Jump to content

Κατάργηση κουβέρ στα εστιατόρια

panpap
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ας το κάνουν....

είμαι απ'αυτούς που το κυνηγάω το δίκιο μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους εκθέσω.Εάν εγώ γίνω ρόμπα μια φορά, αυτοί θα ξεφτιλιστούν πολυ απλά στους παρόντες πελάτες εκείνη την στιγμή,έχω κάνει παρόμοιο σκηνικό για αντικανονικές αποδείξεις και άρνηση έντυπου διαμαρτυρίας,καλώντας την αστυνομία να επέμβει.

έχει διαφορά, να είσαι μ@λ@κας πελάτης απ'το να είσαι πελάτης μ@λ@κας....

Σωστός!

Υπάρχει κάποιος που να έχει φάει μετά τις 3/6 χωρίς να του έχουν χρεώσει κουβέρ; (δεν είναι ρητορική ερώτηση :p)

• Απαντήσεις 214
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σωστός!

Υπάρχει κάποιος που να έχει φάει μετά τις 3/6 χωρίς να του έχουν χρεώσει κουβέρ; (δεν είναι ρητορική ερώτηση :p)

εγω στον πειραια στο (να το πω τωρα η οχι μη κανω διαφημιση?)

Ξαναπηγα 3 μερες μετα και με χρεωσανε. Το ειπα και η σερβιτορα εκανε τη κινεζα...

στα φραιντεις επισης χρεωνουν και ημουν παρων σε σκηνικο που πελατισσα τους ξεχ... και εγινε ο πανικος και καλα εκανε βασικα... Πηγε ο υπευθυνος χεσμ***** και με τα πολλα το αφαιρεσαν. Φυσικα σε κατι τετοιες περιπτωσεις αυτοι που την πληρωνουν ειναι οι σερβιτοροι γιατι τιπς πανε στο διαολο αλλα και καλα να παθουν βασικα.

γνωμη μου? Αν σας χρεωσουν, καντε φασαρια να σας το βγαλουν.

αυτα

:X

οπερ και εγένετω,

Friday's Γλυφάδας πριν απο λίγο, με το που παραγγείλαμε, να η απόδειξη 3.5€ χρεωμένη με κουβέρ.

Το είπα στον υπεύθυνο και μου είπε πως δεν είχε ενημέρωση του απάντησα για την ισχύ του νόμου απο 3/6 και μου λέει εντάξει,δεν έχω ενημέρωση απο τα κεντρικά μου αλλά μην ανησυχείτε,θα σας το αφαιρέσω.Το ίδιο έκανε και η διπλανή παρέα απο εμάς. :)

Δεν χρειάζετε τίποτα να πάτε στο Ινκα, πολύ απλά ζητάτε να συμπληρώσετε ένα έντυπο διαμαρτυρίας επι λέξη του τι ειπώθηκε εφόσον δεν σας αφαιρούν την χρέωση και το στέλνετε στην Γενικη γραμματεία καταναλωτή η παίρνετε στο 1520 για την καταγγελία σας άμεσα.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εντελώς εγκυκλοπαιδικά, μιας και ρώτησε κάποιος φίλος παραπάνω, το κουβέρ δεν είναι (μόνο) το ψωμί και το βούτυρο, αλλά και τα μαχαιροπήρουνα, πετσέτες, σερβίτσια.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

μαχαιροπήρουνο,πετσέτα,ποτήρια,τραπεζομάντηλο ή σουπλά

δεν έχει αποσαφηνιστεί, εάν προβλέπεται στο κουβέρ, το ψωμί,το βούτυρο,ελιές,πολτός ελιάς ή άλλα dips, οπότε εκεί μπορούν επί του παρόντος να πατήσουν οι επαγγελματίες και να χρεώνουν το ψωμί ώς έξτρα είδος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαχαιροπήρουνο,πετσέτα,ποτήρια,τραπεζομάντηλο ή σουπλά

δεν έχει αποσαφηνιστεί, εάν προβλέπεται στο κουβέρ, το ψωμί,το βούτυρο,ελιές,πολτός ελιάς ή άλλα dips, οπότε εκεί μπορούν επί του παρόντος να πατήσουν οι επαγγελματίες και να χρεώνουν το ψωμί ώς έξτρα είδος.

Χμμμ... Συνεπώς κάποιος στον οποίο χρέωσαν κουβέρ, πώς θα βρει το δίκιο του αν ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί το αν χρεώνεται το ψωμί κτλ; :wacko:

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Χμμμ... Συνεπώς κάποιος στον οποίο χρέωσαν κουβέρ, πώς θα βρει το δίκιο του αν ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί το αν χρεώνεται το ψωμί κτλ; :wacko:

Με αυτό έρχομαι σε άλλο βασικό πρόβλημα σε εστιατόρια. Πώς γίνεται να σε χρεώνουν κάτι που δεν έχεις παραγγείλει; Αν εγώ όταν κάτσω στο τραπέζι δεν παραγγείλω το ψωμί, με ποιό δικαίωμα το κατάστημα με σερβίρει (και χρεώνει) κάτι που δεν ζήτησα; Το ίδιο γίνεται και με το νερό - γιατί να χρεώνομαι ένα μπουκάλι χωρίς να το έχω ζητήσει;

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

ζητάς άμεσα, κανάτα νερό.Κακά τα ψέματα, είναι απλώς επιθετική πολιτική πώλησης γιατί ώς γνωστόν,9 στους 10 συμπολίτες μας, λένε δεν βαριέσαι γιατί δεν θέλουν να χαλάσουν την διάθεση την δική τους και την παρέα τους,να γίνουν ρόμπα για ένα μπουκάλι στους τριγύρω τους κτλ κτλ κτλ Κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να πιείς εμφιαλωμένο εκτός και άν η περιοχή έχει μη πόσιμο νερό, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως το νερό πρέπει να δίνετε δωρεάν...

άντε βγάλε ακρη!θα πρέπει να έχεις φορτωμένους τους νόμους σε μια μικρή μπαγκαζιέρα για να συμβουλεύεσαι τι είναι σωστο και τι λάθος....

Τελικώς η ρύθμιση του κουβέρ,περιλαμβάνει ΚΑΙ τα ξενοδοχεία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Xθες σε ταβερνα του Ναυπλιου δεν χρεωσαν κουβερ.Επισης το Σαββατο εφαγα Μαρουσι και παλι δεν χρεωσαν

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Θυμάται κανείς μεγαλύτερος αν παλιότερα τα Goodys χρέωναν κουβερ;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Θυμάται κανείς μεγαλύτερος αν παλιότερα τα Goodys χρέωναν κουβερ;

Ναι χρεωναν.Αλλα μιλαμε εποχη πριν απο 1990

Μόλις γύρισα απο φαγητό στο Ρίο.

Η απόδειξη εγραφε επάνω: Κουβέρ 1,00 €.

Τον φωνάζω και του λέω πως έχει γίνει κάποιο λάθος επειδή έχει καταργηθεί το κουβέρ, και τι μου λέει:

Φίλε το κουβέρ εχει καταργηθεί αλλά εγώ χρεώνω το ψωμί...:blink:

Μα του λέω δεν ζητησα ψωμί!!

Το ψωμί μου λέει, περιλαμβάνει τα πιάτα τα μαχαιροπίρουνα κλπ, αν ήθελες δεν θα τα έφερνα και τότε θα έβλεπα που θα φας!!!!!!!

Εχω κρατήσει την απόδειξη με σωστές ημερομηνίες επάνω.

Λέω να κάνω καταγγελία. Που να απευθυνθώ;;:ninja:

Η απόδειξη εγραφε επάνω: Κουβέρ 1,00 €.

Τον φωνάζω και του λέω πως έχει γίνει κάποιο λάθος επειδή έχει καταργηθεί το κουβέρ, και τι μου λέει:

Φίλε το κουβέρ εχει καταργηθεί αλλά εγώ χρεώνω το ψωμί...:blink:

Μα του λέω δεν ζητησα ψωμί!!

Το ψωμί μου λέει, περιλαμβάνει τα πιάτα τα μαχαιροπίρουνα κλπ, αν ήθελες δεν θα τα έφερνα και τότε θα έβλεπα που θα φας!!!!!!!

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA

Eliwsa. Theos o typos.:lol:

Σ'ενα μεγαλο εστιατοριο-πιτσαρια της γειτονιας που εφαγα χθες,οντως τυπωθηκαν νεοι καταλογοι χωρις κουβερ και δεν ειδα αυξηση στις τιμες.:)
ΜΑΧ.

Εχω κρατήσει την απόδειξη με σωστές ημερομηνίες επάνω.

Λέω να κάνω καταγγελία. Που να απευθυνθώ;;:ninja:

Στην Αγορονομια θα σου προτεινα να απευθυνθεις

Εγώ δεν θα πλήρωνα το κουβέρ. Θα έδινα 1 ευρώ (πχ) λιγότερο. Ας φώναζε την αστυνομία να δούμε ποιος θα γέλαγε!

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

Nai...kai ksereis i agoranomia 8a parei polu sovara upopsi tis kataggelies twn politwn!

Εχεις κανει ποτε καταγγελια στην Αγορονομια και δεν σε πηραν σοβαρα;

οπερ και εγένετω,

Friday's Γλυφάδας πριν απο λίγο, με το που παραγγείλαμε, να η απόδειξη 3.5€ χρεωμένη με κουβέρ.

Το είπα στον υπεύθυνο και μου είπε πως δεν είχε ενημέρωση του απάντησα για την ισχύ του νόμου απο 3/6 και μου λέει εντάξει,δεν έχω ενημέρωση απο τα κεντρικά μου αλλά μην ανησυχείτε,θα σας το αφαιρέσω.Το ίδιο έκανε και η διπλανή παρέα απο εμάς. :)

Δεν χρειάζετε τίποτα να πάτε στο Ινκα, πολύ απλά ζητάτε να συμπληρώσετε ένα έντυπο διαμαρτυρίας επι λέξη του τι ειπώθηκε εφόσον δεν σας αφαιρούν την χρέωση και το στέλνετε στην Γενικη γραμματεία καταναλωτή η παίρνετε στο 1520 για την καταγγελία σας άμεσα.

Το κουβερ σε πολλα εχει ηδη βγει.

Εφαγα εγω στον Πειραια χωρις κουβερ...

Οσον αφορα τα Fridays, ακομα δε τα εχουν βγαλει και οσοι πατε καντε τους φασαρια. Με λιγο τσαμπουκα δε θα σας τα χρεωσουν (το πιρουνι και το χαρτινο σουπλα...)

Επισης ετοιμαζονται αυξησεις στις τιμες κατα 8% περιπου

Στα Fridays χρεωνουν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ υψηλο κουβερ. Ακους εκει 1,75!

Από πότε ισχύει? Στα Friday's πάντως κάτι μας χρέωσαν...

Πλεον το κουβερ απο 1,75 € ειναι μηδενικο στα Fridays!

...απλα τους πηρε λιγο παραπανω για να αλλαξουν τις τιμες στους καταλογους τους :whip: (μια φιλη μου που αλλαξε 60 ολοκληρους καταλογους ακομα καταριεται :O)

Απ'οτι ειδα....αυξηση 10% στα παντα και καλα να ειμαστε! :mad:

Τι νομιζατε, οτι θα μας την αφηναν τζαμπα τη χαρτοπετσετα και το πιρουνι; ;)

Πλεον συμφερον εχουν μονο οσοι παραγγελνουν λιγα, γι'αυτο καβουρια στις τσεπες οταν πατε Fridays! :p

Η παρτε τις πιο μεγαλες μεριδες και μοιραστειτε τις με τους φιλους σας μπας και περιορισουμε την εξοδο του ρευστου απο την τσεπη :p :p

και εμείς στην αλυσίδα ξενοδοχείων που εργάζομαι, θα αυξήσουμε τα πιάτα μας....

λογικό και επόμενο,

για μένα πάντως η κοροιδία τόσα χρόνια ηταν στα στύλ Fridays, οπου είχες χαρτοπετσέτα,χαρτινο σουπλά και μαχαιροπήρουνο... ενώ στα ξενοδοχεία και κάποια άλλα εστιατόρια, είχες και τον πολτό ελιάς σου, και τα dip σου κτλ.

[sIGPIC][/sIGPIC]