Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τηλέφωνο έχει κάποια bugs,αλλά όχι σε βασικές λειτουργίες...Πού παρουσίασε πρόβλημα;Στη λήψη του;Στη διεκπεραίωση των κλήσεων;Στο σύνολο των λειτουργιών του τηλεφωνικού καταλόγου;Στα μηνύματα;Στη σύνδεση και ανταλλαγή δεδομένων με υπολογιστή;Στο ημερολόγιο;Πού;Όλες αυτές είναι βασικές λειτουργίες...Και όσον αφορά την κάμερα,κάποιοι ισχυρίζονται ότι έβγαζε σκοτεινές φωτό..Αυτοί λοιπόν ή όντως πήραν ελαττωματική παρτίδα ή δεν κρατούσαν το τηλ σωστά..Εμένα και τόσους ακόμη γιατί δεν τους παρουσίασε πρόβλημα η κάμερα;Να λέμε τ'αρνητικά,να λέμε και τα θετικά..

Το τηλέφωνο έχει κάποια bugs,αλλά όχι σε βασικές λειτουργίες...Πού παρουσίασε πρόβλημα;Στη λήψη του;Στη διεκπεραίωση των κλήσεων;Στο σύνολο των λειτουργιών του τηλεφωνικού καταλόγου;Στα μηνύματα;Στη σύνδεση και ανταλλαγή δεδομένων με υπολογιστή;Στο ημερολόγιο;Πού;Όλες αυτές είναι βασικές λειτουργίες...Και όσον αφορά την κάμερα,κάποιοι ισχυρίζονται ότι έβγαζε σκοτεινές φωτό..Αυτοί λοιπόν ή όντως πήραν ελαττωματική παρτίδα ή δεν κρατούσαν το τηλ σωστά..Εμένα και τόσους ακόμη γιατί δεν τους παρουσίασε πρόβλημα η κάμερα;Να λέμε τ'αρνητικά,να λέμε και τα θετικά..

Αν και έχουν ξαναειπωθεί ας κάνουμε μια επανάληψη.

Έχω τραβήξει αρκετές φωτογραφίες σε ένα κατάστημα που ήμουν και όταν πίγα στο σπίτι αυτές δεν ήταν πουθενά μέσα στο τηλέφωνο. (μου έχει τύχει 3 φορές). Αποτέλεσμα όταν τραβώ φωτογραφία ελέγχω πρώτα αν την έχει κρατήσει και μετά φεύγω από το θέμα που φωτογράφισα. (μου έχει τύχει άλλες 2 φορές αλλά ήμουν στο θέμα οπότε ξανα φωτογράφισα).

Όταν μιλάς στο τηλέφωνο για να πας σε ανοιχτή ακρόαση χρειάζεσαι 3 πλήκτρα.(απαράδεκτο)

Συνδεσιμότητα: δεν το συζητάμε για το πρόγραμμα της SE με pc όλοι συμφωνούμε ότι δεν ενδείκνυτε.

Κλήσεις: γράφεις πέντε γράμματα για να βρεις μια επαφή και στην εμφανίζει με καθυστέρηση του ενός δευτερολέπτου για το κάθε γράμμα που πάτησες.

Στο 100% τον κλήσεων η επαφή με το αφτί δεν ενδείκνυται. γιατί πατιούνται τα πλήκτρα αφής (που είναι και το ποιο ασήμαντο) και γιατί εξασθενεί το σήμα υπερβολικά. Η ακουστικότητα του και το σήμα του γενικά δουλεύει σχεδόν άψογα αν έχει μια απόσταση από το αφτί μας περίπου 20-30 εκατοστά. (οπότε μόνο με ανοιχτή ακρόαση κτλ)

Τώρα να συνεχίσω και σε άλλες λεπτομέρειες που βρίσκω μπροστά μου καθημερινά.??? Δεν νομίζω να έχει νόημα.

Αν μιλάμε για προβληματικό τηλέφωνο-παρτίδα αξίας 50-60 ευρώ άντε και να συμφωνήσω, αν και πάλη δεν έχει κανένας χρόνο να τρέχει στις αντιπροσωπείες (που μάλιστα δεν υπάρχουν παντού οπότε εγώ που δεν έχω στην περιοχή μου δεν μπορώ να κάνω κάτι(και γιατί θα πρέπει να τρέξουμε εμείς για κάτι που δεν φταίμε)) αλλά εδώ μιλάμε για αξίας 500€.

Και για να σου το κάνω ποιο λιανά γιατί δεν καταλαβαίνεις που το πάω Φαντάσου να είχα τα ίδια προβλήματα με προβληματικές παρτίδες από τα παρακάτω ηλεκτρονικά πράγματα που έχω στην κατοχή μου στερεοφωνικό σπιτιού, προζέκτορα, στερεοφωνικό αυτοκινήτου, ηχεία, Η/Υ, scanner εκτυπωτής, χειριστήρια για γκαραζόπορτες κτλ συναγερμός …. Κατάλαβες τώρα που πάει το πράγμα…

Δυστυχώς.

Αν και έχουν ξαναειπωθεί ας κάνουμε μια επανάληψη.

Έχω τραβήξει αρκετές φωτογραφίες σε ένα κατάστημα που ήμουν και όταν πίγα στο σπίτι αυτές δεν ήταν πουθενά μέσα στο τηλέφωνο. (μου έχει τύχει 3 φορές). Αποτέλεσμα όταν τραβώ φωτογραφία ελέγχω πρώτα αν την έχει κρατήσει και μετά φεύγω από το θέμα που φωτογράφισα. (μου έχει τύχει άλλες 2 φορές αλλά ήμουν στο θέμα οπότε ξανα φωτογράφισα).

Δεν μου έχει τύχει ποτέ και έχω τραβήξει πάνω από 1000 φώτο. Κάτι παίζει με την συσκευή σου.

Όταν μιλάς στο τηλέφωνο για να πας σε ανοιχτή ακρόαση χρειάζεσαι 3 πλήκτρα.(απαράδεκτο)

Δυστυχώς...

Συνδεσιμότητα: δεν το συζητάμε για το πρόγραμμα της SE με pc όλοι συμφωνούμε ότι δεν ενδείκνυτε.

Διαφωνώ. Η τρίτη έκδοση του PC Suite μαμαει και δέρνει. ΔΕΝ απαιτεί outlook, σου κραταει και τα SMS, δουλεύει σωστα!

Κλήσεις: γράφεις πέντε γράμματα για να βρεις μια επαφή και στην εμφανίζει με καθυστέρηση του ενός δευτερολέπτου για το κάθε γράμμα που πάτησες.

Δεν είναι τέλειο, αλλα σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το τίποτα των προηγούμενων μοντέλων. Σίγουρα όχι τόσο αργό όσο το περιγράφεις.

Στο 100% τον κλήσεων η επαφή με το αφτί δεν ενδείκνυται. γιατί πατιούνται τα πλήκτρα αφής (που είναι και το ποιο ασήμαντο) και γιατί εξασθενεί το σήμα υπερβολικά. Η ακουστικότητα του και το σήμα του γενικά δουλεύει σχεδόν άψογα αν έχει μια απόσταση από το αφτί μας περίπου 20-30 εκατοστά. (οπότε μόνο με ανοιχτή ακρόαση κτλ)

Συγνώμη; Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το σήμα, μάλιστα μπορώ να πώ με βεβαιότητα ότι έχει το καλύτερο σήμα με διαφορά από όσα άλλα κινητά έχω δεί. 3G παντού στην αθήνα ενώ 2G μόνιμα στις ψηλές μπάρες. Μιλάω άνετα και καθαρά όπως ναναι ;) Το ίδιο ισχύει και με τα πλήκτρα, δεν μου έχει πατηθεί ποτέ τίποτα (και μιλάω αρκετά, το ταίρι έχει f2g).

Μήπως πρέπει να κάνεις μια επίσκεψη στο service?

Τώρα να συνεχίσω και σε άλλες λεπτομέρειες που βρίσκω μπροστά μου καθημερινά.??? Δεν νομίζω να έχει νόημα.

Αν μιλάμε για προβληματικό τηλέφωνο-παρτίδα αξίας 50-60 ευρώ άντε και να συμφωνήσω, αν και πάλη δεν έχει κανένας χρόνο να τρέχει στις αντιπροσωπείες (που μάλιστα δεν υπάρχουν παντού οπότε εγώ που δεν έχω στην περιοχή μου δεν μπορώ να κάνω κάτι(και γιατί θα πρέπει να τρέξουμε εμείς για κάτι που δεν φταίμε)) αλλά εδώ μιλάμε για αξίας 500€.

Και για να σου το κάνω ποιο λιανά γιατί δεν καταλαβαίνεις που το πάω Φαντάσου να είχα τα ίδια προβλήματα με προβληματικές παρτίδες από τα παρακάτω ηλεκτρονικά πράγματα που έχω στην κατοχή μου στερεοφωνικό σπιτιού, προζέκτορα, στερεοφωνικό αυτοκινήτου, ηχεία, Η/Υ, scanner εκτυπωτής, χειριστήρια για γκαραζόπορτες κτλ συναγερμός …. Κατάλαβες τώρα που πάει το πράγμα…

Δυστυχώς.

Δυστυχώς όσο καλό Quality Control και αν έχει μια εταιρία, τα ελλατωματικά μοντέλα δεν μπορεί να τα γλιτώσει. Άπειροι παράμετροι σε μια πολύ μικρή και ταυτόχρονα πολύ πολύπλοκη συσκευή. Για αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις.

Πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις προβλημάτων φταίνε και οι χρήστες. Για παραδειγμα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αναφέρθηκαν ήταν η κάμερα και το φλας. Τα 2/3 του forum του esato (όπου πρωτο-αναφέρθηκαν τα προβλήματα) κρατούσε το κινητό λανθασμένα και όμως επέμενε ότι το κρατούσε σωστά μέχρι να ξεπεισματώσει. Υπήρχε και μια μικρή μερίδα που είχε όντως πρόβλημα, αλλά ηταν ένα μικρό τμήμα του συνόλου.

Προσωπικά μου έχουν κάτσει πολλές φορές προβλημάτικα περιφεριακά PC και γενικότερα ηλεκτρονικά οπότε δεν παραπονιέμαι. Αρκεί να το αναγνωρίζουν οι εταιρίες.

Το ότι το K850i βγήκε λίγο πιο "άτσαλα" από ότι έπρεπε πιστεύω ότι ισχύει - τρέξανε να προλάβουν την αγορά.

Η δική μου συσκευή όμως δεν παρουσιάζει κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις (πλην των 3 βημάτων για ανοικτή ακρόαση προφανώς) και την αγόρασα με το που ήρθε ελλάδα.

Καλησπερα παιδια κ καλως σας βρηκα!!!

Εκανα φορητοτητα στον Γερμανο κ αυριο παω να επιλεξω συσκευη. Ημουν αναμεσα στο LG viewty κ στο Κ850 με επικρατεστερο το viewty. Βεβαια επεσε αρκετα η τιμη οποτε το σκεφτομαι σοβαρα για το se. 305 ειναι πολυ καλη προσφορα πιστευω. Ξερετε αν ισχυει η προσφορα κ για νεα συνδεση, δλδ να το παρω ακομα πιο φτηνα(230 περιπου υπολογιζω)!?!?!?! τζαμπα πραμα δλδ:D:D:D

Δεν μου έχει τύχει ποτέ και έχω τραβήξει πάνω από 1000 φώτο. Κάτι παίζει με την συσκευή σου.

Με πρόλαβες φίλε μου!Τα ίδια ακριβώς ήθελα να γράψω και εγώ!Μα το Χριστό σου λέω! :lol:

Δεν έχω να προσθέσω κάτι μιας και τα αναφέρεις όλα όσα ήθελα να πω,εκτός απ'το γεγονός ότι ίσως η επόμενη από την 1η παρτίδα να ήρθε ελαττωματική,δεν εξηγείται αλλιώς!Μην ξεχνάς ότι όσοι(ή τουλάχιστον οι περισσότεροι)που το αγόρασαν την 1η εβδομάδα δεν αναφέρουν κάποιο πρόβλημα....

Έχω τώρα εδώ και τρις εβδομάδες που παρακολουθώ εκτός από το θέμα του K850i (που είμαι κάτοχος) και το θέμα στην Nokia με το Ν73 και με το ολοκαίνουργο Ν82.

Η διαφορά ανάμεσα στα θέματα (στα συγκεκριμένα τηλέφωνα όμως) είναι ότι στην SE ψάχνουμε πως θα λύσουμε προβλήματα βασικά για την λειτουργία του τηλεφώνου και για την χρήση που το έχουμε πάρει, ενώ στην Nokia ψάχνουνε πως θα βάλουν το κινητό να κάνει ακόμα περισσότερα από αυτά που πρέπει.

Δυστυχώς για εμένα η SE δεν μπορεί να συναγωνιστή τη Nokia. Και λέω δυστυχώς γιατί πάντα ο ανταγωνισμός βγαίνει προς όφελος δικό μας.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου...Η SE εχει μεινει λιγο-εωσ αρκετα-πισω..Ζωντανο παραδειγμα...το οτι δεν εχει βγαλει ακομη οθονη 16.000.000 χρωματων...

Συμφωνω απολυτα μαζι σου...Η SE εχει μεινει λιγο-εωσ αρκετα-πισω..Ζωντανο παραδειγμα...το οτι δεν εχει βγαλει ακομη οθονη 16.000.000 χρωματων...

Ναι,αλλά έχει την καλύτερη οθόνη στα 262,144 χρ'ωματα...;)

Τώρα σοβαρά,όντως είναι μειονέκτημα η έλλειψη τόσο καλής οθόνης από μια τέτοια συσκευή και δε δικαιολογείται...Όμως,σίγουρα η χρήση οθόνης μεγαλύτερης ανάλυσης θα είχε ως αποτέλεσμα την πιο αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας...Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσο θα μειωνόταν η αυτονομία,όμως απ'τη στιγμή που η εταιρία ξεχωρίζει στον τομέα αυτονομίας,προτίμησε να κρατήσει οθόνη λιγότερων χρωμάτων(αλλά εξαιρετική σε ποιότητα)και να διατηρήσει την μπαταρία σε καλά επίπεδα...

Στο 850 του αδελφου μου χτες ηθελα και δεν καταφερα να βαλω shortcut Ηχογραφηση συνομηλιας sto Navigation Pad,δλδ. πατας αριστερα/δεξια και κανει recording καθως μηλας στο τηλεφωνο (οπως στα προηγουμενα SE).

Πως να το κανω, παιδια?

Ευχαριστω.

ποτε θα βγει η πολυποθητη αναβαθμιση ???

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ WIND ΣΤΑ 216 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΕΙΔΕ!

Πως τα βρήκες φίλε Haki σε τετοια τιμή?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλα ρε φιλτατε, δεν το γραφω; Στη Wind...δηλαδη στα καταστηματα Wind ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ||Χθες αγορασα δυο απο το Γερμανο στα 305 ευρω και σημερα τρια απο τη Wind στα 216 ευρω.

Οκ , θα παω το απογευμα να ρωτήσω και να τσιμπήσω ενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον, πηγα στον Γερμανο κ μου λεει 310 ευρω στο Cosmote 100. Της λεω εχετε προσφορα στα 305 κ μου λεει 'ισχυει μονο για σκετη συσκευη ή για flat προγραμματα'. Απατεωνες:mad::mad::mad: Πηγα στην wind κ την Τριτη θα μου το φερουν. Στα 216,5 (433-50%, κατι μου βρωμαει αλλα θα το παρω:D)

Έτσι είναι η προσφορά. Έχουν κάποιες συσκευές -50%, μεταξύ των οποίων τα Κ850, Ν81 2GB, 6288 και άλλα. Είναι για μια βδομάδα μου είπαν. Και είναι πολύ σημαντικό αυτό που λέει ο haki, ΔΕΝ λέτε ότι το θέλετε σκέτο μέχρι να δείτε τη συσκευή!!

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

οπα οπα τι ειναι αυτο με κ850 και 210 ευρω ?

ειναι αληθεια ?

και εγω θελω τοτε ..

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Αν βρεις... :P Εγώ όργωσα την Αττική γιατί είχαν τελειώσει όλα. Λογικά από Δευτέρα θα έρθουν κι άλλα.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση οταν γραφω μνμ ειναι επιλεγμενη η ελληνικη γλωσσα και για να γραψω κατι στα αγγλικα πρεπει να επιλεξω τη γλωσσα απο τις επιλογες μπορω να εχω επιλεγμενες και τις 2 γλωσσες προκειμενου να μην πηγαινω συνεχεια στις ρυθμισεις?ευχαριστω εκ των προτερων!

Αν βρεις... :P Εγώ όργωσα την Αττική γιατί είχαν τελειώσει όλα. Λογικά από Δευτέρα θα έρθουν κι άλλα.

μονο για την Αττικη ηταν η προσφορα ?

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

μονο για την Αττικη ηταν η προσφορα ?

:) όχι αλλά προφανώς εκεί μένει... Πανελλαδικά ισχύει η προσφορά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Best GameLoft Games

Naval Battle Mission Commander

Nitro Street Racing

Open Season

Die Hard 4.0 The Mobile Game

Splinter Cell Double Agent

Rainbow Six Vegas

Rainbow Six Lockdown

Rise Of Lost Empires

Real Football 2007 3D

Ultimate Street Football

Tropical Madness

Surfs Up

Special Crime Unit Blood Of Campus

Shrek The Third

--------------------------------------------------------------------

Blades & Magic

Call of Duty 4

Fast and Furious Fugitive 3D

Fifa Manager 08

Fights By A Breast

Real Football 2008 3D

Stalker 2

Tomb Raider Legend

Virtual Babe 3D

Warcraft 3

http://rapidshare.com/files/84893804/Games_240x320_update.rar

Mέγεθος αρχείου 35mb

http://img12.nnm.ru/imagez/gallery/7/e/d/b/1/7edb1d03071460325d97d5b9ffeed619_full.jpg

http://rapidshare.com/files/84900634/Wallpapers_Nature_240x320.rar

Μέγεθος αρχείου 2mb

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακόμη και να απαντήσει δε νομίζω να το διατυμπανίσει..Οπότε,χρειάζεται "ειδική" ενημέρωση!!Σκέψου όμως ότι η Vodafone δίνει live συσκευές,οπότε ίσως να μην κάνει τέτοιου τύπου προσφορά,για διάφορους δικούς της λόγους!Κάτι άσχετο:οι κάτοχοι των vodafone live Κ850 μπορούν να μας πουν αν έχει πουθενά κάποιο ανάλογο σήμα-κατατεθέν;Είχα διαβάσει στο white paper του μοντέλου ότι δεν υπάρχει ειδικός χώρος για τοποθέτηση κάποιου λογοτύπου σε συσκευές branded..Αληθεύει στην πράξη;;

Λοιπον, πηγα στον Γερμανο κ μου λεει 310 ευρω στο Cosmote 100. Της λεω εχετε προσφορα στα 305 κ μου λεει 'ισχυει μονο για σκετη συσκευη ή για flat προγραμματα'. Απατεωνες:mad::mad::mad: Πηγα στην wind κ την Τριτη θα μου το φερουν. Στα 216,5 (433-50%, κατι μου βρωμαει αλλα θα το παρω:D)

Ειναι δυνατον τετοια μεγαλη πτωση τιμησ???Ειπαμε ειναι το κινητο για τα μπαζα αλλα οχι κι ετσι...Λογικα δεν θα πουλαει και το δινουν οσο οσο...

Είναι προσφορά που ισχύει και για άλλα μοντέλα άλλων εταιριών!Τώρα τι τους έπιασε και τα δίνουν όσο-όσο..Ρώτησε κανείς γιατί έχουν μια τέτοια προσφορά;Λόγω εκπτώσεων;Διότι επεκτείνεται και σε άλλα μοντέλα π.χ. της ΝΟKIA!Άσχετο,το Κ770 που μ'αρέσει το δίνουν στη μισή τιμή;;

• The title was changed to Sony Ericsson K850