vbeli Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 με το ίδιο έμπαινα. τώρα έστειλα stop στο 19349 και αύριο θα στείλω πάλι για ενεργοποίηση να δώ τι θα γίνει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 εγώ είμαι συνδρομητής στο flexy30 και σήμερα που πήγα να στείλω sms στον αριθμό αυτό μου ήρθε απάντηση ότι η εντολή είναι λάθος. καμια ιδέα ; :) Μια από τα ίδια κι εδώ (με Wind 1). Η απάντηση που παίρνω στο μήνυμα είναι "Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ":worry: Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Μια από τα ίδια κι εδώ (με Wind 1). Η απάντηση που παίρνω στο μήνυμα είναι "Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ":worry: προφανως δεν υπαρχει γιατι ειναι λαθος! 19349 ειναι το σωστο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 για έτυμες ρυθμίσεις στείλτε άδειο sms στο 19234 (σε εμένα πάντως ήρθαν με επιτυχία) για χειροκίνητα wap όνομα προφίλ : WIND PLUS url αρχικής σελίδας : http://portal.wind.com.gr όνομα πρόσβασης : gwap.b-online.gr θύρα : 9401 διευ. διακομιστή : 192.168.200.10 ταυτότητα(όνομα) χρήστη : wap κωδικός χρήστη : wap πρωτόκολλο : HTTP και για mms όνομα προφίλ : WIND-MMS url διακομιστή mms : http://192.168.200.95/ervlets/mms όνομα πρόσβασης : mnet.b-online.gr ταυτότητα(όνομα) χρήστη : mms κωδικός χρήστη : mms πρωτόκολλο : HTTP θύρα : 9401 διευ. διακομιστή : 192.168.200.11 ΤΡΟΠ: ανανέωση ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Πάλι τα ίδια. Δέν καταλαβαίνω τι άλλαξε. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η rom ειναι wm6.5 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 από ότι λες μάλλον δεν είναι official? για δοκίμασε να πάρεις ένα τηλέφωνο στο 1260 και πες τους να σου στείλουν της ρυθμίσεις σε windows mobile συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Για διακοπη της υπηρεσιας απο συμβολαιο που στελνω SMS????To ειχα ενεργοποιιησει πριν 1.5 χρονο αν εχει καποια σημασια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 προφανως δεν υπαρχει γιατι ειναι λαθος! 19349 ειναι το σωστο "Προφανώς" έστειλα το μήνυμα στο 19349. :rtfm: http://img181.imageshack.us/img181/8966/19349.th.jpg Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 "Προφανώς" έστειλα το μήνυμα στο 19349. :rtfm: http://img181.imageshack.us/img181/8966/19349.th.jpg Στο μηνυμα του zanskou που εκανες quote ειχε προηγηθει απαντηση απο τον mitsos_the_great οτι στελνουμε check στο 19348 οποτε η λογικη συνεχεια ειναι οτι εστειλες και εσυ στο 19348. Δεν μας ειπες οτι εστειλες στο 19349... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 OK. Υπάρχει κανείς που να έστειλε και πήρε σωστή απάντηση; Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroscc Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Εστειλα κενο στο 19234 και μου ηρθε απάντηση οτι η υπηρεσία δεν υποστηριζεται απο την συσκευη μου. Εχω htc touch pro2. Δέν καταλαβαίνω μέχρι πριν λίγες μέρες είχα "απεριοριστο" Internet μεσω gwap.b-online.gr και με Proxy 192.168.200.10 τί έγινε τώρα?. έχει κανείς ρυθμήσεις για να τις βάλω? το ίδιο έπαθα και εγώ φίλε μου! Μέχρι και πρότεινως είχα απεριόριστο internet και τώρα ξαφνικά μου έφαγε μία κάρτα σε μόλις λίγα λεπτά πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Πήρα τηλ στο 1260 μου στείλανε τις ρυθμησεις χειροκινητα οι οποίες είναι ίδιες με τις ρυθμήσεις που είχε το κινητό. Τα ίδια καμία διαφορά. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Κανεις???? γιατι δεν κανεις ενα τηλεφωνο στο cc να σου απαντησουν επισημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Τελικά πήρα άλλη κάρτα και μεχρι στιγμής οκ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Final update: Τελικά πριν από κάποιες μέρες (δυόμιση βδομάδες μετά το δεύτερο τηλεφώνημα στο CC), ξαναπήρα στη WiND. Απάντησε κάποια υπάλληλος, στην οποία εξήγησα όσο πιο ψύχραιμα μπορούσα το πρόβλημα. Με έβαλε λίγο στην αναμονή, μου είπε ότι όντως, δεν είναι φυσικό να περάσει τόσο χρονικό διάστημα από την καταγραφή του αιτήματός μου, και δεσμεύτηκε να προωθήσει εκ νέου προσωπικά το αίτημα την επομένη ημέρα. Πράγματι, την επομένη έλαβα μήνυμα στο κινητό που έλεγε ότι πιστώθηκε το ποσό που εκκρεμούσε στην κάρτα μου, και στέλνοντας μήνυμα στο 1269 διαπιστώνω ότι έχω πλέον μέσα 59 ευρώ. Τέλος καλό λοιπόν. Όλα καλά όχι όμως: όταν αναγκάζεσαι να φωνάζεις κοντά ένα μήνα για να πάρεις πίσω τα λεφτά που σου φάγανε με το έτσι θέλω είναι ήδη αργά. Και το να μου βάλουν πίσω τα 50τόσα € αφού φτάσω να απειλήσω ότι παίρνω τον αριθμό και δύο συμβόλαια WiND και φεύγω... ας είναι. Απλώς τα αναφέρω για λόγους πληρότητας. Την καλησπέρα μου σε όλους:) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris013 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Τελικά τι γίνεται με το Plus? Μου έκανε κ εμένα την ίδια δουλειά σήμερα! Είχα ακόμα 2mb για πλοήγηση και κάπου στα 2,5 € στην κάρτα κ ξαφνικά μου έστειλε ότι το υπόλοιπο μου είναι πολύ χαμηλό. Παίρνω στο 1269 και μου λέει ότι το υπόλοιπό μου είναι -6€ και έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!! Μήπως χρεώνει όταν δεν μπαίνεις σε mobile σελίδες και προσπαθείς να ανοίξεις τις κανονικές τους εκδόσεις? Τι μπορώ να κάνω τώρα για αυτήν την υπερχρέωση? Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Προφανώς τα έπαιξε το σύστημα.Στείλε E-mail για να μη χρεώνεσαι εξηγώντας τους το πρόβλημα αναλυτικά και ζητώντας τους πίστωση του ποσού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patsias78 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Καλημερα σε ολους!Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι γινετε με το novasports mobile !Βλεπεις κανονικα αγωνες στο κινητο;Τι χρεωσεις εχει;Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 sos παιδιά, έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή HTC Youtube σε συνδυασμό με το wind plus non-stop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 sos παιδιά, έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή HTC Youtube σε συνδυασμό με το wind plus non-stop? τι να την κανεις αφου streaming μεσω wind plus δε γινεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Παιδιά εγώ χρησιμοποίησα jailbreaking iphone με το wind plus τον αύγουστο και δούλεψε έστω και με αργή ταχύτητα και περιορισμούς. Χρεώθηκα μόνο το είσητήριο για το μήνα.Το έκανα τον αύγουστο,πριν ξαναφύγω για εξωτερικό, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα. Τις ρυθμίσεις τις πέρασα απο τον υπολογιστή.Πρέπει να έχεις το iphone configuration utility. Εκει βάζεις τις ρυθμίσεις στο configuration profiles δημιουργείς ένα general profile με ότι όνομα θέλεις. Εγώ έβαλα παντού Wind Plus Non Stop. Μετά σε αυτό το profile στο advance βάζεις τις ρυθμίσεις: Access Point Name:gwap.b-online.gr Access Point username:wap Password:wap Proxy: 192.168.200.10 Port:9401 τα κάνεις sync με το κινητό και στη συνέχεια το ενεργοποιείς απο τα settings. Ας το δοκιμάσει κάποιος να πεί αν δουλεύει ακόμα. Εμένα δε με χρέωσε πέρα απο το εισητήριο της εισόδου. Μετά κάποια πράματα δε δουλεύουν (όπως αναμένοταν) ή είναι αργά, αλλά τουλάχιστο έβλεπα sites και χάρτες. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Προσπαθώ να συνδεθώ με το nokia messenger μέσω του wind gprs και δεν μπορώ, ενώ με το wind internet ή wifi συνδέομαι χωρίς πρόβλημα... Είναι μπλοκαρισμένο τo πρόγραμμα από τη wind? Αν ναι, θα ήθελα να ήξερα γιατί πληρώνω για 40ΜΒ στο wind plus όταν δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω...,... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 τι να την κανεις αφου streaming μεσω wind plus δε γινεται Καταφερα να δω youtube μεσω wind plus με τον Bolt browser. Φοβερος browser με μεγαλο ομως μειονεκτημα οτι δεν ειναι συμβατος με ελληνικη γραμματοσειρα ακομα. Προσπαθώ να συνδεθώ με το nokia messenger μέσω του wind gprs και δεν μπορώ, ενώ με το wind internet ή wifi συνδέομαι χωρίς πρόβλημα... Είναι μπλοκαρισμένο τo πρόγραμμα από τη wind? Αν ναι, θα ήθελα να ήξερα γιατί πληρώνω για 40ΜΒ στο wind plus όταν δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω...,... Δεν γινεται να συνδεθεις, ειναι μπλοκαρισμενο δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Δεν γινεται να συνδεθεις, ειναι μπλοκαρισμενο δυστυχως. Όπως φοβόμουνα.... ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Παιδιά επειδή θα πρέπει να τρέξουμε κάποια πειράματα με κινητά στο εργαστήριό μου και θέλουμε χρήση Internet, μπορεί να μας απαντήσει κάποιος με σιγουριά εαν με τις μέχρι στιγμής ρυθμίσεις που υπάρχουν στο μήνυμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2662552#post2662552 δεν υπάρχει το όριο των 40 MB στα καρτοκινητά ή πλέον γίνεται χρέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts