Jump to content

Wind Plus

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αλη8εια αυτο ισχυει και για προγραμματα τσατ στο κιν οπως το e-buddy ή σε χρεωνει?

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισκέπτης
Οσον αφορα για την ανανεωση του wind plus προτεινω να μην σβηνετε το μυνημα της ενεργοποιησης για να σας θυμιζει ποτε το στειλατε. Τα μεσανυχτα που θα κλεισει ημερολογιακα ο μηνας η λιγες ωρες αργοτερα στειλτε sms για επανεργοποιηση. Απλο και εγγυημενο.

παιδες καλησπερα...απο οτι καταλαβαινω απο τα λεγομενα δεν παιζει το μσν των pda γιατι δεν καταλαβαινει proxy (διορ8ωστε με αν κανω λα8ος).Εχουμε καμια αλλη εφαρμογη για windows mobile για να μην μπαινω σε e-buddy?

σας ευχαριστω εκ των προτερων

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

Οσον αφορα για την ανανεωση του wind plus προτεινω να μην σβηνετε το μυνημα της ενεργοποιησης για να σας θυμιζει ποτε το στειλατε. Τα μεσανυχτα που θα κλεισει ημερολογιακα ο μηνας η λιγες ωρες αργοτερα στειλτε sms για επανεργοποιηση. Απλο και εγγυημενο.

Συμφωνώ;). Και εγώ αυτό κάνω εδώ και μήνες.

Paidia, einai idea mou i i taxitita tou Non-Stop exei meiothei se GPRS?

Persi katevaza me ~7KB/s eno fetos katevazo me ~3KB/s max.

Episis, sinexia me kickarei apo to WLM ano prin liges meres pou to dokimasa spiti mou douleue mia xara (alla den thimame ama imoun me GPRS i me UMTS).

Den ksero, tha dokimaso kai to vrady gia na do pos tha einai...

Sorry gia ta Greekglish, eimai me Non-Stop.

Episis, sinexia me kickarei apo to WLM ano prin liges meres pou to dokimasa spiti mou douleue mia xara (alla den thimame ama imoun me GPRS i me UMTS).

Έτσι κάνει όταν είναι φουλαρισμένο . Τώρα πάει κανονικά 6-7KB/δευτερόλεπτο.

Αφού μερικοί χρησιμοποιούν WIND μόνο για το Non-Stop πώς θέλεις να πηγαίνει η ταχύτητα.Κάποια στιγμή θα τα ''παίξει'' το καημένο το σύστημα!!!:lol::lol:

Ειμαι νεος στο plus και δν εχω ιδεα:

1.Μπορω να κατεβασω πχ απο ipmart χωρις να χρεωθω?

2.Απο eBuddy χρεωνει?

3.Σε αλλες σελιδες μπορω να μπο χωρις να χρεωνομαι?

4.Μπορω να συνδεσω το κινητο στο PC για πλοηγηση?

Μπορει καποιος να μου απαντησει?

Ευχαριστω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

2.Απο eBuddy χρεωνει?

Ευχαριστω!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152884

Παιδια...

Έχω ένα καινούριο k810i και μια καρτα wind free to go....

Θέλω να βάλω από το wind plus μόνο την υπηρεσία για ιντερνετ που είναι με 3,5 ευρώ το μήνα....

Από ότι κατάλαβα από αυτά που διάβασα δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις έτσι....???

Μόνο αυτά τα 3,5 ευρώ αρκεί να μην περάσει ο μήνας....

Τι άλλες ρυθμίσεις πρέπει να κατεβάσω και από που....???

Λογικά θα θέλει να κατεβάσω κάποιες ρυθμίσεις όπως τα mms πριν βάλω την υπηρεσία.....

Έτσι...???

Παιδια...

Έχω ένα καινούριο k810i και μια καρτα wind free to go....

Θέλω να βάλω από το wind plus μόνο την υπηρεσία για ιντερνετ που είναι με 3,5 ευρώ το μήνα....

Από ότι κατάλαβα από αυτά που διάβασα δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις έτσι....???

Μόνο αυτά τα 3,5 ευρώ αρκεί να μην περάσει ο μήνας....

Τι άλλες ρυθμίσεις πρέπει να κατεβάσω και από που....???

Λογικά θα θέλει να κατεβάσω κάποιες ρυθμίσεις όπως τα mms πριν βάλω την υπηρεσία.....

Έτσι...???

Ετσι ειναι οπως τα λες.Πηγαινε εδω.Και θα βρεις τις ρυθμισεις για το κινητο σου.Και να ξερεις οτι παντα χρησιμοποιουμε APN gwap για να μην εχουμε χρεωσεις περα απο τα 3,5 ευρω.Το προφιλ με APN gint μην το βαλεις γιατι ειναι για κανονικο ιντερνετ και οχι για απλη wap πλοηγηση

Υπογραφή....

Ετσι ειναι οπως τα λες.Πηγαινε εδω.Και θα βρεις τις ρυθμισεις για το κινητο σου.Και να ξερεις οτι παντα χρησιμοποιουμε APN gwap για να μην εχουμε χρεωσεις περα απο τα 3,5 ευρω.Το προφιλ με APN gint μην το βαλεις γιατι ειναι για κανονικο ιντερνετ και οχι για απλη wap πλοηγηση

έψαξα τις ρυθμίσεις για k810i και λέει ότι για το κινητό μου δεν υπάρχουν ούτε αυτόματες ούτε χειροκίνητες ρυθμίσεις..............................................................

τώρα τι κάνουμε.........................?????????????

εν τω μεταξύ για το k800i που είναι λίγο παλιότερο μοντέλο, αλλά σχεδόν όμοιο με το k810i έχει ρυθμίσεις.......

έψαξα τις ρυθμίσεις για k810i και λέει ότι για το κινητό μου δεν υπάρχουν ούτε αυτόματες ούτε χειροκίνητες ρυθμίσεις..............................................................

τώρα τι κάνουμε.........................?????????????

εν τω μεταξύ για το k800i που είναι λίγο παλιότερο μοντέλο, αλλά σχεδόν όμοιο με το k810i έχει ρυθμίσεις.......

Για μπες λίγο εδώ και κατέβασε τις ρυθμίσεις για cosmote wap.

http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/phonesetupwap/k800i?cc=gr&lc=el

Για μπες λίγο εδώ και κατέβασε τις ρυθμίσεις για cosmote wap.

http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/phonesetupwap/k800i?cc=gr&lc=el

Θα βοηθήσει αν τις κατεβάσω για cosmote ενώ θέλω για wind....????

2.Απο eBuddy χρεωνει?

Ευχαριστω!!

1 ναι μπορεις

2 οχι

3 ναι μπενεις οπου θες

4 ναι μπορεις αρκει να βαλεις προξυ σε firefox και οπερα

στην πρωτη σελιδα γραφει ακριβως τι θα κανεις

βρε παιδια πως ρυθμιζεις το opera mini για το εχεις στο κινητο.......με wind plus.....

προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα...εχω το n95 8g......

βρε παιδια πως ρυθμιζεις το opera mini για το εχεις στο κινητο.......με wind plus.....

προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα...εχω το n95 8g......

δε θελει καποια ειδικη ρυθμηση το κανεις εγκατασταση στο τηλ και ψαχνει το δυκτιο κανει το τεστ και αυτο ειναι..

στο ιπμαρτ παιζει μια μονταρισμενη στα αγγλικα οπερα 3.10 hifi που εχει ρυθμισεις για προξυ για δοκιμασε και με αυτην

Παίδες επειδή εγώ χρησιμοποιώ Cosmote και από εδώ και πέρα και Wind, θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τις ρυθμίσεις για το wap ? Όταν βάζω το Whats up μπαίνω στο My view και όταν θα βάζω το F2G θα μπαίνω στο Wind plus non stop. Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κατεβάζω συνέχεια ρυθμίσεις??? γιατί χρησιμοποιώ μόνο ένα κινητό!

ΥΓ: Όταν λέτε οτι το Wind plus non stop είναι δωρεάν εννοείται ΤΕΛΕΙΩΣ δωρεάν? :w00t: Δλδ δεν υπάρχει περίπτωση να μου χρεώσει καμιά ιστοσελίδα μέσω του opera?

παιδες να ξαναθεσω την απορια μου μηπως εχετε καποια λυση εχουμε κανενα προγραμμα για windows mobile επειδη δεν δουλευει το μσν για να μην μπαινω απο ι-μπαντι που δεν ειναι και οτι καλυτερο

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

ξερει κανεις αν υπαρχουν ρυθμισεις για non stop k mms για iphone clone?γιατι στη εξ πελατων της wind μου ειπαν οτι δεν γινεται:help:

Στο wind.com.gr οι μόνες ''εξελιγμένες'' συσκευές τύπου σαν το δικό σου υπάρχουν μόνο:Q-TEK και Innostream.Δεν έχει για Iphones!:(:(.Γιατί δεν δοκιμάζεις με καμοιά άλλη εταιρεία;;;;.Αλλά δεν νομίζω να βρείς ρυθμίσεις Wap & MMS για το συγκεκριμένο μοντέλο!!!!

Δές και: www.iphone.com ή www.apple.com/iphone

Ελπίζω να βρείς τις ρυθμίσεις!

Παίδες επειδή εγώ χρησιμοποιώ Cosmote και από εδώ και πέρα και Wind, θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τις ρυθμίσεις για το wap ? Όταν βάζω το Whats up μπαίνω στο My view και όταν θα βάζω το F2G θα μπαίνω στο Wind plus non stop. Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κατεβάζω συνέχεια ρυθμίσεις??? γιατί χρησιμοποιώ μόνο ένα κινητό!

ΥΓ: Όταν λέτε οτι το Wind plus non stop είναι δωρεάν εννοείται ΤΕΛΕΙΩΣ δωρεάν? :w00t: Δλδ δεν υπάρχει περίπτωση να μου χρεώσει καμιά ιστοσελίδα μέσω του opera?

Εννοώ ότι επειδή έχω μόνο μία συσκευή και θα χρησιμοποιώ δύο κάρτες (Whats up & F2G) μήπως θα έχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις για το wap. Δλδ όταν θα βάζω την μία κάρτα θα χάνονται οι ρυθμίσεις της άλλης ή όχι?

Επίσης για να λάβω τις ρυθμίσεις για Wind plus non stop τι μήνυμα στέλνω? Και τι μήνυμα για να ανανεώνω τη συνδρομή κάθε μήνα?