Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR2 V8/V9

lordelesar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω αυτο που εχω να πω παντως οτι εφυγα απο νοκια 6630 πηγα σε μοτορολα krzr και τραβαω τα μαλλια μου ακομη :

1) αχρηστο εντελως προιστορικο μενου

2) χαλια ποιοτητα κλησης μεχρη και το κινητο κολλαει και πατας ΝΟ και δεν τερματιζει την κληση

3) αργη θεοαργη συσκευη κανει 5 δευτερα (που λεει ο λογος) να ανοιξει φοτογραφια και τις εμφανιζει μαξ τρεις στην οθονη

4)αμα σπασει η οθονη και θελεις να την αλλαξεις... στη μοτορολα σου ζητανε οτι τους λειπει σε ευρω εκεινη τη στιγμη...

5)χμμμμ αξια μεταπωλησης το krzr περυση τετοιο καιρο εκανε 450 οπως και αυτο... τωρα 250 με το ζωρι

απο την αλλη ομως αυτο που βλεπουν οι περισσοτεροι εδω ειναι

1) ομορφια συσκευης απιστευτα ομορφη γι αυτο το λογο και γω ειχα παρει το krwr

2)κατι καλο ακομη ειναι οτι το λειτουργικο ειναι πολυ ανοιχτο τουλαχιστον στα υπολοιπα

3)απο οτι φενεται εχουν βαλει νεους επεξεργαστες που ειναι αρκετα καλοι απο οσο ξερω

Προσοχη σε οσους το βλεπουν και τους αρεσει και τους γεμιζει το ματι γιατι στο τελος θα σας αδειασει το κεφαλι... θα καραφλιασετε :lol:

να δωσω μερικα παραδειγματα

1)δεν μπορεις να φτιαξεις φακελους

2)δεν υποστηριζει multitasking

3)δεν μπορεις να βαλεις αναφορα παραδωσης στα μηνυματα

4)δεν μπορεις να επιλεξεις προβολη απο την καρτα μνημης η το τηλεφωνο ΜΟΝΟ και να το κανεις αυτο μολις κλεισεις ανοιξεις το καπακι φευγει...

5)για καποιο λογο το προηγουμενο γινεται σε πολλες επιλογες πχ αναλυση καμερας σε βιντεο βαζεις 320 χ ... και με το που πατησεις εξοδος στο ξανα κανει 176 χ...

6)γενικα καποιες απλες λειτουργιες που εχετε στα κινητα σας ειτε νοκια ειτε se ξεχαστετες θα πρεπει να μπειτε σε κοπο μεχρι και το bluetooth κλεινει απο μονο του μετα απο 1 λεπτο η 3 το πολυ

7)μη συνεχισω γιατι τα μοτορολα δυστιχως ειναι μουφα

χαχα χα...

τρελά επιχειρήματα μείνε με τη nokia ...

γράψε ότι θες μετά από μερικούς μήνες θα ψάχνεις τα μειονεκτήματα που λες σε motorola και δε θα τα βρίσκεις ... στους άλλους. Το K1 είναι από τα last με P2K Synergy OS ... Τα περισσότερα από όσα λες "φτιάχνούν" και τα άλλα μισά είναι "μούφες" όπως σου αρέσει να λες...

δε γραφω κάτι άλλο ... κρίμα το awmn...

ααα p.s. Δε θα έγραφα τίποτα από όλα αυτά αλλά το topic είναι V8/V9 που δεν έχουν καμία σχέση με όλα όσα λασπολογώντας γράφεις...

+ μην περιμένεις να απαντήσω σε κάποιο reply σου (αμεσα) δε είμαι και πάνω από το myphone.gr ... anyway.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΠΡΟΣΟΧΗ

δεν ειμαι εδω για να χαντακωσω την μοτορολα και τα v8/v9 τα κινητα ειναι πολυ ομορφα σε εμφανιση οπως και το krzr το θεμα ειναι οτι οποιος εχει συνηθισει την απλοτητα των νοκια/se και δει οτι καποιες βασικες λειτουργιες δεν γινονται ή γινονται με δυσκολιες μπορει να ξενερωσει

sorry εγραψα κατι το οποιο ειναι ψευτικο πες μου ενα τωρα....

για τους φακελους που ειπε ο φιλος πιο πανω δεν υπαρχει τετοιο πραγμα αλλο κατηγοριες αλλο φακελοι.. καμια σχεση

500 αναβαθμισεις το εχω κανει η αναφορα παραδωσης δεν μενει ενεργη για παντα

μπορεσες να το κανεις να κραταει μεγιστη αναλυση στην καμερα ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

μπορεσες να το κανεις να σου βγαζει παντα τους ηχους απο την καρτα μνημης η το τηλεφωνο ξεχωριστα χωρις να αλλαζει με το που κλεινεις το καπακι παλι η απαντηση ειναι ποτε...

μπορεσες να κανεις το bluetooth να κραταει οση ωρα θες ? δεν το νομιζω

Ποσα κλικ και οκ πρεπει να πατησεις για να δεχτεις μια εικονα και αφου την δεχτεις ποσα ακομη πρεπει να πατησεις για να αποθηκευτει

σας εμφανιζουν γρηγορα τις φωτος ?? μηπως λεμε για αλλα κινητα ?

το media player του παιζει στο background ? μαλλον για φαντασιωση λεμε....

40ευρω μου ζητησανε στην μοτορολα για να μου αλλαξουν το τζαμι το εξωτερικο απο το ebay το αγορασα 7 ευρω

το θεμα δεν ειναι να λασπολογισω... το εχω εδω μπροστα μου

μηπως ειναι ψεματα οτι περυση τετοιο καιρο εκανε 450 και τωρα 250 με το ζωρι ?? τεσπα για το krzr λεμε παντα

τι σχεση εχει το awmn επιχειρημα για να με κανεις να νιωσω καπως ειναι αυτο ελεος....

αυτα που γραφω δεν αναφερονται μονο σε σενα αλλα σε οτι βλεπω στα μοτορολα

μπορεις να τα σβησεις εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει και αν φτιαχνονται(εστω ενα λινκ να παω να το δω προσωπικα) ας μας εξηγησουν τα παιδια γιατι πρεπει να χασουμε την εγγυηση η να μαθουμε να flash διαδικασιες και αλλα τετοια γιατι η μοτορολα απλα δεν τα φτιαχνει...

για τους φακελους που ειπε ο φιλος πιο πανω δεν υπαρχει τετοιο πραγμα αλλο κατηγοριες αλλο φακελοι.. καμια σχεση

Έχω 2 κινητά motorola.Και στα 2 με την δημιουργία νέας κατηγορίας φτιάχνεις φάκελο.Αν θες να σου δείξω και screenshot.Δημιουργεί κανονικά φακέλους και μπορείς με την ανάθεση να μεταφέρεις τα αρχεία σου μέσα στον φάκελο.Τώρα γιατί τα λένε "Κατηγορία" δεν ξέρω.Πάντως δοκίμασε το.Αμφιβάλλω αν το krzr δεν έχει αυτή την λειτουργία

500 αναβαθμισεις το εχω κανει η αναφορα παραδωσης δεν μενει ενεργη για παντα

Αυτό είναι το μεγαλύτερο και πιο αρχέγονο πρόβλημα.Και δεν πρόκειται να λυθεί όσα flash κι αν κάνεις.Μόνο αν βγάλει η motorola λογισμικό που να υποστηρίζει μόνιμα την αναφορά παράδοσης (που δεν πρόκειται να το κάνει)

μπορεσες να το κανεις να σου βγαζει παντα τους ηχους απο την καρτα μνημης η το τηλεφωνο ξεχωριστα χωρις να αλλαζει με το που κλεινεις το καπακι παλι η απαντηση ειναι ποτε...

Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά αλλά λες ότι εσύ όταν θέτεις ringtone από την κάρτα μνήμης και με το που κλείσεις το καπάκι το κινητό παίρνει πρωτοβουλία και βάζει ringtone ότι θέλει?Αυτό δεν παίζει.Ή εσύ δεν κάνεις κάτι καλά ή έχει πρόβλημα ή κάρτα ή δεν ξέρω κι εγώ τι.Είπαμε έχει προβλήματα η motorola αλλά τα βασικά πράγματα τα υποστηρίζει.

μπορεσες να κανεις το bluetooth να κραταει οση ωρα θες ? δεν το νομιζω

Σε όλα τα motorola έτσι είναι.Απλά η συσκευή είναι από default hidden.Και δεν βλέπω που είναι το κακό σε αυτό.Εκτός και αν θες να bluejacked

Ποσα κλικ και οκ πρεπει να πατησεις για να δεχτεις μια εικονα και αφου την δεχτεις ποσα ακομη πρεπει να πατησεις για να αποθηκευτει

Σε μένα 4 κλικ.Ένα για αποδοχή, ένα για επιλογή που θα αποθηκευτεί, ένα για αποθήκευση αφού σου κάνει προεπισκόπιση και ένα κλικ ακόμα για αποθήκευση του ονόματος.Δεν μου φαίνεται και τόσο τραγικό.

το media player του παιζει στο background ? μαλλον για φαντασιωση λεμε....

Εδώ γίνεται στο v360 και και στο δικό σου όχι?Όταν παίζει ένα τραγούδι δεν έχεις επιλογή "κρυφό"?

Anyway προτείνω να διαβάσεις και το εγχειρίδιο του κινητού.Αφού είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείς motorola μάλλον δεν έχεις μάθει αρκετά καλά ποιες λειτουργίες υποστηρίζει.Τώρα ότι άλλο πρόβλημα έχεις με το krzr στο αντίστοιχο θέμα γιατί το ψιλογαμησ****..

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

τελευταιο μου ποστ και σταματαω

οταν επιλεγεις στο κινητο να σου δειχνει τους ηχους μονο της συσκευης στα αρχεια ηχου ή μονο της καρτας μνημης το κινητο με το που κλεινεις το καπακι στα βγαζει ολα μαζι χυμα ξανα ( οπως και με την καμερα στα βιντεο βαζεις αναλυση 352*288 και με το που βγεις απο την εφαρμογη στο κανει 176*144 )

δεν εγραψα τιποτα για ηχο κλησης

τωρα οτι και να μου λες φακελο με την εννοια του φακελου να τον βλεπεις μπροστα σου δεν υπαρχει λεω γι αυτο το κιτρινο εικονακι σαν των windows

αν θελεις να σου στειλουν 10 αρχεια γιατι ουτε και αυτο υποστηριζουν τα μοτορολα πολυ απλα σου κλεινει το bluetooth...

δεν ειναι 4 κλικ 5 ειναι υπαρχει και ενα κομη για την συνδεση στην αρχη αρχη

αυτο που λες για τον media player ισχυει μονο αν φτιαξεις λιστα κομματιων πραγμα που σημαινει δεν μπορεις να πηδηξεις τραγουδια γιατι αν βαλεις να σου παιξει ενα και το βαλεις background πολυ απλα μετα σταματαει απο μονο του μετα το τελος του τραγουδιου

εγω αυτα δεν τα λεω μικροπραγματα αλλα λειτουργιες καθημερινοτητας που σου κανουν την ζωη πιο ευκολη (σχημα λογου)

τελευταιο μου ποστ και σταματαω

οταν επιλεγεις στο κινητο να σου δειχνει τους ηχους μονο της συσκευης στα αρχεια ηχου ή μονο της καρτας μνημης το κινητο με το που κλεινεις το καπακι στα βγαζει ολα μαζι χυμα ξανα ( οπως και με την καμερα στα βιντεο βαζεις αναλυση 352*288 και με το που βγεις απο την εφαρμογη στο κανει 176*144 )

δεν εγραψα τιποτα για ηχο κλησης

τωρα οτι και να μου λες φακελο με την εννοια του φακελου να τον βλεπεις μπροστα σου δεν υπαρχει λεω γι αυτο το κιτρινο εικονακι σαν των windows

αν θελεις να σου στειλουν 10 αρχεια γιατι ουτε και αυτο υποστηριζουν τα μοτορολα πολυ απλα σου κλεινει το bluetooth...

δεν ειναι 4 κλικ 5 ειναι υπαρχει και ενα κομη για την συνδεση στην αρχη αρχη

αυτο που λες για τον media player ισχυει μονο αν φτιαξεις λιστα κομματιων πραγμα που σημαινει δεν μπορεις να πηδηξεις τραγουδια γιατι αν βαλεις να σου παιξει ενα και το βαλεις background πολυ απλα μετα σταματαει απο μονο του μετα το τελος του τραγουδιου

εγω αυτα δεν τα λεω μικροπραγματα αλλα λειτουργιες καθημερινοτητας που σου κανουν την ζωη πιο ευκολη (σχημα λογου)

Άντε να γράψω κάτι ακόμα ... Από Σεπτεμβρη .. (καθώς θα την κάνω for summer + τρέξιμο με διάφορα.) Αν θέλεις κανονίζουμε χαλαρο καφε με laptop (όχι windows laptop) Να σου "φτιάξω" ΟΛΑ τα προβλήματα.

Αυτό είναι valid και για anyone else.

Για ένα thing έχεις δίκιο ... η Motorola τα δίνει πολύ κάπως...

Αυτά Καλές Διακοπές.

εισαι διατεθειμενος να φτιαξεις και αλλα τοσα?? γιατι στο τσαφ μπορω να σου βγαλω αλλα τοσα πραγματα

the point is οτι οσοι θελουν να πανε σε μοτορολα ας κοιταξουν πρωτα και μια ματια μεσα στις λειτουργιες του κινητου και οπως ειπα στην αρχη

1)ειναι καινουρια ολο και κατι διαφορετικο θα εχουν στο λειτουργικο τους

2)εχουν καλους επεξεργαστες θα ειναι πιο γρηγορα

3)ειναι πολυ ομορφα και μπορει να κανουν 2 λειτουργιες: τηλεφωνο χωρις κολλημα και sms, οποτε ο αλλος να ειναι καλυμμενος κινητο τηλεφωνο δεν ειναι αλλωστε...

4)δεν ξερω να αρχισω παλι να γραφω για προβληματα των μοτορολα ?? :lol:

εισαι διατεθειμενος να φτιαξεις και αλλα τοσα?? γιατι στο τσαφ μπορω να σου βγαλω αλλα τοσα πραγματα

the point is οτι οσοι θελουν να πανε σε μοτορολα ας κοιταξουν πρωτα και μια ματια μεσα στις λειτουργιες του κινητου και οπως ειπα στην αρχη

1)ειναι καινουρια ολο και κατι διαφορετικο θα εχουν στο λειτουργικο τους

2)εχουν καλους επεξεργαστες θα ειναι πιο γρηγορα

3)ειναι πολυ ομορφα και μπορει να κανουν 2 λειτουργιες: τηλεφωνο χωρις κολλημα και sms, οποτε ο αλλος να ειναι καλυμμενος κινητο τηλεφωνο δεν ειναι αλλωστε...

4)δεν ξερω να αρχισω παλι να γραφω για προβληματα των μοτορολα ?? :lol:

Φίλε μου, μην επιμένεις χωρίς λόγο.

Το k1 που χρησιμοποιείς εσύ δεν έχει καμία σχέση με τα v6 και v3xx, ούτε και με τα αναμενόμενα v8/v9.

Άλλο μενού, άλλες οθόνες, άλλες δυνατότητες, άλλοι επεξεργαστές κλπ κλπ

Εμένα το v3xx δεν μου είχε καλλήσει ούτε μια φορά σε 3 μήνες που το είχα.

Το μονό πρόβλημα είναι η αναφορά sms που το λέμε και το ξαναλέμε χρόνια τώρα.

Εντελώς φιλικά:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Σαν κάτοχος όλων των Motorola θα ήθελα να πω 2-3 λόγια πάνω σε αυτό το θέμα...

Φίλε μου Spidergr...

Το Motorola K1 έχει πολύ μικρή οθόνη και το μενού είναι 4 ετών....

Εάν θες να δεις καλό Motorola πρέπει να πιάσεις στα χέρια σου το V3xx

Εάν καταφέρεις να βρεις πιο γρήγορο κινητό.... και με αυτήν την ποιότητα....εγώ θα στο αγοράσω... :)

Το V3xx έχει επεξεργαστή της Nvidia.... και ακόμα και οι φωτογραφίες εμφανίζονται αστραπιαία....

Μην προσπαθείς να συγκρίνεις τα Series60 Κινητά με τα Motorola .... Φυσικό είναι τα πρώτα να έχουν περισσότερες λειτουργίες μιας και διαθέτουν ανοιχτής αρχιτεκτονικής Λειτουργικό... Το Κ1 σε σχέση με τα υπόλοιπα Motorola είναι σαν να συγκρίνεις το Ν73 με το 7650.....

Το V3xx είναι σαν να κατάφερε να ακούσει ΟΛΑ τα "θέλω" των χρηστών..... Ειλικρινά ότι με ξένιζε σε παλιά Motorola το V3xx το έχει διορθωμένο και με το παραπάνω...

Το V3xx είναι ο μοναδικός λόγος που πιστεύω ότι τα V8/V9 θα είναι φοβερά κινητά....

Υποτίθεται ότι το V8 έχει επίσης ανοικτό λογισμικό αφού είναι βασισμένο σε linux. Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε να δούμε λειτουργίες και ανάπτυξη εφαρμογών ισάξιες ή και καλύτερες του S60.
In the Flesh?

τοτε απλα ημουν ατυχος και γι αυτο εχω κακη εμπειρια με το πρωτο μου μοτορολα το κ1

Το V3xx είναι ο μοναδικός λόγος που πιστεύω ότι τα V8/V9 θα είναι φοβερά κινητά....

Αυτό ακριβώς φίλε μου.

Φοβερό κινητό το v3xx.

Πολύ γρήγορο, μα πολύ γρήγορο και επιτέλους με αξιοπρεπέστατο μενού

(αν είχε και λίγο πιο σφικτό πορτάκι:(....)

Ελπίζω μόνο το v8 να έχει καλύτερη κατασκευή στο πορτάκι, που θα έχει σίγουρα, σύμφωνα με τα reviews που έχω διαβάσει:):)

Εγώ ελπίζω μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη που σχεδιάζω να πάρω το V8 να έχει πλέον 2GB μνήμης και να έχει πέσει κάτω από τα 400 ευρώ. Ζητάω πολλά;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Γιατί? Τώρα πόσο κοστίζει?

419 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Το όριο είναι ψυχολογικό, όχι οικονομικό... :p

Εγώ ελπίζω μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη που σχεδιάζω να πάρω το V8 να έχει πλέον 2GB μνήμης και να έχει πέσει κάτω από τα 400 ευρώ. Ζητάω πολλά;

Μπαα!Δεν νομιζω οτι ζητας πολλα..

Δηλαδη αν κανει 410ευρα δεν θα το παρεις κ θα περιμενεις?Δεν νομιζω..Δεν νομιζω....:p

Μπαα!Δεν νομιζω οτι ζητας πολλα..

Δηλαδη αν κανει 410ευρα δεν θα το παρεις κ θα περιμενεις?Δεν νομιζω..Δεν νομιζω....:p

Φυσικά και θα περιμένω! Είναι θέμα αρχών! :nagger: :p

Πέρασα χτες από ένα κατάστημα Wind της γειτονιάς αλλά δεν ήξεραν τίποτα για το V8. Υπάρχει πληροφόρηση για την έκδοση των 2GB για το Σεπτέμβρη?

(και..... ας κάνει και €410 :D)

In the Flesh?

Φυσικά και θα περιμένω! Είναι θέμα αρχών! :nagger: :p

Ετσι σε θελωωω!:lol:

(και..... ας κάνει και €410 :D)

Καλα μην το λες ετσι!Δεν ειναι και τοσα πολλα!...:p

Αν το V8 θεωρείται η ναυαρχίδα, αυτό σημαίνει ότι το v9 θα είναι φτηνότερο??:worry::worry:

Τι γίνεται βρε παιδιά με το κινητό; Ήρθε ή ακόμη; :worry: