Jump to content

Wind Plus

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα χρεωνει μετα τα 40mb ?

σε καποιους ναι σε καποιους οχι. θελει πολυ προσοχη μην δεις κανενα τρελο -50 ευρω στο καρτοκινητο σου και τρεχεις και δεν φτανεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μέσω wind plus παίζει κανονικά το morange πάντως! http://morange.com/

Το δοκιμασα αλλα σε μενα δεν συνδεεται :(

Το δοκιμασα αλλα σε μενα δεν συνδεεται :(

επιβεβαιωνω πως ουτε και σε μενα συνδεεται, δυστυχως

[sIGPIC][/sIGPIC]

επιβεβαιωνω πως ουτε και σε μενα συνδεεται, δυστυχως

Απο οτι εψαξα λιγο το θεμα δεν υπαρχει εφαρμογη που να συνδεεται μεσω wind plus με το msn, λογω του ....proxy της wind.

Τωρα βολευομαι με το msn.com και με το ebuddy.com αν και θα προτιμουσα λογω ευχρηστιας να εμπαινα με καποια εφαρμογη.

Εστειλα και ενα mail στην wind με παραπονα για το συγκεκριμενο λογο την στιγμη που η voda δινει κανονικο ιντερνετ.. Αν παρω απαντηση θα σας ενημερωσω.

Απο οτι εψαξα λιγο το θεμα δεν υπαρχει εφαρμογη που να συνδεεται μεσω wind plus με το msn, λογω του ....proxy της wind.

Τωρα βολευομαι με το msn.com και με το ebuddy.com αν και θα προτιμουσα λογω ευχρηστιας να εμπαινα με καποια εφαρμογη.

Εστειλα και ενα mail στην wind με παραπονα για το συγκεκριμενο λογο την στιγμη που η voda δινει κανονικο ιντερνετ.. Αν παρω απαντηση θα σας ενημερωσω.

βαζω και στοιχημα οτι δεν προκειται να παρεις απαντηση.ειναι γνωστο το προβλημα εδω και καιρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

βαζω και στοιχημα οτι δεν προκειται να παρεις απαντηση.ειναι γνωστο το προβλημα εδω και καιρο.

Είχα στείλει αυτό στη wind στις 30 Ιανουαρίου:

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα να σας απασχολήσω σχετικά με ένα θέμα που αφορά στο Wind Plus Non-Stop και κάποιους server για Instant Messaging (ΜSN, GoogleTalk, ICQ, κτλ).

To κινητό μου είναι ένα Samsung SGH-i620, με πλατφόρμα Windows Mobile 6. Έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω πληθώρα εφαρμογών Instant Messaging (ΙΜ)οι οποίες συνδέονται στο Internet μέσω GPRS, αλλά κάθε φορά η σύνδεση αποτυγχάνει μέσω του WAP PROXY του Wind Plus και μπορεί να γίνει μόνο μέσω του gint.b-online.com.

Αυτό αποτελεί πρόβλημα για μένα, γιατί ενεργοποιώ κάθε μήνα το Wind Plus Non-Stop και ήλπιζα ότι θα μπορώ να χρησιμοποιώ ΙΜ εκμεταλλευόμενη τον απεριόριστο χρόνο πλοήγησης που μου προσφέρει το εν λόγω πακέτο.

Έχω ήδη αποστείλει email στο εκάστοτε τμήμα εξυπηρέτησης των εταιριών που κατασκευάζουν αυτές τις εφαρμογές και η απάντηση ήταν η ίδια κάθε φορά: ότι κάποιοι proxies δεν επιτρέπουν την σύνδεση στον server τους.

Θα ήθελα λοιπόν, να σας θέσω τα εξής ερωτήματα: υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια τροποποίηση στον WAP Proxy και να μπορούν οι χρήστες Windows Mobile (οι οποίοι είναι ένα μεγάλο πλήθος που ολοένα αυξάνει) να χρησιμοποιούν τέτοιου είδους εφαρμογές μέσω του Wind Plus; Κι αν δε μπορεί να γίνει αυτό, μήπως θα μπορούσατε μελλοντικά να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να δώσετε τη δυνατότητα IM μέσω κάποιου δικού σας server;

Ευχαριστώ πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σας!

Και μου απάντησαν στις 5 Φεβρουαρίου:

Αγαπητή συνδρομήτρια,

Δεν υπάρχει η δυνατότητα που μας αναφέρετε. Η διαδικασία παραμένει ως έχει και συνδέεστε μέσω gint.b-online.gr

Με εκτίμηση,

ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

αντι να πουν θα το πρασπαθησουμε. το ψαχνουμε κ.τ.λ σου απαντανε 15 μερες μετα με αυτο το μηνυμα. υπαρχει αμφιδρομη επικοινωνια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

προσωπικα δεν περιμενα κατι διαφορετικο. ημουνα σιγουρος ποια θα ηταν η απαντηση.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είχα στείλει αυτό στη wind στις 30 Ιανουαρίου:

Και μου απάντησαν στις 5 Φεβρουαρίου:

Α μαλιστα, φοβερη απαντηση.......

Α μαλιστα, φοβερη απαντηση.......

τουλαχιστον απαντησανε, γραφωντας βεβαια 3 σειρες και αυτο 15 μερες μετα. παλι καλα να λεμε:X:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

τουλαχιστον απαντησανε, γραφωντας βεβαια 3 σειρες και αυτο 15 μερες μετα. παλι καλα να λεμε:X:X

Ρε παιδιά σας βλέπώ τόση ώρα να μιλάτε για τις 15 μέρες που έκανε για να απαντήσει η WIND.

Μα ποιες 15 μέρες???Από 30 Ιανουαρίου εώς 5 Φεβρουαρίου είναι 6 μέρες!!!:blink:

Ρε παιδιά σας βλέπώ τόση ώρα να μιλάτε για τις 15 μέρες που έκανε για να απαντήσει η WIND.

Μα ποιες 15 μέρες???Από 30 Ιανουαρίου εώς 5 Φεβρουαρίου είναι 6 μέρες!!!:blink:

Εκ των οποιων οι 30 και 1 του μηνα ηταν ΣΚ! αργιες! αρα, σε 4 εργασιμες απαντησανε, 3 εαν υποθεσεις οτι το μηνυμα το εστειλες απογευμα της παρασκευης...

Χαλαρωστε...

Εκ των οποιων οι 30 και 1 του μηνα ηταν ΣΚ! αργιες! αρα, σε 4 εργασιμες απαντησανε, 3 εαν υποθεσεις οτι το μηνυμα το εστειλες απογευμα της παρασκευης...

Χαλαρωστε...

Εγώ δεν είπα ότι μου απάντησαν αργά ή κάτι τέτοιο.

Αλλά η απάντηση ήταν λίγο "κάπως", αν σκεφτείς ότι παρέθετα πολύ αναλυτικά συγκεκριμένα θέματα και έκανα πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις/προτάσεις.

Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δεν τους συμφέρει να συνδεόμαστε μέσω WAP σε ΙΜ εφαρμογές, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν μεγάλη απήχηση, οπότε μας γδύνουν μέσω του Wind Internet και δε μας αφήνουν να χρησιμοποιήσουμε το Wind Plus Non-Stop.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικα, τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα...απαντηση πηρες απο ατομο το οποιο πολυ απλα δεν ειναι σε θεση να αποφασισει η απαντησει για τις προτασεις που ανεφερες, οποτε πολυ απλα σου αναφερει οτι τα πραγματα εχουν ως εχουν και το αφηνει εκει.

Λοιπον παιδια το Σαββατο ειχα στειλει και εγω email, και μολις τωρα με πηραν τηλεφωνο. Ενας πολυ ευγενικος ανθρωπος, συζητησαμε για το εν λογω θεμα του proxy της wind και τα αντιστοιχα πακετα της voda που δινει full internet. Μου ειπε οτι δεν μπορει ο ιδιος να μου πει κατι αμεσα αλλα εχει προωθηθει στο marketing τμημα το αιτημα. Παντως μου εκανε μεγαλη εντυπωση που με πηραν τηλεφωνο. Και εντυπωση μου εκανε οτι δεν γνωριζε τα πακετα της voda και του ειπα ποια ειναι, να τα κοιταξει. Αντε να δουμε..

Βασικα, τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα...απαντηση πηρες απο ατομο το οποιο πολυ απλα δεν ειναι σε θεση να αποφασισει η απαντησει για τις προτασεις που ανεφερες, οποτε πολυ απλα σου αναφερει οτι τα πραγματα εχουν ως εχουν και το αφηνει εκει.

Εγώ αναφερόμουν όχι στην απάντηση, καθώς δεν είμαι καμιά παράλογη πελάτισσα που περιμένει από τον κάθε υπάλληλο να γνωρίζει και να λύνει και να δένει επειδή το θέλω εγώ :p, αλλά στο ότι γενικότερα εδώ και πολύ καιρό δε μπορούμε να έχουμε ΙΜ μέσω WAP. Και ό,τι είπα το είπα ως υποστηρίκτρια της Wind και ως συνδρομήτρια εδώ και 8 χρόνια.

Λοιπον παιδια το Σαββατο ειχα στειλει και εγω email, και μολις τωρα με πηραν τηλεφωνο. Ενας πολυ ευγενικος ανθρωπος, συζητησαμε για το εν λογω θεμα του proxy της wind και τα αντιστοιχα πακετα της voda που δινει full internet. Μου ειπε οτι δεν μπορει ο ιδιος να μου πει κατι αμεσα αλλα εχει προωθηθει στο marketing τμημα το αιτημα. Παντως μου εκανε μεγαλη εντυπωση που με πηραν τηλεφωνο. Και εντυπωση μου εκανε οτι δεν γνωριζε τα πακετα της voda και του ειπα ποια ειναι, να τα κοιταξει. Αντε να δουμε..

Πολύ καλή κίνηση! Σύντομα θα δούμε Internet και στα καρτοκινητά της Wind πιστεύω! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ αναφερόμουν όχι στην απάντηση, καθώς δεν είμαι καμιά παράλογη πελάτισσα που περιμένει από τον κάθε υπάλληλο να γνωρίζει και να λύνει και να δένει επειδή το θέλω εγώ :p, αλλά στο ότι γενικότερα εδώ και πολύ καιρό δε μπορούμε να έχουμε ΙΜ μέσω WAP. Και ό,τι είπα το είπα ως υποστηρίκτρια της Wind και ως συνδρομήτρια εδώ και 8 χρόνια.

Πολύ καλή κίνηση! Σύντομα θα δούμε Internet και στα καρτοκινητά της Wind πιστεύω! :)

Αυτό θέλουμε να πιστεύουμε όλοι μας. Είναι λίγο καθυστερημένη στον τομέα αυτό. :p

Αυτό θέλουμε να πιστεύουμε όλοι μας. Είναι λίγο καθυστερημένη στον τομέα αυτό. :p

δεν ξερω γιατι αλλα εγω δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος μακαρι να διαψευστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε συμφωνώ. Δουλειά του είναι να ξέρει (εφόσων κατέχει αυτή τη θέση) και αν δε ξέρει να ρωτάει αυτούς που ξέρουν. Αυτή η απάντηση που έλαβε το παιδί μπορούσε να δωθεί και από 10χρονο παιδάκι. Επίσης 3 μέρες ήταν αρκετές για να ενημερωθεί. Κατά τα άλλα και μένα γνώμη μου είναι ότι το WAP είναι WAP και το internet είναι internet. Να λέτε και ευχαριστώ για όλα τα WAP "δωράκια" επίτηδες ή καταλάθως της Wind τόσα χρόνια.

EvEn DeAtH MaY DiE

γεια σας

μπορεί κάποιος να πει τις ρυθμίσεις

για το Wind plus εννοώ για το WIND WAP/GPRS κ WIND Internet?

όταν έβαλα την κάρτα sim τις είχε αλλά δεν μπαίνει

σε ιστοσελίδες ούτε από το σιτε της Wind κατάφερα να

βρω άκρη.

γεια σας

βρω άκρη.

παρε ενα τηλεφωνο στο 1260 να σου τις στειλουνε με ενα μηνυμα να μην παιδευεσε κιολας

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας

βρω άκρη.

κενο sms στο 19234 αν και αυτο που λες οτι δεν μπαινει σε sites εμενα μου το εκανε οσες φορες συνδεοταν απο λαθος με wind internet και ευτυχως δηλαδη που δεν κατεβαζε δεδομενα.. Οποτε ελεγξε με ποιο προφιλ συνδεετε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστώ ρε παιδιά...

Αν κάποιος ενεργοποιήσει το wind plus non stop

μπορεί να βλέπει tv μέσα από το πορταλ της wind

δωρεάν ή θα έχει επιπλέον χρέωση 1,30€ ?