PUK Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 χωρις χρεωση μεχρι το επιτρεπωμενο οριο των 40mb .απο εκει και περα χρεωνεσαι. οποτε το μοναδικο δωρεαν site ειναι του wind plus??? κι ολα αυτα μονο μεσω του gwap?? το gint χρεωνει ανε3αρτητα?? και δυο χαζες ερςτησεις : 1) αμα μπει κανεις σε ενα ασχετο (με τη wind) site, η τιμη ανα ΚΒ ειναι δαφορετικη μεταξυ gint και gwap? (αν ναι, ξέρουμε ποια??) (στο gwap χρεωνεται κανεις και με αυτη τη χρεωση ανα εισοδο, ακομα και αν δεν παει στο wind plus site?) 2)η χρεωση του gint διαφερει αναλογα με το αν μπαινεις στο web μεσω δικτυου 3g η οχι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 1οποτε το μοναδικο δωρεαν site ειναι του wind plus??? 2κι ολα αυτα μονο μεσω του gwap?? 3το gint χρεωνει ανε3αρτητα?? και δυο χαζες ερςτησεις : 41) αμα μπει κανεις σε ενα ασχετο (με τη wind) site, η τιμη ανα ΚΒ ειναι δαφορετικη μεταξυ gint και gwap? (αν ναι, ξέρουμε ποια??) 5(στο gwap χρεωνεται κανεις και με αυτη τη χρεωση ανα εισοδο, ακομα και αν δεν παει στο wind plus site?) 62)η χρεωση του gint διαφερει αναλογα με το αν μπαινεις στο web μεσω δικτυου 3g η οχι??? 1) Ναι 2) Ναι (νομίζω) 3) Ναι 4) Ναι, κοίτα στο site της Wind 5) Ναι, πάει ανά session αν δεν έχεις το "plus non stop" 6) Όχι, ούτε του gwap. Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 1) Ναι 2) Ναι (νομίζω) 3) Ναι 4) Ναι, κοίτα στο site της Wind 5) Ναι, πάει ανά session αν δεν έχεις το "plus non stop" 6) Όχι, ούτε του gwap. ευχαριστωω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Ακούγεται ότι την Δευτέρα θα ξεκινήσει μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για το νέο ανανεωμένο portal "Wind Plus".. :whistle: Δευτέρα θα είναι αλλά ποιάς χρονιάς; :lol: 1) 4) Ναι, κοίτα στο site της Wind Καλά άμα βρεις στο site της Wind ποιά είναι η τιμή για σύνδεση μέσω gint από καρτοκινητά, εγώ σου βγάζω το καπέλο! :D Δεν το λέω ειρωνικά. Το μόνο που κατάφερα να βρω είναι η σύνδεση μέσω gint ή gwap όταν είσαι σε roaming αλλά όχι όταν είσαι Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamelab Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Καλησπέρα σε όλους ! Έχω σύνδεση Wind Flexy και έστειλα την Παρασκευή που μας πέρασε μήνυμα στο 19348 (το PLUS) για ενεργοποίηση του Wind Plus με τα 3.99 το μήνα και 40 Mbytes Internet. Μου εστάλη ένα μήνυμα αυτόματα που έλεγε ότι θα ενεργοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη (aka την Δευτέρα που μας πέρασε). Το'χα ξαναενεργοποιήσει αρκετούς μήνες πριν και, νομίζοντας ότι είχε ενεργοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη, εγώ μπήκα στο internet και ανακάλυψα ότι είχα χρεωθεί κανονικά. Πώς το κατάλαβα ; Μου'ρθε μήνυμα μετά από καμιά πενταριά μέρες ότι είχε γίνει η ενεργοποίηση (αυτό είναι το δεύτερο συνολικά μήνυμα που μου εστάλη από τη Wind). Μετά, είδα στο λογαριασμό τα επιπλέον ευρώ (8+ ευρώ), οπότε έκανα αμέσως διακοπή. Έστειλα το μήνυμα "INTERNET" στο 19234 που φτιάχνει αυτόματα τις ρυθμίσεις και είδα ότι με συνεδεσε μεσω gint.b-online.gr. Τί να κάνω ; Να περιμένω το δεύτερο μήνυμα ; Ή έχει αλλάξει το όλο θέμα ; Πώς ελέγχω εάν ενεργοποιήθηκε ; Σύνδεση στο ιντερνετ έχω κανονικά αφ'ότου μου έγιναν αυτόματα οι ρυθμίσεις. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω εάν χρεώνομαι ή όχι. Eυχαριστώ πολύ :) (Κινητό SE C510, Οpera Mini 5 beta2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Τηλεφωνο στο 1260 για να μη κλαις μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamelab Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Με SMS δεν μπορεί να γίνει έλεγχος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Με SMS δεν μπορεί να γίνει έλεγχος ; για άμεσα αποτελέσματα πάρε τηλεφωνώ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Πλέον, εδω και 1 μήνα περίπου , είτε με gint είτε με gwap, αφαιρεί από τα 40 ΜΒ κανονικά. Οπότε κανένας φόβος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Πλέον, εδω και 1 μήνα περίπου , είτε με gint είτε με gwap, αφαιρεί από τα 40 ΜΒ κανονικά. Οπότε κανένας φόβος Δεν ισχύει αυτό. Εγω που δοκίμασα απο gint με χρέωσε 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Σε συμβόλαιο με ενεργοποιημένο το wind plus non stop, έχω αναλύση του περασμένου μήνα με gint που δε με χρεώσανε καθόλου. Πάρε το 1260 και ρώτα σχετικά. Είναι γραμμένο και αλλού στο forum... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Σε συμβόλαιο με ενεργοποιημένο το wind plus non stop, έχω αναλύση του περασμένου μήνα με gint που δε με χρεώσανε καθόλου. Πάρε το 1260 και ρώτα σχετικά. Είναι γραμμένο και αλλού στο forum... Μήπως τότε ισχύει μονο για τα συμβόλαια οτι το gint αφαιρεί απο τα 40MB; Εγω το δοκίμασα σε καρτοκινητό και είπα ότι δεν ισχύει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Μήπως τότε ισχύει μονο για τα συμβόλαια οτι το gint αφαιρεί απο τα 40MB; Εγω το δοκίμασα σε καρτοκινητό και είπα ότι δεν ισχύει. :( Δεν το νομίζω αλλά και δεν το αποκλείω εντελώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamelab Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Τελικά να τους πάρω εγώ τηλεφωνο ή να περιμένω το δεύτερο μήνυμα από την Wind ; Ξαναέστειλα "PLUS" χθες μπας και είχε ακυρωθεί για κάποιο λόγο το προηγουμενο αίτημα, περιμενω παλι μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Δεν το νομίζω αλλά και δεν το αποκλείω εντελώς... Για το Wind Plus Non-Stop από καρτοκινητό ισχύουν μόνο οι ρυθμίσεις WAP. Με συμβόλαιο ισχύουν και οι ρυθμίσεις WAP (gwap) και internet (gint). Σίγουρα 100% τα παραπάνω, υπήρχαν και στο τελευταίο Δελτίο Τύπου της Wind περί ανανέωσης του Wind Plus. edit: Ορίστε και ο συγκεντρωτικός πίνακας χρεώσεων και ρυθμίσεων: http://img258.imageshack.us/img258/2443/windplus.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Για το Wind Plus Non-Stop από καρτοκινητό ισχύουν μόνο οι ρυθμίσεις WAP. Με συμβόλαιο ισχύουν και οι ρυθμίσεις WAP (gwap) και internet (gint). Έχω συμβόλαιο με Plus non-stop ενεργοποιημένο, άλλαξα τις ρυθμίσεις σε gint και δεν συνδέεται καθόλου. Μόνο με gwap δουλεύει. Παράξενα πράγματα...:wacko: Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Έχω συμβόλαιο με Plus non-stop ενεργοποιημένο, άλλαξα τις ρυθμίσεις σε gint και δεν συνδέεται καθόλου. Μόνο με gwap δουλεύει. Παράξενα πράγματα...:wacko: πρέπει να απενεργοποιήσεις τον proxy server, που είναι ενεργοποιημένος από τις default ρυθμίσεις internet του κινητού σου. Τότε θα δουλεύει κανονικότατα...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Για το Wind Plus Non-Stop από καρτοκινητό ισχύουν μόνο οι ρυθμίσεις WAP. Με συμβόλαιο ισχύουν και οι ρυθμίσεις WAP (gwap) και internet (gint). Σίγουρα 100% τα παραπάνω, υπήρχαν και στο τελευταίο Δελτίο Τύπου της Wind περί ανανέωσης του Wind Plus. edit: Ορίστε και ο συγκεντρωτικός πίνακας χρεώσεων και ρυθμίσεων: http://img258.imageshack.us/img258/2443/windplus.th.jpg στο αντιστοιχο πακετο της βονταφον, surf and email 30, τα 30ΜΒ ειναι και για χρηση μεσω του ατνιστοιχου gint ΚΑΙ για τα καρτοκινητα.... η wind που υποτιθεται ειναι φθηνοτερη σε αναγκαζει να χρησιμοποιεις ρυθμισεις wap.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 πρέπει να απενεργοποιήσεις τον proxy server, που είναι ενεργοποιημένος από τις default ρυθμίσεις internet του κινητού σου. Τότε θα δουλεύει κανονικότατα...:O Τελικά το πρόβλημα ήταν στις ρυθμίσεις DNS, για κάποιο λόγο οι αυτόματες ρυθμίσεις που σου στέλνουν είναι λάθος. Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 στο αντιστοιχο πακετο της βονταφον, surf and email 30, τα 30ΜΒ ειναι και για χρηση μεσω του ατνιστοιχου gint ΚΑΙ για τα καρτοκινητα.... η wind που υποτιθεται ειναι φθηνοτερη σε αναγκαζει να χρησιμοποιεις ρυθμισεις wap.... αλήθεια???? δηλαδή μπορούν να κάνουν log in και εφαρμογές όπως fring κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Υπάρχει τρόπος να μπορεί κανείς να πλοηγείται στο Internet με Opera Mini και άλλες Java εφαρμογές από το Wind Plus Non Stop χρησιμοποιώντας το Samsung B2100? Γιατί κατεβάζοντας τις ρυθμίσεις του PLUS από το 19234, καμία Java εφαρμογή δεν μπορεί να συνδεθεί με το Internet, π.χ. ο Opera Mini κολλάει στο Netowrk Testing Mode. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Υπάρχει τρόπος να μπορεί κανείς να πλοηγείται στο Internet με Opera Mini και άλλες Java εφαρμογές από το Wind Plus Non Stop χρησιμοποιώντας το Samsung B2100? Γιατί κατεβάζοντας τις ρυθμίσεις του PLUS από το 19234, καμία Java εφαρμογή δεν μπορεί να συνδεθεί με το Internet, π.χ. ο Opera Mini κολλάει στο Netowrk Testing Mode. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Πατάς επιλογές στο εικονίδιο του Opera mini (στο παιχνίδια και άλλα) μετά "για προχωρημένους" και μετά "συνδέσεις" όπου και επιλέγεις το σωστό προφίλ. Είχα το ίδιο πρόβλημα και διαπίστωσα πως σε εκείνο σημείο ήταν επιλεγμένο το προφίλ ρυθμίσεων για mms :blink::wacko: Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Πατάς επιλογές στο εικονίδιο του Opera mini (στο παιχνίδια και άλλα) μετά "για προχωρημένους" και μετά "συνδέσεις" όπου και επιλέγεις το σωστό προφίλ. Είχα το ίδιο πρόβλημα και διαπίστωσα πως σε εκείνο σημείο ήταν επιλεγμένο το προφίλ ρυθμίσεων για mms :blink::wacko: Οι ρυθμίσεις είναι σωστές, παρόλα αυτά μου βγάζει σφάλμα: Failed to connect to the Internet. Τι να φταίει? P.S. Με τον Browser του κινητού, το Internet δουλεύει, με τις Java εφαρμογές είναι το πρόβλημα... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 με ν900 που δεν εχει wap μπορω να μπω στο windplus μεσς gint..? δεν ανοιγει το πορταλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 O opera mini δεν δουλεύει σε socket mode? Μόνο σε http? Οι διαφορά ποιά είναι? Στη voda πάντως δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts