k_m_l Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Τώρα σε είδα! Ακριβώς κάτω απο το Bypass proxy server for local addresses έχει username και password, τα έβαλες? Α και αν θες βάλε μιά φορα τα 192.168.200.10:9401, πάτα για προχωρημένους και τσέκαρε "ο ίδιος διακομιστής μεσολάβησης" κτλ. και οκ. Τα έκανα όλα αυτά από 10 φορες τίποτα Το πρόβλημα είναι αφού μπω στο internet με ταχύτητα κονωνικά από εκεί κ πέρα δεν ανοίγει τις σελίδες πχ ο firefox μου γραφει πρόβλημα φόρτωσης Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής en-us.start.mozilla.com δεν εντοπίστηκε. Ελέγξτε το όνομα του αρχείου και προσπαθήστε ξανά. * Ελέγξτε τη διεύθυνση για ορθογραφικά λάθη όπως ww.example.com αντί για http://www.example.com * Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμιά σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο δίκτυο. * Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβητή, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται στο Firefox να έχει πρόσβαση στον ιστό. Σίγουρα κάπου πριν έχει γίνει η στραβή τι να πω απελπιστικά:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Καλημέρα:). Εδώ και πολύ καιρό ψάχνοντας βρήκα μία σελίδα WAP που μπορείτε να αναζητήσετε VIDEOS {3gp & Streaming} από Youtube, Google κ.ά. Η ιστοσελίδα είναι http://blueapple.mobi ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakis1984 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 καλησπέρα....Είμαι κάτοχος από χτές του Nokia 6120....έβαλα τον opera και έχω ρυθμίσει να συνδέεται στο νέτ μέσω gwap.b-online.gr..... όταν λοιπόν μπαίνω σε διάφορες σελίδες χρεώνομαι??? ή ισχύει η χρέωση του 0.42??? σε πια site μπορώ να μπαίνω χωρίς να έχω επιπλέον χρέωση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tok4cell Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 @giannakis1984 Με τον ενσωματωμένο browser που έχει και τη δυνατότητα να δείχνει τις σελίδες όπως είναι δεν μπορείς να μπείς στο wind plus; Ρωτάω γιατί το 6120 είναι από τα υποψήφια κινητά που θέλω να αγοράσω για Wind plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakis1984 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 @giannakis1984 Με τον ενσωματωμένο browser που έχει και τη δυνατότητα να δείχνει τις σελίδες όπως είναι δεν μπορείς να μπείς στο wind plus; Ρωτάω γιατί το 6120 είναι από τα υποψήφια κινητά που θέλω να αγοράσω για Wind plus. κανονικά και πολύ γρήγορα μπαίνω...απλώς θέλω να διευκρινήσω το θέμα της χρέωσης ;) το κινητό είναι πάρα πολύ ωραίο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 msn απο wind plus non-stop πιο προγραμμα να χρησιμοποιησω? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 msn απο wind plus non-stop πιο προγραμμα να χρησιμοποιησω? mig33.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 mig33.com πρεπει να γινω μελος για να το κατεβασω?το ανεβαζεις καπου αν μπορεισ? ok το βρηκα και τ κατεβασα!!! ευχαριστω!! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epistimon Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Paidia, epeidi exo para plu kairo na asxolitho me to internet apo WIND PLUS, isxuei akoma i xreosi 3.49 to mina? Xreiazetai na allakso kapoies ruthmiseis apo TIM se WIND? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη απο το Orb.com αν παιζει κανονικα με wind plus? εμενα δεν παιζει, κι επειδη δεν φαινεται να φταιει κατι αλλο, υποθετω οτι το κοβει η wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Βρε συ, wap proxy ειναι, τι περιμενεις, να λειτουργησει και streaming εφαρμογη οπως το orb? Δεν ειναι οτι το κοβει, πολυ απλα δεν το υποστηριζει γιατι δεν φτιαχτηκε γιαυτο! Παντως σαν εφαρμογη καλη φαινεται.... Ισως τωρα που βγουν τα νεα gint πακετακια γινει προσιτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darky Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Ισως τωρα που βγουν τα νεα gint πακετακια γινει προσιτο! Mias kai to fere i kouventa exeis kamia pliroforia? Kai ksereis an tha isxioun gia ta kartokinita? Episeis, ap 'oso ksero iparxoun idi paketa gia GInt (alla gia sindesis)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 δηλαδη ειμαι ο μονος που δεν ξερει τι ειναι τα gint πακετακια? για πειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Σημερα εστειλα μηνυμα plus στο 349, να ανανεωσω την περιηγηση για ενα μηνα(καρτοκινητο). Μου ηρθε αναφορα μηνυματος, μου ηρθε και το μηνυμα της wind οτι για 1 μηνα θα εχω απεριοριστη πλογηση, αλλα οταν πηγα μετα να ακουσω υπολοιπο λογαριασμου, δεν ειχα αφαιρεθει τα 3,5ευρω! Τι συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Και δεν χαίρεσαι? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 ρε παιδια να ρωτησω επειδή ειναι τεραστιο το ποστ και εχω χαθει? με την επιλογη windplus non stop 3,49e μπορείς να μπαινεις απεριοριστα και δωρεαν στο ιντερνετ με τον οπερα και σε ολα τα site? η οχι? με τον browser του κινητου χρεώνομαι; επίσης την ιδια δουλεια κανει για την κοσμοτε η υπηρεσια απεριοριστης χρησης imode 3,9ε η οχι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 H Cosmote όχι, μόνο η wind. Με 3,49€ το μήνα στο wind plus non-stop μπαίνεις απεριόριστα στο internet από οπουδήποτε (opera, browser κινητού ή laptop συνδεδεμένο με το κινητό). Μόνος περιορισμός ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις αρχεία μεγαλύτερα από 1ΜΒ! Όλες οι πληροφορίες που ζητάς υπάρχουν στο πρώτο post του thread που σου δίνω παρακάτω, να έψαχνες λίγο καλύτερα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152884 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdevil_1 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 H Cosmote όχι, μόνο η wind. ......... Μόνος περιορισμός ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις αρχεία μεγαλύτερα από 1ΜΒ! ...... Από ότι έχω καταλάβει πάντως εγώ με 3,49 έχεις ένα αργο (μέχρι 56 kbps) (δε πάει να έχεις 3g hsdpa ή hsupa συσκευή 1,8 mbps δε θα δείς), απεριοίριστου downloading (αρκεί να μη ξεπερνάει το αρχείο που θες τα 1 mb) που μερικά πράγματα (όπως mail ή και msn) δε τα ανοίγει (εκτός αν παιδευτείς πολύ και βρείς τις σωστές ρυθμίσεις) internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Αργό ? 56kbs ? Δεν κατάλαβες καλά. Μια χαρά γρήγορο είναι εκεί που έχει η WIND 3g. Και για όλα υπάρχουν λύσεις. Το πιο δύσκολο είναι το όριο στο 1MB. Πάλι καλά που υπάρχει κι αυτό, γιατί αλλιώς θα έκανε 34.9 και θα χε και όριο στο data. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Πρέπει να μπαίνει. Για να συνεχίσω από το προηγούμενο post, η υπηρεσία σε καμία περίπτωση δεν είναι κανονικό internet. Είναι και πιο αργό από κανονικό gprs (μάλλον λόγω του proxy). Για κάποιον που το θέλει για επαγγελματική χρήση και θέλει κάτι που δουλεύει ‘out of the box’, θα πρέπει να πάει σε ένα πακέτο δεδομένων gprs. Αν έχεις όρεξη να το ψάξεις και να κάνεις και κανένα click παραπάνω στην τιμή του είναι φοβερό. Στο δίκτυο της Καλαμάτας και γύρω περιοχών η ταχύτητα download με nokia n80 είναι 25 – 30 KΒ/s. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Από ότι έχω καταλάβει πάντως εγώ με 3,49 έχεις ένα αργο (μέχρι 56 kbps) (δε πάει να έχεις 3g hsdpa ή hsupa συσκευή 1,8 mbps δε θα δείς), απεριοίριστου downloading (αρκεί να μη ξεπερνάει το αρχείο που θες τα 1 mb) που μερικά πράγματα (όπως mail ή και msn) δε τα ανοίγει (εκτός αν παιδευτείς πολύ και βρείς τις σωστές ρυθμίσεις) internet Μια χαρά ταχύτητες έχει, το έχω συνδέσει και με λαπτοπ και δουλεύει πολύ καλά! Το θέμα είναι ότι με τόσο μικρά αρχεία (<1ΜΒ) δεν προλαβαίνεις να δεις την ταχύτητα του 3G! Πάντως δουλεύει μια χαρά, και το καταλαβαίνεις όταν κατεβάζεις αρχεία κοντά στο 1ΜΒ ή μεγαλύτερα (μέσα από wind plus, π.χ. τραγούδια)... Έχει διαφορά όταν είσαι σε 3G και σε GPRS δίκτυο... Και στο κάτω κάτω, η εν λόγω προσφορά είναι για browsing από το κινητό και από το λάπτοπ με το "κόλπο"... Όπως είπα και παραπάνω, μια χαρά εκμεταλλεύεται το δίκτυο τρίτης γενιάς, απλά λόγω του περιορισμού στο μέγεθος των αρχείων δεν προλαβαίνεις να το καταλάβεις... Αλλά το καταλαβαίνεις ότι τρέχει καλά όταν το συνδέεις με λάπτοπ και ανοίγεις ταυτόχρονα πολλά tabs στον opera και ανοίγουν όλα σφαίρα, ενώ με gprs σέρνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν παίζει το Wind Plus σε iPhone? (και πώς....) Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpaptff Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 ΞΞΉΞ± ΟΞ±ΟΞ¬ ΟΞ±ΟΟΟΞ·ΟΞ΅Ο Ξ*ΟΡι, ΟΞΏ Ξ*ΟΟ ΟΟΞ½Ξ΄Ξ*ΟΡι ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞ΅ λαΟΟΞΏΟ ΞΊΞ±ΞΉ δοΟλΡΟΡι ΟΞΏΞ»Ο ΞΊΞ±Ξ»Ξ¬! ΀ο ΞΈΞ*ΞΌΞ± Ρίναι ΟΟΞΉ ΞΌΞ΅ ΟΟΟΞΏ ΞΌΞΉΞΊΟΞ¬ Ξ±ΟΟΡία (<1ΞΞ) δΡν ΟΟΞΏΞ»Ξ±Ξ²Ξ±Ξ―Ξ½Ξ΅ΞΉΟ Ξ½Ξ± Ξ΄Ξ΅ΞΉΟ ΟΞ·Ξ½ ΟΞ±ΟΟΟΞ·ΟΞ± ΟΞΏΟ 3G! Ξ*άνΟΟΟ Ξ΄ΞΏΟλΡΟΡι ΞΌΞΉΞ± ΟΞ±ΟΞ¬, ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞΏ ΞΊΞ±ΟΞ±Ξ»Ξ±Ξ²Ξ±Ξ―Ξ½Ξ΅ΞΉΟ ΟΟΞ±Ξ½ ΞΊΞ±ΟΞ΅Ξ²Ξ¬ΞΆΞ΅ΞΉΟ Ξ±ΟΟΡία ΞΊΞΏΞ½ΟΞ¬ ΟΟΞΏ 1ΞΠΠμΡγαλΟΟΞ΅ΟΞ± (ΞΌΞ*ΟΞ± Ξ±ΟΟ wind plus, Ο.Ο. ΟΟΞ±Ξ³ΞΏΟδια)... ΞΟΡι διαΟΞΏΟΞ¬ ΟΟΞ±Ξ½ ΡίΟΞ±ΞΉ ΟΞ΅ 3G ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞ΅ GPRS δίκΟΟΞΏ... ΞΞ±ΞΉ ΟΟΞΏ ΞΊΞ¬ΟΟ ΞΊΞ¬ΟΟ, Ξ· Ρν Ξ»ΟΞ³Ο ΟΟΞΏΟΟΞΏΟΞ¬ Ρίναι Ξ³ΞΉΞ± browsing Ξ±ΟΟ ΟΞΏ ΞΊΞΉΞ½Ξ·ΟΟ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ±ΟΟ ΟΞΏ λάΟΟΞΏΟ ΞΌΞ΅ ΟΞΏ "ΞΊΟΞ»ΟΞΏ"... ΞΟΟΟ Ξ΅Ξ―ΟΞ± ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞ±ΟΞ±ΟάνΟ, ΞΌΞΉΞ± ΟΞ±ΟΞ¬ ΡκμΡΟαλλΡΟΞ΅ΟΞ±ΞΉ ΟΞΏ δίκΟΟΞΏ ΟΟΞ―ΟΞ·Ο Ξ³Ξ΅Ξ½ΞΉΞ¬Ο, Ξ±Ολά Ξ»ΟΞ³Ο ΟΞΏΟ ΟΞ΅ΟΞΉΞΏΟΞΉΟΞΌΞΏΟ ΟΟΞΏ ΞΌΞ*Ξ³Ξ΅ΞΈΞΏΟ ΟΟΞ½ Ξ±ΟΟΡίΟΞ½ δΡν ΟΟΞΏΞ»Ξ±Ξ²Ξ±Ξ―Ξ½Ξ΅ΞΉΟ Ξ½Ξ± ΟΞΏ ΞΊΞ±ΟαλάβΡιΟ... Ξλλά ΟΞΏ ΞΊΞ±ΟΞ±Ξ»Ξ±Ξ²Ξ±Ξ―Ξ½Ξ΅ΞΉΟ ΟΟΞΉ ΟΟΞ*ΟΡι καλά ΟΟΞ±Ξ½ ΟΞΏ ΟΟΞ½Ξ΄Ξ*Ξ΅ΞΉΟ ΞΌΞ΅ λάΟΟΞΏΟ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ±Ξ½ΞΏΞ―Ξ³Ξ΅ΞΉΟ ΟΞ±ΟΟΟΟΟΞΏΞ½Ξ± Οολλά tabs ΟΟΞΏΞ½ opera ΞΊΞ±ΞΉ Ξ±Ξ½ΞΏΞ―Ξ³ΞΏΟΞ½ Ολα ΟΟΞ±Ξ―ΟΞ±, Ξ΅Ξ½Ο ΞΌΞ΅ gprs ΟΞ*ΟΞ½Ξ΅ΟΞ±ΞΉ! Diavasa kapou oti me vista den mporoume na sindesoume to pc me wind plus para mono me widows xp.Xerei kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Από ότι έχω καταλάβει πάντως εγώ με 3,49 έχεις ένα αργο (μέχρι 56 kbps) (δε πάει να έχεις 3g hsdpa ή hsupa συσκευή 1,8 mbps δε θα δείς), απεριοίριστου downloading (αρκεί να μη ξεπερνάει το αρχείο που θες τα 1 mb) που μερικά πράγματα (όπως mail ή και msn) δε τα ανοίγει (εκτός αν παιδευτείς πολύ και βρείς τις σωστές ρυθμίσεις) internet Εγώ μιά φορά είμαι αρκετά ικανοποιημένος μια που δεν έχω ούτε Dsl ούτε pstn. To Μόνο - είναι ο περιορισμός στο download. Όσο για το msn δεν παιδεύτηκα καθόλου. Απλά έβαλα σωστά τον Proxy όπου χρειαζόταν. Απο ταχύτητες μιά χαρά ειμαι. Ιδού και οι αποδείξεις: http://img89.imageshack.us/img89/8762/scrsx6.th.jpg Με GPRS http://img517.imageshack.us/img517/9338/scr3or6.th.jpg Με 3G ΥΓ. Θεσσαλονίκη - κέντρο είναι με το 3G. Το GPRS έιναι οπουδήποτε. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 ειμαι περιοχη πηλιο, προσωρινα, λογω διακοπων, και απο χτες βραδυ δεν μπορω να συνδεθω στο wind plus. Μου ειπαν οτι υπαρχει προβλημα στην κυψελη που πεφτω, απο αιγαιο μερια. Αλλα περασε μια μερα και δεν εκαναν τιποτε. Κατα τα αλλα, δεν εχεις κανεις αλλος προβλημα να συνδεθει στο wind plus, σε αλλες περιοχες που βρισκεστε, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts