ddr2 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 micro sd και m2 se μονο. ετσι λενε!!!! :fool: έχεις δίκιο, ξέχασα οτι το 850 παίρνει και micro sd. Αλλά τις high capacity(πάνω από 2gb ) δεν νομίζω να τις υποστηρίζει. Δεν βρήκα κάπου να λέει δλδ ότι παίρνει κάρτες SDHC Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 @ddr2, υποστηρίζει κανονικά τις MicroSD High-Capacity.Στο δικό μου τέτοια έχω(8 γίγα),για τον απλούστατο λόγο ότι η αντίστοιχης χωρητικότητας Μ2 κόστιζε 31 ευρώ παραπάνω... :) Όσον αφορά την αναγνώριση προσώπου,είναι θέμα λογισμικού!Για ψάξτε λίγο οι κάτοχοι των Κ850 να δείτε στο κρυφό μενού εκει όπου συγκεντρώνονται όλες οι φράσεις που μπορεί να απεικονίσει η συσκευή... ;) Και κάπου στο μέσο,θα βρείτε όλα τα σχετικά μενού και φράσεις... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis_1973 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Τελικά μάλλον θα το αγοράσω το Κ850... Όμως θα περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του και πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί μόλις λανσαριστεί το C902! Σε αναμονή λοιπόν...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 αυτη τη στιγμη εχει 409euro στο πλαισιο... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1015524 Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Παιδιά να πω κάτι αλλά ίσως σας φανεί βλακεία. Οσοι έχετε επανεκκινήσεις έχετε wind? Εγω παντως Wind εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 @ddr2, υποστηρίζει κανονικά τις MicroSD High-Capacity.Στο δικό μου τέτοια έχω(8 γίγα),για τον απλούστατο λόγο ότι η αντίστοιχης χωρητικότητας Μ2 κόστιζε 31 ευρώ παραπάνω... :) Όσον αφορά την αναγνώριση προσώπου,είναι θέμα λογισμικού!Για ψάξτε λίγο οι κάτοχοι των Κ850 να δείτε στο κρυφό μενού εκει όπου συγκεντρώνονται όλες οι φράσεις που μπορεί να απεικονίσει η συσκευή... ;) Και κάπου στο μέσο,θα βρείτε όλα τα σχετικά μενού και φράσεις... :rolleyes: Ευχαριστώ φίλε μου για τη διευκρύνιση.Στο gsmarena πάντως δεν γράφει sdhc. Όσο για την αναγνώριση προσώπου δεν θα μπορούσε να μην είναι θέμα λογισμικού;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1908 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Και στο γερμανό απ'όπου το πήρα έχει 400E.. Παράθεση ----------------------- Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Τσεκάρετε αυτό! Μονο 385€ με ελάχιστα μεταφορικά! http://www.kinitomania.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,147/option,com_virtuemart/index.php?&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=147option=com_virtuemart&vmcchk=1 Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis_1973 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Για έλεγχο τιμών (στην Ελλάδα) δοκιμάστε το http://www.skroutz.gr. Μόλις με μερικά κλικ βλέπετε ποιος προσφέρει την καλύτερη τιμή στην Ελληνική αγορά. Αυτή τη στιγμή την καλύτερη τιμή την έχει η kinitomania με 385 ευρώ και ακολουθεί η pixmania με 389 ευρώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 και η προσφορες συνεχειζονται με το expansys να μας το προσφερει στα 379,95 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=152282 Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 @lefteris112, εγώ δεν έχω Wind....Πάντως,από την Κυριακή το βράδυ,με εντατική χρήση(ομιλια,sms,φωτό και βίντεο,streaming μουσικής σε bluetooth ακουστικά,χρήση εφαρμογών Java),δεν έκανε καμια επανεκκίνηση... Ίδωμεν... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisperis Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 και η προσφορες συνεχειζονται με το expansys να μας το προσφερει στα 379,95 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=152282 Το μπλε...γιατί το πράσινο είναι στα 429,25!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Παιδια εχετε βρει την πρασινη προσοψη να πωλειται στα ηλεκτρονικα καταστηματα στην Ελλαδα? Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Εμενα επανεκιννηση δενεχει κανει ποτε..κ μου χει κακοφανει:D..βλεπεις με το κ800 ηταν καθημερινο φαινομενο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Εμενα επανεκιννηση δενεχει κανει ποτε..κ μου χει κακοφανει:D..βλεπεις με το κ800 ηταν καθημερινο φαινομενο... :lol::lol::lol: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_v Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 ρε παιδια να πως μπορουμε να δουμε το κρυφο μενου του κ850.τον συνδιασμο με τα βελακια εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 joypad δεξιά,αστεράκι-joypad αριστερά 2 φορές,αστεράκι-joypad αριστερά,αστεράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_v Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 joypad δεξιά,αστεράκι-joypad αριστερά 2 φορές,αστεράκι-joypad αριστερά,αστεράκι οκ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Εγώ πάντως μόλις το πούλησα και τώρα παω για το Ν82. Το αν και πόσο καλύτερο είναι θα το ανακαλύψω σύντομα, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που γράφω. Ήθελα απλά να πω ότι με αυτή την συμπεριφορά η sonyericsson μόλις έχασε άλλον έναν αγοραστή της. Είμαι πολλά χρόνια στην συγκεκριμένη εταιρία και περίμενα κάτι περισσότερο από το να κάνω BETA τεστ στο Κ850 . Ελπίζω στο μέλλον να ξαναβγαλει κινητά που κάνουν περήφανους τους αγοραστές της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 @LEF, και καλά έκανες...Το θέμα είναι να διαβάσει κάποιος αυτά τα μηνύματα από τη SE,να τα μεταφέρει στο τμήμα λογισμικού για να ξέρουν να μην κάνουν "πατάτες" την επόμενη φορά...Αλλιώς,είναι χαμένος κόπος και που τα γράφουμε.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Παιδια εχετε βρει την πρασινη προσοψη να πωλειται στα ηλεκτρονικα καταστηματα στην Ελλαδα? εχω την εντυπωση οτι το ειδα στο πλαισιο. δεν ειμαι 100% σιγουρος! Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Νέα αναβάθμιση λογισμικού σε περίπου 1-1,5 μήνα! Ζήσε Μάη μου... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 εχω την εντυπωση οτι το ειδα στο πλαισιο. δεν ειμαι 100% σιγουρος! Μπα δεν υπάρχει! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgr0 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 ρε παιδια....ξερετε ποτε θα βγαλουν την 031 για vodafone? Σημερα εβαλα την 038 αλλα δεν ειδα καμια διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGE_3 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Εμένα δουλεύει μια χαρά δεν έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση.Το προβλημα που είχα με την αυτονομία της μπαταρίας λύθηκε ξαναπέρασα την αναβάθμιση και μου άλλαξαν μπαταρία και όλα είναι οκ. Θέλω να ρωτήσω αν περάσω αρκετές φωτογραφίες περίπου 1000 κολάει και πηγαίνει πολυ αργά σε όλο το μενού του ακόμα και αν τις διαγράψω.Πρέπει να του κάνω αναβάθμιση για να επανέλθεί. Τι μπορεί να φταίει μήπως ο αριθμός που είναι μεγάλος γιατι σε όγκο δεν είναι μεγάλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts