yakinthi Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Εγώ πάλι είδα το εξής φοβερό: Λόγω του ότι απαγορεύεται να αναγράφει "κουβέρ" στην απόδειξη, με χρεώσανε με 2 ευρώ - για 2 άτομα - με την ένδειξη "φαγητά".. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Εγώ πάλι είδα το εξής φοβερό: Λόγω του ότι απαγορεύεται να αναγράφει "κουβέρ" στην απόδειξη, με χρεώσανε με 2 ευρώ - για 2 άτομα - με την ένδειξη "φαγητά".. Kαλά και όταν ήρθε ο σερβιτόρος να τον πληρώσετε, δεν του είπατε να σας εξηγήσει τι χρέωση ήταν αυτή? Θα έπρεπε να κάνεις ιστορία... Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Κανονικά θα έπρεπε, αλλά επειδή τους ξέρουμε αυτούς που έχουν το μαγαζί και ζούμε σε μικρή κοινωνία, δεν θέλαμε να δώσουμε λαβές.. Αν το ξαναδώ πάντως σε άσχετο μαγαζί, σίγουρα θα κάνω.. Τηλέφωνο κατευθείαν στο 1520.. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. June 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Κανονικά θα έπρεπε, αλλά επειδή τους ξέρουμε αυτούς που έχουν το μαγαζί και ζούμε σε μικρή κοινωνία, δεν θέλαμε να δώσουμε λαβές.. Αν το ξαναδώ πάντως σε άσχετο μαγαζί, σίγουρα θα κάνω.. Τηλέφωνο κατευθείαν στο 1520.. Συγγνώμη, αλλά τι εννοείς δεν θέλατε να δώσετε λαβές; Δηλαδή τι το κακό θα κάνατε αν λέγατε ότι δεν θέλετε να πληρώσετε κάτι που δεν σας χρεώσαν; Και αν μας λες ότι τους ξέρατε, σκέψου το και αντίστροφα - και αυτοί που σε ξέρανε πήγαν εν γνώση τους να σε κλέψουν. Αυτό δε σου λέει κάτι; Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Κανονικά θα έπρεπε, αλλά επειδή τους ξέρουμε αυτούς που έχουν το μαγαζί και ζούμε σε μικρή κοινωνία, δεν θέλαμε να δώσουμε λαβές.. Αν το ξαναδώ πάντως σε άσχετο μαγαζί, σίγουρα θα κάνω.. Τηλέφωνο κατευθείαν στο 1520.. Εδω εχει δικιο ο panpap...δεν ειναι σωστο να δεχεσαι να σε κοροϊδευει κανενας! Δε χρειαζεται να κανεις φασαρια αφου ειστε γνωστοι...απλα θα πεις οτι το κουβερ καταργηθηκε! ;) Τωρα αν ο ιδιοκτητης φερθει σαν καραγκιοζης και παρολο που σε ξερει κιολας σου πει μια μ*λακια για να το δικαιολογησει, χρειαζεται να του τα χωσεις χοντρα! :O Γνωστοι ή αγνωστοι...οταν πανε να σε χρεωσουν κουβερ (φυσικα οι πονηροι θα εχουν αλλαξει την ονομασια στην αποδειξη!) σε θεωρουν κοροϊδο! Ειναι σαν να σου λενε 'Σου χρεωσα 2€ παραπανω γιατι σου ειπα γεια οταν μπηκες'. Σε τετοια περιπτωση θα τα πληρωνες; Το ιδιο παραλογο ειναι πλεον να σου ζητανε να πληρωσεις κουβερ! Οποιου δεν του αρεσει ας ανεβασει τις τιμες! Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 επειδή σε ξέρει, θα πρέπε να κεράσει καμιά μπύρα, όχι να σου φάει και 2€ κερατιάτικο.... :p Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Κανονικά θα έπρεπε, αλλά επειδή τους ξέρουμε αυτούς που έχουν το μαγαζί και ζούμε σε μικρή κοινωνία, δεν θέλαμε να δώσουμε λαβές.. Αν το ξαναδώ πάντως σε άσχετο μαγαζί, σίγουρα θα κάνω.. Τηλέφωνο κατευθείαν στο 1520.. Αυτο το προβλημα ειχα και εγω με γνωστο μου την Κυριακη και η συζυγος μου δεν με αφησε να μιλησω.Το πρωι της Δευτερας του εχωσα μια ωραια καταγγελια στο 1520 και εστειλα και με φαξ την αποδειξη που ειχα κρατησει. ΥΓ Το κουβερ δε ητανε 1.80 το ατομο!!!!! Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Αυτο το προβλημα ειχα και εγω με γνωστο μου την Κυριακη και η συζυγος μου δεν με αφησε να μιλησω. Έτσι ακριβώς.. Και εμένα ο άντρας μου, μου είπε, άστο τώρα... Και μιλάμε για άνθρωπο που συνήθως δεν τα αφήνει αυτά να περάσουν έτσι.. Τσπ, το επόμενο μαγαζί που θα το κάνει, την έχει πατήσει.. Αλήθεια, βρήκαμε πουθενά τον νόμο να τον κατεβάσουμε όπως ρώτησε και ένας φίλος παραπάνω? Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Αυτο το προβλημα ειχα και εγω με γνωστο μου την Κυριακη και η συζυγος μου δεν με αφησε να μιλησω.Το πρωι της Δευτερας του εχωσα μια ωραια καταγγελια στο 1520 και εστειλα και με φαξ την αποδειξη που ειχα κρατησει. ΥΓ Το κουβερ δε ητανε 1.80 το ατομο!!!!! Οι καταγγελίες γίνονται επώνυμα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Οι καταγγελίες γίνονται επώνυμα; Nαι αμα θελεις να ενημερωθεις για το τι εγινε.Μου ειπαν οτι δεν λενε το ονομα σου οταν πανε να ελεγξουν το καταστημα. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 μολις γυρισα απο τα Aplebee's οπου εγινε το εξης σκηνικο: μου φερνουν αποδειξη και βλεπω οτι εχουν χρεωσει 1,90Ε το ατομο κουβερ. οταν ηρθε η σερβιτορα για να πληρωσουμε την ρωτησα: "τα κουβερ δεν εχουνε καταργηθει?" απαντηση: "ναι, αλλα μεχρι να το διορθωσουμε στο συστημα πληρωνετε"!!! δεν ειπα τιποτα, και της ειπα να ερθει σε λιγο γιατι τα χρηματα τα ειχε πανω του ο αντρας μου που ειχε παει στο WC (αυτο ηταν αληθεια) η επανεμφανιση της σερβιτορας συνοδευτηκε και απο διορθωμενη αποδειξη (το ειχαν διορθωσει με το χερι και ειχε υπογραψει) προφανως αμα δεν ρωτουσα θα επρεπε να πληρωσουμε. οπως υποθετω οτι εγινε και με τους υπολοιπους πελατες του καταστηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Η καταργηση του κουβερ δημοσιευθηκε στις 24 Μαιου στο ΦΕΚ Β 815/2007 οπου αναφερει τροποποιηση του αρθρου 218 της αγορανομικης διαταξης 14/1989 συμφωνα με την οποια καταργειται το κουβερ Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Απατεώνες αγράμματοι ταβερνιάρηδες…και εγώ σήμερα τα ίδια, 2 ευρώ πλήρωσα αλλά δεν μίλησα για να μην χαλαστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 To Hard Rock Cafe παντως δεν χρεωνει κουβερ.Υπαρχουν και επαγγελματιες ευτυχως Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 μολις γυρισα απο τα Aplebee's οπου εγινε το εξης σκηνικο: μου φερνουν αποδειξη και βλεπω οτι εχουν χρεωσει 1,90Ε το ατομο κουβερ. οταν ηρθε η σερβιτορα για να πληρωσουμε την ρωτησα: "τα κουβερ δεν εχουνε καταργηθει?" απαντηση: "ναι, αλλα μεχρι να το διορθωσουμε στο συστημα πληρωνετε"!!! δεν ειπα τιποτα, και της ειπα να ερθει σε λιγο γιατι τα χρηματα τα ειχε πανω του ο αντρας μου που ειχε παει στο WC (αυτο ηταν αληθεια) η επανεμφανιση της σερβιτορας συνοδευτηκε και απο διορθωμενη αποδειξη (το ειχαν διορθωσει με το χερι και ειχε υπογραψει) προφανως αμα δεν ρωτουσα θα επρεπε να πληρωσουμε. οπως υποθετω οτι εγινε και με τους υπολοιπους πελατες του καταστηματος Applebee's Αμπελοκήπων τα ίδια... Σε όλους χρέωναν κανονικά και όταν της το είπα μου έλεγε ότι ναι αλλά πρέπει να μιλήσει με τι διευθυντή και μλκ.. Δεν είχα χρόνο, αναγκάστηκα να πληρώσω και να φύγω:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Στην Pizza Hut δεν χρεώνουν τίποτα, αλλά δεν φέρνουν και ψωμί στην αρχή. Σε άλλα δύο μαγαζιά που πήγα, στο ένα έγραφε "Άρτος" (2€), (είχαν φέρει πραγματικά φρεσκότατο ψωμί, κριτσίνια & dip), και στο άλλο "συνοδευτικά" ή κάτι τέτοιο, και πάλι είχαν φέρει ψωμί, κριτσίνια και σως (το έγραφε και στον κατάλογο -1€/άτομο) Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω, υπό τον όρο ότι μου προσφέρουν κάτι καλό. Πχ και στις δύο περιπτώσεις, τα θέλαμε τα ψωμάκια, και ήταν και μια χαρά. Αλλά αν ήμουν σε ταβέρνα με χάρτινο τραπεζομάντηλο, και μου έφερναν ένα ξεροκόμματο για ψωμί, τότε θα το σκεφτόμουν. Πιο πολύ τσαντίστηκα που ο ταξιτζής μου "κράτησε" 20 λεπτά στην επιστροφή, παρά τα 2 ευρώ του "κουβέρ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 μολις γυρισα απο τα Aplebee's οπου εγινε το εξης σκηνικο: μου φερνουν αποδειξη και βλεπω οτι εχουν χρεωσει 1,90Ε το ατομο κουβερ. οταν ηρθε η σερβιτορα για να πληρωσουμε την ρωτησα: "τα κουβερ δεν εχουνε καταργηθει?" απαντηση: "ναι, αλλα μεχρι να το διορθωσουμε στο συστημα πληρωνετε"!!! δεν ειπα τιποτα, και της ειπα να ερθει σε λιγο γιατι τα χρηματα τα ειχε πανω του ο αντρας μου που ειχε παει στο WC (αυτο ηταν αληθεια) η επανεμφανιση της σερβιτορας συνοδευτηκε και απο διορθωμενη αποδειξη (το ειχαν διορθωσει με το χερι και ειχε υπογραψει) προφανως αμα δεν ρωτουσα θα επρεπε να πληρωσουμε. οπως υποθετω οτι εγινε και με τους υπολοιπους πελατες του καταστηματος Applebee's Αμπελοκήπων τα ίδια... Σε όλους χρέωναν κανονικά και όταν της το είπα μου έλεγε ότι ναι αλλά πρέπει να μιλήσει με τι διευθυντή και μλκ.. Δεν είχα χρόνο, αναγκάστηκα να πληρώσω και να φύγω:mad: Το 1520 γιαυτο υπαρχει.Καντε καταγγελια. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Για να μην χαλαστείτε ο άλλος γελάει και λέει 'ο μα**κας τα πλήρωσε και δεν είπε τίποτα΄. Δυστυχώς με την συμπεριφορά σας επιβραβεύετε την κατάσταση. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Το θέμα είναι να κάνουμε όλοι κάτι, όσο και να βιαζόμαστε, όσο κι αν δεν είμαστε τύποι του καβγά, ανεξάρτητα από γνωριμίες κτλ. Αλλιώς ποτέ και κανένας δεν πρόκειται να συμμορφωθεί. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Kαι εγω λεω.Αν βιαζεστε ή δεν θελετε να κανετε καυγα παρτε στο 1520 και ταραξτε τους στι καταγγελιες.Μονο ετσι θα βαλουν μυαλο. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Kαι εγω λεω.Αν βιαζεστε ή δεν θελετε να κανετε καυγα παρτε στο 1520 και ταραξτε τους στι καταγγελιες.Μονο ετσι θα βαλουν μυαλο. Γνωριζεις μηπως ποια ειναι η διαδικασια που ακολουθειται μετα; Και εμενα με χρεωσαν 2Ευρω το ψωμι προχθες (2 ατομα ειμασταν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 το προηγουμενο Σαββατο πηγα σε ενα μαγαζι στη Βαρυμποπη (Ιωνες καπως ετσι) και πηρα μια σαλατα η οποια εκανε 7 ευρω. ο τυπος κρατησε 10 ευρω χρεωνοντας προφανως 1,5 εκαστο το κουβερ και 2 μικρα στρογγυλα ψωμακια που εφερε... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Ρε παιδιά, για το ψωμί που λέτε: δηλαδή επειδή καταργήθηκε το κουβέρ, θα πρέπει το ψωμί να είναι τσάμπα? Εγώ καταλαβαίνω (με βάση τη λογική, δεν ξέρω ο νομος τι λέει) ότι το ψωμί μπορούν να το χρεώνουν αλλα όχι τα υπόλοιπα (νερό, μαχαιροπίρουνα κτλ) που περιλαμβάνει (περιελάμβανε) το κουβέρ. Αν σας φέρουν ψωμί και δεν το θέλετε απλά στείλτε το πίσω ... το προηγουμενο Σαββατο πηγα σε ενα μαγαζι στη Βαρυμποπη (Ιωνες καπως ετσι) και πηρα μια σαλατα η οποια εκανε 7 ευρω. ο τυπος κρατησε 10 ευρω χρεωνοντας προφανως 1,5 εκαστο το κουβερ και 2 μικρα στρογγυλα ψωμακια που εφερε... Μα καλά η απόδειξη τι έγραφε? (ρε τσιφούτηδες 2 άτομα μονο μια σαλάτα?) :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Ρε παιδιά, για το ψωμί που λέτε: δηλαδή επειδή καταργήθηκε το κουβέρ, θα πρέπει το ψωμί να είναι τσάμπα? Εγώ καταλαβαίνω (με βάση τη λογική, δεν ξέρω ο νομος τι λέει) ότι το ψωμί μπορούν να το χρεώνουν αλλα όχι τα υπόλοιπα (νερό, μαχαιροπίρουνα κτλ) που περιλαμβάνει (περιελάμβανε) το κουβέρ. Αν σας φέρουν ψωμί και δεν το θέλετε απλά στείλτε το πίσω ... Και εγω πιστευω οτι καλως χρεωνουν το ψωμι σε οσους το ζητησουν. Γιατι 2 Ευρω για τρια ψωμακια δυο-τριων ημερων σαν πολλα μου φαινονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Nαι ρε παιδιά, άμα θέλουν να χρεώνουν το ψωμί, ας το χρεώνουν. Αλλά σαν ψωμί (που είναι πάμφθηνο), όχι σαν πρόην κουβέρ!! :mad: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts