Jump to content

chris14

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chris14

  1. Στην περιοχή μου (Άγιος Λουκάς) στην Καβάλα δεν κάναν ακόμη τίποτα για δίκτυο 3G :down:
  2. Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή να το διορθώσουν ? :mad:
  3. Ε ρε που πάω ο Καραμήτρος!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ φίλε! Μου είχε διαφύγει τελείως μιλάμε!!:O:O:hypno::lost::dizzy:
  4. Πατάω αποστολή στο site αλλά δεν κάνει τίποτα:confused:
  5. Καλησπέρα, πριν λίγο πήγα να ενεργοποιήσω μία νέα κάρτα WIND με το πρόθεμα 690. Τη βάζω κανονικά στο κινητό, και κάνω ένα τηλέφωνο για να την ενεργοποιήσω. Μετά το τηλέφωνο δεν μου ήρθε το μήνυμα που με καλωσορίζει από το 1260! Μετά πήρα το 1269 για να μάθω τις μονάδες και μου λέει πως ''Λυπούμαστε, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη''. Μετά δοκίμασα να με πάρω από άλλο κινητό και με έπαιρνα κανονικά τηλέφωνο. Επίσης δεν μπορώ να στήλω και sms αλλά μπορώ να δεχτώ! Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Κανονικά με την πρώτη κλήση που κάνεις δεν ενεργοποιήται και η κάρτα? ΒΟΗΘΕΙΑ !
  6. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Τουλάχιστον τώρα ξέρω τι είναι. Και να φανταστείτε οτι δεν μένω και πολύ μακριά από το κέντρο της Καβάλας, είμαι σε προάστιο. Πρέπει να αναβαθμίσει το 3G σήμα της η WIND άμεσα ΥΓ: Μπορεί όμως να μου εξηγήσει κάποιος γιατί όταν συνδέομαι σε δίκτυο 3G πέφτει το τηλεφωνικό σήμα δλδ τι πέφτει, πατώνει! ?
  7. chris14

    Wind Win Club

    Α ναι σωστά :O
  8. Δεν είμαι σίγουρος οτι κατάλαβες τι εννοώ (μιας και το διατύπωσα ορθά:p:O) Αυτό το σηματάκι εννοώ: http://www.imageshack.gr/files/lwlizgn3rukqt99dj94i.jpg
  9. Ίσως είναι νωρίς ακόμη. Πάντως είναι αρκετά έξυπνη κίνηση από τη Cosmote αν υπολογίσει κανείς ότι σε λίγα χρόνια η μισή Ελλάδα θα είναι Αλβανοί μετανάστες
  10. chris14

    Wind Win Club

    Κάπου το είχα δει και 19088
  11. Παίδες τι είναι αυτό το μπλε σηματάκι που βγαίνει πάνω αριστερά στο κινητό δίπλα από το σήμα και πέφτει το σήμα? Μου σπάει τα νεύρα και δεν ξέρω τι είναι. Μόλις εμφανίζεται το σήμα πατώνει και μόλις φεύγει το σήμα γίνεται φουλ!
  12. Γιατί το λες αυτό; :-P
  13. Εγώ που έχω ΤΙΜ δεν μου το εμφανίζει. Φένεται είναι μόνο για αυτούσ που εχουν το λογότυπο WIND :'(
  14. Δλδ θα πάω εκεί και τι θα τους πω? '' Θα ήθελα να μου ενεργοποιήσετε την υπηρεσία εμφάνισης Πληροφοριών κυψέλης'' ? Και μόλις την ενεργοποιήσουν θα εμφανιστεί επιλογή μέσα στο κινητό ή θα τους πως εκείνη την ώρα τι θέλω να γράφει κάτω από το WIND GR ? ΥΓ: Δεν πιστεύω να μου ζητήσουν λεφτά για αυτή την υπηρεσία?
  15. Τι κάρτα πήρες να πάω να τη πάρω και εγώ?:p
  16. chris14

    Wind Plus

    Μμμμ άρα πρέπει να είναι λίγο παλιούτσικια η κάρτα ανανέωσης
  17. chris14

    Wind Plus

    Καλησπέρα, χθες αγόρασα μία κάρτα ανανέωσης WIND F2G των 20€ και διαβάζοντας το χαρτάκι έλεγε πως για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία WIND Plus Non-Stop πρέπει να στήλω μήνυμα στο 349. Εγώ ξέρω πως το στέλνεις στο 19349. Μήπως άλλαξε?
  18. Όντως οι καινούριες κάρτες που αναγράφουν J32a με τον αριθμό 690 γράφουν κανονικά WIND GR στην οθόνη αναμονής. Μόνο αυτές με το 693 πρέπει να είναι fake wind. Οπότε μόλις βλέπεται αριθμό 690ΧΧΧΧΧΧΧ μη φοβάστε για τίποτα.
  19. Υπάρχει κανένα νέο για πρι τίνος πρόκειται ?
  20. chris14

    Wind Plus

    Εννοώ ότι επειδή έχω μόνο μία συσκευή και θα χρησιμοποιώ δύο κάρτες (Whats up & F2G) μήπως θα έχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις για το wap. Δλδ όταν θα βάζω την μία κάρτα θα χάνονται οι ρυθμίσεις της άλλης ή όχι? Επίσης για να λάβω τις ρυθμίσεις για Wind plus non stop τι μήνυμα στέλνω? Και τι μήνυμα για να ανανεώνω τη συνδρομή κάθε μήνα?
  21. chris14

    Wind Plus

    Παίδες επειδή εγώ χρησιμοποιώ Cosmote και από εδώ και πέρα και Wind, θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τις ρυθμίσεις για το wap ? Όταν βάζω το Whats up μπαίνω στο My view και όταν θα βάζω το F2G θα μπαίνω στο Wind plus non stop. Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κατεβάζω συνέχεια ρυθμίσεις??? γιατί χρησιμοποιώ μόνο ένα κινητό! ΥΓ: Όταν λέτε οτι το Wind plus non stop είναι δωρεάν εννοείται ΤΕΛΕΙΩΣ δωρεάν? :w00t: Δλδ δεν υπάρχει περίπτωση να μου χρεώσει καμιά ιστοσελίδα μέσω του opera?
  22. Το έστειλα το μήνυμα τελικά και άλλαξα και τον κωδικό. Τώρα μου λέει πως ο αποστολέας έχει ζητήσει απάντηση! Τι να γράψω τώρα???
  23. Αυτός ο κωδικός τι είναι? Και κάτι τελευταίο που θα ήθελα να ρωτήσω, ειναι το πώς μπορώ να πάρω το πάσο για τον 1 μήνα. Σήμερα που πήγα στην Cosmote μου είπε η πωλήτρια πως γίνεται μόνο μέσω του μενού My view (εγώ πήγα στο My account αλλά δεν μου λέει τόποτα για το πάσο) ενώ στην ιστιοσελίδα του myview λέει πως μπορώ να το ενεργοποιήσω και απο τα καταστήματα cosmote :dizzy:
  24. Μήπως ξέρεις πως μπορώ να γραφτώ? Και κάτι άλλο που θυμήθηκα, αυτοί που θα δώσουν τα 4€ για το μηνιαίο πάσο θα χρεώνονται και αυτοί με 0,49€ με κάθε είσοδο ή θα είναι ελεύθερη η είσοδος και θα υπάρχει μόνο ο περιορισμός των 40mb ?
×
×
  • Create New...