Jump to content

Sony Ericsson W960i

papathvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά είχε κολλήσει, για κάποιο ανεξηγητο λόγο, και με ένα χτύπημα ξαναέφτιαξε η κάμερα...!

Η σίγουρη λύση για τα πάντα και όταν δεν πιάνει τίποτα άλλο: ΧΤΥΠΗΜΑ!!!! :lol:

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ WIFI.ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ZOO ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ FLASH PLAYER.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ?ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ?

Παιδια στην κατασταση αναμονης πως μπορει καποιος να αλαξει της συντομευσεις? Π.χ αντι για το μενου να δειχνη κατι αλλο..

Παιδια στην κατασταση αναμονης πως μπορει καποιος να αλαξει της συντομευσεις? Π.χ αντι για το μενου να δειχνη κατι αλλο..

Πηγαινεις με το ροδελακι πανω στο εικονιδιο-συντομευση που θες να αλλαξεις > πατας "Περισσοτερα" > πατας "Αντικατασταση" > και επιλεγεις αυτο που θες να βγαλεις για συντομευση.

Πηγαινεις με το ροδελακι πανω στο εικονιδιο-συντομευση που θες να αλλαξεις > πατας "Περισσοτερα" > πατας "Αντικατασταση" > και επιλεγεις αυτο που θες να βγαλεις για συντομευση.

Μάλλον δεν με κατάλαβες....δεν ρωταω πως θα αλλάξω τις συντόμευσεις στο μενού που είναι οι συντομευεσεις.. αλλά πως θα προσθέσω στην αρχική οθόνη "shortcuts" και να έχω πρόσβαση σε διάφορα προγράμματα χωρίς να χρειαστώ να μπω στις συντομευσεις

Για remote control δεν έχουμε κάτι νεότερο, έτσι; Γιατί τα .hid δεν τα αναγνωρίζει το κινητό.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

1)Πως θα προσθέσω στην αρχική οθόνη "shortcuts" και να έχω πρόσβαση σε διάφορα προγράμματα χωρίς να χρειαστώ να μπω στις συντομευσεις

2)Σήμερα μπήκα στον ιντερνετ μέσω του WLAN αλλά όταν προσπάθησα να δω κάποια video δεν μπορούσα...Ο media player δεν μου τα επεζε(απ το youtube συγκεκριμένα )

1)Πως θα προσθέσω στην αρχική οθόνη "shortcuts" και να έχω πρόσβαση σε διάφορα προγράμματα χωρίς να χρειαστώ να μπω στις συντομευσεις

Αν κατάλαβα καλά τι λες, η καλύτερη λύση για αυτό που θες είναι να χρησιμοποιείς την Επαγγελματική προβολή αντί αυτή του Walkman στην κεντρική οθόνη. Εκεί σου δείχνει 4 συντομεύσεις (συν το κουμπί για να μπεις στο κεντρικό μενού) και βελάκι για να ανοίξεις και τις υπόλοιπες.

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

Ναι...πως βαζω την επαγγελματικη προβολη?

-----------------------------

Ωρεα το βρηκα :)

-----------------------------

Παιδιά προσπαθώ να συνδέσω κάτι bluetooth ακουστικά SE HBH-DS970 αλλά το κινητό δεν τα εντοπίζει..αλλά όταν δοκιμάζω να τα συνδέσω σε ένα SE w610i τα εντοπίζει κανονικά......Μήπως ξέρετε τη μπορεί να φταίει??

paidia kalimera,

sindeo to kinito me kalodio usb sti grigori metafora arxion alla den vrisko stin mnimi media to arxeio "root", ta ipoloipa ta vlepo kanonika px private source klp....

iparxei afto to arxeio?

thanks

Όταν φορτίζει το κινητό κλειστό, η οθόνη του μένει όλη εκείνη την ώρα αναμένη ή μόνο σε μένα το κάνει;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Όταν φορτίζει το κινητό κλειστό, η οθόνη του μένει όλη εκείνη την ώρα αναμένη ή μόνο σε μένα το κάνει;

και σε εμένα το κάνει καλημέρα

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

Παιδιά προσπαθώ να συνδέσω κάτι bluetooth ακουστικά SE HBH-DS970 αλλά το κινητό δεν τα εντοπίζει..αλλά όταν δοκιμάζω να τα συνδέσω σε ένα SE w610i τα εντοπίζει κανονικά......Μήπως ξέρετε τη μπορεί να φταίει??

Κανείς που ξέρει τη μπορεί να φταίει?

Και κάτι άλλο...

Κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει Sync avi video με srt(τους υπότιτλους) στο κινητό?

πρόβλημα πρόβλημα :(

με καλούσαν όπως έμαθα αργότερα, αλλά το κινητό αν και φώτιζε η οθόνη του, δεν χτυπούσε, ούτε έδειχνε ότι γίνεται κλήση/κάποιον αριθμό... τι γίνεται?

οταν παω να συνδεθω με wifi μου ζητα φραση προσβασης το κινητο τι βαζω για να κανω συνδεση;το username ήτο password της συνδεσης μου στο internet

ευχαριστω

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

οταν παω να συνδεθω με wifi μου ζητα φραση προσβασης το κινητο τι βαζω για να κανω συνδεση;το username ήτο password της συνδεσης μου στο internet

ευχαριστω

κανένα απο τα 2

τον κωδικό που έχεις κλειδώσει το wifi βάζεις

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

paides kalispera eixa xanagrapsi,pio palia,to kinitaki mou ekleise mnm apla tha ithela apo olous sas mia xari ti axesouar protinetai (dhl apo louraki mexri kai vasi stirixeis)kai apo pou na katevazw free softwear ktlp ktlp ektos apo to ipmart thx gia to xrono sas ektonprwteron

παιδιά χτες παίζοντας με το wi-fi βρήκα ένα δίκτυο με αστεράκι σαν πρόσημο, αλλά μου ζητούσε κ κάποιες ρυθμίσεις. στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει κάποιος "μπούσουλας" που πρέπει να ακολουθήσει κανείς; ή έχει να κάνει με το συγκεκριμένο "αστεράτο" δίκτυο και είναι μοναδικές κάθε φορά;

ρωτάω γιατί μετά έκανα "νέο λογαριασμό" βάζοντας τυχαίες ρυθμίσεις (όσο τυχαίες μπορείς να της χαρακτηρίσεις) και μου έκανε σύνδεση. Έκανα πλοήγηση σε κάποιες σελίδες για κάμποσο, το εικονίδιο του wap γυρνούσε συνεχώς - η υδρόγειος σφαίρα- (πράγμα που μετά είδα ότι χρέωνε κανονικά στο προφίλ wap της cosmote που έχω). ωστόσο σε σχέση με άλλες φορές που έκανα πλοήγηση μέσω wap (αποκλειστικά) οποιαδήποτε σελίδα άνοιξα πετούσε..κ μου έκανε εντύπωση. Τι συνέβη? Έτρεχε το wi-fi, έτρεχε και το wap μαζί; Θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να κάνω αυτά τα δύο να μην τρέχουν μαζί; ή μόνο με τη διαγραφή του προφίλ wap? Κι αν θέλω να το χρησιμοποιώ σε σημεία χωρίς wi-fi τι κάνω;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Παιδες με τη βοηθεια ενος παιδιου, εβαλα στο ματι το w960. Οσοι το εχετε απο προσωπικη χρηση, κανενα ελλατωμα; Auto το GPS που λετε οτι απουσιαζει παιζει σημαντικο ρολο; Ειναι βολικο στη πλοηγηση; Ευκολο να συνδεθω σε wi-fi κτλπ; Γενικως εαν ειναι ευκολο στο χειρισμο!!! :wacko: και αν τα σπαει :p

Παιδες με τη βοηθεια ενος παιδιου, εβαλα στο ματι το w960. Οσοι το εχετε απο προσωπικη χρηση, κανενα ελλατωμα; Auto το GPS που λετε οτι απουσιαζει παιζει σημαντικο ρολο; Ειναι βολικο στη πλοηγηση; Ευκολο να συνδεθω σε wi-fi κτλπ; Γενικως εαν ειναι ευκολο στο χειρισμο!!! :wacko: και αν τα σπαει :p

εχει ρωτήσει κι άλλος πιο πάνω κ πάλι είχα απαντήσει .. ότι εξαρτάται για ποια χρήση το θέλεις ..

Εμένα προσωπικά με βολεύει γιατί εκτός του touchscreen έχει κι όλες τις επιλογές με πλήκτρα, έχει μεγάλη χωρητικότητα σε μνήμη, είναι symbian κινητό, και πάλι όπως είπα εξαρτάται από σένα για τί θα το χρησιμοποιήσεις!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Λοιπον, μουσικη και σερφαρισμα ειναι τα πιο βασικα που κανω..!!!

8GB μνημηηηη :!::!::!:

Απορω εαν στο σερφαρισμα στο ιντερνετ ειναι οντως βολικό; Απλα δεν ειχα ποτε touchscreen... :O

Παειιι θα το παρω! Αντε να ερθει ο Μαιος!

Ρε παιδιά μια ερώτηση...

Για να βλέπω τα mail στα ελληνικά και οχι κινέζικα ποιό set χαρακτήρων πρέπει να επιλέξω?

Ποιά επιπλέον ρύθμιση χρειάζεται?

Ευχαριστώ.

Σημερα θα παω να το παρω απτο Πλαισιο. Το εχει στη τιμη των 469 ευρω απο οσο βλεπω στην ιστοσελιδα τους. Θήκη που μπορώ να βρω; Εννοω καμια ιστοσελιδα που να εχει θηκες για το συγκεκριμενο μοντελο; Κανεις δεν απαντησε για τα αρνητικα του αν αλλαξε τιποτα, εγιναν αναβαθμισεις απο τοτε?

(Η αναβαθμιση ειναι δωρεαν απο την Sony Ericsson?) :confused:

EDIT: Τελικα το πηρα το κινητουλι! Το εχω βαλει να φορτισει και σημερα στις 6 το απογευμα θα το ανοιξω. Εψαξα και βρηκα αυτο το handsfree HPM-90 ( http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=150679 ) Λεει τιποτα; οταν θα ξαναεχω λεφτα.. (χαχα) λεω να το παρω. Επισης, Εχω μια απορια δεν τη βρηκα στο βιβλιαρακι οδηγιων, το ειδα στο πλαισιο και στην σελιδα της sony ericsson. Στην οθονη σε καποια σημεια εχει ενα μαυρο τριγωνακι στα δεξια της. Τι κανει αυτο το τριγωνακι εκει;..?! Αυτα μεχρι στιγμης.. Α και κατι τελευταιο, ειναι offtopic βεβαια αλλα θα κανω την αμαρτια να ρωτησω και εδω. Eχει εφαρμοσει κανεις το WIND PLUS στο w960 του; Κανει δουλιτσα ετσι; :p

Aιιιι αν μαθει η μανα μου οτι εσκασα 469 ευρω.. Θα της πω 300 ε? :p χαχα

• The title was changed to Sony Ericsson W960i