Jump to content

pantelis_1973

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pantelis_1973

  • Ημ. Γέννησης 25/07/1973

pantelis_1973's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To παρέλαβα εχθές. Το τηλέφωνο είχε προεγκαταστημένη την 031 και προσπάθησα μέσω SEUS να εγκαταστήσω την 037 αλλά μου εμφανίζει συνεχώς το μήνυμα ότι έχω εγκαταστημένη την πλέον πρόσφατη έκδοση λογισμικού!!!:mad: Πού είναι η 037? Από που την έχετε κατεβάσει? Το τηλέφωνο με έχει εντυπωσιάσει αν και οφείλω να παραδεκτώ ότι περίμενα πολύ περισσότερα από την ποιότητα των φωτογραφιών του:confused: παρά το πλήθος των ρυθμίσεων!!
  2. Αν όλα πάνε καλά το περιμένω την Παρασκευή (το μπλε)! Ξέρω ότι ρισκάρω αλλά πλέον με τα καινούργια firmware updates φαίνεται τα πράγματα να έχουν βελτιωθεί;)
  3. Εχθές για πρώτη φορά πέρασα αρκετή ώρα με ένα Κ-850. Η εμπειρία ήταν δυστυχώς απογοητευτική διότι όντως φάνηκαν τα προβλήματα με το λογισμικό του τηλεφώνου :cry: (το τηλέφωνο που είχα στα χέρια μου πρέπει να είχε μία από τις πρώτες εκδόσεις firmware) Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν και με την 031 αντιμετωπίζετε τα παρακάτω προβλήματα: 1) Κακός συγχρονισμός του φλας με τη λειτουργία του κλείστρου που οδηγεί σε κατάμαυρες φωτογραφίες 2) Ιδιαίτερα αργό σε ανταπόκριση menu (ειδικά το νέο menu της SE) 3) Μεγάλη καθυστέρηση από οριζόντια σε κάθετη προβολή των φωτογραφιών Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας γιατί αν τα πράγματα δεν έχουν βελτιωθεί αισθητά με βλέπω για άλλο ένα χρόνο με το αρχαίο (αλλά αξιόπιστο) Κ-700!!!
  4. Για έλεγχο τιμών (στην Ελλάδα) δοκιμάστε το http://www.skroutz.gr. Μόλις με μερικά κλικ βλέπετε ποιος προσφέρει την καλύτερη τιμή στην Ελληνική αγορά. Αυτή τη στιγμή την καλύτερη τιμή την έχει η kinitomania με 385 ευρώ και ακολουθεί η pixmania με 389 ευρώ..
  5. Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Τελικά μάλλον θα το αγοράσω το Κ850... Όμως θα περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του και πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί μόλις λανσαριστεί το C902! Σε αναμονή λοιπόν...:O
  6. Σκεφτόμουν να αγοράσω το Κ850 αλλά με αυτά που διαβάζω τελικά ίσως επιλέξω το Κ810 το οποίο μου αρέσει περισσότερο στο design και αποδέχομαι (έστω και οριακά) την ποιότητα των φωτογραφιών του. Γενικά ψάχνω ένα πολύ δυνατό φωτογραφικό κινητό (όχι ΝΟΚΙΑ) και είχα κατασταλάξει στο Κ850 πιστεύοντας ότι μπορεί να παίξει και το ρόλο μιας μέτριας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής (δεν έχω ψηφιακή). Τελικά να προχωρήσω στην αγορά του Κ850 ή θα είναι άσκοπη δαπάνη? :cry:Υπάρχει πραγματικά διαφορά στην ποιότητα των φωτογραφιών μεταξύ Κ810 και Κ850?
×
×
  • Create New...