμο οταν χρησιμοποιεις το flash σε συνθηκες φωτισμου .

Κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι αποδεκτη η καμερα του .

Το αποδεκτη απο το "η καλυτερη"¨και "cyber-shot" κλπ κλπ κλπ απεχουν πολυ ομως .

TN97 :)

Τέλος, σε μαύρο το είδα.

Ωχ...με συγχωρείς:X:O

:lol: θα προσέχω περισσότερο...

....μμμ το φαντάστικα ότι αυτό με το ενοχλητικό πράσινο θα έβγαινε...πάει...σιγά σιγά χάνω όλες μου τις ελπίδες...

σχετικά με το θέμα της ευχρηστίας ναι με ενδιαφέρει να μπορώ να κινούμαι στο πληκτρολόγιο, αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που απέρριψα πολλά κινητά τύπου W810 κτλ... θα πάω να το πιάσω και να το επεξεργαστώ όταν βγει πάντως... να δουμε...

ευχαριστώ:happy:

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Ελεος αλλα κανονικα δεν θα επρεπε να μιλαμε για το W850i η κανω λαθος???

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελεος αλλα κανονικα δεν θα επρεπε να μιλαμε για το W580i η κανω λαθος???

:confused::confused::confused:

@niknik21

Σχετικά μ' αυτές τις φωτο έχει γίνει πολύ συζήτηση στα ξένα φόρα αν είναι αυθεντικές ή όχι. Απ' ότι φαίνεται είναι fake.

Όπως και να χει πάντως, πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα, για να μάθουμε πόσο καλή θα είναι η κάμερα του Κ850. Πιστεύω ότι η ποιότητα θα είναι καλύτερη από αυτές (τις αυθεντικές) που έχουμε δει μέχρι τώρα από τα πρωτότυπα. Ας μην ξεχνάμε ότι το software παίζει σημαντικότατο ρόλο στην ποιότητα της λήψης. Και τα Κ850 που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα δεν έχουν την τελική έκδοση του fw.

αν ειναι αυτες οι φωτογραφιες που βγαζει εστω και με την αρχικη η beta version ειναι ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

αν ειναι αυτες οι φωτογραφιες που βγαζει εστω και με την αρχικη η beta version ειναι ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ

Τα ίδια ακριβώς σχόλια κάναμε πέρυσι για το Κ800.

Οι φωτογραφίες που είχαμε δει από τα πρωτότυπα, ήταν χειρότερες από τον προκάτοχό του, το Κ750.

Κατόπιν είδαμε ότι τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά.

Υπομονή.

Τα ίδια ακριβώς σχόλια κάναμε πέρυσι για το Κ800.

Οι φωτογραφίες που είχαμε δει από τα πρωτότυπα, ήταν χειρότερες από τον προκάτοχό του, το Κ750.

Κατόπιν είδαμε ότι τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά.

Υπομονή.

Sigoura itan diaforetika, me to xenon flash ta dedomena allaksan.

to K850 den fernei veltiwsi sta MP kai sthn poiotita tis fotografias

neo, alla oxi toso xristiko sxediasmo kai allages apo tin K seira.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Καλημέρα .

Μήπως πρέπει να ασχοληθούμε και πάλι με το τηλέφωνο και όχι με τα υπόλοιπα?

Λέω..

Και πάλι καλημέρα

Καλημέρα .

Μήπως πρέπει να ασχοληθούμε και πάλι με το τηλέφωνο και όχι με τα υπόλοιπα?

Λέω..

Και πάλι καλημέρα

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο.

Σε κάθε περίπτωση η «αναφορά» βοηθάει πολύ!

Χρησιμοποιήστε την!

Σχετικά θέματα:

Διαξιφισμοί: Σύγκριση Nokia N95 Vs Sony Ericsson K850i

Διαξιφισμοί: Προσωρινά αφαιρέθηκε λόγω παραβάσεων ΟΠΧ

Sony Ericsson: Κλειδωμένο θέμα - χρησιμοποιήστε τα PM για προσωπικές διαφωνίες

Δημιούργησα νέο θέμα στους Διαξιφισμούς για τη σύγκριση ανάμεσα στα N95 και K850i.

Συνεχίστε εκεί, εφόσον το επιθυμείτε, χωρίς απρεπείς χαρακτηρισμούς. Όχι εδώ, σας παρακαλώ! :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρει κανείς αν βγει κάρτα μνήμης micro sd 4 GB και αν θα την παίρνει το k850i? :!:
[sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!!

Το κ850 απ' όσο ξέρω θα παίρνει memory stick micro κάρτες! Νομίζω θα βγει memory stick micro 4gb αλλά δεν ξέρω αν θα το υποστηρίζει το τηλέφωνο!

Το κ850 απ' όσο ξέρω θα παίρνει memory stick micro κάρτες! Νομίζω θα βγει memory stick micro 4gb αλλά δεν ξέρω αν θα το υποστηρίζει το τηλέφωνο!

παίρνει ΚΑΙ micro sd:!:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Έχεις χάσει επεισόδια. :)

Σε λίγο θα κυκλοφορήσει η καρτούλα των 8 giga από την SanDisk.

Φυσικά και θα την υποστηρίζει.

Από αποθηκευτικό χώρο λοιπόν, δεν νομίζω να έχει κανείς παράπονο.

http://home.nestor.minsk.by/computers/news/2007/08/3106.html http://www.slashgear.com/gallery/data_files/2/7/8/.post_thumbs_120/thumbnail_8GB-M2-card.jpg

Τότε δεν υπήρχαν μεγαλύτερες Μ2.

Το ίδιο ίσχυε παλιότερα για τις Memory Stick Pro Duo και τα κινητά που τις φορούσαν. Το w800 σου υποτίθεται ότι έπαιρνε μέχρι 2 giga. Δεν υπήρχαν μεγαλύτερες.

Ρωτησα εναν φιλο μου που δουλευει στην wind και μου ειπε οτι θα το φερουν Σεπτεμβρη..το βρισκετε πιθανο?

Ρωτησα εναν φιλο μου που δουλευει στην wind και μου ειπε οτι θα το φερουν Σεπτεμβρη..το βρισκετε πιθανο?

Μηπως σου ειπε και τιμουλα;:O

Δείτε μερικά βιντεάκια παρουσίασης του k850ι στο youtube.com

http://www.youtube.com/watch?v=OHmodZbF-W4&mode=related&search=

[sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!!

Γενικότερα η Wind νομίζω τα φέρνει πιο γρήγορα απο τους αλλους αλλά Σεπτέμβριο δεν το νομίζω ρε Γιώργο. Μάθε πάντως περισσότερα αν σου είναι εύκολο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρει κανείς πόσο περίπου κοστίζει μια micro sd 4 gb???

Ξέρει κανείς πόσο περίπου κοστίζει μια micro sd 4 gb???

:worry: Διαλέγεις και παίρνεις :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson K850