Jump to content

Dimitris013

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dimitris013

  1. Παιδιά από μπαταρία πως πάτε? Σε καθημερινή βάση το κινητό μου κρατάει από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ περίπου. Μέτρια χρήση, κάποια τηλ, λίγο σερφάρισμα, ραδιόφωνο το πρωί στον δρόμο για την δουλειά και πάντα σε 3G δίκτυο και ενεργοποιημένοι οι συγχρονισμοί. Μου φαίνεται ότι τελειώνει γρήγορα για μπαταρία 1500 mAh... Τι βλέπετε στα δικά σας?
  2. Μετά από 3 μήνες στην κατοχή μου το κινητό τα έπαιξε. Δεν φόρτιζε και το έστειλα στο σέρβις. Μετά από 25 ημέρες με πήραν να μου πουν την κλασική δικαιολογία τους ότι έχει πιάσει υγρασία ο κονέκτορας της φόρτισης και οφείλεται σε δική μου κακή χρήση. Οπότε μου πρότεινε να πληρώσω την ζημιά 250€, δηλαδή αντικατάσταση της συσκευής! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Τέτοια μούφα κινητό και εταιρεία δεν ξαναέγιναν! Όπου ακουμπά το χεράκι της η Voda τα κάνει μούσκεμα! Φρικτή εμπειρία από ένα κινητό που σε ικανά χέρια developerάδων θα πέταγε φωτιές με τα χαρακτηριστικά του!
  3. Επειδή δεν πρόκειται σύντομα να πάω σε πρόγραμμα της Vodafone ώστε να αξιοποιήσω πλήρως το κινητό μου το παραχωρώ. Δεν μου χρειάζεται μία συσκευή με τόσες λειτουργίες από τις οποίες λειτουργούν μόνο οι μισές. Αυτές που χρησιμοποιώ της βρίσκω και σε ένα κινητό των 100€ που θα είναι με ΚΑΝΟΝΙΚΟ πληκτρολόγιο και θα με εξυπηρετεί καλύτερα και πιο γρήγορα. Όποιος ενδιαφέρεται για το κινητό ας στείλει ένα pm.
  4. Πήγαινε πάρε μία μεμβράνη για την οθόνη σου. Ας είναι και λίγο μεγαλύτερη από την οθόνη σου. Την κόβεις εσύ στα μέτρα της και την βάζεις. Έβαλα από την αρχή μία τέτοια και είναι σαν καινούργιο! :shifty: Φυσικά και ΔΕΝ έχει! Το μόνο που έχει είναι χάρτης από το google αλλά χρειάζεσαι ίντερνετ, οπότε χρεώνεσαι, για να σου βρει το σημείο σου κατά προσέγγιση. Πομποδέκτη GPS το συγκεκριμένο μοντέλο δεν περιέχει!
  5. 1mb/sec μόνο? Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή ήταν η γρήγορη μεταφορά αρχείων από τον υπολογιστή στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Επίσης πολύ γρήγορη και η μεταφορά από την συσκευή στην κάρτα! Περίεργο που πάει τόσο αργά σε εσάς! Εκτός και αν τα αρχεία που μεταφέρατε ήταν κάτω από 10 kb! Τα αποτελέσματα του HDTune: http://i45.tinypic.com/qps193.png
  6. Το πας σε ένα κατάστημα vodafone. Έχεις εγγύηση! Θα σου περάσουν ένα σταθερό firmware ώστε να δουλεύει εντάξει το κινητό σου.
  7. Ο opera που και που κρασάρει ακόμα.
  8. Δίνω στον web player http://www.youtube.com και μου βγάζει σφάλμα. Έχω βάλει να προτιμά το wifi. Πρέπει να του δώσεις ακριβώς την διεύθυνση ενός βίντεο για να το παίξει?
  9. Και εμένα μου βγάζει ότι είναι αδύνατη η σύνδεση! Δεν είχα δοκιμάσει και παλιότερα να ξέρω αν λειτουργεί. Είμαι στην ίδια φάση με εσένα!
  10. Υπάρχει κάποια λίστα που να βλέπουμε πιο είναι παλιότερο και πιο νεώτερο firmware? Εγώ βλέπω να έχω το BUJA2
  11. Περίμενα ένα Linux κινητό να είναι πιο απελευθερωμένο και ακομπλεξάριστο από τα υπόλοιπα. Σαν τα android ας πούμε... Τεσπα. Ας ελπίζουμε σε ευχάριστες εκπλήξεις στα επόμενα firmware! Και 2 πραγματάκια ακόμα.. 1. Έχει καταφέρει κανείς να στείλει με κάποιο τρόπο ή πρόγραμμα κάποιο αρχείο (έστω μία εικόνα!) μέσω wifi στο PC του?? 2. Προσπάθησα να ανεβάσω ένα βίντεο στο youtube από το κινητό μου ενώ ήμουν συνδεδεμένος με το internet του σπιτιού μέσω wifi. Το κουμπάκι που ήταν για το upload απλά δεν έκανε τίποτα! Και όταν προσπάθησα να το στείλω από την mobile σελίδα του youtube έπρεπε να συνδεθώ στο 360 για να το στείλω με mail. Μήπως ζητάω πολλά από ένα κινητό που έχει Wifi?? Και εγώ με what's up το έχω αλλά λειτουργεί κανονικότατα! :worry: Υπάρχει κάποια λίστα που να βλέπουμε πιο είναι παλιότερο και πιο νεώτερο firmware? Εγώ βλέπω να έχω το BUJA2
  12. Το κινητό βρίσκεται στην κατοχή μου εδώ και 2 ημέρες. Δεν το δουλεύω με vodafone 360 ακόμα (του έχω βάλει μία κάρτα What's Up). Το βίντεο παρότι έχω διαβάσει ότι έχει άσχημη ποιότητα εγώ το βρίσκω εξαιρετικό για τα δεδομένα κινητού με τους αισθητήρες που φοράνε. Παρόλα αυτά δεν έχω κατεφέρει να λειτουργήσω την αυτόματη εστίαση κατά την διάρκεια εγγραφής ενός βίντεο. Και αυτό επηρεάζει την ευκρίνεια του βίντεο (θολώνει) όταν πλησιάζω κοντά σε ένα αντικείμενο (π.χ μία σελίδα με γράμματα - τα γράμματα δεν φαίνονται και είναι θολά). Ξέρει κάποιος αν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία από το κινητό ή αν υποστηρίζεται σε κάποιο update του firmware? Επίσης, έχω φορτώσει το mgmap με offline χάρτες αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα! Βγάζει συνέχεια μήνυμα Αν επιτρέπω στην εφαρμογή να διαβάσει δεδομένα του χρήστη. Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής έχει επιλογή μόνο να με ρωτάει κάθε φορά και απενεργοποίηση, δεν έχει δηλαδή την επιλογή "μόνο μία φορά κατά την εκκίνηση" όπως έχει σε άλλα πεδία! Καμία ιδέα??
  13. Dimitris013

    Wind Plus

    Τελικά τι γίνεται με το Plus? Μου έκανε κ εμένα την ίδια δουλειά σήμερα! Είχα ακόμα 2mb για πλοήγηση και κάπου στα 2,5 € στην κάρτα κ ξαφνικά μου έστειλε ότι το υπόλοιπο μου είναι πολύ χαμηλό. Παίρνω στο 1269 και μου λέει ότι το υπόλοιπό μου είναι -6€ και έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!! Μήπως χρεώνει όταν δεν μπαίνεις σε mobile σελίδες και προσπαθείς να ανοίξεις τις κανονικές τους εκδόσεις? Τι μπορώ να κάνω τώρα για αυτήν την υπερχρέωση? Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη!!
  14. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει γιατί με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα! Ευχαριστώ!
  15. Πηγαίνεις εκεί που βρήκες τα μπιπ και glossy και κατεβαίνεις λίγο πιο κάτω στην μπάρα της έντασης των ήχων και την βάζεις στο μηδέν. Έτσι δεν ακούγεται τίποτα όταν πατάς τα πλήκτρα.
  16. GPS δεν διαθέτει το συγκεκριμένο μοντέλο. Χρησιμοποιεί το Google Maps για να σου δείχνει περίπου που βρίσκεσαι αλλά κατεβάζει δεδομένα από το ίντερνετ και συνεπώς σε χρεώνει!
  17. Σχετικά με αυτά που μου προτείνεις έχω 2 ερωτησούλες: 1)Μπορούν να πάρουν άλλα ακουστικά ή δεν έχουν υποδοχή? Έχουν OLED οθόνη? Έπαθα πλάκα! καλή φάση! 2)Τα έχεις δοκιμάσει με το συγκεκριμένο κινητάκι? Αυτό ειναι το πιο βασικό θα έλεγα!
  18. Παιδιά, θέλω να πάρω bluetooth στερεοφωνικά ακουστικά για το samsung D900i. Είχα βάλει στο μάτι τα ΗΒΗ-DS200 της sony ericsson. Ειναι συμβατά, θα ακούω μουσική, ή τζάμπα θα τα σκάσω τα 70€?? Ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει? Γιατί άκρη δεν βρίσκω με του πωλητές! Ο καθένας λέει τα δικά του!
  19. Χίλια ευχαριστώ!Ομολογώ ότι δεν είχα δοκιμάσει να πατήσω την δίεση παρατεταμένα,αν και είναι κοινή συνήθεια σε κάτι τέτοια πλήκτα να κρύβουν επιλογές! Έχω συνηθίσει από τα ericsson που με # αλλάζεις γλώσσα, οπότε δεν τα συνδύασα! Και πάλι ευχαριστώ! Πολύτιμη η βοήθεια σου! :D
  20. Γεια σας παιδιά, Πήρα πριν από 5 μερούλες το D900i, και έχω μια απορία... Συγχωρέστε με αν έχει ξαναειπωθεί αλλά στις σελίδες που κατάφερα να διαβάσω δεν το βρήκα. 1) Πως μπορώ να ορίσω στο κινητό να αποθηκεύει τα εισερχόμενα μηνύματα στην συσκευή κ όχι στην κάρτα? Κάθε μήνυμα που λαμβάνω πηγαίνει στην κάρτα κ όχι στην συσκευή μου! 2)Κόμμα δεν υπάρχει στα Samsung? Όπως δεν υπήρχε τελικό σίγμα στα παλιά Ericsson? Ούτε ερωτηματικό ελληνικό έχω βρει..Αν υπάρχουν κάπου αυτά πείτε μου! 3)Ξενέρωσα επίσης με την έλλειψη πίνακα ειδικών χαρακτήρων κ με την έλλειψη επιλογής αποθήκευσης των μην που στέλνω στα απεσταλμένα αυτόματα, χωρίς να κάθομαι να του λέω εγώ κάθε φόρα να τα αποθηκεύει. 4)Υπάρχουν κ άλλα μείον που έχει το κινητάκι σε σχέση με ευκολίες άλλων, αλλά υπάρχουν κ ευκολίες που δεν έχουν τα άλλα, αλλά ας μείνουμε μόνο στα μηνύματα προς το παρών. όποιος ξέρει ας με βοηθήσει!
×
×
  • Create New...