kotsianis7 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Τι ξαφνική πτώση τιμής είναι αυτή ρε παιδιά;Και στο Κ850 αλλά και στο W910i-που πάνω κάτω ίδιο τηλ είναι,από άποψης λογισμικού!Αν και προσωπικα δεν αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα με το τηλέφωνο-χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε χρειάζεται τρομερή βελτίωση ακόμη-πάρ'όλα αυτά τους χρειαζόταν αυτή η πτώση...Ελπίζω στο Κ900 ή όπως αλλιώς λέγεται να μην κάνουν τέτοιες γκάφες...Έπρεπε ένα τέτοιο τηλέφωνο να το χειριστούν με περισσότερη προσοχή,γιατί όπως έχω ξαναπεί το τηλέφωνο έχει και καλές δυνατότητες και καλό hardware..Δεν είναι σωστό να δυσφημείται εξαιτίας του λογισμικού του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Σε ευχαριστώ. Είμαι σχεδόν έτοιμος να κάνω debrand από το davinci:X Μήπως ξέρεις αν με το νέο firmware θα μπορώ να κάνω τις μελλοντικές αναβαθμίσεις κανονικά από το SEUS ή πρέπει να χρησιμοποιώ πάντα κάποιο "παράλληλο" τρόπο; oxi bre kaneis kanonika k apo to seus :) kaloriziko :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Τι ξαφνική πτώση τιμής είναι αυτή ρε παιδιά;Και στο Κ850 αλλά και στο W910i-που πάνω κάτω ίδιο τηλ είναι,από άποψης λογισμικού!Αν και προσωπικα δεν αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα με το τηλέφωνο-χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε χρειάζεται τρομερή βελτίωση ακόμη-πάρ'όλα αυτά τους χρειαζόταν αυτή η πτώση...Ελπίζω στο Κ900 ή όπως αλλιώς λέγεται να μην κάνουν τέτοιες γκάφες...Έπρεπε ένα τέτοιο τηλέφωνο να το χειριστούν με περισσότερη προσοχή,γιατί όπως έχω ξαναπεί το τηλέφωνο έχει και καλές δυνατότητες και καλό hardware..Δεν είναι σωστό να δυσφημείται εξαιτίας του λογισμικού του.. H πτωση τιμης ειναι λογικη.Ετσι κανουν οι περισσοτερες εταιριες(οχι μονο κινητων),στην αρχη βαρανε τις τιμες για τους ανυπομονους που το περιμενουν πως και πως και το αγοραζουν οσο και να κανει και στη συνεχεια τις ριχνουν.Αντε μακαρι να πεσει κι αλλο η τιμη του Ρ1ι για να το παρω γιατι 430+ ευρω εινα αρκετα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Η τιμή του είναι εκεί που έπρεπε να είναι από την αρχή...σε δρχ είναι 140.000 χιλ. Έκανε 170.000 χιλ.έχουμε χάσει την αίσθηση του χρήματος πια..έλεος.κάποτε είχα δώσει 100 χιλ για τ39 κ μου φάνηκε πανάκριβο.τώρα δίνουμε 500 κ TA θεωρούμε φυσιολογικά.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Κ μια ερώτηση.στις ρυθμίσεις του κινητού έχει κάπου κ λέει υπηρεσία αναβάθμισης κ μέσα εκεί μια αναζήτηση.το πάτησα κ μπήκε ίντερνετ κ μου ανέφερε ότι εχω την τελ έκδοση λογισμικού.037 εχω.αν είχε βγει καινούργια κατεβαίνει αυτόματα κ χωρίς χρέωση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Η τιμή του είναι εκεί που έπρεπε να είναι από την αρχή...σε δρχ είναι 140.000 χιλ. Έκανε 170.000 χιλ.έχουμε χάσει την αίσθηση του χρήματος πια..έλεος.κάποτε είχα δώσει 100 χιλ για τ39 κ μου φάνηκε πανάκριβο.τώρα δίνουμε 500 κ TA θεωρούμε φυσιολογικά.. Αναλογικά μάλλον δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα από τα 100 χιλιάρικα που έκανε το Τ39 πριν από 8 χρόνια. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Αναλογικά μάλλον δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα από τα 100 χιλιάρικα που έκανε το Τ39 πριν από 8 χρόνια. ta 100000 tote aksizan 500euro giati an thimamai eixamai kai mia upoitimisi 25% monokomata. ta 500 einai polla giati se alla ilektronika eidi exoun pesei i times alla ta kinita einai akomh i kota me ta xrisa auga Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Κ μια ερώτηση.στις ρυθμίσεις του κινητού έχει κάπου κ λέει υπηρεσία αναβάθμισης κ μέσα εκεί μια αναζήτηση.το πάτησα κ μπήκε ίντερνετ κ μου ανέφερε ότι εχω την τελ έκδοση λογισμικού.037 εχω.αν είχε βγει καινούργια κατεβαίνει αυτόματα κ χωρίς χρέωση; Η αναβάθμιση παρέχεται δωρεάν από την εταιρία.Από κει και πέρα θα χρεωθείς ανά kb που θα κατεβαίνει σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της εταιρίας σου.Μόνο αν είσαι στην Wind δε θα χρεωθείς αν έχεις ενεργοποιημένο το Wind Plus Non-Stop(ή θα χρεωθείς μονο 0.42 ευρώ σε περίπτωση που δεν το έχεις) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alof100 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 file mou mporeis na to pouliseis eukola pisteuo sto http://www.emarket.gr einai poli kalo elliniko site simoprasion. vevaia an den exeis tetiou idious empiries me agorapolisies meso internet ktl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 δες και εδω : http://www.kaizer.gr/new/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Ωραία.εχω non stop με σύνδεση οπότε όλα καλά. Κάτι άσχετο η μουσική που ακούω με τα handsfree είναι αρκετά πιο δυνατή σε σχέση με το κ800.κ παρόμοια με w... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis23 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Καιρός δέν είναι να ασχοληθούμε με τις δυνατότητες του κινητού;τα πολυμέσα κ όλος ο τρόπος παρουσίασης Που έχει είναι ότι καλύτερο εχω δει σε κινητό. Εγώ έχω ξενερώσει μόνο με τoν media player που δεν κάνει playlist με τα βίντεο... :( Κατά τα άλλα κορυφαίο το τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 H πτωση τιμης ειναι λογικη.Ετσι κανουν οι περισσοτερες εταιριες(οχι μονο κινητων),στην αρχη βαρανε τις τιμες για τους ανυπομονους που το περιμενουν πως και πως και το αγοραζουν οσο και να κανει και στη συνεχεια τις ριχνουν. Αυτό με την πτώση των τιμών είναι σωστό σε ένα μικρό βαθμό.Αυτό που πραγματικά συμβαίνει ,απ'όσα μου έχουν πει άνθρωποι μέσα από εταιρίες, είναι ότι στην πρώτη παρτίδα κάθε νέου προϊόντος συνυπολογίζεται και συμπεριλαμβάνεται και η αμοιβή κατά κάποιο τρόπο της ομάδας σχεδιασμού και υλοποίησης.Σε επόμενες παρτίδες, που δεν χρειάζεται να δουλέψει κανείς γιατί τα σχέδια και τα καλούπια υπάρχουν έτοιμα, η τιμή φυσιολογικά κατεβαίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Αν όντως ισχύει αυτό που λέει ο φίλος μας παραπάνω τότε ελπίζω τα χρήματα αυτής της αμοιβής να εισπράχθησαν από τους μηχανικούς λογισμικού του κινητου(τους προγραμματιστές κοινώς) ως αμοιβή αποζημίωσης για την απόλυσή τους!! :lol: Λόγω της θαυμάσιας δουλειάς που έκαναν και κατάφεραν να δυσφημίσουν ένα απ'τα καλύτερα τηλέφωνα.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Στο www.davinciteam.com είναι διαθέσιμη η έκδοση R1DA038 αλλά μονο για branded τηλέφωνα....Λογικά ισχυουν αυτά που είπε η εταιρία(ότι θα είναι το λογισμικό διαθέσιμο από τέλη Γενάρη-αρχές Φλεβάρη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Egw piga simera sto 9volto ston peiraia kai mou vgalan to folafone live kai mou eipe epeisis pws to kinito pleon 8a anagnwrizete san kanoniko kai oxi vodafone live apo to seus!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Τελικα στο προβλημα που ειχα με τους αισ8ητηρες μου εκαναν αλλαγη μεμβρανης... Παντως μακαρι το κινητακι να ειχε καποιο προγραμα να κλειδωνες τους φακελους σου..πχ τις φωτος η τα βιντεο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgr0 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Φιλε Scottas διαφωτισε μας. Ποσο πληρωσες? Στο καναν επι τοπου?Ποιο firmware βαλανε? Για εγγυηση σου'παν πως ειναι ok? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlaras77 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Γνωριζω οτι μαλλον θα μεταφερθει αυτο το θεμα, παρολα αυτα το γραφω.. ψαχνω παιχνιδια για το κ850ι.. αν καποιος εχει τπτ sites, τον ευχαριστω πολυ.. P.S. Εψαξα με το search στο forum αλλα δεν μου εβγαλε τπτ :cry: .. P.S. Μπηκα στο lasyk αλλα οτι κατεβασα ηταν με adds, δηλ οταν παιζω πρεπει να ειμαι στο internet.. δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο και αν δεν χρεωνομαι τπτ στη τελικη.. Γνωριζει κανεις?? :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Αν κάποιος έχει έστω και κάποιες λίγες γνώσεις και πιστωτική καρτα καλύτερα να μην το πάει στο 9volto αλλά να το κάνει σπίτι του,γιατί θα του κοστίσει λιγότερα χρήματα πάντως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Εχω κι γω το k850i vodafone live.Μπορω να το αναβαθμισω? Που μπορω να βρω θεματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Oρίστε μερικά link με site που κατεβάζω εγώ. Στο Zedge δεν έχει ενότητα k850 αλλά κάνουν και από k800-k810. http://www.myk850.lasyk.net/ http://www.zedge.net/ http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-k850k850i-themes/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Γνωριζω οτι μαλλον θα μεταφερθει αυτο το θεμα, παρολα αυτα το γραφω.. ψαχνω παιχνιδια για το κ850ι.. αν καποιος εχει τπτ sites, τον ευχαριστω πολυ.. P.S. Εψαξα με το search στο forum αλλα δεν μου εβγαλε τπτ :cry: .. P.S. Μπηκα στο lasyk αλλα οτι κατεβασα ηταν με adds, δηλ οταν παιζω πρεπει να ειμαι στο internet.. δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο και αν δεν χρεωνομαι τπτ στη τελικη.. Γνωριζει κανεις?? :!: Οσα θέλεις εδώ.καλή αναζήτηση ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlaras77 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Oρίστε μερικά link με site που κατεβάζω εγώ. Στο Zedge δεν έχει ενότητα k850 αλλά κάνουν και από k800-k810. http://www.myk850.lasyk.net/ http://www.zedge.net/ http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-k850k850i-themes/ Σας ευχαριστω για την απαντηση.. Στο lasyk ειχα κατεβασει μερικα πριν κανενα μηνα.. λειτουργουν κανονικα, αλλα θελει υποχρεωτικα να ειναι στο νετ το κινητο λογω καποιων adds, αν θυμαμαι καλα.. γνωριζετε αν θα χρεωνομαι εγω τπτ?? σας ευχαριστω πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Αφού έχεις υπολογιστή γιατί να τα κατεβάσεις μέσω wap? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts