TZORILOS Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας! Σε 1 βδομάδα ξεκινάει η επιδότησή μου. Έχω 1 K810 και είμαι πολύ ικανοποιημένος απλά θέλω να προχωρήσω σε κάτι πιο καινούργιο και εξελιγμένο. Τί με συμβουλεύετε να πάρω το K850 ή το C902? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 c902 file me kleista:ninja: :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας! Σε 1 βδομάδα ξεκινάει η επιδότησή μου. Έχω 1 K810 και είμαι πολύ ικανοποιημένος απλά θέλω να προχωρήσω σε κάτι πιο καινούργιο και εξελιγμένο. Τί με συμβουλεύετε να πάρω το K850 ή το C902? τίποτα...περίμενε τηλέφωνο της εταιρείας (αν οπωσδήποτε θες SE) χωρίς οθόνη ΑΦΗΣ....Προς Θεού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας! Σε 1 βδομάδα ξεκινάει η επιδότησή μου. Έχω 1 K810 και είμαι πολύ ικανοποιημένος απλά θέλω να προχωρήσω σε κάτι πιο καινούργιο και εξελιγμένο. Τί με συμβουλεύετε να πάρω το K850 ή το C902? Αν θες να βγάζεις καλές φωτό μέρα-νύχτα η μόνη επιλογή είναι το Κ850!Το 902 έχει αισθητηρα και φακό υποδεέστερης ποιότητας απ'το Κ850 και ως εκ τούτου έχει πιο πολύ θόρυβο στις φωτό..Επίσης,έχουν και μικρότερη λεπτομέρεια..Αυτό βέβαια είναι επακόλουθο των μικρών διαστάσεων..Αν θες στυλάτο τηλέφωνο που να τραβάει ικανοποιητικές φωτό τη μέρα πήγαινε στο 902..Στα 5 megapixels όμως απ'την SE η μόνη επιλογή για καλές φωτό πρωί-βράδυ είναι το Κ850! τίποτα...περίμενε τηλέφωνο της εταιρείας (αν οπωσδήποτε θες SE) χωρίς οθόνη ΑΦΗΣ....Προς Θεού... Επιφάνεια αφής,όχι οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Παιδια καλησπερα. Ξαφνικα το κουμπακι για τη ληψη φωτογραφιων σταματησε να λειτουργει (μπορω να το πατησω αλλα δεν γινεται ληψη φωτο). Αντιθετα απο την επιφανεια επαφης μπορω να φωτογραφησω. Εχει χαλασει το κουμπι ή ειναι θεμα ρυθμισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 κουμπί κ γω το παθα.θελει 25ε Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Γιατί θέλει 25€? Δεν καλύπτεται από την εγγύηση...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Δεν ισχυει η εγγυηση? Ελεος με αυτη τη μ@#$%^α... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Δεν ισχυει η εγγυηση? Ελεος με αυτη τη μ@#$%^α... καποιο λαθος κανεις,γιατι να μην ισχυει??? το πηγες και σου ειπανε κατι τετοιο?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Εμένα πάντως έτσι μου είπαν...Γιατί και εμένα πατιόταν αλλά... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 η εγγυιση καλυπτει μονο προβληματα λογισμικου κουμπια joystick και τετια ξεχνατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας! Σε 1 βδομάδα ξεκινάει η επιδότησή μου. Έχω 1 K810 και είμαι πολύ ικανοποιημένος απλά θέλω να προχωρήσω σε κάτι πιο καινούργιο και εξελιγμένο. Τί με συμβουλεύετε να πάρω το K850 ή το C902? C902 καθώς το Κ850 έχει βγάλει πολλά προβλήματα. Η βόντα σταμάτησε να το δίνει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sazistas Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Για σας παιδιά πήρα ένα k850i από ebay αλλά έχει άλλο Product code , με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περάσω το firmware Που περιέχει και την ελληνική γλώσσα μέσα. Ξέρει κανείς να μου πει πως αλλάζει το product code ?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 αν το φλασάρεις με ελληνικό cda,κάτι που γίνεται μέσω kulan kendi Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Παραθέτω κάτι με κάθε επιφύλαξη. Σε κατάστημα γερμανός πάνω σε κουβέντα με κάποιο υπάλληλο γνωστό μου περί προβλημάτων αφής οθόνης του Κ850 μου είπε ότι από όσο ξέρει από το σέρβις φταίει το λογισμικό και όχι ιδρώτες και λοιπές ΜΛΚΣ που λένε και θέλει αναβάθμιση καθώς και οι ίδιοι που είχαν τέτοιο κινητό αυτό έκαναν μέσα στο μαγαζί...Δε ξέρω αν ισχύει αλλά στην Ericsson ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και αν ισχύει γιατί δεν το είπαν ή δεν το έκαναν δε ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 παιδες μαυρη οθονη...ανοιχτο πληκτρολογιο κ μπλε λαμπακι στην καμερα?το φτιαχνω κ μονος?η πρεπει να το στειλω?καπου ειχα διαβασει(ισως κ εδω)πως παει μονο για Service....εστω εαν οντως παει γιατι γινεται αυτο το πραμα για να ξεμιννω απο κινητο?πανω απο μηνα δν το εχω....τι να πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 BROD. Δυστυχώς θέλει επέμβαση. Είτε το πας στο επίσημο Service είτε κάνεις μόνος σου το φλασάρισμα (πχ μέσω DaVinci με κόστος 10 ευρώ). Εγώ δοκίμασα το δεύτερο χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 δοκιμασε μονος σου να το φλασαρεις οπως ειπε το παιδι παραπανω γιατι αν το πας στα "ξεφτερια"(τρομαρα τους)...του σερβις,θα σου λειψει κανενα διμηνο το κινητακι!!!:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 παιδες μου εχει μπει ενα σκουπιδακι πισω απο το τζαμακι της καμερας, πριν απο το πλαστικο που την ''κλεινει'' υπαρχει καποιος τροπος να το καθαρισω μονος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 παραθέτω πληροφορία για όσους ενδιαφέρονται. Η φίλη μου που είχε το Κ850 (το είχα αναφέρει παλιότερα για προβλήματα στην οθόνη αφής επίσης όπως εμένα στο προηγούμενο μου) της έσπασε το τζαμάκι από την κάμερα λόγω πτώσης από ένα κομοδίνο στο πάτωμα (πλακάκι). Η ζημιά είναι 40 ευρώ και το επίσημο service της SE της είπε ότι πρώτον θέλουν 5 εργάσιμες ημέρες αλλαγής του και δεύτερον ότι χάνει (!!!) την εγγύηση επειδήθα ανοιχθεί το κινητό....Ξέρει κάποιος αν ισχύει κάτι τέτοιο από επίσημο service; Εννοείται δε συζητάμε ότι χρηματικά δεν καλύπτει η εγγύηση το σπάσιμο αυτό είναι γνωστό-σωστό απλά μου φάνηκε τελείως OFF να χάνεται κιόλας η εγγύηση με το άνοιγμα από επίσημο service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 παιδια τελικα το συνδεσα με τον η/υ κ του εκανα αναβαθμηση(την κανονικη) δν το ειχα αναβαθμηση ποτε κ τελικα ειναι μια χαρα....απο τι γινετε αυτο για να ξερω?προβλημα με το λογισμικο? ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sehlen Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 καλησπερα. Πριν μια βδομαδα πηγα το κινητο για σερβις στο επισημο κεντρο της sony στην δωδεκανησου(θεσ/νικη) μου ειπαν 8α κανει μια βδομαδα.οντως εκανε μια βδομαδα .ειχε χαλασει το κουμπει που βγαζει τις φωτογραφιες. το διορθωσανε δεν με χρεωσανε ηταν στην εγγυηση και ολα εινα μια χαρα. παλι καλα. Παράθεση sehlen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 καλησπερα. Πριν μια βδομαδα πηγα το κινητο για σερβις στο επισημο κεντρο της sony στην δωδεκανησου(θεσ/νικη) μου ειπαν 8α κανει μια βδομαδα.οντως εκανε μια βδομαδα .ειχε χαλασει το κουμπει που βγαζει τις φωτογραφιες. το διορθωσανε δεν με χρεωσανε ηταν στην εγγυηση και ολα εινα μια χαρα. παλι καλα. Ωραια.;) γι'αυτο ειναι η εγγυηση.εκει στην Δωδεκανησου εχω ακουσει τα καλυτερα για το service τους :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Απο σημερα ειμαι κατοχος ενος κ850 το οποιο εχει λογισμικο εκδοσης R1FA035 το ερωτημα ειναι αν ειναι αυτη η τελευταια εκδοση και κατι αλλο τι καρτα προτεινετε στα 2 γιγα; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Απο σημερα ειμαι κατοχος ενος κ850 το οποιο εχει λογισμικο εκδοσης R1FA035 το ερωτημα ειναι αν ειναι αυτη η τελευταια εκδοση και κατι αλλο τι καρτα προτεινετε στα 2 γιγα; Γιατι δεν βαζεις μια μεγαλυτερη καρτα?? η 2gb γι'αυτο το κινητο ειναι πολυ μικρη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts