Mbokota Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Τα προγνωστικά για τον ημιτελικό είναι: 1)Σερβία 2)Λευκορωσία 3)Κύπρος 4)Βουλγαρία 5)Γεωργία 6)Ελβετία 7)Ανδόρα 8)ΠΓΔΜ 9)Ισλανδία 10)Ισραήλ http://www.oikotimes.com/site/index.php?id=8484 Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Η κυπρος να ναι μεσα και για τα αλλα βλεπουμε:) Αυριο το βραδυ θα ξερουμε;) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Mesa tha einai i Kypros, den tithetai thema. Thewrw pws tha paei genika kala. Kaluyera kai apo tin Ellada... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Γνωρίζετε πώς θα ανακοινωθεί η βαθμολογία; Όπως πέρυσι που εμφανίζονταν απ' ευθείας οι βαθμολογίες 1-8 και ανακοινώνονταν επί τόπου τα δεκάρια και τα δωδεκάρια ή με τον παλιό καλό παραδοσιακό τρόπο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 thn 1h bradya mono oi 10 xwres pou pernane...ston teliko oi 3 pshloteres ba8mologies nomizw dld 8,10,12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 εμενα μου αρεσαν πολυ Κυπρος Λευκορωσια Σερβια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Ελπίζω να περάσει η Κύπρος!Οχι σαν πέρυσι που μας ήρθε κατακούτελα! Anyway θελω να τα πάει πολύ καλά ο Σαρμπέλ... Δε μ'αρέσει αυτο το είδος μουσικής αλλα,δε ξέρω, μου φαίνεται οτι είναι πραγματικά καλο παιδί κι αυθόρμητο... Δεν το παίζει καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Βρε παιδιά, η φωνή του Ισπανικού boy-band μόνο σε μένα θυμίζει τρελλά Σάκη Ρουβά; :p Btw, η Κύπρος θα σκίσει. Μη σας πω μέχρι και για #1. Ο Σαρμπέλ, αν και το τραγούδι δεν ανταποκρίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ στα γούστα μου, έχω την υποψία πως θα τα πάει πολύ καλά. Και πράγματι μοιάζει καλό παιδάκι. Χαριτωμένη και τσαχπίνικη φάτσα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Για να σκίσει η Κύπρος πρέπει πρώτα να περάσει στον τελικό, και επειδή πολλά από τα φαβορί (βλέπε Βέλγιο 2006 Kate Ryan), έμειναν απέξω όσοι μένουν στο εξωτερικό να την ψηφίσουν ΠΑΡΑΥΤΑ! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 σε μιαμιση ωρα ο ημιτελικος.για να σουμε τελικα τι θα γινει... λογικα θα περασει η κυπρος,ειναι πολυ δυνατο το κομματι!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Το τραγούδι της Βουλγαρίας (που μόλις άκουσα ολοκληρομένο) μου την έδινε ΜΟΝΟ στα εξής σημεία: - Τα ουρλιαχτά της τραγουδίστριας - Τις αναπνοές της τραγουδίστριας - Στον εκνευριστικό ντράμερ - Τον ανύπαρκτο ρυθμό - Τη φτωχή παρουσία - Την ερμηνεία (γενικότερα) Ακόμα και το όνομα της τύπισσας μου την έδωσε, άκου Εlitsa... Κάτι σαν το Βασιλίτσα, Κικίτσα, Μανίτσα μου κάνει, μπλιαχ... Κατά τα άλλα μια χαρά χάλια ήταν... :p :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Νομιζω πως η Λευκορωσια..... τα σπασε!!!!:respect: Πολυ ωραιο στησιμο!!! Και το τραγουδι καλο!!!! :up: Κυπρος επισης καλη!!! Μονο η Ευριδικη οταν χαμογελουσε με τρομαζε λιγο γιατι το προσωπο της γινοταν καπως αλλα κατα τα αλλα...;) Κριμα που ετυχε πριν τη Λευκορωσια γιατι νομιζω πως τραβηξε τηνη προσοχη....:!: Επισης να σχολιασω οτι δε μου αρεσει καθολου το σκηνικο, εκτος της οθονης απο πισω!!! Ιδιαιτερα δε μου αρεσει ο διαδρομος-πασαρελα!!!:lol: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Απίστευτο το τραγούδι της Ισλανδίας! Ωραία μπαλάντα! Full για τελικό!:happy: Επιτέλους τραγούδι σοβαρό, χωρίς ίχνος Eurovisiniαδας! :p Με τα προηγούμενα songs, στο τσακ δεν έσπασα την Tv!:mad: :p Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Κυπρος επισης καλη!!! Μονο η Ευριδικη οταν χαμογελουσε με τρομαζε λιγο γιατι το προσωπο της γινοταν καπως αλλα κατα τα αλλα...;) Ναι ρε συ, τι κακό ήταν αυτό;; Τρεις και μία μου πήγαινε όποτε χαμογέλαγε... Άσε που γούρλωνε τα μάτια και ξανα-τρόμαζα :scared: Αλλά ήταν ωραίο το όλο σκηνικό με τον αέρα... Πάντως να δεις, που αν χάσει θα μας λέει αυτά που έλεγε ο Ρακιντζής, ότι δηλαδή έκανε έτσι νοήματα στον σκηνοθέτη... :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 εμενα μου αρεσε πολυ η βουλγαρια παντως.πολυ δυσκολο κομματι,κατι το διαφορετικο...λευκορωσια,κυπρος πολυ καλα.ευχαριστη εκπληξη η ισλανδια,πολυ καλη μπαλαντα,αλλα εχω κολλημα με την βουλγαρια..! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Ναι ρε συ, τι κακό ήταν αυτό;; Τρεις και μία μου πήγαινε όποτε χαμογέλαγε... Άσε που γούρλωνε τα μάτια και ξανα-τρόμαζα :scared: Αλλά ήταν ωραίο το όλο σκηνικό με τον αέρα... Πάντως να δεις, που αν χάσει θα μας λέει αυτά που έλεγε ο Ρακιντζής, ότι δηλαδή έκανε έτσι νοήματα στον σκηνοθέτη... :p Οντως ο αερας το σωσε λιγο αλλα πραγματικα την 1η φορα που χαμογελασε σκιαχτηκα!!!:lol: :lol: :lol: Ωραια η μολδαβη........;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Η Σερβια ειναι στον ημιτελικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Απίστευτο το τραγούδι της Ισλανδίας! Ωραία μπαλάντα! Full για τελικό!:happy: Επιτέλους τραγούδι σοβαρό, χωρίς ίχνος Eurovisiniαδας! :p Με τα προηγούμενα songs, στο τσακ δεν έσπασα την Tv!:mad: :p ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ Πρώτη φορά θα ψηφίσω αλλά το αξίζει ο τύπος. Μόλις είδα την Σερβία,θυμήθηκα τον περιπτερά μου... Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Αυτό το καλή επιτυχία Μακεδονία τι το ήθελε η Μπακοδήμου; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Αυτό το καλή επιτυχία Μακεδονία τι το ήθελε η Μπακοδήμου; Το ειπε, ετσι? Δεν το ακουσα μονο εγω??? Μπραβο της, την πληρωνουμε κιολας για να λεει τα Σκοπια "Μακεδονια".. :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Αυτό το καλή επιτυχία Μακεδονία τι το ήθελε η Μπακοδήμου; Όντως... Τώρα από όλη τη βραδιά, αυτό θα συζητάνε τα μεσημεριανά και το μαχητικό δελτίο του Star!! :mad: :mad: Το ειπε, ετσι? Δεν το ακουσα μονο εγω??? Μπραβο της, την πληρωνουμε κιολας για να λεει τα Σκοπια "Μακεδονια".. :mad: :mad: :mad: Παιδιά χαλαρώστε. Αυτή είναι η ονομασία τους στη Eurovision, τι φταίει η Μπακοδήμου;; Δεν πήγε εκεί για να τους αλλάξει το όνομα, για να παρουσιάσει πήγε η κοπέλα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Αν μη τι άλλο, αύριο θα έχουν όλοι να λένε για τους Μπακοδήμου & Σεργουλόπουλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 χαχα κι εγώ όταν το άκουσα έμεινα αλλα ήταν λάθος της στιγμής Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Η ονομασία τους ειναι Former Yugoslav Republic of Macedonia και τόσα χρόνια έτσι συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Κρίμα και μέχρι τώρα τα πήγαιναν πολύ καλά στον σχολιασμό. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Εμ, αυτό ήταν λαθάκι... η άλλη παλιά είχε πει την Βουλγαρία Βουλγαρίτσα στο δελτίο ειδήσεων (η δημοσιογράφος έχει γίνει μεγάλο όνομα τώρα) ντέν πειράζει! Μου αρέσουν περισσότερο απο τους περσινούς παρουσιαστές Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts