MSP Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Λοιπόν Σάββατο όπως σας είπα (μεσημέρι) πήρα το νέο (ΠΛΗΡΩΣ) Κ850i από την Cosmote που μου άλλαξε προς τιμήν της το παλαιό (πριν 1 μήνα σχεδόν) ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ προβλήματα στην οθόνη αφής με τον ιδρώτα και την υγρασία όπως σας είχα αναφέρει. Αν και η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει το νέο κινητό με το φουλ των "κακών" (υγρασία-ιδρώτας) του προηγούμενου εντούτοις έχω κάνει τις διαπιστώσεις μου. - Σε καμιά περίπτωση δεν κάνει τα τρελά του προηγούμενου. - Φοβάμαι πολύ να το εκθέσω στις ακραίες συνθήκες ιδρώτα - υγρασίας - Δείχνει έτοιμο στο παραμικρό θόλωμα της οθόνης να κάνει λίγα τρελά πάλι - Η Cosmote συμπεριφέρθηκε (τουλάχιστον στη φορά αυτή) άψογα - Η Sony της περιοχής μου είναι απαράδεκτη - Το τηλέφωνο αλλάχτηκε πράγματι και δεν μετασκευάστηκε-επιδιορθώθηκε - όλα στην Ελλάδα θέλουν μέσο ή λάδωμα - Τέλος έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου. Ψάχνω να το πουλήσω και επιστρέφω στο συμβατικότερο Κ800 που είχα αμέσως πριν - και επισημαίνω ζητάτε όσο γίνεται πιο λίγα μαζεμένα πλέον στα κινητά...το φόρτωμα με gadgeτιές μάλλον τους προκαλεί προβλήματα. Ελπίζω να είμαι/ήμουν ο μόνος άτυχος εδώ μέσα με το συγκεκριμένο (προηγούμενο) κινητό. Επίσης ελπίζω το νέο να αποδειχθεί σωστό και έγκυρο αλλά εγώ έχασα (και τρέμω) την εμπιστοσύνη μου. Για μια ακόμα φορά μπράβο στην εξυπηρέτηση της Cosmote που οφείλω να ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ότι έστω και μέσω γνωστών ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ευχαριστώ και όσους ασχολήθηκαν μαζί μου. Ελπίζω να μην ξανα-αναφέρω προβλήματα με το Κ850...μέχρι να το πουλήσω (!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Φάνηκε από το ψευδώνυμό σου...!!! τι εννοείς με αυτό ? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis23 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 μόλις προχτές είχα την πρώτη μου εμπειρία με το Κ850 ενός φίλου μου που το είχε αγοράσει ... λοιπόν άρχισα τις εξερευνήσεις αλλά το κινητό ήταν απλά χάλια ... μιλάμε δεν είναι καθόλου βολικό... επίσης τράβηξα και μερικές φώτος ... ήταν απλά χάλια ... δεν μου αρεσαν καθόλου... το Ν95 8gb του άλλου μου φίλου και το viewty μου τραβάνε πολύ καλύτερες φωτογραφίες ... Η φωτογραφική του Κ850 είναι απο τις καλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Προφανως εννοει φανηκε οτι εχεις το viewty! Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis23 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Λοιπόν Σάββατο όπως σας είπα (μεσημέρι) πήρα το νέο (ΠΛΗΡΩΣ) Κ850i από την Cosmote που μου άλλαξε προς τιμήν της το παλαιό (πριν 1 μήνα σχεδόν) ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ προβλήματα στην οθόνη αφής με τον ιδρώτα και την υγρασία όπως σας είχα αναφέρει. Αν και η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει το νέο κινητό με το φουλ των "κακών" (υγρασία-ιδρώτας) του προηγούμενου εντούτοις έχω κάνει τις διαπιστώσεις μου. - Σε καμιά περίπτωση δεν κάνει τα τρελά του προηγούμενου. - Φοβάμαι πολύ να το εκθέσω στις ακραίες συνθήκες ιδρώτα - υγρασίας - Δείχνει έτοιμο στο παραμικρό θόλωμα της οθόνης να κάνει λίγα τρελά πάλι - Η Cosmote συμπεριφέρθηκε (τουλάχιστον στη φορά αυτή) άψογα - Η Sony της περιοχής μου είναι απαράδεκτη - Το τηλέφωνο αλλάχτηκε πράγματι και δεν μετασκευάστηκε-επιδιορθώθηκε - όλα στην Ελλάδα θέλουν μέσο ή λάδωμα - Τέλος έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου. Ψάχνω να το πουλήσω και επιστρέφω στο συμβατικότερο Κ800 που είχα αμέσως πριν - και επισημαίνω ζητάτε όσο γίνεται πιο λίγα μαζεμένα πλέον στα κινητά...το φόρτωμα με gadgeτιές μάλλον τους προκαλεί προβλήματα. Ελπίζω να είμαι/ήμουν ο μόνος άτυχος εδώ μέσα με το συγκεκριμένο (προηγούμενο) κινητό. Επίσης ελπίζω το νέο να αποδειχθεί σωστό και έγκυρο αλλά εγώ έχασα (και τρέμω) την εμπιστοσύνη μου. Για μια ακόμα φορά μπράβο στην εξυπηρέτηση της Cosmote που οφείλω να ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ότι έστω και μέσω γνωστών ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ευχαριστώ και όσους ασχολήθηκαν μαζί μου. Ελπίζω να μην ξανα-αναφέρω προβλήματα με το Κ850...μέχρι να το πουλήσω (!!!) Εγώ δεν θα έδινα τόσα εύσημα στην cosmote. Αν δεν είχες μέσο πως θα σου φερότανε άραγε...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Επειδη διαβαζω για προβληματα κτλ σε αντιξοες συνθηκες ας πω κ γω μια.ο ξαδελφος μου εχει το συγκεκριμενο μοντελο κ αυτος οπως κ γω.ειναι μαγειρας.οπως καταλαβαινεται εχει περασει το κινητο τα πανδεινα. Τον βλεπω να το πιανει με τα ιδρωμενα χερια του να το βαζει στο αυτι του να μιλησει κ κυριολεκτικα να σταζει.πιστευα οτι θα τα χε παιξει σε τετοιες θερμοκρασιες οπως ενα νοκια που ειχε πριν ενα χρονο που το χρωμα εμενε πανω του μεχρι που δεν αναψε ξανα η οθονη.παρολα αυτα το κ850 σκυλι.κ κατι τελευταιο το κινητο του εχει την πρωτη αναβαθμιση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 εγω το εχω 4 μηνες και δεν εχω παραπονο εκτος απο την μπαταρια του ,που σε δικη μου χρηση κραταει 3 μερες περιπου και το αφηνω ανοικτω το βραδυ . Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopDogg2005 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 καλησπερα παιδια εδω και δυο μερες διαβαζω οσο πιο πολυ μπορω το forum για το κ850ι ωστε να διαμορφωσω καποια αποψη για το κινητο . ειναι δυσκολο να διαβασω ολες τι σελιδες .ψηνομαι πολυ να παρω το κινητο αλλα απο αυτα που διαβαζω φοβαμαι για τα πληκτρα αφης τις αναβαθμισεις και μηπως δεν ανοιγει το πορτακι της καμερας. αξιζει να προχωρησω στην αγορα του κινητου ? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis23 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 καλησπερα παιδια εδω και δυο μερες διαβαζω οσο πιο πολυ μπορω το forum για το κ850ι ωστε να διαμορφωσω καποια αποψη για το κινητο . ειναι δυσκολο να διαβασω ολες τι σελιδες .ψηνομαι πολυ να παρω το κινητο αλλα απο αυτα που διαβαζω φοβαμαι για τα πληκτρα αφης τις αναβαθμισεις και μηπως δεν ανοιγει το πορτακι της καμερας. αξιζει να προχωρησω στην αγορα του κινητου ? ευχαριστω! Αξίζει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 εγω το πηρα σημερα. πολυ καλη πρωτη εντυπωση λιγο με τα πληκτρα αφης ακομα δυσκολευομαι....δεν πιανουμε/δεν τα παταω καλα δεν ξερω.αλλα θα το μαθω. καρτα 4gb διαβαζει κανονικα?? ευχαριστω!!:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 καρτα 4gb διαβαζει κανονικα?? ευχαριστω!!:cool: Κανονικοτατα!!! τωρα τα πληκτρα θα τα συνηθισεις με το καιρο.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 @aris_21,διαβάζει κανονικά και 8άρες κάρτες και μεγαλύτερες(12άρες κλπ)που αναμένονται λίαν συντόμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Κανονικοτατα!!! τωρα τα πληκτρα θα τα συνηθισεις με το καιρο.;) @aris_21,διαβάζει κανονικά και 8άρες κάρτες και μεγαλύτερες(12άρες κλπ)που αναμένονται λίαν συντόμως... πηρα μια 4gb και ολα οκ. ευχαριστω!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopDogg2005 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 καλησπερα παιδια εδω και δυο μερες διαβαζω οσο πιο πολυ μπορω το forum για το κ850ι ωστε να διαμορφωσω καποια αποψη για το κινητο . ειναι δυσκολο να διαβασω ολες τι σελιδες .ψηνομαι πολυ να παρω το κινητο αλλα απο αυτα που διαβαζω φοβαμαι για τα πληκτρα αφης τις αναβαθμισεις και μηπως δεν ανοιγει το πορτακι της καμερας. αξιζει να προχωρησω στην αγορα του κινητου ? ευχαριστω! τα προβληματα αυτα ειναι υπαρκτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ειναι υπαρκτα και δυστυχως δεν ειναι μονο αυτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Οφείλω να δώσω κάποιες απαντήσεις σε κάποιους που μου έχουν κάνει κριτική ή απάντησαν σε όσα έγραψα. Φαντάζομαι (όπως και παλαιότερα με άλλο κινητό) ότι εδώ βρισκόμαστε για να αναφέρουμε προβλήματα, διεκδικούμε καλύτερες υπηρεσίες και να βρίσκουμε λύσεις. Το να υπερασπίζει κανείς το κινητό του λές και είναι η πατρίδα ή η οικογένειά του το θεωρώ άτοπο τουλάχιστον. Αυτά για όσους στέλνουν μηνύματα του τύπου "μη ξαναβρίσεις το κινητό...!" Επίσης θεωρώ άτοπο να μπαίνει ένας χρήστης με Nickname άλλου κινητού και να θάβει το κινητό σε μια άλλη κατηγορία. Αυτά για να μη νομίζει κανείς ότι κρύβομαι ή ότι δε μπορώ να απαντήσω. Απάντηση Ν.3 επίσης το γεγονός ότι ανέφερα την εξυπηρέτησή μου από την Cosmote ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι αποτελεί ΕΠΙΛΟΓΗ ΖΩΗΣ στην κινητή τηλεφωνία ΙΣΑ-ΙΣΑ που επισήμανα (αγαπητέ φίλε που μου τα έχωσες) αλλά μάλλον δεν το προσέξατε ότι ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΟ και ευτυχώς στην ΕΛΛΑΔΑ το μέσο αποδίδει (εννοείτε ότι είναι κακομοιριά αυτό) όταν επίσης ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε με σέβονται (προσωπικά) εταιρείες πολυεθνικές και τέτοιου βεληνεκούς όταν μάλιστα διαθέτω και εγώ αρκετά εχέγγυα σεβασμού (μέχρι και δημοσιογραφική ταυτότητα αναγκάστηκα να δείξω εκτός των άλλων μπας και εξυπηρετηθώ). ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι για μια SONY που ΠΡΟΣΟΧΗ ως το Κ850 θεωρούσα ΘΕΑ, ΠΡΩΤΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ εταιρεία στο χώρο να συμπεριφέρεται με το στυλ "εσυ φταις που ιδρώνεις και πας σε περιοχές με υγρασία...". Κάποιος φίλος εδώ μέσα ουσιαστικά επισήμανε ότι μπορεί να φταίει ο τρόπος συγκεκριμένου service σε συγκεκριμένη περιοχή. Επειδή λοιπόν μετά την ταλαιπωρία μου κάτι με έτρωγε αλλά και επειδή το ΝΕΟ τηλέφωνο με ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΙΜΕΙ κτλ κολλάει εύκολα στις επιλογές πλήκτρων αφής και ΠΑΛΙ με το παραμικρό η εμπιστοσύνη μου έχει κλονιστεί. Μπήκα λοιπόν στη διαδικασία να πάρω τα κεντρικά στην Αθήνα της εταιρείας (τηλ. 210 899 19 19) και σας προσκαλώ και ΠΡΟΚΑΛΩ να τους κάνετε την ίδια ερώτηση: "...παρακαλώ τα πλήκτρα αφής μου σε κατάσταση υγρασίας ατμόσφαιρας-περιοχής ή άμα ιδρωμένος κολλάνε και κάνουν τρελά πράγματα...." να απαιτήσετε να σας απαντήσουν. Η αρχική απάντηση είναι ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...κινητό είναι δεν είναι μαντήλι...(!!!) και μετά "...καλά, άντε φέρτο από εδώ ή στείλτο με courrier..." Επειδή η μαμά - εταιρεία ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΙΕΙ και ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ τι ποιούν οι εκπρόσωποί της εδώ υπάρχουν δύο τρόποι να αντισταθώ: να γράψω γράμμα στην Sony Ευρωπης πχ ή να θεωρήσω ότι καθρέπτης μιας εταιρείας είναι οι εργαζόμενοι της. Πείτε με ηλίθιο ή κολλημένο ή παράξενο προτιμώ το ΔΕΥΤΕΡΟ γιατί ΔΕ ΜΠΟΡΩ να ασχοληθώ. Προσωπικά λοιπόν απογοητεύτηκα από την εταιρεία και όχι το τηλέφωνο ειδικά αν και αυτό ήταν η αιτία. Το να απονέμω εύσημα στην Cosmote αφορούσε αποκλειστικά το ότι μεσολάβησε τονίζω ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΣΟΥ και αυτό δε με τιμά αλλά με εξυπηρετεί (ευτυχώς ή δυστυχώς...) Παρεπιπτόντως το ΝΕΟ τηλέφωνο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το παλιό, δεν έχει (ακόμα) τρελαθεί μετά από συνομιλία με ιδρωμένο αυτί αλλά επειδή δεν αποκρίνεται άμεσα εγώ είμαι με το φόβο ότι θα την κάνει κάποια στιγμή. Για να μην εκτεθώ λοιπόν γύρισα στο Κ800 μου και απλά περιμένω να βρώ υποψήφιο αγοραστή στον περίγυρό μου. Το οτι χρησιμοποιώ και πάλι το Κ800 σημαίνει και μέχρι που ήταν τα όρια σεβασμού μου στην εταιρεία. Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα ή κάποιους σας πρόσβαλλα...ελπίζω και εσείς να συμπεριφέρεστε έτσι σε μένα πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Θέλω να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος αν η μπαταρία κρατάει λιγότερο με χρήση της κάρτας sim 2+1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
temeteron Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Γεια σας φιλοι μου! Μετα απο πολλά χρονια συμβίωσης με ΝΟΚΙΑ , εδω και 3 μηνες εχω το Κ850 στην κατοχή μου! Μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολύ ευχαριστημένος! Υπάρχει ομως μια λειτουργεία που διέθεταν τα ΝΟΚΙΑ και ή δεν μπορω να την βρω στο Κ850 μου, ή απλα δεν υπάρχει. Στα ΝΟΚΙΑ υπάρχει επιλογή που οταν το κινητο παραμενει για λίγα λεπτά σε αδρανεια να κλειδώνει αυτοματα και όταν πάς να το χρησιμοποιησεις σου ζηταει κωδικό ασφαλείας. Στο SE μου , γνωρίζεται αν υπάρχει τετοια δυνατότητα? Αν δεν υπάρχει , μηπως γνωρίζετε καποια εφαρμογή που λειτουργεί ετσι? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Pontios kai m'enan omat... http://WWW.PONTIAKA.TK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Γεια σας φιλοι μου! Μετα απο πολλά χρονια συμβίωσης με ΝΟΚΙΑ , εδω και 3 μηνες εχω το Κ850 στην κατοχή μου! Μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολύ ευχαριστημένος! Υπάρχει ομως μια λειτουργεία που διέθεταν τα ΝΟΚΙΑ και ή δεν μπορω να την βρω στο Κ850 μου, ή απλα δεν υπάρχει. Στα ΝΟΚΙΑ υπάρχει επιλογή που οταν το κινητο παραμενει για λίγα λεπτά σε αδρανεια να κλειδώνει αυτοματα και όταν πάς να το χρησιμοποιησεις σου ζηταει κωδικό ασφαλείας. Στο SE μου , γνωρίζεται αν υπάρχει τετοια δυνατότητα? Αν δεν υπάρχει , μηπως γνωρίζετε καποια εφαρμογή που λειτουργεί ετσι? Ευχαριστώ πολύ! δεν........ Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Γεια σας φιλοι μου! Μετα απο πολλά χρονια συμβίωσης με ΝΟΚΙΑ , εδω και 3 μηνες εχω το Κ850 στην κατοχή μου! Μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολύ ευχαριστημένος! Υπάρχει ομως μια λειτουργεία που διέθεταν τα ΝΟΚΙΑ και ή δεν μπορω να την βρω στο Κ850 μου, ή απλα δεν υπάρχει. Στα ΝΟΚΙΑ υπάρχει επιλογή που οταν το κινητο παραμενει για λίγα λεπτά σε αδρανεια να κλειδώνει αυτοματα και όταν πάς να το χρησιμοποιησεις σου ζηταει κωδικό ασφαλείας. Στο SE μου , γνωρίζεται αν υπάρχει τετοια δυνατότητα? Αν δεν υπάρχει , μηπως γνωρίζετε καποια εφαρμογή που λειτουργεί ετσι? Ευχαριστώ πολύ! και στα Sony ericsson μετα απο λιγο(μισο λεπτο νομιζω) κλειδωνει αυτοματα το πληκτρολογιο,βεβαια χωρις κωδικο αλλα με συνδυασμο πληκτρων.πηγαινεις στις ρυθμισεις.κλειδωματα.και επιλεγεις αυτοματο κλειδωμα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Εχω το κινητό 6 μήνες. Ως τώρα είχα 1 BROD (+ 1 εβδομάδα για επιδιόρθωση) & τα άπειρα γνωστα reboot & κολληματα- καθυστερήσεις. Την προηγούμενη εβδομάδα έσπασε η οθόνη υγρών κρυστάλλων ( από δικό μου σφάλμα). Επιδιορθώθηκε σε 2 μέρες & την μεθεπόμενη μέρα που το πήρα στα χέρια μου νεκρωσαν τα πλήκτρα αφής... Θα το πάω αύριο στο σέρβις & με ένα καλό ξέχεσμ@ ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα... Συμβουλή μου: Όσοι δεν το έχουν ΜΗΝ TO ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ!!! Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 και εγώ αυτό θα σύστηνα ... επίσης επειδή έχω βγάλει και φώτος με αυτό η φωτογραφική του δεν μου άρεσε καθόλου.... το κινητό είναι ΧΑΛΙΑ ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Συγγνώμη,αλλά αυτά που λέτε δε στέκουν...Εγώ έχω το κινητό από τις αρχές Μαϊου,και μέχρι τώρα δε μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα,με εξαίρεση τα 3 reboots,τα οποία προκάλεσα εγώ,αφού είχα φλασάρει κατά λάθος την παλαιότερη έκδοση...Μπορεί απλά να πέσατε σε προβληματική συσκευή...Και όσον αφορά τις φωτογραφίες...Το αν είναι καλές ή όχι,αυτό βασίζεται στα κριτήρια και τα θέλω του καθενός...Προσωπικά πιστεύω πως οι φωτογραφίες του είναι πάρα πολύ καλές,ειδικά που τώρα θα ξεκινήσει και το modding της νέας πλατφόρμας και θα μπορούμε να βάλουμε άλλο camdriver,η κάμερα κυριολεκτικά,ΘΑ ΦΥΣΑΕΙ... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 εγω το εχω απο τον φεβρουαριο και οτι εκδοση λογισμικου και να ειχα το πολυ να ειχα 3-4 reboot μεχρι τωρα... απο την στιγμη που εβαλα την 035 παει παρα πολυ καλα... δεν εχει κανει ουτε ενα reboot ουτε ενα κολλημα.... τουλαχιστον το δικο μου πεταει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Συγγνώμη,αλλά αυτά που λέτε δε στέκουν...Εγώ έχω το κινητό από τις αρχές Μαϊου,και μέχρι τώρα δε μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα,με εξαίρεση τα 3 reboots,τα οποία προκάλεσα εγώ,αφού είχα φλασάρει κατά λάθος την παλαιότερη έκδοση...Μπορεί απλά να πέσατε σε προβληματική συσκευή...Και όσον αφορά τις φωτογραφίες...Το αν είναι καλές ή όχι,αυτό βασίζεται στα κριτήρια και τα θέλω του καθενός...Προσωπικά πιστεύω πως οι φωτογραφίες του είναι πάρα πολύ καλές,ειδικά που τώρα θα ξεκινήσει και το modding της νέας πλατφόρμας και θα μπορούμε να βάλουμε άλλο camdriver,η κάμερα κυριολεκτικά,ΘΑ ΦΥΣΑΕΙ... απο την απεικονιση των χρωματων και ειδικα του κοκκινου εισαι ευχαριστημενος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts